שחר כתב:
deep red כתב:
שחר כתב:
הבהעיה העיקרית של הקבוצה כבר המון שנים, היא שכל הזמן אנחנו נמצאים בתקופת ביניים, אי אפשר לתכנן מילימטר קדימה ושוב מגיעים לינואר ומגיעים לקיץ בגישה של "נגיע לגשר ונעבור אותו"..
כל הכבוד לרמון ולעמותה שעושה עבודה נפלאה, אבל גם עכשיו אנחנו במעין מצב זמני מוקפא עד שהערפל יתפזר ונדע מי ההנהלה ומי הבעלים של המועדון, שלא לדבר על הצוות המקצועי המאולתר שלא ברור בכלל באיזה מתכונת הוא יורכב בעוד שנה. זה החלק המאוד טראגי בהתנהלות המועדון שלנו..
חוץ משחר בחיפה, כל הקבוצות הן הדיוק באותו מצב. מחליפות בעלים וסגל כמעט כל עונה.
רמון במפורש הודיע שהוא זמני ובא על מנת להוציא את הפועל מטביב ולהעמיד אותה למכירה.
מה לעשות ואין קופצים על הסחורה?
אין לי טענות לרמון, פשוט ניתוח המצב וזה ממש לא נכון שכל הקבוצות באותו מצב.
לאשדוד יש ניהול קבוע, לקריית שמונה, להפועל באר שבע, על המחלה אני אפילו לא מדבר, ברור שלא תמיד זה מצליח, אבל דווקא לנו כמועדון יש את כל התנאים הכי טובים כדי ששיטה כזו תצליח לאורך זמן וכבר כמה שנים (למעשה מאז 2001) אנחנו לא מצליחים לקבל מערכת שפויה ובעיקר קבועה, הכל מאולתר מהיום למחר, זה הופך להיות מתיש...
אני מסכים איתך שזה מתיש, אין בניה לטווח ארוך ואין המשכיות.
אבל תסתכל על הדוגמאות שהבאת : אשדוד, איתוראן, ב"ש. לא שופכים ולא ישפכו שם כסף גדול, בשביל זה לא צריך גביר.
אם אצלנו הבעלים היו מוכרים שחקנים כמו אצל איזי, אוהדים היו תולים אותו. אלו קבוצות שמתנהלות עם תקציב נמוך.
איתוראן ואשדוד עושות את זה נכון ולכן הן בצמרת.
לגבי ת"א, ברור שיש שם הרבה כסף, אבל קשה לקרוא יציבות למישהו שהגיע בסוף 2009 אחרי שניידר (שהיה שם עונה?) והחליף מאמנים כמו גרביים מאז.
איך משיגים יציבות והמשכיות? בוחרים בעצמנו את הבעלים הבא. תקנו חברות בעמותה, תשיגו זכות וטו, ולא ובהדרגה דברים כאלה נעשים.
האפשרות השניה היא להמשיך ולקוות שהבא בתור לא תואם מוני/בן עמי.