תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 12:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקלות הבלתי נסבלת.
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 00:38 
למה ללחוץ עליהם עם 10 שחקנים?

רבאק
עם 11 לא לחצנו
פתאום קיבלתם אדום יצאתם ללחוץ?
זה היה ברור שישברו אותנו
רדו לבונקר מטומטמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
יהלום אדום כתב:
מצוין, מה היתה האלטרניטיבה? להישאר עם הזבל מכפ"ס?
צריך למצוא איזה אברמוביץ שיבנה לנו אימפריה, עד אז היינו צריכים לתת לזבל לפרק אותנו לחלקיקים ואז להתעורר?
חודשים של מאבק עד שהזבל יצא, חודשים, אבל אתה צודק, עכשיו יותר גרוע.

מי קבע שלא הייתה יכולה להיות אלטרנטיבה אחרת? אתה? אנשים אחרים?
על סמך מה?
ניסית? ניסינו? מישהו?
איך היה מתחיל המהלך הזה אם אנשים הזילו ריר מהמחשבה שתהייה להן פיסת בעלות על המועדון?
פלא שהגישה הדומיננטית הייתה שאי אפשר ואין מתכונת אחרת.

אנשים עוד חיים פה בלה לה לנד ושבמתכונת הנוכחית של בעלות וניהול, הפועל תל אביב יכולה לקחת אליפויות, להגיע לאירופה ולהיות קבוצת צמרת.

על סמך זה שנשארנו עם טביב הרבה יותר זמן ממה שהיה צריך. על סמך זה שחוץ מחיים רמון/שבס(אולי בעצם זה אותו אחד), אף אחד לא שם לטביב שום הצעה על השולחן, כשלהמתין עם העניין לסנטה קלאוס המיליונר הטוב, היה קרוב לודאי מוריד אותנו ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
יאללה יאללה.
זה מה שרציתם וזה מה שקיבלתם ועוד תקבלו.
רציתם ושמחתם לקבל את הפוליטיקאי ביחד עם השקרן והתחמן הבלתי נלאה עם הניהול ה"מופלא" שלהם הזכור ל"טוב" וקיבלתם.
רציתם קבוצה בבעלות חלקית של אוהדים ביחד עם כל מיני אנשים שהשד יודע מיהם ומהם וקיבלתם.
רציתם קבוצה בלי גרוש על התחת וקיבלתם.

רציתם מועדון חלש, בינוני ועלוב וקיבלתם.
יותר טוב שתשתקו כי העתיד יהיה עלוב וגרוע יותר.

אתה רציני? זה מה שרצינו?
זה מה שאתה רצית כשהעפת את תאומים, סגול ועגיב. תתבייש לך. קיבלת את מה שרצית!

רטוריקה של גן ילדים.
העמותה, להזכירך מתכוונת לרכוש 25% ומקווה שיבוא רוכש עשיר שיקח את הקבוצה.
למעשה ברגעים אלו ממש כל מי שמוכן לשים כסף מתקבל בברכה (וחלק ממה שקורה עם שברי אחוזי הבעלות היא בכיה לדורות לדעתי).
אתה מוזמן להביא את הרוכש התורן. מה לא ניסית? (ניסינו/ניסיתם, ניסו, מנסים - הטיות נחמדות. מה עם "ניסיתי"?)

נערך לאחרונה על ידי deep red בתאריך 30 אוקטובר 2012, 09:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:23 
לא להאמין שכל העונה עד עד ספגנו רק שער 1 ודווקא נגד חבורת הזבל שנמצאת בתחתית ליגת העל מקבלים 3.. איך זה יכול להיות !?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:25 
חתול אדום כתב:
יהלום אדום כתב:
צריך למצוא איזה אברמוביץ שיבנה לנו אימפריה, עד אז היינו צריכים לתת לזבל לפרק אותנו לחלקיקים ואז להתעורר?

על סמך מה?
ניסית? ניסינו? מישהו?
איך היה מתחיל המהלך הזה אם אנשים הזילו ריר מהמחשבה שתהייה להן פיסת בעלות על המועדון?

אנשים עוד חיים פה בלה לה לנד ושבמתכונת הנוכחית של בעלות וניהול, הפועל תל אביב יכולה לקחת אליפויות, להגיע לאירופה ולהיות קבוצת צמרת.

לא זכור לי שפתחת אשכול דומה לאחר המשחק מול חיפה או שמאז התחלפה אצלנו ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:28 
בני12 כתב:
חתול אדום כתב:
יהלום אדום כתב:

על סמך מה?
ניסית? ניסינו? מישהו?

לא זכור לי שפתחת אשכול דומה לאחר המשחק מול חיפה או שמאז התחלפה אצלנו ההנהלה.

וגם לא זוכר שהוצעה איזו אלטרנטיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:56 
לא היתה ברירה אלא להעיף את טביב
לא זוכר מליונרים שעמדו בתור כדי לרכוש את הקבוצה
אבל,
וזה אבל גדול,
ההתנהלות מאז היא לא משהו בלשון המעטה
ובמיוחד בכל מה שנוגע לצד המקצועי
הביאו לנו ״שחקנים״ בלי שבדקו אותם ושאלו עליהם
החתימו שחקנים ומשלמים להם משכורת בלי שהם רואים דשא
כל הענין של הצוות המקצועי הוא פשוט בזיון אחד גדול

והכי חשוב
מחרתיים הדדליין לתשלום 6 מליון ש״ח לטביב ואין את כל הכסף
ואני מזכיר שהוא עדיין הבעלים הרשום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 21:32 
חלק גדול מאותם השחקנים ששיחקו אתמול אלו אותם השחקנים ששנה שעברה נתנו לי את אחד הרגעים הכי מרגשים כאוהד הפועל,
כשאחרי שבוע שלם שחבטו בהם, ירדו עליהם, צחקו עליהם, ואחרי שהם הגיעו כמו להסעה לטיול שנתי, הגיעו לחיפה ונתנו שם רביעייה.
זאת הפועל. כשנהיה קשה אנחנו רק חזקים יותר. גם ממה שקרה אתמול נצא חזקים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 21:50 
דני גולפיטק כתב:
חלק גדול מאותם השחקנים ששיחקו אתמול אלו אותם השחקנים ששנה שעברה נתנו לי את אחד הרגעים הכי מרגשים כאוהד הפועל,
כשאחרי שבוע שלם שחבטו בהם, ירדו עליהם, צחקו עליהם, ואחרי שהם הגיעו כמו להסעה לטיול שנתי, הגיעו לחיפה ונתנו שם רביעייה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 21:53 
סמיילית כתב:
דני גולפיטק כתב:

:ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 22:02 
אפשר לחשוב מה כבר קרה,חצי ראשון היה מעולה של הפועל ואם בן חיים היה קצת יותר מרוכז או שהיה שופט סביר בהמשך אף אשכול פה לא היה נפתח.
נכון שבית"ר פח אבל אין מה לעשות מול 18 אלף איש ו12 שחקנים על הדשא הרבה מאד קבוצות בינוניות מתעלות וקבוצות יותר טובות מפסידות במשחק נתון.זה לא הומצא בישראל.
ואני לא הרגשתי לרגע אתמול טיפת זלזול מהשחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו קבוצה של לוזרים ת צריך להגיד את זה
הרבה נמושות,פחדנים,לא נלחמים על הכדור
והאלה שכן נלחמים חסר להם כושר גופני(נניח גורדנה וטב"ח)

עומר דמארי,שחקן ענק שאני חולה עליו,פשוט פחדן.מפחד לרדת לתאקל,מפחד להיכנס חזק,משהו כמו שהיינו אומרים על ורמוט
אנטבי ,פנטסטיל אותו דבר,פשוט פחדנים.
אבוקסיס צריך להתחיל לצרוח עליהם בחדר הלבשה להשתגע עליהם שייכנסו לאטרף במשחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 22:14 
JR12 כתב:
אפשר לחשוב מה כבר קרה,חצי ראשון היה מעולה של הפועל ואם בן חיים היה קצת יותר מרוכז או שהיה שופט סביר בהמשך אף אשכול פה לא היה נפתח.
נכון שבית"ר פח אבל אין מה לעשות מול 18 אלף איש ו12 שחקנים על הדשא הרבה מאד קבוצות בינוניות מתעלות וקבוצות יותר טובות מפסידות במשחק נתון.זה לא הומצא בישראל.

אם אתה מתייחס להפסד אתמול, אז אכן, חוץ מהאכזבה העצומה לא קרה כלום. אפשר להפסיד משחק.
חצי ראשון של הפועל היה סביר, בטח לא מעולה.
חצי שני קטסטרופה שמגלמת את כל החולשה של הפועל כקבוצה השנה ונכון, יכול להיות שאם לשופט היה גרם מח עוד איכשהו היינו מצליחים לנצח את המשחק (למרות שאני מאוד בספק) אבל אופטימי בודאי שלא היית יכול להיות.
דרך אגב, מה שמראה עד כמה הפועל קבוצה לא אינטליגנטית זה שגם להתגונן הם לא יודעים. זה שאתה בעשרה שחקנים לא אומר שאתה חייב להספיד את המשחק ולהיות כל כך חסר אונים. גם ב-10 שחקנים אפשר להתגונן. אבל אין מה לעשות, להפועל יש בעיה גם ברמת הקבוצתית, שיטת משחק, כושר, קבלת החלטות וגם ברמה האישית, יכולת ירודה של מספר שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 00:07 
הפועל נראתה אתמול רע, ברוב שלבי המשחק, מול קבוצה שאין לה שחקן אחד שהייתי לוקח להרכב של הפועל.
אני חושב שהחתול ואל-דוד טועים, כי על הנייר, יכולנו והיינו צריכים לנצח את המשחק בקלות, ואם היינו מממשים את היתרון על הנייר, הם לא היו כותבים את כל מה שהם כתבו באשכול. ספסל שיש עליו את טועמה, אלרואי (ופוטנציאלית גם את ורמוט ואבוטבול) הוא ספסל חלש??
ואני חושב שדני וסמיילית טועים, כי יש מעט מאוד משחקים בעונה שחשוב לאוהדים באופן אישי לנצח, ודווקא במשחק כזה, מול קבוצה שכאמור היינו אמורים לנצח, התבטלנו, ונצחון מול נתניה לא יעודד אותי.
והכי גרוע בעיניי שכולם בהפועל מאשימים את השופט במקום להתרכז בחולשה הכללית שהפגנו. אבוקסיס והנהלת הפועל צריכים לשטוף את השחקנים, לא את השופט. הכרטיס האדום אמנם מעצבן ומיותר ומחורבן, אבל הוא עלה תאנה של הפסד מוצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 00:14 
אדום תלאביבי כתב:
הפועל נראתה אתמול רע, ברוב שלבי המשחק, מול קבוצה שאין לה שחקן אחד שהייתי לוקח להרכב של אבוקסיס והנהלת הפועל צריכים לשטוף את השחקנים, לא את השופט. הכרטיס האדום אמנם מעצבן ומיותר ומחורבן, אבל הוא עלה תאנה של הפסד מוצדק.

אבוקסיס וההנהלה אחראים ליכולת הזו לפחות כמו השחקנים. אבוקסיס לא צריך לשטוף אותם, הוא צריך לאמן אותם לשחק כדורגל נכון. אם ישכיל, יש לך קבוצה לא רעה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 00:19 
אדום תלאביבי כתב:
הפועל נראתה אתמול רע, ברוב שלבי המשחק, מול קבוצה שאין לה שחקן אחד שהייתי לוקח להרכב של הפועל.
אני חושב שהחתול ואל-דוד טועים, כי על הנייר, יכולנו והיינו צריכים לנצח את המשחק בקלות, ואם היינו מממשים את היתרון על הנייר, הם לא היו כותבים את כל מה שהם כתבו באשכול. ספסל שיש עליו את טועמה, אלרואי (ופוטנציאלית גם את ורמוט ואבוטבול) הוא ספסל חלש??
ואני חושב שדני וסמיילית טועים, כי יש מעט מאוד משחקים בעונה שחשוב לאוהדים באופן אישי לנצח, ודווקא במשחק כזה, מול קבוצה שכאמור היינו אמורים לנצח, התבטלנו, ונצחון מול נתניה לא יעודד אותי.
והכי גרוע בעיניי שכולם בהפועל מאשימים את השופט במקום להתרכז בחולשה הכללית שהפגנו. אבוקסיס והנהלת הפועל צריכים לשטוף את השחקנים, לא את השופט. הכרטיס האדום אמנם מעצבן ומיותר ומחורבן, אבל הוא עלה תאנה של הפסד מוצדק.

יכולנו והיינו צריכים על סמך מה?
הפועל עוד לא עשו משחק אחד באמת טוב מתחילת השנה. פה ושם דקות נגד חיפה, 25 דקות נגד פלזן, אתמול בחלק מהחצי הראשון. לא יותר מזה.
בחצי השני הגול של טוטו היה עקיצה בתוך 20 דקות שראו רק קבוצה אחת על המגרש ויכול להיות שעוד איכשהו היינו גונבים נצחון אתמול. לאורך זמן זה לא יחזיק.
נצחון מול נתניה צריך לעודד אותך ויותר מזה, אתה צריך לקוות שהפועל יראו איזהשהוא גרף עלייה. עם כל הכבוד לבית"ר וליריבות בין הקבוצות. נצחון מול נתניה ושכחתי מהמשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 00:20 
redrony כתב:
JR12 כתב:

אם אתה מתייחס להפסד אתמול, אז אכן, חוץ מהאכזבה העצומה לא קרה כלום. אפשר להפסיד משחק.
חצי שני קטסטרופה שמגלמת את כל החולשה של הפועל כקבוצה השנה ונכון, יכול להיות שאם לשופט היה גרם מח עוד איכשהו היינו מצליחים לנצח את המשחק (למרות שאני מאוד בספק) אבל אופטימי בודאי שלא היית יכול להיות.
דרך אגב, מה שמראה עד כמה הפועל קבוצה לא אינטליגנטית זה שגם להתגונן הם לא יודעים. זה שאתה בעשרה שחקנים לא אומר שאתה חייב להספיד את המשחק ולהיות כל כך חסר אונים. גם ב-10 שחקנים אפשר להתגונן. אבל אין מה לעשות, להפועל יש בעיה גם ברמת הקבוצתית, שיטת משחק, כושר, קבלת החלטות וגם ברמה האישית, יכולת ירודה של מספר שחקנים.

מסכים עם כל מילה.
ההפסד אתמול זה שטויות, הפער הוא בסך הכל שלוש נקודות ואיכות היריבות בצמרת היא בינונית במקרה הטוב.
העניין הוא שאני לא יכול להיות אופטימי לא עם איך שהקבוצה נראית ובטח שלא עם המאמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 00:24 
מטאלי - אין ספק שאבוקסיס הוא אשם עיקרי. אבל אין מאמן אחר שהייתי לוקח כרגע, כך שחוץ מלצפות שמחר בבוקר הוא ישתפר, אין מה לעשות בעניינו.
רוני - ציפיתי על סמך זה שכאמור, השחקנים שלנו טובים משל ביטר, וביטר היא קבוצת תחתית ואנחנו צמרת, לפחות לפי ששת המחזורים הראשונים של הליגה. לא על סמך זה שהפועל משחקת כמו ברסה מתחילת העונה, כי לצערי זה לא המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 00:25 
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
JR12 כתב:

מסכים עם כל מילה.
ההפסד אתמול זה שטויות, הפער הוא בסך הכל שלוש נקודות ואיכות היריבות בצמרת היא בינונית במקרה הטוב.
העניין הוא שאני לא יכול להיות אופטימי לא עם איך שהקבוצה נראית ובטח שלא עם המאמן הזה.

מה אשם המאמן?
הוא קיבל קבוצה,לפחות הוא בנה דרך,נכון אולי הדרך הכי לא נכונה (מתפרצות) , אבל זה דרך , עדיף מאשר כמו ששירזי היה אומר לשחקנים לכו ותשחקו.
להגיד שלום לפטקוביץ',בן יוסף,קוטיניו ופנסטיל.
במקום זה להביא מגן ימני זר,ומגן שמאלי זר,אבל לא זרים לענף,שיעשו פעם אחת ולתמיד סקאוטינג על מגן זר איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 00:50 
מה אשם המאמן?
מדובר על אותו מאמן שלא עשה רוטציה וגמר את השחקנים שלנו, מדובר על אותו מאמן שחיכה עם החילופים נגד בית"ר עד שנהיה בעשרה שחקנים, על אותו מאמן שלא נותן לקוטיניו שניית משחק כי לא הוא הביא אותו.
ואיזה דרך הוא הביא בדיוק? אני מנסה באמת להבין איזה כדורגל עדיף אנחנו משחקים עם אבוקסיס לעומת מה שהיה עם שירזי. עדיין אין סדר במשחק ועדיין הקבוצה לא פרוסה כמו שצריך על המגרש.
אפשר לחשוב איזה סגל חרא הוא קיבל, אין מאמן בליגה שלא היה מתחנן לקבל את הסגל הזה על כל חסרונותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 01:01 
הבהעיה העיקרית של הקבוצה כבר המון שנים, היא שכל הזמן אנחנו נמצאים בתקופת ביניים, אי אפשר לתכנן מילימטר קדימה ושוב מגיעים לינואר ומגיעים לקיץ בגישה של "נגיע לגשר ונעבור אותו"..

כל הכבוד לרמון ולעמותה שעושה עבודה נפלאה, אבל גם עכשיו אנחנו במעין מצב זמני מוקפא עד שהערפל יתפזר ונדע מי ההנהלה ומי הבעלים של המועדון, שלא לדבר על הצוות המקצועי המאולתר שלא ברור בכלל באיזה מתכונת הוא יורכב בעוד שנה. זה החלק המאוד טראגי בהתנהלות המועדון שלנו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 08:33 
אני חושב שזה אשכול קצת חצוף.
א- מפני שלפני כן הם גם עשו מהפך בכיוון הנגדי כשהפכו פיגור 1-0 ליתרון 2-1.
ב- כי זה כדורגל, הסגל של הקבוצות זה לא הדבר היחיד שקובע, אתה שניצחתי עם אנטבי קבוצות פאר מאיטליה, אנגליה וסקוטלנד אמור לדעת את זה.
ג- כי זה כואב להם לא פחות מלנו, בטח לנוכח האווירה שהייתה שם.
ד- צריך לדעת גם להפסיד, נכון שהלכתי לישון בלי לזיין ובלי לחייך והסוף היה ממש מתסכל בגלל שינוי המוממנטום עם ההרחקה הלא מוצדקת של תמוז, אבל עבר יום, יומיים, נגמר, תשחררו. יאללה הפועל, עונה ארוכה לפנינו והדרבי הוא מעל הכל :hapoel:
אבוקסיס לא אשם בהפסד, וגם לא היה מקבל את הקרדיט על ניצחון אם היה.
מה שכן תהיו עקביים, מי שמאשים היום, מחר אולי יצטרך לתת קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 08:41 
ואני חושב שאתה מבלבל במוח ופולט קלישאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 08:46 
קומוניסים כתב:
ב- כי זה כדורגל, הסגל של הקבוצות זה לא הדבר היחיד שקובע, אתה שניצחתי עם אנטבי קבוצות פאר מאיטליה, אנגליה וסקוטלנד אמור לדעת את זה.
ד- צריך לדעת גם להפסיד, נכון שהלכתי לישון בלי לזיין ובלי לחייך והסוף היה ממש מתסכל בגלל שינוי המוממנטום עם ההרחקה הלא מוצדקת של תמוז, אבל עבר יום, יומיים, נגמר, תשחררו. יאללה הפועל, עונה ארוכה לפנינו והדרבי הוא מעל הכל :hapoel:

+ העייפות נגד חיפה שהתגברה בסוף המחצית פלזן.
מה שראינו שלשום זו לא ממש הפועל. כולל ברמת השחקנים הבודדים ובעיקר אלה שבעונה שעברה כמעט לא שחקו.

אפשר לחשוב שהקבוצה נקלעה לסדרת כשלונות.
ובעצם, בכושר הגופני הידוע ובמשחקים עם טירוף כתחליף חלקי לכדורגל, אז אם לא נתנער מאירופה אנחנו בסיכון לכך. ממש כמו ההתחלה הצולעת יחסית בדאבד או חו"ח בעונת גיא לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
מישהו מוכן לכתוב בצורה ברורה, קליטה, ומחולקת לסעיפים 1-100, את כל הסיבות המעולות בעטיין העפנו את טביב, כדי שניתן יהיה לעשות גזור הדבק/צטט/לינק, כל פעם שאיזה נודניק בפורום הזה ובכל פורום אחר ינגח אותנו בעניין.

פשוט הזמן והתקשורת שוחקים את הזיכרון ואחר כך יהיה קשה לשחזר. התקשורת "השמאלנית" רוצה לקבע את המשוואה: סולק בגלל שהוא תימני ולהזיל דמעות תנין בשל התקופה הקשה שעברה על משפחתו בגל אוהדי הפועל האלימים .

אז נכון, זה עשוי לגרום לכך שטביב יקנה את בית"ר ומבחינתנו זה win win אבל עד שבית"ר יתפרקו בגללו יקח איזה שנתיים, ואחרי שהם יתהפכו עליו הוא עלול להפוך לשהיד. אז לדעתי אין מנוס מלעשות את הדברים עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

זה לא כדורגל. זה כבר מעל כדורגל. זה אידאולוגיית חיים. מאוד מחכה להם בבלומפילד בפעם הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הבהעיה העיקרית של הקבוצה כבר המון שנים, היא שכל הזמן אנחנו נמצאים בתקופת ביניים, אי אפשר לתכנן מילימטר קדימה ושוב מגיעים לינואר ומגיעים לקיץ בגישה של "נגיע לגשר ונעבור אותו"..

כל הכבוד לרמון ולעמותה שעושה עבודה נפלאה, אבל גם עכשיו אנחנו במעין מצב זמני מוקפא עד שהערפל יתפזר ונדע מי ההנהלה ומי הבעלים של המועדון, שלא לדבר על הצוות המקצועי המאולתר שלא ברור בכלל באיזה מתכונת הוא יורכב בעוד שנה. זה החלק המאוד טראגי בהתנהלות המועדון שלנו..

חוץ משחר בחיפה, כל הקבוצות הן הדיוק באותו מצב. מחליפות בעלים וסגל כמעט כל עונה.
רמון במפורש הודיע שהוא זמני ובא על מנת להוציא את הפועל מטביב ולהעמיד אותה למכירה.
מה לעשות ואין קופצים על הסחורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 09:38 
deep red כתב:
שחר כתב:

רמון במפורש הודיע שהוא זמני ובא על מנת להוציא את הפועל מטביב ולהעמיד אותה למכירה.

אין לי טענות לרמון, פשוט ניתוח המצב וזה ממש לא נכון שכל הקבוצות באותו מצב.
לאשדוד יש ניהול קבוע, לקריית שמונה, להפועל באר שבע, על המחלה אני אפילו לא מדבר, ברור שלא תמיד זה מצליח, אבל דווקא לנו כמועדון יש את כל התנאים הכי טובים כדי ששיטה כזו תצליח לאורך זמן וכבר כמה שנים (למעשה מאז 2001) אנחנו לא מצליחים לקבל מערכת שפויה ובעיקר קבועה, הכל מאולתר מהיום למחר, זה הופך להיות מתיש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
כל מה ששחר אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
deep red כתב:
שחר כתב:

אין לי טענות לרמון, פשוט ניתוח המצב וזה ממש לא נכון שכל הקבוצות באותו מצב.
לאשדוד יש ניהול קבוע, לקריית שמונה, להפועל באר שבע, על המחלה אני אפילו לא מדבר, ברור שלא תמיד זה מצליח, אבל דווקא לנו כמועדון יש את כל התנאים הכי טובים כדי ששיטה כזו תצליח לאורך זמן וכבר כמה שנים (למעשה מאז 2001) אנחנו לא מצליחים לקבל מערכת שפויה ובעיקר קבועה, הכל מאולתר מהיום למחר, זה הופך להיות מתיש...

אני מסכים איתך שזה מתיש, אין בניה לטווח ארוך ואין המשכיות.
אבל תסתכל על הדוגמאות שהבאת : אשדוד, איתוראן, ב"ש. לא שופכים ולא ישפכו שם כסף גדול, בשביל זה לא צריך גביר.
אם אצלנו הבעלים היו מוכרים שחקנים כמו אצל איזי, אוהדים היו תולים אותו. אלו קבוצות שמתנהלות עם תקציב נמוך.
איתוראן ואשדוד עושות את זה נכון ולכן הן בצמרת.
לגבי ת"א, ברור שיש שם הרבה כסף, אבל קשה לקרוא יציבות למישהו שהגיע בסוף 2009 אחרי שניידר (שהיה שם עונה?) והחליף מאמנים כמו גרביים מאז.

איך משיגים יציבות והמשכיות? בוחרים בעצמנו את הבעלים הבא. תקנו חברות בעמותה, תשיגו זכות וטו, ולא ובהדרגה דברים כאלה נעשים.
האפשרות השניה היא להמשיך ולקוות שהבא בתור לא תואם מוני/בן עמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: