el dudernio כתב:
בלאד,
להלן התקדימים בכדורגל הישראלי נגד הפועל מהשנתיים האחורנות.
1. דאמרי מוענש אחרי שהפנה אצבע משולשת קהל חיפה (מוצדק) ללא שתהיה שום התייחסות לכך בדו"ח השופט, או בתצהיר של גורם גורם "רשמי" אחר.
2. ידין מוענש אחרי ש"חגג" מתחת ליציע של אוהדי בית"ר, כמובן שמאז כבר חגגו שחקנים מתחת ליציעים אך שום עונש לא הוטל.
3. טועמה וידין מורחקים לתקופות ארוכות של 6 ו 9 משחקים בהתאמה בגלל שצעקו על השופט. כמובן שמאז אף שחקן לא הורחק לתקופה כזאת בטח שלא על צעקות.
4. משחק של הקבוצה נדחה ומוכנס לרצף משחקים לחריג מכיוון שהריבה לא רוצה לשחק במועד המקורי.
5. טוטו תמוז מורחק כי עשה שקט לקהל שקילל אותו (וזה ממש לא על רקע גזעני גם אם הקריאה גזענית) כל המשחק.
עכשיו אפשר להמשיך ולדון בשאר שטויות רק נציין שאנחנו במחזור ה7 בסה"כ, בנתיים הורחקו לנו 2 שחקנים, בשניהם העסק לא היה מוצדק,
פסלו לנו גול שהיה מזכה אוצנו בעוד נק', וכנראה שההרחקה של אתמול הביא להפסד 3 נק', ככה שאחרי נתניה נהיה ב 8 משחקים שלפחות
2 מהם הוכרעו ע"י השופט (רמה"ש ואתמול), ועוד 2 יושפעו מהחלטה של שוםט (האדום הלא מוצדק לאלרואי שהוריד אותנו למגננה מול סכנין,
ובסבירות גבוהה המשחק שבוע הבא מול נתניה).
אין לי כח להכנס לכל זה. אני סומך עליך בכללי, אבל למשל בקטע של טועמה וידין, (או בכלל בעבירות משמעת על מגרש) - זה לא מדע מדוייק. מה שהם עשו - האם היה מקרה דומה לאחריהם ששחקנים לא הורחקו? אתה לא יכול להגיד שאחרי זה לא הורחק שחקן על צעקות ואבועלי כזה על השופט אחרי המשחק, אם פשוט לא היה מקרה כזה.
אגב, גם עם מכבי פ"ת עשו תקדימים עם הורדת הנקודות המגוחכת.
אבל בסה"כ, אתה חושב שדופקים אותנו יותר מקבוצות אחרת, בסדר. כנראה שאתה צודק כי אתה יותר מעורה ממני בכל משחקי הליגה וניכר שזכרונך הרבה יותר טוב, שלא לאמר פנומנלי.
אז דופקים אותנו יותר. לא נראה לי שיש מה לעשות נגד זה. באמת שלא. חוץ מלבכות.