לירון האדום כתב:
יופי של בישול של אלוראי ועדיין אני לא מבין מדוע לא מנסים אותו מגן ימני.
לא יודע לעשות הגנה? אז שיילמד, שיוסי יתחיל ללמד אותו סגירה אלכוסנית יציאה לנבדל וכו'...
גם וואליד התחיל חלוץ ירד להיות קשר אחורי ואז בלם, זה עוד לא מאוחר !
אלוראי מגן ימני ויפה שעה אחת קודם.
נמאס כבר לקרוא את כל ה"אלרואי יכול ליהיות אחלה מגן, רק שילמד איך הוא אמור לשחק בתור מגן ובתור שחקן כדורגל", "גורדנה אחלה שחקן, רק שישפר את הכושר הגופני וילמד לשחרר את הכדור", "ורמוט יכול ליהיות שחקן ענק אם יפסיק להעלם במשך רוב המשחק", "המשתמש חבק אותי יכול ליהיות אחלה שוער אם הוא רק ילמד לעמוד בשער". ה"לימודים" וה"שיפורים" הללו זה לא מוצרים שקונים במכולת. זהדורש המון עבודה, המון אימונים, שכר לימוד לא קטן, ובכלל לא בטוח שכל זה יצליח. אני כן בעד לתת לאלרואי לשחק מגן ימני כי גם אם נספוג בגללו שני שערים במשחק או נפסיד בגללו-זה עדיין יהיה "רק" גרוע כמו חוטבה או פנטסיל, כשמצד שני כן נראה שיש לו את הכושר לשחק 90 דקות, יש לו מהירות וטכניקה שיכולה להחזיר לחיים את ההתקפות שלנו מאגף ימין(בהנחה שכמגן הוא לבד ינסה לשחק יותר פשוט), והוא כנראה גם יוכל לסגור את השחקנים שלו מבלי להשאיר להם 5 מטר להרים כדי שלא יעברו אותו, אבל אל תצפו שזה יהיה איזה פתרון קסם, או שהוא ילמד ליהיות מגן ב2 אימונים, כי זה לא יקרה.
וכן, אלרואי נתן אתמול "בישול" שטוטו הבקיע כמו שחקן ענק, והרבה יותר בזכות העובדה שהוא שחקן ענק מאשר בזכות איכות הבישול, והוא גם היה "היחיד שנלחם" אחרי האדום-אבל מה זה שווה שהוא נלחם אם כל מסירה שלו הגיעה לשחקן יריב, כל כדרור נגמר באיבוד, וכל בעיטה הלכה קילומטר מהשער?