תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 20:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל אנגלי - עונת 2012/2013 : מחזור 9 בפריימיר ליג
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 21:27 
לא כולם נולדו שלשום כמוך, לך תלמד את ההיסטוריה ה'רחוקה' ( זו שלפני העונה שעברה ) תעשה שיעורי בית ותחזור אלינו אחרי שראית את כל המשחקים שהקבוצה שלך קיבלה במתנה נגדנו. לך תלמד גם מי קונה שחקנים במאות מיליונים כולל גניבות מתחת לאף של יריבות, ואז תקרא לאחרות מכבי. רבאק, איזה טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לא כולם נולדו שלשום כמוך, לך תלמד את ההיסטוריה ה'רחוקה' ( זו שלפני העונה שעברה ) תעשה שיעורי בית ותחזור אלינו אחרי שראית את כל המשחקים שהקבוצה שלך קיבלה במתנה נגדנו. לך תלמד גם מי קונה שחקנים במאות מיליונים כולל גניבות מתחת לאף של יריבות, ואז תקרא לאחרות מכבי. רבאק, איזה טמבל.

יונייטד באופן קבוע,לא רק באופן שעברה,מקבלת טעויות שיפוט תמיד,לא רק נגד צ'לסי
כן כמובן שהיו כמה מקרים שצ'לסי קיבלה מהשופטים,אבל לא בצורה שיונייטד קיבלה מהם.
קונה שחקנים במאות מליונים ?
אה נכון,כי יונייטד חוסכת פני לפני
אתם בחובות של מילארדרים,מאות מילארדים,וממשיכים לקנות שחקנים בעשרות מליונים.על מה אתה מדבר לעזאזל ?!גם יונייטד מבזבזים כמו שצריך
זה שבצ'לסי הגיעו בעלים ובמכה אחת הכניסו כמות גדולה של כסף,זה לא הופך אותכם לעניים או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 21:35 
http://action.joinmust.org/index.php/content/splash

http://www.fc-utd.co.uk/

בשם אוהדי השדים האדומים אני מוחה נמרצות על השוואה בין אחותנו הבכירה למחלה.
ומקורה בבורות כמובן.
משום מה האנשים פה מתבלבלים בין השגים לבין מכביזם.
תלמדו קצת הסטוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 21:49 
shaar7_12 כתב:

ומקורה בבורות כמובן.
תלמדו קצת הסטוריה

מבין את הכאב של אוהדי צ'לסי.
ביום קשה זה, אפשר להזכיר להם קיפוחים של היונייטד בעבר, ויש מה להזכיר. ואפשר שלא להזכיר.

אבל, מיותר ומוטעה לכרוך את מכבי דווקא ליונייטד. אם כבר אז ל-2 יריבותיה הקונות כל מה שזז בשטח.
אגב, פרגוסון ירד מרכישת הזאר, ביינס ולוקאס מורה רק כי המו"מ התנהל לפי סטנדרטים ועלויות שאינם מקובלים עליו למרות שבמסגרת יכולותיו. לדוגמא, מעין שוחד לסוכן כדי שיבלבל את השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
shaar7_12 כתב:

ומקורה בבורות כמובן.
תלמדו קצת הסטוריה

מבין את הכאב של אוהדי צ'לסי.
ביום קשה זה, אפשר להזכיר להם קיפוחים של היונייטד בעבר, ויש מה להזכיר. ואפשר שלא להזכיר.

אבל, מיותר ומוטעה לכרוך את מכבי דווקא ליונייטד. אם כבר אז ל-2 יריבותיה הקונות כל מה שזז בשטח.
אגב, פרגוסון ירד מרכישת הזאר, ביינס ולוקאס מורה רק כי המו"מ התנהל לפי סטנדרטים ועלויות שאינם מקובלים עליו למרות שבמסגרת יכולותיו. לדוגמא, מעין שוחד לסוכן כדי שיבלבל את השחקן.

קודם כול מנצ'סטר סיטי מבזבזת הרבה יותר מצ'לסי לפחות בשנתיים שלוש הראשונות שלו בשלטון השייח'.(בהשוואה לשנתיים שלוש הראשונות של אברמוביץ')
למרות שהשנה צ'לסי בזבזה המון על שחקנים,גם מנצ'סטר יונייטד וליברפול לא פראייריות בכלל.ליברפול אם אני לא טועה בערך 30 מליון פאונד ומנצ'סטר מעל 50 מליון פאונד.
וגם בעונה שעברה אותו סיפור,מנצ'סטר לא פראיירית.רכשה את פיל ג'ונס,אשלי יאנג ודויד דה חאה.צ'לסי עשתה כמה רכישות בעונה שעברה אבל הרוב היו של שחקנים צעירים(קורטואה,רומאו,לוקאקו),אבל השחקנים הבולטים שהגיעו היו רק מיירלש ומאטה.גם ליברפול בעונה שעברה קנתה כמה וכמה שחקנים זכורים לי צ'ארלי אדם ודאונינג.
אם נרחיק לשתי עונות אחורה,ליברפול בזבזה עשרות מליוני פאונדים על סוארז והסכום המצחיק על קארול כשצ'לסי קנתה את רמירז בלבד.גם יונייטד לא בזבזה יותר מדי

אבל הנקודה הובהרה
יונייטד וליברפול מבזבזות מליוני פאונדים בכול שנה בדיוק כמו צ'לסי וסיטי,וגם בעניין המשכורות אני חושב שאין הבדל גדול בין הקבוצות(לפחות בין צ'לסי לליברפול ויונייטד.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 22:00 
כמה אתם אוהבים לזיין ת'מוח מי מכבי ומי לא.
אז ככה: מכבי יש רק אחת, וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 22:06 
הסיבה היחידה שאני מגיב לשטויות שלך, היא שהשתלטת על האשכול הזה עם השטויות המטופשות שלך ונמאס. כבר שלחתי אותך לבדוק מה היה במפגשים בין צ'לסקי ליוניטד עד העונה שעברה- רמז, שופטים נתנו לצ'לסקי משחקים אחד אחרי השני- ועכשיו אשלח אותך לבדיקה עצמאית שנעשתה איזה קבוצות מקבלות טעויות שיפוט ואיזה נדפקות, תחפש ויהיו לך כמה הפתעות. אחרי זה לך תחפש מה זה הפייר פליי של פיפא, כמה הקבוצה שלך הוציאה על שחקנים מאז הגעת האוליגרך, כמה היא מפסידה כל שנה, כמה שחקנים שיוניטד רצתה הגיעו אליה כי הציעה הרבה יותר ( את חלקם היא רצתה רק כי יוניטד רצתה קודם, אם מישהו כבר הזכיר מכבי ) ואחרי זה תלך לברר מה מקור החובות של יוניטד (עוד רמז, אין לה חובות אמיתיים, היא הקבוצה הכי ריווחית בעולם ) ומה מאזן הנכנס מול יוצא שלה בשנים האחרונות. גם כאן מחכות לך הפתעות. בקיצור, יש לך הרבה שיעורי בית לעשות, מחכה לראות אותך כאן אחרי שתסיים, ככה ב2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 22:12 
RedAlert כתב:
joshsoos כתב:

אתם בחובות של מילארדרים,מאות מילארדים,וממשיכים לקנות שחקנים בעשרות מליונים.על מה אתה מדבר לעזאזל ?!גם יונייטד מבזבזים כמו שצריך
זה שבצ'לסי הגיעו בעלים ובמכה אחת הכניסו כמות גדולה של כסף,זה לא הופך אותכם לעניים או משהו בסגנון.

אתה גם יודע למה הקבוצה הכי ריווחית בעולם בחובות?
אתה טענת שהיד של לואיז זה לא פנדל.כנראה שזה באמת לא פנדל.אבל בדיוק באותו מצב בעונה של צ`לסי עם הבכיין במשחק העונה(שכמעט הכריע את האליפות)צ`לסי קיבלה פנדל אחרי שהכדור נגע ביד של קאריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 22:34 
איזה בדיחה. הם יותר מכבי ממכבי.
אלכס מזרחי מתלונן על השופטים בלי הפסקה כאשר הם מסייעים לקבוצתו.
גם היום וגם נגד ליברפול הורחקו נגדם שחקנים על פארש וקבלו גולים מתנה.
שיישרפו גם הם וגם מכבי הישראלים.
העיקר שהשופט היום בדרבי של ליברפול פסל גול נצחון חוקי בתוספת הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 22:44 
nati כתב:
RedAlert כתב:
joshsoos כתב:

אתה גם יודע למה הקבוצה הכי ריווחית בעולם בחובות?
אתה טענת שהיד של לואיז זה לא פנדל.כנראה שזה באמת לא פנדל.אבל בדיוק באותו מצב בעונה של צ`לסי עם הבכיין במשחק העונה(שכמעט הכריע את האליפות)צ`לסי קיבלה פנדל אחרי שהכדור נגע ביד של קאריק.

מעניין.כשזאת ברצלונה בצד שמקבל מתנות לא הולכים אחורה,לא מחפשים מה מו מי,ישר צורחים שחיתות וכדורגל מודרני ו4:3:3:3 או מה שזה לא יהיה.
אוי הצביעות..
לא שאני חושב שהיונייטד מקבלת מתנות או משהו,שופטים פעם נגדך פעם איתך.מה מעניין מי מספיק הגון להודות שזה תקף לכל הקבוצות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 22:49 
עידן הסוהר כתב:
איזה בדיחה. הם יותר מכבי ממכבי.
אלכס מזרחי מתלונן על השופטים בלי הפסקה כאשר הם מסייעים לקבוצתו.
גם היום וגם נגד ליברפול הורחקו נגדם שחקנים על פארש וקבלו גולים מתנה.
שיישרפו גם הם וגם מכבי הישראלים.
העיקר שהשופט היום בדרבי של ליברפול פסל גול נצחון חוקי בתוספת הזמן.

גמרת?
אל תשכח להוריד את המים.
מספר לנו על דרבי בין שמשון לבני-יהודה כאילו הוא מעניין מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הסיבה היחידה שאני מגיב לשטויות שלך, היא שהשתלטת על האשכול הזה עם השטויות המטופשות שלך ונמאס. כבר שלחתי אותך לבדוק מה היה במפגשים בין צ'לסקי ליוניטד עד העונה שעברה- רמז, שופטים נתנו לצ'לסקי משחקים אחד אחרי השני- ועכשיו אשלח אותך לבדיקה עצמאית שנעשתה איזה קבוצות מקבלות טעויות שיפוט ואיזה נדפקות, תחפש ויהיו לך כמה הפתעות. אחרי זה לך תחפש מה זה הפייר פליי של פיפא, כמה הקבוצה שלך הוציאה על שחקנים מאז הגעת האוליגרך, כמה היא מפסידה כל שנה, כמה שחקנים שיוניטד רצתה הגיעו אליה כי הציעה הרבה יותר ( את חלקם היא רצתה רק כי יוניטד רצתה קודם, אם מישהו כבר הזכיר מכבי ) ואחרי זה תלך לברר מה מקור החובות של יוניטד (עוד רמז, אין לה חובות אמיתיים, היא הקבוצה הכי ריווחית בעולם ) ומה מאזן הנכנס מול יוצא שלה בשנים האחרונות. גם כאן מחכות לך הפתעות. בקיצור, יש לך הרבה שיעורי בית לעשות, מחכה לראות אותך כאן אחרי שתסיים, ככה ב2015.

דווקא כן בדקתי מצאתי לפחות שלושה שערים של יונייטד בנבדל במפגשים בין הקבוצות בשלוש השנים האחרונות ומאסתי בחיפוש המיותר הזה,במיוחד בידיעה שאני צודק..או שלפחות אתה טועה בהגזמתך על כך ש"צ'לסקי" מקבלת עזרה מהשופטים ומנצחת כול משחק בזכותם-שקר וכזב כמובן.
לגבי החובות,נכון שצ'לסי מבזבזת,אבל אתה לא יכול להגיד שהיא בחובות-היא ממש לא.אברמוביץ' מכניס כסף ומכסה את החובות האלה,וכרגע לפי הדוחות שמתפרסמים באתר הרשמי שלה כול הזמן היא דווקא במצב כלכלי טוב-על הנייר.
לגבי הפייר פליי,תפסיק לדבר בהתנשאות כאילו המצאת את הכדורגל זה מגעיל ולא מכבד לא רק אותי אלא גם אותך.כמובן שאני יודע מה הוא הפייר פליי אני לא חי בסרט,ואני מאמין שהשנה צ'לסי בזבזה המון כסף בדיוק בגלל הסיבה הזאת,ולדעתי לא רק צ'לסי עשתה את זה-זה הגיוני וזה לגיטמי ,וזה מאוד משתלם אחר כך.
לגבי הקטע שצ'לסי קונה שחקנים שיונייטד רצתה קודם והם באים אליה רק כי זה במחיר מופרז מדי..זה נכון בחלק מהמקרים,ואני לא רואה בזה שום דבר רע.בדיוק כמו הקטע של הטעויות שיפוט,שכולנו היינו שמחים לנצח איתם או בלעדיהם,לא היית שמח אם מילארדר עשיר היה מחזיק את קבוצתך?כמו שאמרו לי לא להיות צבוע בקטע של הטעויות שיפוט כנ"ל לגבייך בעניין של הכסף.

לגבי הקטע של החובות של יונייטד אני באמת מודה שאני לא כול כך בקיא בנושא הזה,אבל במקום להטיף לי בוא ותראה לי מקורות שמוכיחות את הטענות שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 23:04 
כן, נשבר הלב בשביל יונייטד
איפה הימים שהגיעו לשם שחקנים אלמוניים בכסף קטן כמו ריו פרדיננד, וויין רוני, אריק קאנטונה, אלן סמית' או אפילו היום, שינג'י קגאווה, אשלי יאנג, רובין ואן פרסי, פיל ג'ונס ועוד ועוד?
איפה הימים הטובים והתמימים כשה30 מיליון פאונד של יונייטד היו הסכומים הכי גבוהים שרצו בליגה?

כי הרי ידוע ש30 מיליון זה רומנטי, אבל כשבא ילד יותר חזק שיש לו 50 מיליון, זה כבר גועל נפש.
הדרישה הזו מצ'לסי והסיטי להסתפק בזה שהן קבוצות של מקום 5-8 ובכלל לא לנסות לסגור פערים ולנסות לקחת אליפויות היא אחת החצופות שיש בעולם הכדורגל. בכדורגל של היום אין לקבוצות סיכוי להכנס ללוול הגבוה באמת לאורך זמן בלי לשפוך כסף. גם בגלל קבוצות כמו היונייטד שהיו החוליה האחרונה בשרשרת המזון(עכשיו כשהן כבר לא, פתאום זה נורא לא בסדר).
כשיונייטד הייתה שמה את הסכומים מהגבוהים בליגה, זה לא ממש הפריע לאף אחד. מה קרה? יש שחקנים יותר חזקים עכשיו בשוק? boo hoo. לכולם נשבר הלב ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
איפה הימים שהגיעו לשם שחקנים אלמוניים בכסף קטן כמו ריו פרדיננד, וויין רוני, אריק קאנטונה, אלן סמית' או אפילו היום, שינג'י קגאווה, אשלי יאנג, רובין ואן פרסי, פיל ג'ונס ועוד ועוד?
איפה הימים הטובים והתמימים כשה30 מיליון פאונד של יונייטד היו הסכומים הכי גבוהים שרצו בליגה?

כי הרי ידוע ש30 מיליון זה רומנטי, אבל כשבא ילד יותר חזק שיש לו 50 מיליון, זה כבר גועל נפש.
הדרישה הזו מצ'לסי והסיטי להסתפק בזה שהן קבוצות של מקום 5-8 ובכלל לא לנסות לסגור פערים ולנסות לקחת אליפויות היא אחת החצופות שיש בעולם הכדורגל. בכדורגל של היום אין לקבוצות סיכוי להכנס ללוול הגבוה באמת לאורך זמן בלי לשפוך כסף. גם בגלל קבוצות כמו היונייטד שהיו החוליה האחרונה בשרשרת המזון(עכשיו כשהן כבר לא, פתאום זה נורא לא בסדר).
כשיונייטד הייתה שמה את הסכומים מהגבוהים בליגה, זה לא ממש הפריע לאף אחד. מה קרה? יש שחקנים יותר חזקים עכשיו בשוק? boo hoo. לכולם נשבר הלב ממש.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
19 כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

כשיונייטד שפכו כספים בעבר זה כי הם מכבי וקונים כל מה שזז וכשצ'לסי וסיטי קונות שחקנים במשקל זה כי אלו תנאי המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 00:10 
אני לא אמרתי שהם מכבי כי הם שפכו כספים
אני רק לא מבין על מה הם מתלוננים עכשיו, שיש מישהו עם ארנק יותר עמוק? החיים קשים.

כשקבוצות מנסות "לבנות נכון" אז באות הגדולות ולוקחות להן שחקנים (שאהין הלך לריאל, קאגוואה הלך ליונייטד, והשאר גם יילכו בהמשך, אל תדאג).
כל עוד יונייטד הייתה התחנה האחרונה בשרשרת הזו זה לא ממש הפריע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 00:12 
מנצ'סטר יוניטד הקבוצה שמכניסה הכי הרבה כסף בכדורגל האנגלי, כבר שנים.
מנצ'סטר יוניטד לא מתקרבת כבר שנים להיות הקבוצה שבמאזן הנכנס/יוצא מוציאה הכי הרבה, היא רחוקה מאות מיליונים ( מ-א-ו-ת ) מהמוליכות.
יהיה נחמד אם אנשים יחליטו להתייחס לנושא שהועלה ולא להמציא טיעונים שכלל אין להם קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 00:17 
אז אתם אימפריה במונופול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
אלון חזן בצד של הטובים! ;)
"איך זה שטעויות השיפוט תמיד לטובת יונייטד?"
http://www.one.co.il/Article/207537.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כדורגל אנגלי - עונת 2012/2013 : מחזור 9 בפריימיר ליג
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 02:01 
מצא מין את מינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 07:53 
מצחיק אותי שמבקרים את מנצ'סטר יונייטד על הרכש שהיא עושה. צריך לזכור שהיונייטד מתמודדת באופן קבוע מול המועדונים הגדולים והעשירים ביבשת, שמוציאים סכומי עתק על רכש, בסדר גודל של עשרות מליוני יורו בכל קיץ. אם היונייטד לא תעשה רכש, יהיה לה קשה מאד להתמודד.

יחד עם זאת, אם נשווה למועדונים בסדר הגודל הזה, היונייטד מבוססת הרבה פחות על רכש מפוצץ, היא משקיעה לא מעט בשחקנים צעירים, והיא משלבת גם לא מעט שחקני בית.

גם ויין רוני שהוזכר פה, אמנם נרכש בסכום עתק אבל בגיל יחסית צעיר וזה היה הימור לא פשוט. דווקא רכישה של שחקן כמו ואן פרסי היא נדירה יחסית עבור היונייטד, ויותר מאפיינת רכישה של כשרונות צעירים כמו כ. רונאלדו, נאני, אנדרסון, פיל ג'ונס, פאביו ורפאל, מאקדה, הרננדז ואחרים. שחקנים מוכשרים אבל כאלו שעדין בתחילת דרכם ומתפתחים בתוך הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 08:15 
אתה לא מתעדכן, לא הייתה כאן ביקורת כזו, ניסו להסיט את הדיון כאילו מישהו טען משהו על העניין הזה. הכל התחיל מטענות גן הילדים הקבועות על 'מכבי' ואז תואם אדום טורקי שהשתלט על האשכול משנה שעברה גם הבהיר לנו ( הוא הרי יודע, הוא בדק!) שיונייטד מבזבזת אותו כסף כמו צ'לסקי וסיטי, ואותו דבר עם המשכורות. אז לא, צ'לסקי -וסיטי- נמצאת במאזן הנכנס/יוצא במאות מיליונים לחובה לאורך השנים האחרונות, ויוניטד בעשרות בלבד, וחשבון המשכורות שלה גבוה משל יונייטד, וזה למרות הכנסות קטנות בהרבה. זו קבוצה שכפי שנאמר כאן משחדת סוכנים, שהקפטן שלה הוא גזען ואדם מגעיל ועדיין מסרבים להדיח או לתת לו עונש כלשהו, כאילו הוא דוגמא ומופת, ושקיבלה אליפות על מגש לפני שנתיים מהשופטים באולד טראפורד. ואני לא מזכיר את האוהדים המשובחים שלהם, אולי הקהל הכי גזעני בליגה. פשוט רחמים עליהם, שימשיכו לפרסם מודעות בעיתונים כדי למלא את האצטדיון :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 09:26 
ציטוט:
מצחיק אותי שמבקרים את מנצ'סטר יונייטד על הרכש שהיא עושה. צריך לזכור שהיונייטד מתמודדת באופן קבוע מול המועדונים הגדולים והעשירים ביבשת, שמוציאים סכומי עתק על רכש, בסדר גודל של עשרות מליוני יורו בכל קיץ. אם היונייטד לא תעשה רכש, יהיה לה קשה מאד להתמודד.

בדיוק
ולסיטי ולצ'לסי יהיה קשה מאד להתמודד עם היונייטד אם הן לא יעשו רכש, אז מה הבעייה עם הרכש שהן עושות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 10:04 
19 כתב:
ציטוט:

בדיוק
ולסיטי ולצ'לסי יהיה קשה מאד להתמודד עם היונייטד אם הן לא יעשו רכש, אז מה הבעייה עם הרכש שהן עושות?

בגדול, הרעיון הוא תחרות בתנאים שוויוניים. סיטי וצ'לסי נהנות ממשקיעים שהם בור ללא תחתית ולכן יכולות להוציא בלי חשבון. יונייטד לא.

אגב, גם בארסה וריאל מדריד חוטאות בענין הזה, ושני המועדונים חייבים מאות מליוני יורו לבנקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 10:06 
אגב, לא שזה נורא אכפת לי. באופן אישי הייתי פחות נהנה אם הקבוצה שאני אוהד הייתה מצליחה רק בגלל שיש לה יותר כסף מלכולם. אין לי בעיה אגב עם זה שהמועדון עשיר, אבל אני מצפה גם ממועדון עשיר לטפח מסורת, שחקני בית, לשמור על פייר פליי וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 10:07 
מה זה הצדקנות הזו? וכשהסיטי וצ'לסי היו מועדונים בלי כסף, גם דיברתם על כמה שזה לא חוכמה כי ליונייטד יש בור ללא תחתית במושגים של אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 10:10 
לא תתפוס אותי כתב:
מה זה הצדקנות הזו? וכשהסיטי וצ'לסי היו מועדונים בלי כסף, גם דיברתם על כמה שזה לא חוכמה כי ליונייטד יש בור ללא תחתית במושגים של אז?

איזה בור ללא תחתית יש ליונייטד? יש איזה מיליארדר ששפך עליה כסף?

ליונייטד יש כסף כי יש לה מסה של אוהדים, וכנראה ניהול כלכלי נכון.

אגב, אני גם לא אומר שזו "לא חוכמה", רק שברגע שהמשחק הוא רק של כסף, זה פוגם מן ההנאה בעיני. בדיוק כמו שבית"ר לקחה פה שתי אליפויות רק בעקבות זה שהיה לה תקציב לא מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כדורגל אנגלי - עונת 2012/2013 : מחזור 9 בפריימיר ליג
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 10:22 
נועם שחם כתב:
19 כתב:
ציטוט:

בדיוק

בגדול, הרעיון הוא תחרות בתנאים שוויוניים. סיטי וצ'לסי נהנות ממשקיעים שהם בור ללא תחתית ולכן יכולות להוציא בלי חשבון. יונייטד לא.

אגב, גם בארסה וריאל מדריד חוטאות בענין הזה, ושני המועדונים חייבים מאות מליוני יורו לבנקים.

זו בדיוק הנקודה. בעבר יונייטד הייתה זו ששילמה הכי הרבה, עכשיו יש שחקנים יותר חזקים. אלה החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 10:51 
לגמרי. זה לא מטריד אותי במישור התחרותי כאוהד יונייטד. אם כבר התופעה הזו מטרידה כתופעה כללית לחובבי הכדורגל, שמשפיעה בצורה משמעותית על השדה הכלכלי והתרבותי בו מתנהל הכדורגל, ומשפיע גם על חווית האהדה, מחירי הכרטיסים וכו'. תופעות כמו צ'לסי של אברמוביץ' או סיטי החדשה רק מקצינות את הבעיה (אבל להגנתן יאמר שהבעיה התחילה עוד הרבה לפני כן).

יחד עם זאת, אני חושב שיש הבדל מהותי ויסודי בין מועדון שביסס את כוחו ומעמדו לאורך זמן באמצעות ניהול נכון והפך להיות מועדון עשיר ומצליח, לבין מועדון שבסיס הכוח שלו הוא הארנק של אבא עשיר ולכן השוואה של היונייטד למועדונים האלו היא בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: