joshsoos כתב:
הסיבה היחידה שאני מגיב לשטויות שלך, היא שהשתלטת על האשכול הזה עם השטויות המטופשות שלך ונמאס. כבר שלחתי אותך לבדוק מה היה במפגשים בין צ'לסקי ליוניטד עד העונה שעברה- רמז, שופטים נתנו לצ'לסקי משחקים אחד אחרי השני- ועכשיו אשלח אותך לבדיקה עצמאית שנעשתה איזה קבוצות מקבלות טעויות שיפוט ואיזה נדפקות, תחפש ויהיו לך כמה הפתעות. אחרי זה לך תחפש מה זה הפייר פליי של פיפא, כמה הקבוצה שלך הוציאה על שחקנים מאז הגעת האוליגרך, כמה היא מפסידה כל שנה, כמה שחקנים שיוניטד רצתה הגיעו אליה כי הציעה הרבה יותר ( את חלקם היא רצתה רק כי יוניטד רצתה קודם, אם מישהו כבר הזכיר מכבי ) ואחרי זה תלך לברר מה מקור החובות של יוניטד (עוד רמז, אין לה חובות אמיתיים, היא הקבוצה הכי ריווחית בעולם ) ומה מאזן הנכנס מול יוצא שלה בשנים האחרונות. גם כאן מחכות לך הפתעות. בקיצור, יש לך הרבה שיעורי בית לעשות, מחכה לראות אותך כאן אחרי שתסיים, ככה ב2015.
דווקא כן בדקתי מצאתי לפחות שלושה שערים של יונייטד בנבדל במפגשים בין הקבוצות בשלוש השנים האחרונות ומאסתי בחיפוש המיותר הזה,במיוחד בידיעה שאני צודק..או שלפחות אתה טועה בהגזמתך על כך ש"צ'לסקי" מקבלת עזרה מהשופטים ומנצחת כול משחק בזכותם-שקר וכזב כמובן.
לגבי החובות,נכון שצ'לסי מבזבזת,אבל אתה לא יכול להגיד שהיא בחובות-היא ממש לא.אברמוביץ' מכניס כסף ומכסה את החובות האלה,וכרגע לפי הדוחות שמתפרסמים באתר הרשמי שלה כול הזמן היא דווקא במצב כלכלי טוב-על הנייר.
לגבי הפייר פליי,תפסיק לדבר בהתנשאות כאילו המצאת את הכדורגל זה מגעיל ולא מכבד לא רק אותי אלא גם אותך.כמובן שאני יודע מה הוא הפייר פליי אני לא חי בסרט,ואני מאמין שהשנה צ'לסי בזבזה המון כסף בדיוק בגלל הסיבה הזאת,ולדעתי לא רק צ'לסי עשתה את זה-זה הגיוני וזה לגיטמי ,וזה מאוד משתלם אחר כך.
לגבי הקטע שצ'לסי קונה שחקנים שיונייטד רצתה קודם והם באים אליה רק כי זה במחיר מופרז מדי..זה נכון בחלק מהמקרים,ואני לא רואה בזה שום דבר רע.בדיוק כמו הקטע של הטעויות שיפוט,שכולנו היינו שמחים לנצח איתם או בלעדיהם,לא היית שמח אם מילארדר עשיר היה מחזיק את קבוצתך?כמו שאמרו לי לא להיות צבוע בקטע של הטעויות שיפוט כנ"ל לגבייך בעניין של הכסף.
לגבי הקטע של החובות של יונייטד אני באמת מודה שאני לא כול כך בקיא בנושא הזה,אבל במקום להטיף לי בוא ותראה לי מקורות שמוכיחות את הטענות שלך