תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 18:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שער 5 בהופעת ענק
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 20:13 
villa crespo כתב:
20 כתב:
לסיכום התגובות:

4) לבחירת השירים אין השפעה על ההצטרפות (אבל אדום עולה עולה אחרי ההחטאה של תמוז הרים את בלומפילד) - [b] דיעה מעניינת, אבל לא כזו שמתיישבת עם המציאות

אז אתם יכולים להמשיך לצייר מציאות בה שערים 7, 8, 2 ו- 13 משוועים לעודד ורק שער 5 ובחירת השירים שלו מונעים זאת מהם. בפועל, אין שיר אחד שגורם לשערים האלה להתעורר. יש מומנטום במשחק שעושה זאת וכשיש מומנטום כזה, בדר"כ בחירת השירים כן הולכת לכיוון אותם 5-4 להיטים.
מקום לשיפור תמיד יש.

אני מציע לך לעשות ניסוי, תבוא פעם אחת לשער 8, לא 7..במיוחד במשחקים של אירופה ותראה אם השיר שבוחרים לא גורם לשערים להתעורר.
אפילו אני כבר לא מצליח לזהות את השירים החדשים ודי מזמן כבר התייאשתי כשכל שנה מוסיפים עוד שירים חדשים.

אני מבין שאוהדים nשער 5 לא שואלים אף אחד מה לשיר ומתי ואסור להעביר ביקורת, אבל מה ש20 ציין הן סה"כ די עובדות..לטוב ולרע.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 26 אוקטובר 2012, 21:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
20 כתב:
לסיכום התגובות:

4) לבחירת השירים אין השפעה על ההצטרפות (אבל אדום עולה עולה אחרי ההחטאה של תמוז הרים את בלומפילד) - דיעה מעניינת, אבל לא כזו שמתיישבת עם המציאות

ברור, כי התיאוריות המופרכות שלך כן מתיישבות עם המציאות.
את "הפועל, תראי מה קרה לי" התחילו לשיר לפני הפיגור ושרו אותו חזק מאד בשער 5 ובלי הצטרפות של שערים אחרים.
לתת את "אדום עולה עולה" כדוגמא להצטרפות מעיד על אחד משני דברים:
או שאתה דמגוג בצורה בלתי רגילה או שאתה ממש, אבל ממש לא מבין ולא שם לב לבחירת השירים ביציע. אתה באמת לא שם לב שאת השיר הזה מתחילים תמיד, אבל תמיד, אחרי אירוע משמעותי במשחק בו כל הקהל מתעורר? אז ברור שבשיר הזה כולם שרים. מה אתה מנסה להגיד כאן בדיוק?
אבל חוץ מ"הפועל תראי מה קרה לי" וה- 5 דקות הבעייתיות בסוף, איפה היה שער 7 ביתר השירים בחצי השני? [b] למה הוא לא בצטרף ב" לפעמים יש אכזבות והפסדים" (שגם הואף אגב, הפך פתאום לשיר הפסדים וזו בושה בפני עצמה)?
אז אתם יכולים להמשיך לצייר מציאות בה שערים 7, 8, 2 ו- 13 משוועים לעודד ורק שער 5 ובחירת השירים שלו מונעים זאת מהם. בפועל, אין שיר אחד שגורם לשערים האלה להתעורר. יש מומנטום במשחק שעושה זאת וכשיש מומנטום כזה, בדר"כ בחירת השירים כן הולכת לכיוון אותם 5-4 להיטים.
מקום לשיפור תמיד יש.

או, זה גם נקודה חשובה. מתחילים לשיר בדקה 70 בערך "לפעמים יש אכזבות והפסדים", בשביל מה?
זה כמו להגיד "זהו, ויתרנו על המשחק".
בשביל מה זה טוב?
שיר כזה צריך לשמור לדקה 90. (ואז גם היו נחסכים שירי ירושלים הפאתטיים, בכלל טוב).

אה, ועוד משהו, דגל האנרכיה הזה זה מה זה מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:

אה, ועוד משהו, דגל האנרכיה הזה זה מה זה מיותר.

בטירוף!
כל כך ההיפך ממה שהפועל מייצגת!
אח"כ נצפה שיתייחסו לדעות של אנשי שער 5 ברצינות בזמן שאצלנו מרימים דגלי אנרכיה בחופשיות כל המשחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 03:21 
סמל אישי של המשתמש
לבוא לבלומפילד יותר בשביל העידוד והקרנבל :bang:
כשאני נזכר איך אני מרגיש אחרי הפסדים משמעותיים (לא דווקא דרבים) לדוגמא: רמת השרון,כשהעונה חיה עדיין ועוד לא הגענו לגרבג׳ טיים ואיך שזה הורס לי את השבוע ואת מצב הרוח,אני קורא משפט כזה ובא לי גם לבכות ולא רק לדפוק את הראש בקיר.
חשבתי שזה כבר עבר מהעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
איזה אשכול מטומטם.
מה השלב הבא? יעירו לאוהדים מסוימים בפורום על איך הם מעודדים? יפנו לפואד בבקשה שישנה את הדיקציה ב"יאללה הפועל"? יחרימו שירים של עופרה חזה?

יאללה יאללה. בתור אחד שתמיד נוטה לצעוק בוז בהתקפות יריב וכד', אני רק מחכה ששער 7 יצטרף אלי ויעיר את מי שמעדיף להתקרנבל.
אבל בכל פעם מחדש אני מתאכזב.
כנ"ל לגבי החלפת שיר. לא אכפת לי איזה שיר שרים עכשיו, אכפת לי שכולם ישירו אותו בשביל האימפקט. אם למישהו בשער 8 זה מפריע, הוא יותר ממוזמן לנסות ולהרים את היציע שלו. אני אהיה הראשון להצטרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
בתור אחד שבא לבלומפילד יותר בשביל העידוד והקרנבל מאשר המשחק
\
פה הפסדת את הלגיטימיות שלך.
אתה לא אוהב הפועל תל אביב, אתה סתם מחפש חגיגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 12:48 
עמי נאווי כתב:
מולי לוי כתב:
\

זה ממש לא נכון,בא לי למות שהפועל מפסידה ומן הסתם אני מעודד כדי שהשחקנים יתעוררו וישחקו יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 12:56 
המלך אגג כתב:
עמי נאווי כתב:
המלך אגג כתב:
*ודרך אגב למי שדיבר פה על הדגלים , אתה קונה מנוי לשער 4-5 זה יציע שמיועד לעידוד ומכך משתמע שגם יהיה ביציע דגלים או כל אלמנט אחר שאמור לעודד את הקבוצה . אם אתה רוצה לראות את המשחק כמו שצריך תקנה מנוי ל 7/2 תאמין לי גם הזווית יותר טובה שם .

א. חוץ מלהפריע לאוהדים לראות - דגלים לא עוזרים לעידוד הקבוצה.
ב. לפני 20 שנה לא היו את הדגלים בשער 5. גם לא לפני 15, ולא לפני 10. מי שדחף אותם לשם מתבקש להזיז אותם. אני הייתי קודם. קח את הדגלים שלך לשער 11, שם לא תסתיר לאף אחד.
ג. הכי חשוב: יציע, כל יציע, נועד בראש ובראשונה כדי שאנשים יבואו לראות כדורגל. זה שיש מספר מאוד מאוד מאוד מצומצם של אנשים (50?) שלא איכפת להם בכלל מהמשחק - זו לא בעיה שלי.

א. אני לא מסכים עם הקביעה שזה לא עוזר לעידוד ,לשחקנים שעל הדשא לראות יציע שלם קופץ ומעודד בטרוף (אני יודע שזה לא קורה בפועל ) עם דגלים ושלטים באוויר זה מכניס אותם לטרוף ואקסטזה.
זה בדיוק כמו שתגיד שאבוקות לא עוזרות בעידוד אבל עובדתית זה ידוע שכן ואפילו שחקן מכבי אמר בדרבי האחרון ב 2010 שברגע שהוא עלה על המגרש וראה את האצדיון בוער רעדו לו הרגליים כי הוא ידע שהם הולכים לקבל בראש (מה שקרה בפועל לא משנה העניין זה הפחד שזה מכניס ביריב והטרוף שנכנס לשחקנים שלך )

ב. נכון ליפני 15 שנה לא היו דגלים אבל גם לא היה אולטראס וגם שער 5 לא היה כמו שהוא היום . ונכון לא הייתי במשחקי הפועל ליפני 15 שנה אבל לפי מה שהבנתי בתקופה הזאת גם העידוד היה חלש בהרבה

ג. נכון יציע מיועד לראות משחק כדורגל . אבל זה כבר הטענה שלי לפסקה הלפני האחרונה בהודעה הקודמת . שער 5 הוא ידוע בתור יציע עידוד והוא היציע היחידי בבלומפילד שמיועד לכך וגם בגלל זה יש ליציע כסאות מיוחדים שמותאמים לו בשונה מיציעים אחרים . ובהתאם לסעיף א' שרשמתי אם זה מה שיעזור בעידוד אז צריך שיהיו דגלים ואנשים שרוצים זווית טובה למשחק יכולים לבחור לשבת ביציעים אחרים או בפינות של שערים 4-5 ולראות את המשחק בצורה טובה יותר

* אני יודע שאתה בשער 5 הרבה שנים ואני יודע שאתה לא מאלו שבאים לשער 5 בישביל הפוזה . ולכן גם צריך להיות לך ברור מה המטרה של שער 5 ולמה חשוב שיהיה בו תפקוד גבוהה כמו שיש בכל יציע עידוד לקבוצות בעולם

תקשיב אתה מעניק ליציע בבלומפילד סגולות, יכולות ותכונות, אבל זה לא מה שמפריע לי.
אתה לא יכול לקבוע עובדות בהסתמך על כלום, אני מסביר יפה וברור שמאז שאני זוכר את עצמי היו דגלים בשער 5, ואני סוגר עשור העונה כמנוי בשער הזה, אבל תמיד היה ברור שיש אזור שבו אין דגלים ל90 דקות. אז הם יכולים לבוא ולהגיד לי לא נאה לך תזוז עוד כמה כיסאות ימינה, אבל מה שיקרה בפועל זה 2 דברים, אני ומי שמסביבי שרגילים למושבים שלנו נתעסק כל המשחק בלמצוא זווית שבה אפשר לקלוט משהו מהמשחק, לעודד ככה זה בלתי אפשרי, ו2, אני ודומי באמת נזוז עוד כמה כסאות ימינה, ועם הזמן הגוש הזה שתמיד הייתי חלק ממנו, יקטן משנה לשנה, היחידים שיכולים לסבול את זה הם 20-30 חברה שככה הם ועוד איזה 20 ילדים שעם הזמן יתבגרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
מה שיקרה זה מאוד פשוט: אני וכמותי נתייאש ונעבור לשער 7 (אותו מחיר, להזכירך). אני כבר מהרהר כמה עונות בנושא, ומכיר כמה אנשים שכבר עשו את הצעד.
ואז כל גוש העידוד שלך (אעלק גוש, 150 איש בקושי) יתפרק, ושלום על ישראל.
בהצלחה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 13:57 
עמי נאווי כתב:
מה שיקרה זה מאוד פשוט: אני וכמותי נתייאש ונעבור לשער 7 (אותו מחיר, להזכירך). אני כבר מהרהר כמה עונות בנושא, ומכיר כמה אנשים שכבר עשו את הצעד.
ואז כל גוש העידוד שלך (אעלק גוש, 150 איש בקושי) יתפרק, ושלום על ישראל.
בהצלחה עם זה.

אתה יודע מה אומרים על אנשים שאין להם תחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
רוב האנשים שמעצבנים, אלה לא אנשים שקוראים בפורום, אלה מבוגרים/נשים/ילדות. אז תפסיקו כל דבר לקחת כפגיעה אישית
מי שמעודד שישב, מי שלא-לא. יותר פשוט מזה אין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
היה איזה חמולה של ילדים בני 12-13 בערך שעמדו באמצע הגוש וסתמו תפה והבנות שהיו איתן התעסקו באייפונים כל הזמן
לפני ארבע שנים בערך שהייתי בגיל הזה לראשונה בשער 5 אח שלי העיף לי איזה קטנה כל פעם שהפסקתי לעודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 14:23 
ההוא עם האדום כתב:
היה איזה חמולה של ילדים בני 12-13 בערך שעמדו באמצע הגוש וסתמו תפה והבנות שהיו איתן התעסקו באייפונים כל הזמן
לפני ארבע שנים בערך שהייתי בגיל הזה לראשונה בשער 5 אח שלי העיף לי איזה קטנה כל פעם שהפסקתי לעודד

למה אתה לא מעיר להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ההוא עם האדום כתב:

למה אתה לא מעיר להם?

לא ישבתי לידם, עברתי לידם שהלכתי שנייה לשירותים וראיתי שהם נכנסו ליציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
"הפועל תראי מה קרה לי" זה שיר ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שער 5 בהופעת ענק
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 14:49 
מולי לוי כתב:
עמי נאווי כתב:
מולי לוי כתב:
\

זה ממש לא נכון,בא לי למות שהפועל מפסידה ומן הסתם אני מעודד כדי שהשחקנים יתעוררו וישחקו יותר טוב.

מההודעה הראשונה שלך יצרת אווירה של פוזה, ב-99% מההודעות שלך אתה מדבר על עצמך. תוריד פרופיל, אתה מביך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
הודעה פותחת מביכה. אפשר להסיק ממנה ששער 5 הוא הוא מקור כל הבעיות שלנו כקהל.
ולא, אני לא חושב שהמצב בשער 5 מזהיר, רחוק מזה, אבל לפתוח אשכול קהל עם ביקורת אך ורק על שער 5, כאילו בשערים האחרים המצב דבש, זה מגוחך. גם הסגנון של ההודעה מרגיז. באמת תודה "20" שלא היית גס ואלים! כאילו יש רק שתי דרכים בעולם - אלימות או סרקזם - להעביר ביקורת. גם הסרקזם הזה שאתה מדבר עליו כמסורתי אצלינו, "20", היה מופנה בדרך כלל נגד יריבינו ושונאינו ולא כלפי עצמינו, חבל שבפורום פה כבר מזמן שכחו את זה. לאנשים פה קודם כל חשוב להיות צינים ושנונים ורק אחר כך הם נזכרים באינטרס המשותף של כולנו, אם בכלל. אנשים פה תופסים צד או דיעה באיזה עניין ולא משחררים ויהי מה. אי אפשר לפרגן בלי לקטול על הדרך מישהו אחר. אי אפשר להביע ביקורת בונה ללא איזה מנת סרקזם הגונה. האמת היא שזה די נמאס. מזל שזה רק פורום באינטרנט.

ובשולי האשכול:

- "ירושלים על הזין" לפני שנגמר המשחק - טיפשי ומיותר.

- בפעם המאה, לדעתי, דגלים בשער 5 תוך כדי משחק פוגעים בעידוד, אנחנו לא ארגנטינה וגם לא נהיה. האנשים פה צריכים לראות את המשחק כדי לחיות אותו ולעודד. מי שמסתירים לו עם דגל עסוק בלצעוק "תוריד ת'דגל" במקום "יאללה הפועל".

- אף "להיט" לא נהיה להיט ברגע. חלק מהלהיטים הגדולים שלנו היו רחוקים מלהיות להיטים בהתחלה והפכו לכאלה רק אחרי הרבה זמן. לא כל להיט בכדורסל יכול להיות להיט בכדורגל מטעמי אקוסטיקה וכו' אבל אם לא ננסה לא נדע. חלק מהשירים קצת מסובכים ולוקח קצת זמן ללמוד את המילים, אז אפשר לקטר ולהגיד שהשירים האלה גרועים או לנסות ללמוד את המילים (יש פה עשרות אשכולות עם מילים לשירים, עושים חיפוש קטן ומדפיסים) ופשוט להצטרף.

נ.ב.

גילוי נאות: אני משער 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אני לא מבין מאיפה החוצפה לבוא בטענות למישהו שפועל רק עם כוונות טובות.
אם יש פה מישהו שטוען ששער 5 מונע מאינטרסים, שיאמר אותם.
עד אז, אם למישהו מפריע משהו, הוא מוזמן ליצור גוש מעודד היכן שהוא יושב, ולהביא רק להיטים מהMTV.

שבוע טוב לכולנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 15:36 
רובין, אם הסרקסטיות פגעה במישהו, אני מתנצל.

אדום נחמד, ברור לי שהכל מכוונות טובות. אבל גם הנפנוף בדגלים הוא מכוונות טובות. יודע מה, יכול להיות אפילו שגם אוהדים שמקללים ושורקים בוז יש להם כוונות טובות שהקבוצה תשחק טוב יותר. בניגוד לבודהיזם, הכוונה היא לא הדבר הכי חשוב.

אפשר לפתור הכל ולהגיד שכל שער ישיר מה שבא לו, או כל איזור, אולי גם כל אוהד. זה נראה לי טפשי ולא מועיל.
יש אנשים בשער 5 שמכתיבים מה שרים. מכיוון שאני לא מכיר אישית אף אחד מהם, נשאר לי לכתוב בפורום, אולי זה יעזור והם יחשבו שלא חכם לשיר על המשחק הבא כשהמשחק הנוכחי לא הסתיים, שחבל לשנות שיר מסורתי, ושאם קורה משהו במשחק והקבוצה נקלעת לפיגור אפשר לשקול להחליף שיר שבאותו רגע לא עובד. אפשר גם לשקול שכמו שאחרי כל גול שמבקיעים שרים את "מי מכיר את המילה אהבה" יהיה שיר קבוע שמקפיץ את הקהל כשנקלעים לפיגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
שכחתי להתייחס ל-"שינוי השיר המסורתי".
מודה שלקח לי 2-3 משחקים לעכל את הדבר הזה אבל אחרי שמצטרפים זה ממכר...
אם כולם יצטרפו זה יכול להפוך לשיר סוחף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 16:06 
rubin de la red כתב:

לא סוחף ולא נעליים! שיר שפשוט הורס את העידוד, אנשים מתחילים לשיר ובקטע של ה"אלה אלה" סותמים את הפה, כמה חבל שאת השיר היחיד שהיה קונצנסוס הרסו בשביל להיות מאגניבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 16:34 
MENTELCASE כתב:
rubin de la red כתב:

לא סוחף ולא נעליים! שיר שפשוט הורס את העידוד, אנשים מתחילים לשיר ובקטע של ה"אלה אלה" סותמים את הפה, כמה חבל שאת השיר היחיד שהיה קונצנסוס הרסו בשביל להיות מאגניבים.

אף אחד לא שינה את השיר כדי להיות מאגניב,איך זה קשור בכלל למאגניבות?
השיר שונה כי במתכונתו הישנה הוא היה לעוס ומשמים והשינוי הזה פשוט החזיר את ה״כיף״ לשיר הפועל עולה.
עכשיו תוציא תראש מהתחת שלך ותנסה לזרום עם השיר הזה ימתלונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 17:13 
20 כתב:
רובין, אם הסרקסטיות פגעה במישהו, אני מתנצל.

אדום נחמד, ברור לי שהכל מכוונות טובות. אבל גם הנפנוף בדגלים הוא מכוונות טובות. יודע מה, יכול להיות אפילו שגם אוהדים שמקללים ושורקים בוז יש להם כוונות טובות שהקבוצה תשחק טוב יותר. בניגוד לבודהיזם, הכוונה היא לא הדבר הכי חשוב.

אפשר לפתור הכל ולהגיד שכל שער ישיר מה שבא לו, או כל איזור, אולי גם כל אוהד. זה נראה לי טפשי ולא מועיל.
יש אנשים בשער 5 שמכתיבים מה שרים. מכיוון שאני לא מכיר אישית אף אחד מהם, נשאר לי לכתוב בפורום, אולי זה יעזור והם יחשבו שלא חכם לשיר על המשחק הבא כשהמשחק הנוכחי לא הסתיים, שחבל לשנות שיר מסורתי, ושאם קורה משהו במשחק והקבוצה נקלעת לפיגור אפשר לשקול להחליף שיר שבאותו רגע לא עובד. אפשר גם לשקול שכמו שאחרי כל גול שמבקיעים שרים את "מי מכיר את המילה אהבה" יהיה שיר קבוע שמקפיץ את הקהל כשנקלעים לפיגור

ברור שאפשר, השאלה איזה שיר יעיר את כל הקהל.
מגוחך בכלל שאני צריך להסביר לך את זה, אבל נראה לך שכשיש פיגור שער 5 לא רוצה שיהיה שיר שכולם ישירו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 17:40 
במחשבה שניה, בעקבות הערותיו המחכימות של דה וורקר, נראה לי שעדיף סרקסטיות

קרספו, אני ראיתי ששרים שיר שמעטים מצטרפים, ואז חוטפים גול, ואז.ממשיכים כמה דקות באותו שיר עוד כמה דקות. לא יודע מה שער חמש רצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 17:42 
קרספו,הם חושבים ששער 5 מנסה להיות מאגניב ועושה לשאר הקהל בכוונה-לא תוציא אותם מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 17:45 
אומר זה שבא בעיקר בשביל הקרנבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 18:28 
ברגר כתב:

אתה בעצמך רשמת בטור למשחק נגד אשקלון שהעידוד הוא המפתח הראשון לניצחון,אז אתה קצת סותר את עצמך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 18:30 
מולי לוי כתב:
ברגר כתב:

אתה בעצמך רשמת בטור למשחק נגד אשקלון שהעידוד הוא המפתח הראשון לניצחון,אז אתה קצת סותר את עצמך...

אתה באמת לא מבין מה ההבדל בין עידוד לקרנבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שער 5 בהופעת ענק
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 18:32 
the worker כתב:
MENTELCASE כתב:
rubin de la red כתב:

אף אחד לא שינה את השיר כדי להיות מאגניב,איך זה קשור בכלל למאגניבות?
השיר שונה כי במתכונתו הישנה הוא היה לעוס ומשמים והשינוי הזה פשוט החזיר את ה״כיף״ לשיר הפועל עולה.
עכשיו תוציא תראש מהתחת שלך ותנסה לזרום עם השיר הזה ימתלונן.

ניסיתי, והבעיה היא הרוב שרים הפועל עולה וכשמגיעים לאלה רוב היציע שותק.
אז תוציא אתה את הראש מתחת ותלמד להודות בטעויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 18:35 
NARKOTIKA כתב:
מולי לוי כתב:
ברגר כתב:

אתה באמת לא מבין מה ההבדל בין עידוד לקרנבל?

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: