kobster כתב:
ברור לכל בר דעת שחבורה של אנשים הכוללת את אשכנזי ודיסקין היא יותר מראויה להנהיג את המדינה, במיוחד לאור ההיסטוריה האישית של כל אחד מהם.
אני פשוט לא מאמין שזה יכול לקרות בהתראה כ"כ קצרה.
קודם כל, אי אפשר לרשום יותר מפלגות חדשות לקראת הבחירות הנוכחיות, הם יצטרכו להשתמש בפלטפורמה קיימת (קדימה או חץ של פורז) מה שתמיד יותר מסובך.
שנית, אולמרט רחוק מלהיות המשיח שכולם מנסים לצייר אותו. לדעתי הוא נכשל כשלון חרוץ כראש ממשלה וההרשעה האחרונה שלו לא תעבור בקלות אצל מי שאמורים להיות המצביעים הפוטנציאלים שלו.
זה יהיה או ביבי או שלי. עכשיו תבחר.
מה הבעיה בזמנים בדיוק? אשכנזי ודיסקין לא יהיו חלק מהמועמדים לכנסת, הם יהיו חלק מהכוורת ( כמו כחלון בליכוד ) ואני מאמין שאשכנזי יוצג כדמות הבטחונית העיקרית עם קריצה שהחוק יתוקן. לגבי הטיעון הטכני, נו באמת...
אולמרט הוא אדם נהנתן ומושחת למדי, אבל היה ראש הממשלה הכי טוב ( או פחות גרוע ) שהיה כאן מאז רבין, ואומר לך מי שעל שלא סולח לו ולכל ההנהגה על ההתנהלות בימי מלחמת לבנון השניה ( כלפי האזרחים, לצערי ברור לי שכל מנהיג שהיה כאן היה מתנהג ככה, רק מדינת תל אביב קיימת בעיניהם ). אבל זה לא חשוב מה קובסטר או יהושע סוס חושבים, אלא מה הציבור. בשביל זה אולמרט יבוא בחבילה עם לבני הנקיה, מופז ואשכנזי הבטחוניים, טרכטנברג ודמויות כלכליות בכירות ויובאו דמויות מוכרות אחרות לצד החברתי. סופר גרופ שבראשה צריך מנהיג כריזמטי, וזה אולמרט, ואני מבטיח לך שככה זה יוצג, לא יהיה פולחן אישיות אלא פוסטר של סרט עם הרבה כוכבים ואולמרט פשוט יהיה שם באמצע. זה התסריט היחיד שהוביל את ביבי לעשות את הסופר גרופ שלו, הוא ידע שהמפלגה הזו לא רק שמסוגלת לעבור אותו במספר המנדטים, אלא להקים ממשלה עם ליברמן וש"ס, מה ששלי תתקשה מאוד לעשות.
בכל מקרה שלי תחטוף לא מעט כנציגת הועדים הגדולים, המגינה על החזקים והפופוליסטית שהיא, ולא יהיה לה קל, אבל בשביל זה גם היא התעטפה בנציגי המחאה וכל מיני עיתונאים...