תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שער 5 בהופעת ענק
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:17 
נשיקה צרפתית כתב:
אנדרסיטו כתב:
״הפועל תראי מה קרה לי״ ביזיון שלא יתואר. מי שאומר לי שזה שיר שיכול להרים את הקהל פשוט שקרן. שיר יפה לשמוע באוטו אולי, לא למגרש כדורגל. הרדים את הקהל. איפה אלך איתך לכל מקום? איזה בחירה גרועה ולא מועילה לשירים.

ואו. הודעה בלי שום קשר למציאות :bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:21 
היא דווקא כן קשורה למציאות.אני חושב זה שיר פשוט גרוע והוא לא יסחוף אף אחד גם אם יתעקשו לשיר אותו כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
היא דווקא כן קשורה למציאות.אני חושב זה שיר פשוט גרוע והוא לא יסחוף אף אחד גם אם יתעקשו לשיר אותו כל המשחק.

כתבתי את מה שכתבתי ואני משער 2 (לצערי)
השיר הזה פשוט ענק. הקטע של "משתגע עכשיו מתפרע זה קטע כל כך טוב, רגע לפני הטירוף.
בכדורסל אני עם הגוש וגם שם השיר הזה גורם לי להגיע למצבים שמהצד הייתי חושב "מי זה המשוגע הזה".
אתמול השיר הזה היה חזק, ככה גם נגד חיפה. בשער 2 כבר התחילו לקלוט את המילים. וכל הדיבורים האלה על "שיר שלא יתפוס מחוץ לשער 5", זה ממש לא משנה, כי אם השיר הזה תופס חזק ב5, זה מספיק. אפשר לחשוב כמה 7 ו2 משפיעים, פעם ב- מטריחים את עצמם לשיר ל20 שניות, וגם אז זה בא עם כפיים שהורסות את הקצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:40 
יכול להיות, אבל מה שלא קשור זה שאתם חושבים שיש אלטרנטיבות שכן סוחפות את הקהל.
אתמול הייתה בחירת שירים בעייתית בסוף המשחק, אבל זה לא משנה את העובדה שכל שיר שלא היה נבחר, היו שרים אותו בדיוק אותם אנשים, אז מה איכפת לכם מה שרים?
אפילו את "כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל ת"א" בקושי שרו, כשבדר"כ מצטרפים הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש לא מגוש זה או אחר וזה שיר מעולה. זה הלהיט של השנה לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שער 5 בהופעת ענק
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:57 
כדורסל זו לא דוגמא, אותם 400-500 ששרים בכדורגל, שרים גם בכדורסל, רק שהאפקט של אולם סגור של 2500 מקומות, לעומת האפקט של איצטדיון פתוח של 14000 מקומות הוא שונה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
אתם חייבים להשיג לי את האדום עולה אחרי ההחמצה של טוטו
דקה 20 בערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
אתם חייבים להשיג לי את האדום עולה אחרי ההחמצה של טוטו
דקה 20 בערך

אני רק רוצה לדמיין איך זה היה אם טוטו גם היה מכניס את זה.....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה לאנשים יש חוצפה לקטר על עידוד. זה מדהים אותי. אז לא הכל פרפקט.. ביג דיל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:00 
אני באמת רוצה לדעת אם כל מי שמקטר פה על העידוד באמת מעודד 90 דק ?
אם לא באמת כדי שתיסתמו את הפה שלכם כבר או שתפתחו אותו למטרת עידוד !!

גם מתלוננים ששרים כל שיר 10 דק ואחר כך מתלוננים שלא אוהבים את הפלייליסט זה נשמע לכם הגייוני ?!
ודרך אגב כל שיר שישירו אותו הרבה אנשים עם טרוף ישמע טוב וזה רק לצורך ההדגמה : http://www.youtube.com/watch?v=AjTTmmjJ ... ure=fvwrel

ברגע ששער 5 יפסיק להיות מקום מפגש לילדים שחושבים שמגניב להיות בשער 5 ואנשים שבאים "לספוג אווירה" מצלמים הכל לפייסבוק ואז עושים צ'ק אין ויתחילו באמת ליצור את האווירה ולשיר או במינימום לא לתפוס מקום למישהו שכן יעודד ,רק אז יתחיל להיות עידוד בנתיים מגעיל אותי החברה שבאים לשער 5 ועושים טובה כאילו הם שרים

*ודרך אגב למי שדיבר פה על הדגלים , אתה קונה מנוי לשער 4-5 זה יציע שמיועד לעידוד ומכך משתמע שגם יהיה ביציע דגלים או כל אלמנט אחר שאמור לעודד את הקבוצה . אם אתה רוצה לראות את המשחק כמו שצריך תקנה מנוי ל 7/2 תאמין לי גם הזווית יותר טובה שם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
המלך אגג כתב:
*ודרך אגב למי שדיבר פה על הדגלים , אתה קונה מנוי לשער 4-5 זה יציע שמיועד לעידוד ומכך משתמע שגם יהיה ביציע דגלים או כל אלמנט אחר שאמור לעודד את הקבוצה . אם אתה רוצה לראות את המשחק כמו שצריך תקנה מנוי ל 7/2 תאמין לי גם הזווית יותר טובה שם .

א. חוץ מלהפריע לאוהדים לראות - דגלים לא עוזרים לעידוד הקבוצה.
ב. לפני 20 שנה לא היו את הדגלים בשער 5. גם לא לפני 15, ולא לפני 10. מי שדחף אותם לשם מתבקש להזיז אותם. אני הייתי קודם. קח את הדגלים שלך לשער 11, שם לא תסתיר לאף אחד.
ג. הכי חשוב: יציע, כל יציע, נועד בראש ובראשונה כדי שאנשים יבואו לראות כדורגל. זה שיש מספר מאוד מאוד מאוד מצומצם של אנשים (50?) שלא איכפת להם בכלל מהמשחק - זו לא בעיה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:19 
20 כתב:
מהמופלאות שאני זוכר.

חוטפים גול, נמצאים בפיגור, הקבוצה לא דומה לכלום? מיד שער 5 מראה נחישות של אלופים, ומנהיגות יוצאת דופן, ומחליט להמשיך בשיר הערש המשמים שהצליח אפילו להרדים את הבן שלי.

תוספת זמן, 4 דקות, צריך לדחוף את הקבוצה? בתגובה מדויקת להפליא לאירועים במגרש פוצחים בשירת ירושלים על הזין

יש שיר מעולה, מסורתי ומקפיץ? נהיה מאגניבים ונבצע בו טבח עם שבמדינות מתוקנות שולחות עליו להאג

גבר דרוש אוהב מכביסט לארגון "אולטראס מכבי". חלאס כבר עם התלונות המרגיזות שלכם אחרי כל משחק שמפסידים בו. כשמנצחים שער 5 מדהים, כשמפסידים יש לכם תלונות. לא מתאים לכם? לא נראה לכם? תעברו לשער 11.
מספיק עם הבכיינות על העידוד, מספיק עם הטענות שיש לכם לגבי כל העולם אחותו ואשתו ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
הקטע עם ירושלים על הז*ן לפני שנגמר המשחק צרם גם לי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין איך אנסו את "הפועל עולה" בצורה כזאת וכולם שרים את זה כאילו זה ככה כבר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:35 
עמי נאווי כתב:
המלך אגג כתב:

א. חוץ מלהפריע לאוהדים לראות - דגלים לא עוזרים לעידוד הקבוצה.
ב. לפני 20 שנה לא היו את הדגלים בשער 5. גם לא לפני 15, ולא לפני 10. מי שדחף אותם לשם מתבקש להזיז אותם. אני הייתי קודם. קח את הדגלים שלך לשער 11, שם לא תסתיר לאף אחד.
ג. הכי חשוב: יציע, כל יציע, נועד בראש ובראשונה כדי שאנשים יבואו לראות כדורגל. זה שיש מספר מאוד מאוד מאוד מצומצם של אנשים (50?) שלא איכפת להם בכלל מהמשחק - זו לא בעיה שלי.

א. אני לא מסכים עם הקביעה שזה לא עוזר לעידוד ,לשחקנים שעל הדשא לראות יציע שלם קופץ ומעודד בטרוף (אני יודע שזה לא קורה בפועל ) עם דגלים ושלטים באוויר זה מכניס אותם לטרוף ואקסטזה.
זה בדיוק כמו שתגיד שאבוקות לא עוזרות בעידוד אבל עובדתית זה ידוע שכן ואפילו שחקן מכבי אמר בדרבי האחרון ב 2010 שברגע שהוא עלה על המגרש וראה את האצדיון בוער רעדו לו הרגליים כי הוא ידע שהם הולכים לקבל בראש (מה שקרה בפועל לא משנה העניין זה הפחד שזה מכניס ביריב והטרוף שנכנס לשחקנים שלך )

ב. נכון ליפני 15 שנה לא היו דגלים אבל גם לא היה אולטראס וגם שער 5 לא היה כמו שהוא היום . ונכון לא הייתי במשחקי הפועל ליפני 15 שנה אבל לפי מה שהבנתי בתקופה הזאת גם העידוד היה חלש בהרבה

ג. נכון יציע מיועד לראות משחק כדורגל . אבל זה כבר הטענה שלי לפסקה הלפני האחרונה בהודעה הקודמת . שער 5 הוא ידוע בתור יציע עידוד והוא היציע היחידי בבלומפילד שמיועד לכך וגם בגלל זה יש ליציע כסאות מיוחדים שמותאמים לו בשונה מיציעים אחרים . ובהתאם לסעיף א' שרשמתי אם זה מה שיעזור בעידוד אז צריך שיהיו דגלים ואנשים שרוצים זווית טובה למשחק יכולים לבחור לשבת ביציעים אחרים או בפינות של שערים 4-5 ולראות את המשחק בצורה טובה יותר

* אני יודע שאתה בשער 5 הרבה שנים ואני יודע שאתה לא מאלו שבאים לשער 5 בישביל הפוזה . ולכן גם צריך להיות לך ברור מה המטרה של שער 5 ולמה חשוב שיהיה בו תפקוד גבוהה כמו שיש בכל יציע עידוד לקבוצות בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:41 
לסיכום התגובות:
1) אתה צודק, לשיר על ירושלים כשיש עוד ארבע דקות כאילו המשחק כבר גמור זה לא ממש מבריק, אבל
2) השיר המדובר אינו מרדים אלא להיט - יכול להיות. כרגע זה לא המצב. הקבוצה נכנסה לפיגור וצריך לעודד, או לפחות לשנות, אז למה ללכת עם הראש בקיר?
3) אל תקטר, תעודד - מוזמנים לעשות איתי תחרות דציבלים בשער 7 (שורה 7, מהכניסה של 6 לכיוון מרכז 7)
4) לבחירת השירים אין השפעה על ההצטרפות (אבל אדום עולה עולה אחרי ההחטאה של תמוז הרים את בלומפילד) - דיעה מעניינת, אבל לא כזו שמתיישבת עם המציאות
5) אתה צודק, אבל חוץ מזה העידוד מעולה, הארגון מצוין ובלי שער 5 בלומפילד זה בית קברות - נכון מאוד, אני מסכים
6) אסור לבקר את העידוד בשער 5 ומי שעושה את זה שייך לאולטראס מכבי - נו באמת
7) מותר לבקר את שער 5, אבל בלי סרקסטיות - אני מבין ששפה אלימה ומכוערת יותר מתאימה לפורום, אבל זה לא הסגנון שלי, או של אוהדי הפועל באופן מסורתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שעלית על הנקודה החלשה של הפועל. בגלל שער 5 הפסדנו.
אני מקווה שמי שצריך קורא פה ושדרך העמותה או לא יודע מי יסיקו את המסקנה המתבקשת:
בינואר צריך לשחרר את שער 5 ולהחתים שער זר במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 17:14 
אנדרסיטו כתב:
״הפועל תראי מה קרה לי״ ביזיון שלא יתואר. מי שאומר לי שזה שיר שיכול להרים את הקהל פשוט שקרן. שיר יפה לשמוע באוטו אולי, לא למגרש כדורגל. הרדים את הקהל. איפה אלך איתך לכל מקום? איזה בחירה גרועה ולא מועילה לשירים.

תגיע ביום שני לטדי ותספר לי על איך השיר מרדים את הקהל. קשקשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
זיון שכל אחד גדול כל האשכול הזה, במקום לפתוח את הפה ולשיר, מתלוננים שהשיר 'לא סוחף', או 'לא זורם'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 18:07 
בתור אחד שבא לבלומפילד יותר בשביל העידוד והקרנבל מאשר המשחק אני יכול להגיד ששער 5 נמצא בהידרדרות גדולה מאוד משנה לשנה ואם לא יעשו שינוי בנוהל אנחנו נהיה הקהל הכי גרוע מבין ארבעת הגדולות.
לא יכול להיות שיהיה מאות ילדים קטנים ובנות בגיל 15 שלא יפחדו להגיע לשער 5.
אני בתור ילד הייתי מפחד מאוד להגיע לשער 5 בגלל שהוא היה מפחיד והוא היה של ה״משוגעים״.
עצה שלי:הקומץ צריך לזוז יותר שמאלה לכיוון הגדר של שער 7 ושאחד מאנשי הגדר יעורר את שער 4.
דגלים במקומות שלא מעודדים גם אם זה יצור בלאגן,אין מקום לאנשים שלא מעודדים בשער 5,יש להם את שער 7,2,8,13.הם נוחים מאוד לראות כדורגל.
ככה זה גם יפתור את בעיית ה״גברים״ שבאים לשער 5 כדי לחוש קומץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 18:36 
ערן כתב:
וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
בתור אחד שבא לבלומפילד יותר בשביל העידוד והקרנבל מאשר המשחק אני יכול להגיד ששער 5 נמצא בהידרדרות גדולה מאוד משנה לשנה ואם לא יעשו שינוי בנוהל אנחנו נהיה הקהל הכי גרוע מבין ארבעת הגדולות.
אני בתור ילד הייתי מפחד מאוד להגיע לשער 5 בגלל שהוא היה מפחיד והוא היה של ה״משוגעים״.
עצה שלי:הקומץ צריך לזוז יותר שמאלה לכיוון הגדר של שער 7 ושאחד מאנשי הגדר יעורר את שער 4.
דגלים במקומות שלא מעודדים גם אם זה יצור בלאגן,אין מקום לאנשים שלא מעודדים בשער 5,יש להם את שער 7,2,8,13.הם נוחים מאוד לראות כדורגל.

ילד, אתה לא חושב שאתה אחד מאותם 'גברים'?
אני לא יודע להגדיר כמה אתה פאתט,אבל זה ברמות על

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 18:56 
Amit כתב:
מולי לוי כתב:

לא,אני מעודד 90 דקות,קורע תגרון לעומת אנשים שעומדים כמו חייזרים והפעם היחידה שהם פותחים תפה זה שהם מקללים שחקן,אבל אתה יודע מה אני לא מצפה מהם לעודד 90 דקות אפילו גם לא מחצית,תנו 20 דקות עידוד במצטבר ראבק אתם בלב שער 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 18:58 
20 כתב:
לסיכום התגובות:

4) לבחירת השירים אין השפעה על ההצטרפות (אבל אדום עולה עולה אחרי ההחטאה של תמוז הרים את בלומפילד) - [b] דיעה מעניינת, אבל לא כזו שמתיישבת עם המציאות

ברור, כי התיאוריות המופרכות שלך כן מתיישבות עם המציאות.
את "הפועל, תראי מה קרה לי" התחילו לשיר לפני הפיגור ושרו אותו חזק מאד בשער 5 ובלי הצטרפות של שערים אחרים.
לתת את "אדום עולה עולה" כדוגמא להצטרפות מעיד על אחד משני דברים:
או שאתה דמגוג בצורה בלתי רגילה או שאתה ממש, אבל ממש לא מבין ולא שם לב לבחירת השירים ביציע. אתה באמת לא שם לב שאת השיר הזה מתחילים תמיד, אבל תמיד, אחרי אירוע משמעותי במשחק בו כל הקהל מתעורר? אז ברור שבשיר הזה כולם שרים. מה אתה מנסה להגיד כאן בדיוק?
אבל חוץ מ"הפועל תראי מה קרה לי" וה- 5 דקות הבעייתיות בסוף, איפה היה שער 7 ביתר השירים בחצי השני? למה הוא לא בצטרף ב" לפעמים יש אכזבות והפסדים" (שגם הואף אגב, הפך פתאום לשיר הפסדים וזו בושה בפני עצמה)?
אז אתם יכולים להמשיך לצייר מציאות בה שערים 7, 8, 2 ו- 13 משוועים לעודד ורק שער 5 ובחירת השירים שלו מונעים זאת מהם. בפועל, אין שיר אחד שגורם לשערים האלה להתעורר. יש מומנטום במשחק שעושה זאת וכשיש מומנטום כזה, בדר"כ בחירת השירים כן הולכת לכיוון אותם 5-4 להיטים.
מקום לשיפור תמיד יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
Amit כתב:
מולי לוי כתב:

לא,אני מעודד 90 דקות,קורע תגרון לעומת אנשים שעומדים כמו חייזרים והפעם היחידה שהם פותחים תפה זה שהם מקללים שחקן,אבל אתה יודע מה אני לא מצפה מהם לעודד 90 דקות אפילו גם לא מחצית,תנו 20 דקות עידוד במצטבר ראבק אתם בלב שער 5

בתור אחד שמגיע רק כדי לעודד אתה חצוף לא קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 19:12 
למה חצוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
מולי צודק
מי שבא לעודד שישב ב5
מי שבא לשבת ולראות משחק, יש לו את 2 13 8 ו-7, שישב בהם
כל הפריחות בנות 14 עם תמונות של הDUCKFACE, כל הזקנים עם החליפות, ילדים קטנים,תיירים מבוגרים וסתם משפחות-לא אישי, פשוט עופו משער 5

ועכשיו כל הדמוקרטים בשקל יגידו שזה "זכותם".
מה לא מובן ? שער 5 מעודד, מי שלא מתאים לו, למקום אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
עצוב לראות משער 2 איך ממש כמה מטרים מהגוש בחמש אנשים אשכרה לא מרימים ידיים כשצועקים להרים. אני הייתי מת להיות ב5 בשביל לקרוע תגרון כל משחק, ובעיקר בשביל להיות שם בהפסדים ולשיר כמו חולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: