תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 15:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יניב קטן
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:16 
שוב בפעם המי יודע כמה הוכיח איזה ספורטאי ראוי להערכה הוא. התקפה מתפרצת שלנו, טב״ח שרוע ברחבה שלהם, לא משהו שהיה אמור להשפיע אילו היה קם על הרגליים, בפיגור 0-2 מוציא כדור לחוץ כדי לאפשר טיפול.
ספורטאי למופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יניב קטן
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:23 
JustZiv כתב:
שוב בפעם המי יודע כמה הוכיח איזה ספורטאי ראוי להערכה הוא. התקפה מתפרצת שלנו, טב״ח שרוע ברחבה שלהם, לא משהו שהיה אמור להשפיע אילו היה קם על הרגליים, בפיגור 0-2 מוציא כדור לחוץ כדי לאפשר טיפול.
ספורטאי למופת.

בהחלט

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 23 אוקטובר 2012, 17:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:24 
יותר התרגשתי כשהוציא את הכדור החוצה מ11 מטר בפיגור 2-0

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:25 
כל הכבוד לו. באמת.

אם כבר מדברים, אז מה שעשה חיפה כשהפועל הוציאה את הכדור (דמארי) זה אחד הדברים הכי מגעילים שראיתי מבחינת ספורטיביות. הם אשכרה לקחו את הכדור שהיה בדרך החוצה והמשיכו לשחק. אם אני שחקן של הפועל אני פשוט משתולל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
גם אנחנו לא הוצאנו לחוץ מחצית ראשונה כשהיינו צריכים והם החזירו על כך.
אותי הטריף דמארי בקטע הזה.
תעיף את הכדור החוצה במקום לגלגל אותו ולחכות לחסדים של חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
כל הכבוד לו. באמת.

אם כבר מדברים, אז מה שעשה חיפה כשהפועל הוציאה את הכדור (דמארי) זה אחד הדברים הכי מגעילים שראיתי מבחינת ספורטיביות. הם אשכרה לקחו את הכדור שהיה בדרך החוצה והמשיכו לשחק. אם אני שחקן של הפועל אני פשוט משתולל.

בגדול אני לא מת על כל ההוצאות כדור האלה. אם לא מדובר בפגיעה שנראית קשה, צריך לדעתי להמשיך לשחק. אבל אם כבר מוציאים - אז בבקשה לדאוג שהכדור ממש ייצא החוצה. דמארי בעט איזה דרדלה שנשאר במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:28 
NARKOTIKA כתב:

עם כל ההצגות של טב"ח אני לא מאשים אותם.
רק תחשבו על מצב שאנחנו במקומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:29 
Red or Dead כתב:
יותר התרגשתי כשהוציא את הכדור החוצה מ11 מטר בפיגור 2-0

חחחחח גדול :LOL2:

וחלאס באמת שנמאס ששחקנים נופלים לדשא ועושים את עצמם.. תופעה מגעילה שחוזרת על עצמה אצל כל הקבוצות.
פשוט לא להוציא את הכדור לחוץ , זה ילמד את השחקנים לקח או כמו שהשופט עשה רק להוציא חוק ששחקן יחכה בחוץ לפחות 5 דקות ואז הוא יחשוב על זה פעמיים לפני שהוא מתחזה כאילו חתכו לו את הרגלים

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:

לא היינו צריכים.
השחקן שלהם שכב בחוץ והתגלגל חזרה פנימה בשביל לעצור לנו התקפה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:38 
טמטום מוחלט להוצא כדור החוצה כאשר שחקן של היריבה שוכב. מי שאמור לעצור את המשחק זה השופט. כל השאר בלבולי מוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:39 
moshiko כתב:
טמטום מוחלט להוצא כדור החוצה כאשר שחקן של היריבה שוכב. מי שאמור לעצור את המשחק זה השופט. כל השאר בלבולי מוח.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:39 
ItaiH6 כתב:
אנטיגונה כתב:

לא היינו צריכים.
השחקן שלהם שכב בחוץ והתגלגל חזרה פנימה בשביל לעצור לנו התקפה.

וגם אחרי שהוא התפתל חמש דקות על הדשא הוא קם תוך שניות אפילו ללא צליעה וחזר למשחק.
שנית, חיפה "החזירה" לנו על זה עוד כמה פעמים לפני ההוצאה לחוץ של דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
אני אוסיף רק שגם אם שמארי גלגל החוצה, אין מניעה להחזיר אותו אלא אם השופט מחליט לעצור, והוא לא חייב.
כמו שנאמר מעלי, הגיע הזמן להפסיק עם הוצאות כדור במקרה של פגיעה שאינה חמורה. זה הורס תמשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:44 
קטן באמת ספורטאי.
והפתרון היחיד לדברים האלה, זו הודעה בתחילת העונה כמו שעשתה באיירן בליגה לפני שנתיים או שלוש (לא יודע כמה זה החזיק בפועל), של "אל תוציאו כדור בשבילנו, אנחנו מודיעים עכשיו שלא נוציא בשבילכם. תעשו עם זה מה שאתם רוצים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 17:49 
לא מסוגל לסיים משחק מול הפועל בלי מחווה אובר-ספורטיבית של להוציא כדור כששחקן אקראי מתעטש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 18:28 
לא תתפוס אותי כתב:
לא מסוגל לסיים משחק מול הפועל בלי מחווה אובר-ספורטיבית של להוציא כדור כששחקן אקראי מתעטש

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
קטן באמת ספורטאי.
והפתרון היחיד לדברים האלה, זו הודעה בתחילת העונה כמו שעשתה באיירן בליגה לפני שנתיים או שלוש (לא יודע כמה זה החזיק בפועל), של "אל תוציאו כדור בשבילנו, אנחנו מודיעים עכשיו שלא נוציא בשבילכם. תעשו עם זה מה שאתם רוצים".

מחזק
הפייר פליי הזה הגיע למימדים אבסורדיים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
קטן הפתיע לטובה
דקל קינן אפס מושתן ואני עדין בשוק ממה שהוא עשה כשדמארי הוציא את הכדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:12 
דמארי יצא טמבל, מה אתה מגלגל פס? תעיף ת'כדור מעל שער 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
קטן באמת ספורטאי.

זה היה בעקבות יובנטוס של קפאלו מלפני הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
יאללה זייני מוח, יניב קטן בקטע הזה הוא קוקסינל, לא ספורטאי ולא נעליים מי שרשאי לעצור משחק על פציעה זה שופט ופה בארץ עוצרים כל התקפה שנייה את המשחק על שטויות, כששחקן נפגע באופן שמצריך טיפול רואים את זה ישר כמו עם אדל, כמו עם שי אבוטבול וכמו כל שחקן אבל כאן בארץ על כל שטות שחקן נפגע כדי לנשום אוויר ולבזבז זמן.

אז יניב קטן הוא שחקן כדורגל אולי מצויין ונהדר ובועט פנדלים מושלם אבל אם הוא היה משחק בהפועל ומוציא את הכדור לחוץ כששחקן יריב מבזבז זמן הייתי מתעצבן עליו, בדיוק כמו שהתעצבנתי על כל שחקן של הפועל שאיי פעם הוציא כדור לחוץ כששחקן אשדוד מבזבז זמן.

תצאו כבר מה"ספורטיביות" הזאת, לשכב על הדשא כשלא קרה לך כלום זה "לא ספורטיבי" זה לא ספורטיבי לקטוע רצף של משחק - זה לא ספורטיבי.

הלוואי שהשחקנים שלנו לא יוציאו כדור לחוץ לעולם כששחקן יריב על הדשא שישחקו ויבקיעו ושכל העולם יכול לקפוץ לי עם המילה "ספורטיביות" כי אם אנחנו נגיב כך גם קבוצות אחרות יגיבו כך ושחקנים יפסיקו לעשות הצגות של פציעה.
ותאמינו לי שחס וחלילה יקרה ושחקן באמת יהיה פצוע על הדשא אז יעצרו את המשחק מיד ואגב אם זאת פציעה חמורה אפילו לא יוציאו את הכדור המשחק פשוט ייעצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:42 
רועי כתב:
קטן הפתיע לטובה
דקל קינן אפס מושתן ואני עדין בשוק ממה שהוא עשה כשדמארי הוציא את הכדור

אם היה תלוי ביניב קטן היה כובש שער עצמי כל חמש דקות מאז שנכנס כדי להחזיר לרובן עטר.
ספורטאי דה מי קולו. לא עושה עלי רושם שום שחקן שמעיף כדורים החוצה בגלל שחקן יריב ששוכב.
הודעה מראש או לא הודעה מראש, שישחקו. אם יש סיבה לעצור משחק, יש שופט שיודע להפעיל שיקול דעת (במקרה של פציעה שמצדיקה את העצירה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
בערך באותו נושא-במחצית הראשונה השופט עצר את המשחק כשהכדור היה אצלינו, וכשהמשחק חודש הוא הביא אותו לקחקן של חיפה שהעיף את זה לאדל, בעוד שבמחצית השנייה כשהוא עצר את המשחק כשהכדור היה אצל חיפה, הוא פשוטהביא להם את הכדור. מה החוק בנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
בערך באותו נושא-במחצית הראשונה השופט עצר את המשחק כשהכדור היה אצלינו, וכשהמשחק חודש הוא הביא אותו לקחקן של חיפה שהעיף את זה לאדל, בעוד שבמחצית השנייה כשהוא עצר את המשחק כשהכדור היה אצל חיפה, הוא פשוטהביא להם את הכדור. מה החוק בנושא?

כשעוצרים את המשחק הכדור תמיד חוזר לחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:

החוק היבש- לא משנה אצל מי הכדור, מחדשים בכדור ביניים בהשתתפות שחקן מכל קבוצה.
בפועל, אם ברור למי שייך הכדור, נותנים לקבוצה שהחזיקה בו להמשיך במשחק.
רק מה, כשהמשחק עצר בהתקפה שלנו, אתה לא יכול לחדש את המשחק 30 מטר מהשער של חיפה. זה לא יתפוס בחיים. אז נותנים לחיפה לבעוט לאדל.
כשהמשחק עצר כשחיפה היו בהגנה, אין טעם לתת להפועל שירחיקו לחיפה, כי חידוש המשחק הוא כבר בחצי שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 20:32 
אבו-דגל כתב:
יאללה זייני מוח, יניב קטן בקטע הזה הוא קוקסינל, לא ספורטאי ולא נעליים מי שרשאי לעצור משחק על פציעה זה שופט ופה בארץ עוצרים כל התקפה שנייה את המשחק על שטויות, כששחקן נפגע באופן שמצריך טיפול רואים את זה ישר כמו עם אדל, כמו עם שי אבוטבול וכמו כל שחקן אבל כאן בארץ על כל שטות שחקן נפגע כדי לנשום אוויר ולבזבז זמן.

אז יניב קטן הוא שחקן כדורגל אולי מצויין ונהדר ובועט פנדלים מושלם אבל אם הוא היה משחק בהפועל ומוציא את הכדור לחוץ כששחקן יריב מבזבז זמן הייתי מתעצבן עליו, בדיוק כמו שהתעצבנתי על כל שחקן של הפועל שאיי פעם הוציא כדור לחוץ כששחקן אשדוד מבזבז זמן.

תצאו כבר מה"ספורטיביות" הזאת, לשכב על הדשא כשלא קרה לך כלום זה "לא ספורטיבי" זה לא ספורטיבי לקטוע רצף של משחק - זה לא ספורטיבי.

הלוואי שהשחקנים שלנו לא יוציאו כדור לחוץ לעולם כששחקן יריב על הדשא שישחקו ויבקיעו ושכל העולם יכול לקפוץ לי עם המילה "ספורטיביות" כי אם אנחנו נגיב כך גם קבוצות אחרות יגיבו כך ושחקנים יפסיקו לעשות הצגות של פציעה.
ותאמינו לי שחס וחלילה יקרה ושחקן באמת יהיה פצוע על הדשא אז יעצרו את המשחק מיד ואגב אם זאת פציעה חמורה אפילו לא יוציאו את הכדור המשחק פשוט ייעצר.

ככה זכינו בגביע ובצדק נגד חיפה שנה שעברה :)
שאותו שחקן שהיה "פצוע על הדשא" שברח לי השם שלו , רץ כמו טיל ועשה גליץ לתוך השער...
וזה הסיבה הכי טובה שקיימת שלא צריך לעצור משחק! בשביל זה יש שופט!!!

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 20:34 
משומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

כשעוצרים את המשחק הכדור תמיד חוזר לחיפה

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי מעצבן בכדורגל זה שחקן שנפצע מחוץ למגרש ומתגלגל פנימה. אתמול לדמאו היה הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: