תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 20:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפוסט השני בבלוג האישי של חיים רמון
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
חיים רמון כותב לכם פוסט שני בבלוג האישי שלו באתר עמותת 'האדומים'.
סוגיית מאמן הקבוצה והתפקיד שמיועד לניצן שירזי, תקציב הקבוצה והקשיים בגיוס כספים,
חלוקת אחוזי הבעלות במועדון ושיתוף הפעולה עם עמותת האוהדים.

http://www.haadumim.com/?p=970

קראו והפיצו הלאה.

נערך לאחרונה על ידי עמותת האדומים בתאריך 19 אוקטובר 2012, 09:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפוסט השני בבלוג האישי של חיים רמון
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 09:20 
:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
חיים רמון :HEART2:
יש על מי לסמוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
אותי מלחיצה קצת הפיסקה האמצעית לגבי מכירת אחוזים מהקבוצה.
לא ברורה לי הבדיחה הזאת למכור לאנשים כבודדים אחוז אחד כ"א מהקבוצה.
זה חתיכת שוק שכל אחד שיש כמה שקלים מיותרים בכיס יוכל להחזיק באחוז מקבוצת הכדורגל,שלא לדבר על כך שנראה שהצורך בכסף גובר על כל דבר,וכל מיני חלאות שאנחנו מקווים שלא יידרכו בקבוצה יצליחו להסתנן אליה בדלת האחורית,עקב החוסר במזומנים.
גם הנמכת הציפיות לגבי האליפות כבר בשלב הזה של הליגה זאת בדיחה עצובה,בטח במצבנו הנוכחי בליגה (אני לא עיוור,וגם אני יודע שאנחנו נראים רע),ואתה לא מצפה מבעלים של קבוצה שיידבר בצורה כזאת,בטח שאנחנו כולה במחזור החמישי,ועם 12 נקודות מתוך 15 אפשריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
חיים רמון :HEART2:
יש על מי לסמוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
אותי מלחיצה קצת הפיסקה האמצעית לגבי מכירת אחוזים מהקבוצה.
לא ברורה לי הבדיחה הזאת למכור לאנשים כבודדים אחוז אחד כ"א מהקבוצה.
זה חתיכת שוק שכל אחד שיש כמה שקלים מיותרים בכיס יוכל להחזיק באחוז מקבוצת הכדורגל,שלא לדבר על כך שנראה שהצורך בכסף גובר על כל דבר,וכל מיני חלאות שאנחנו מקווים שלא יידרכו בקבוצה יצליחו להסתנן אליה בדלת האחורית,עקב החוסר במזומנים.
גם הנמכת הציפיות לגבי האליפות כבר בשלב הזה של הליגה זאת בדיחה עצובה,בטח במצבנו הנוכחי בליגה (אני לא עיוור,וגם אני יודע שאנחנו נראים רע),ואתה לא מצפה מבעלים של קבוצה שיידבר בצורה כזאת,בטח שאנחנו כולה במחזור החמישי,ועם 12 נקודות מתוך 15 אפשריות.

לא ראיתי איפשהו שהוא מנמיך ציפיות לגבי האליפות וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 10:21 
אני מקווה שכל אחוז כזה שנמכר, ראשי העמותה יודעים במי מדובר!
אנשי עסקי םבעלי ממון כנראה הבינו שעדיף להם להכניס 120 אלף ולקבל מניה
מאשר לעשות זאת דרך העמותה ולא באמת לקבל ואל כך אני מצטער...
כבר שלושה חודשים שהעמותה עומדת על הרגליים ועושה דברים נפלאים,
חשוב לדעתי לעשות אסיפת חברים בטווח המידי, לעלות נושאים כגון מכירת אחוזים
והכנסת בעלי ממון לעמותה ובכלל לקבוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל - רמון :ROSE:

אבל בכל זאת, למרות כל מה שההנהלה עשתה בקיץ(מעל ומעבר) כולנו יודעים שהמצב היום הוא לא אידיאלי ולכולנו ברור שהמצב היום חייב להיות זמני והפעם אנחנו חייבים למצוא משקיע רציני שגם אם הוא לא ישקיע שקל בשנים הראשונות שלו אנחנו יודעים שבמקרה צרה הוא יכניס יד לכיס ויכסה את כל ההפסדים של המועדון. אנחנו צריכים אחד שיהיה איתנו שנים ולא הרבה אנשים שישקיעו 1.2 מיליון ויהיו בעלים לשנה - שנה וחצי ואז ימכרו את חלקם לעוד איש עסקים שגם יעזוב תוך שנה..

אז נכון, נחלצנו מצרת הטביב אבל זה לא אומר שעכשיו אנחנו צריכים לחזור שנות אור קדימה לניהול הכושל שהיה לנו בשנים האחרונות.. מאז שהפועל נוסדה לא היה לנו בעלים או התנהלות מקצוענית וכדי להמשיך ולתת את הטון בליגה ובאירופה זה צריך להשתנות בשנתיים-שלוש הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 14:45 
ציטוט:
ניצן נשאר בקבוצה כמנהל מקצועי, הוא אדם חזק וחיובי ואני בטוח שהוא יתגבר על הכל.
בהמשך הוא ישמש גם כסקאוט הראשי והאחראי על כל פעילות הנוער בהפועל ת"א.

האם זה אומר שגם אם ובתקווה שניצן ייתגבר על מחלתו, יהיה לנו מאמן אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
עצוב ומעורר דאגה הנושא הזה שחוזר גם בכדורגל וגם בכדורסל
שאין אוהדי הפועל עם כסף שרוצים להשקיע, ושחוזרים בהם מהבטחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 15:03 
EZMAN כתב:

אבל בכל זאת, למרות כל מה שההנהלה עשתה בקיץ(מעל ומעבר) כולנו יודעים שהמצב היום הוא לא אידיאלי ולכולנו ברור שהמצב היום חייב להיות זמני והפעם אנחנו חייבים למצוא משקיע רציני שגם אם הוא לא ישקיע שקל בשנים הראשונות שלו אנחנו יודעים שבמקרה צרה הוא יכניס יד לכיס ויכסה את כל ההפסדים של המועדון. אנחנו צריכים אחד שיהיה איתנו שנים ולא הרבה אנשים שישקיעו 1.2 מיליון ויהיו בעלים לשנה - שנה וחצי ואז ימכרו את חלקם לעוד איש עסקים שגם יעזוב תוך שנה..

אז נכון, נחלצנו מצרת הטביב אבל זה לא אומר שעכשיו אנחנו צריכים לחזור שנות אור קדימה לניהול הכושל שהיה לנו בשנים האחרונות.. מאז שהפועל נוסדה לא היה לנו בעלים או התנהלות מקצוענית וכדי להמשיך ולתת את הטון בליגה ובאירופה זה צריך להשתנות בשנתיים-שלוש הקרובות.

אני מתקשה להבין למה אתה ואחרים לא רואים את המציאות כמו שהיא - שההסתמכות על בעלי הון לאורך שנים פגעה בסופו של דבר בקבוצה (ומספיק להסתכל על השנים הארוכות עם הצהוב והכחול שהתנוססו בשמחה ליד הסמל של הפועל). שהרצון למכור את הקבוצה לאיזה שוגר דדי שיכסה את ההפסדים הפוטנציאלים מביא איתו גם תשלום מאוד גבוה בדמות הערכים של המועדון שהופכים להיות תלויים באותו אדם במקום בקהילה של הפועל.

אז לא נרוץ כל שנה לאליפות, או לפחות לא תהיה קבוצה שאמורה לרוץ לאליפות כל שנה ושנה. לפחות נדע מי אנחנו ולא נתעורר פעם בכמה זמן עם עוד טביב על הראש.

אם אתה חושב שאדם שמשקיע מיליונים במשהו שנתפס אצלו כעסק לא ידרוש דברים בתמורה אתה טועה מאוד (לפחות בתשעים ותשעה אחוז מהמקרים).
איכשהו, הרבה פעמים הדברים שהוא דורש מובילים בסופו של דבר לפגיעה בנו. היה לנו מספיק מזה לאורך השנים, לא מבין את הרצון לעוד.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
EZMAN כתב:

אבל בכל זאת, למרות כל מה שההנהלה עשתה בקיץ(מעל ומעבר) כולנו יודעים שהמצב היום הוא לא אידיאלי ולכולנו ברור שהמצב היום חייב להיות זמני והפעם אנחנו חייבים למצוא משקיע רציני שגם אם הוא לא ישקיע שקל בשנים הראשונות שלו אנחנו יודעים שבמקרה צרה הוא יכניס יד לכיס ויכסה את כל ההפסדים של המועדון . אנחנו צריכים אחד שיהיה איתנו שנים ולא הרבה אנשים שישקיעו 1.2 מיליון ויהיו בעלים לשנה - שנה וחצי ואז ימכרו את חלקם לעוד איש עסקים שגם יעזוב תוך שנה..

אני מתקשה להבין למה אתה ואחרים לא רואים את המציאות כמו שהיא - שההסתמכות על בעלי הון לאורך שנים פגעה בסופו של דבר בקבוצה (ומספיק להסתכל על השנים הארוכות עם הצהוב והכחול שהתנוססו בשמחה ליד הסמל של הפועל). שהרצון למכור את הקבוצה לאיזה שוגר דדי שיכסה את ההפסדים הפוטנציאלים מביא איתו גם תשלום מאוד גבוה בדמות הערכים של המועדון שהופכים להיות תלויים באותו אדם במקום בקהילה של הפועל.

אז לא נרוץ כל שנה לאליפות, או לפחות לא תהיה קבוצה שאמורה לרוץ לאליפות כל שנה ושנה. לפחות נדע מי אנחנו ולא נתעורר פעם בכמה זמן עם עוד טביב על הראש.

אם אתה חושב שאדם שמשקיע מיליונים במשהו שנתפס אצלו כעסק לא ידרוש דברים בתמורה אתה טועה מאוד (לפחות בתשעים ותשעה אחוז מהמקרים).
איכשהו, הרבה פעמים הדברים שהוא דורש מובילים בסופו של דבר לפגיעה בנו. היה לנו מספיק מזה לאורך השנים, לא מבין את הרצון לעוד.

אם תקרא ותסתכל טוב על מה שאמרתי אתה תראה שבכלל לא התכוונתי ל"בעל הון עשיר שיבוא ויביא לנו הרבה כוכבים ונפתח תתחת של כל הליגה".

אני לא מחפש מיליארדר שיבוא ויזרים לנו כספים.. אני כן רוצה אדם הגון שיביא איתו צוות ניהול והנהלה מקצועי(שעם כל הכבוד ואהבה לעוסקים במלאכה, מה שהולך היום בהפועל זה ההפך הגמור ממקצוענות) שידע לתת לנו שקט כלכלי ושלא נצטרך לפחד למצבה של הפועל לפני כל תחילת עונה.

אני רוצה שהאדם שיבוא ידע לנהל את הפועל בחוכמה גם אם יש לו 50 מיליון דולר שמחכים להתבזבז. אני רוצה שקט ניהולי, לא יותר מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 15:47 
יש לך שקט כלכלי. מה שאין לך זה שקט כלכלי במצב בו מושקעים בקבוצה 40 מיליון שקלים, כי ההכנסות לא תמיד יגיעו לסכום הזה.
גם בעונה בלי שלב בתים יש להפועל הכנסות בסיס של בין 20-25 מיליון שקלים. זה מספיק לאמצע טבלה ומעלה בישראל בעונה טובה, למאבק נגד הירידה בעונה ממש גרועה.
מה שאתה מבקש זה גב כלכלי חיצוני כדי לרוץ לאליפות כל שנה בסבירות גבוהה. בעיניי המחיר גבוה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 15:51 
הפועל כתב:

זה הנושא החשוב ביותר שעולה מדבריו של רמון.
בלי משקיע רציני שיעמוד מאחורי הקבוצה לא ניתן להחזיק מועדון צמרת לא בכדורסל ולא בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 16:05 
ובכל מקרה, בעיניי, דווקא התהליך שאנחנו עוברים עכשיו מבחינה ניהולית (ממה שהצלחתי להבין) הוא מבחינות מסוימות מבורך.
חלק מהקבוצה יהיה בידיים של העמותה, וחלק בידיים של בעלי אחוזים מעטים יחסית, כך שההחלטות במועדון יתקבלו על ידי מספר בעלים בעלי כוח שווה שסביר שתהיה להם זיקה להפועל.
זה עדיף בעיניי בהרבה ממצב בו איש עסקים זר לנו קונה את רובה הגדול של הבעלות על המועדון ועושה איתו מה שבא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

אולי זה קשור למצב הכלכלי הלא משהו, ולעובדה שמיום ליום הוא יותר ויותר לא משהו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הפועל כתב:

אולי זה קשור למצב הכלכלי הלא משהו, ולעובדה שמיום ליום הוא יותר ויותר לא משהו?

אני מתקשה להאמין שתוך חודשיים כל מי שהבטיח לרמון כסף פתאום נקלע לצרות.
זו תופעה חוזרת בקהל של הפועל לאורך השנים, גם כשהמצב הכלכלי היה יותר טוב. האוהדים העשירים של הפועל ידם קפוצה מאד.
זו זכותם כמובן, אבל מעבר לכביש ממה שאני מבין המצב יותר טוב. וחשוב מכך - הם נסוגים מהבטחות שלהם שניתנו ממש לא מזמן. זו כבר ממש נבזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 18:34 
תפסיקו לבלוע מילים ולהיזהר בחריפות.
בוא נדבר ת'כלס, הם אפסים בני אפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
מילא זה שמקבלים את העבריין המורשע הזה כבעלים של הקבוצה. אין אולי מה לעשות, צריך אנשי עסקים עם כסף, וגם כאלה שהם עבריינים מורשעים במעשים מגונים. (לא אכתוב "עבריין מין" כי אני לא רוצה שהוא יתבע אותי, אבל שכל אחד יסיק מה שהוא רוצה מזה: https://roeerotman.wordpress.com/2012/1 ... -offender/)

אבל לעשות לו פולחן אישיות באתר עמותת האוהדים? בלוג אישי של הראיס? נו באמת. אין טיפת כבוד עצמי?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

נערך לאחרונה על ידי bloodbrother בתאריך 20 אוקטובר 2012, 21:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2012, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
מילא זה שמקבלים את העבריין* המורשע הזה כבעלים של הקבוצה. אין אולי מה לעשות, צריך אנשי עסקים עם כסף, וגם כאלה שהם עבריינים מורשעים במעשים מגונים.

אבל לעשות לו פולחן אישיות באתר עמותת האוהדים? בלוג אישי של הראיס? נו באמת. אין טיפת כבוד עצמי?

*עבריין מין מורשע. שכחת את ה"מין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2012, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
מילא זה שמקבלים את העבריין המורשע הזה כבעלים של הקבוצה. אין אולי מה לעשות, צריך אנשי עסקים עם כסף, וגם כאלה שהם עבריינים מורשעים במעשים מגונים. (לא אכתוב "עבריין מין" כי אני לא רוצה שהוא יתבע אותי, אבל שכל אחד יסיק מה שהוא רוצה מזה: https://roeerotman.wordpress.com/2012/1 ... -offender/)

אם הוא וטביב ואתה נשארים אחרונים על כדור הארץ. עם מי תעדיף לשכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2012, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
bloodbrother כתב:

אם הוא וטביב ואתה נשארים אחרונים על כדור הארץ. עם מי תעדיף לשכב?

טביב לא דוחף לשון. טביב דוחף לך צינור, ודוחף עמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
עד מתי נסבול את היצור הזה בכל מקום שהוא לא קנסו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
אבל למה אתם מצטטים אותו למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
התחלת מכירה של מספר חד ספרתי של אחוזי בעלות די מעקרת מתוכן את כל עניין חברויות הזהב ומעלה שהן בעצם הבסיס להחלטה על השיטה הלא שויונית של החברויות בעמותה, שלא לדבר על הבלאגן שהולך להיות בישיבות בעלי מניות או אפילו בדירקטוריון.
עם כל הכבוד לנואשות זאת החלטה גרועה מאוד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 03:56 
ItaiH6 כתב:
התחלת מכירה של מספר חד ספרתי של אחוזי בעלות די מעקרת מתוכן את כל עניין חברויות הזהב ומעלה שהן בעצם הבסיס להחלטה על השיטה הלא שויונית של החברויות בעמותה, שלא לדבר על הבלאגן שהולך להיות בישיבות בעלי מניות או אפילו בדירקטוריון.

כל המתווה של בעלות מפוצלת הנו בעייתי ביותר. ריבוי בעלי מניות קטנים בתוספת השתתפות העמותה זה מתכון לקיפאון ו תקציב צנוע בהמשך הדרך. לא היתה חלופה אחרת אך ללא משקיע מרכזי חזק, הולכים לקראת מועדון חלש מבחינה כספית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
ItaiH6 כתב:

כל המתווה של בעלות מפוצלת הנו בעייתי ביותר. ריבוי בעלי מניות קטנים בתוספת השתתפות העמותה זה מתכון לקיפאון ו תקציב צנוע בהמשך הדרך. לא היתה חלופה אחרת אך ללא משקיע מרכזי חזק, הולכים לקראת מועדון חלש מבחינה כספית.

זה תלוי מה היו התנאים למכירה.
קפאון זה חשש הגיוני, תקציב צנוע זה כבר עניין של עבור אלו התחייבויות רמון מכר את האחוזים.
בנוסף, מתישהו אמור כבר להיכנס העניין הזה (או סלא. בעצם די בטוח שלא) שתקציב הקבוצה לא יכול להיות יותר גדול מההכנסות הטבעיות שלה ואז נושא הבעלים בכלל לא יהיה רלוונטי לתקציב אלא רק לניהול שלו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: