תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 20:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל ת"א יום חמישי 18 אוקטובר
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 03:34 
מעריב
בגלל הבחירות: הראל עשוי לחזור לנהל את הקבוצה
אלמוג שריד
האם מוני הראל בדרך חזרה להפועל ת"א? לאחרונה עלתה אפשרות לפיה הבעלים חיים רמון יעביר את זכויות הניהול במועדון לבעלים הקודם, במידה וייבחר לכנסת. למרות שמבחינה תקנונית אין מניעה שרמון ימשיך לכהן כבעלי הפועל ת"א גם לאחר הבחירות, הוא בודק אופציה להוריד הילוך בענייני המועדון בגלל חוסר זמן, ועשוי לעשות זאת עוד בזמן מערכת הבחירות. לכן הוא שוקל להעביר את ניהול הקבוצה לידי מקורבו, ולהישאר מעורב במועדון כבעלים.
הראל עדיין לא הסכים למהלך. הוא סירב לניסיונו הקודם של רמון להחזיר אותו לקבוצה, כדירקטור בהנהלה החדשה, אך במועדון מעריכים שהפעם יסכים. לטענת גורמים בהפועל, העובדה שחלק מאנשי הראל כבר נמצאים במועדון תעזור לו לחזור. "חיים ומוני רוצים לעשות את הדבר הכי טוב בשביל הפועל ת"א, וזאת הסיבה שהאפשרות הזאת עלתה," אמר גורם המקורב לשניים. "מוני נפגע בפעם הקודמת וחושש לחזור, אבל אין ספק שאם חיים ילחץ עליו הוא יסכים." מהפועל ת"א נמסר: "לא היו ולא יהיו דברים מעולם."
גילי ורמוט יעבור היום בדיקת MRI כדי לאבחן אם הוא סובל מקרע בשריר הירך, וקלושים הסיכויים שישחק נגד מכבי חיפה. יוסי אבוקסיס אמר אתמול לשחקנים באימון: "אל תאמינו למה שאתם קוראים או שומעים. אני בהפועל ת"א במאה אחוז."

אני בשוק. מוני חוזר? האמת, אני מתקשה להאמין שרמון יעשה את טמטום הזה. אם יש עמותה שנציגיה משפיעים בהנהלת המועדון, זה הזמן להגיד "לא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל ת"א יום חמישי 18 אוקטובר
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 03:53 
אני עוד יותר "בשוק".זה לא היית אתה לפני עידן הנבלה שנלחם כאן בכולם בתמיכתו במוני?

ד"א,אתה לא באמת צריך לענות.אני יודע את התשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 06:04 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הפועל ת"א: ורמוט בספק למכבי חיפה

קשר הפועל ת"א גילי ורמוט, שנפצע שלשום במשחק הנבחרת מול לוקסמבורג, לא יוכל לשחק ככל הנראה מול מכבי חיפה ביום שני הקרוב. ורמוט, שסובל ממתיחה חזקה בשריר הירך האחורי, יעבור במהלך היום בדיקת .MRI
סלים טועמה ניגש לאוהדים בסיום האימון וביקש מהם לתמוך בשחקנים ולעודד אותם לקראת המשחק מול חיפה. המגן יגאל אנטבי (מתיחה) לא התאמן אבל יהיה כשיר.

אביחי ונושם

אחרי קיץ שבו הסתכסך עם אנשי הפועל ת"א, אביחי ידין עלה צפונה וחזר לחייך
בחסותו של יניב קטן הפך הקשר לאחד השחקנים המוערכים בחדר ההלבשה של מכבי חיפה "הקבוצה היתה כמעט גמורה, ידין ודקל קינן העירו אותה," אמר שחקן במועדון
ליאב נחמני
לפני קצת פחות מחודש חתם
הקשר אביחי ידין על חוזה במכבי חיפה אחרי ארבע שנים בהפועל ת"א, אחרי שנחשב למלפפון מבוקש למדי בקיץ. נשיא חיפה יעקב שחר התקשר ביום חמישי, 20 בספטמבר, למאמן ראובן עטר ובישר לו על ה"מתנה" שקיבל. אחרי שהשלים 224 דקות בירוק, נראה שעטר בעצמו לא ידע לחשב עד כמה ה"מתנה" של שחר תהיה משמעותית.
בחיפה מעידים שהתאקלמותו של הגרזן החדש מת"א היתה מיידית. "כבר באימון הראשון ראית שחקן שצועק על המגרש ולא מפחד לב ש את הכדור, למרות שהוא חדש ועוד לא מכיר את הקבוצה," מעיד שחקן במועדון. "יש שחקנים שכניסה של שחקן דומיננטי יכולה לגמור אותם מבחינה חברתית, אבל כאן הקבוצה כבר כ מעט היתה גמורה וידין היה מי שעורר אותה יחד עם דקל קינן שהגיע יחד איתו."
אם עטר נזקק לכמה אימונים ומשחקים כדי להבין את ה תוספת שהביא עימו ידין, הקשר בעצמו הבין
מהר מאוד לאן נושבת הרוח.
יניב קטן דחף אותו פנימה,
ויחד עם קינן השלושה פשוט
חיברו את חדר ההלבשה שהיה כבר על סף פירוק. אומרים ששחקן אחד לא עושה את ההבדל בקבוצת כדורגל, אבל הנתונים מדברים בעד עצמם. שמונה שחקנים הגיעו לחיפה העונה, אבל ידין הוא המשמעותי שבהם. מאז החל לשחק הקבוצה לא ספגה שער, בעוד לפני כן היא ספגה שבעה שערים בארבעה משחקים וזכתה בנקודה אחת בלבד.
בשני: מפגש מול האקסית
בחיפה מסבירים את ההצלחה בכך שידין הגיע "רעב" לחזור לשחק ולצבור דקות משחק. הוא עבר קיץ עמוס סכסוכים ובעיות מול הפועל ת"א, שהסתיימו בתביעות הדדיות בין הצדדים. את התביעה הנגדית הגישה הפועל השבוע, בדיוק לפני המפגש מולה ביום שני הקרוב.
"אני ועו"ד רועי רוזן מטפלים בענייניו של ידין, כך שיש לו שקט להתעסק בכדורגל," אמר אתמול הסוכן רונן קצב, "אביחי נתן להפועל ארבע שנים נפלאות, הרגיש תחושה של מיצוי והחליט להמשיך הלאה. לא כל שחקן בנוי לשחק במועדון אחד לאורך כל הקריירה."
לעומת זאת חבריו של ידין מעידים ש"הוא היה שמח מאוד לנצח את הפועל משום שהוא סיים את דרכו בטונים צורמים." אחד מחבריו החדשים בחיפה מספר כי "אביחי מדבר על זה שמשחק מול הפועל ת"א הוא לא עוד משחק בשבילו. רואים שהוא דרוך בכל אימון. אם הוא ייקח י את זה למקומות חיוביים, יהיה בס ר."
ידין, שנפצע במסגרת הנבחרת וסובל ממתיחה בשריר, הבטיח לחבריו: "אין סיכוי ש ני מחמיץ את המשחק גם אם אעלה פ וע."
בדומה לחיבור שלו בחיפה, גם בת"א נחשב ידין לשחקן מוערך, אבל ידע להתחבר גם לקהל האדום. "אני בטוח שהקהל הטוב של הפועל מוקיר את תרומתו למועדון," אמר קצב. יהיה מעניין לראות כיצד יקבלו אותו יושבי שער .5
דבר אחד בטוח, אוהדי חיפה קיבלו אותו בזרועות פתוחות וכבר חיברו מילים בעבורו למנגינת השיר "אהובתי" של להקת "משינה." במשחק מול הפועל ר"ג הם שרו אותו במשך 20 דקות רצופות. מול הפועל ת"א בבלומפילד הוא כנראה יזדקק לכך.
מבחינה מקצועית ראובן עטר שינה את תפקודו של אביחי ידין ושם אותו בצד הימני של הקישור. למעשה, בשיטה של עטר ממלא הקשר שני תפקידים: הוא תומך בצד הימני של ההתקפה וחוזר לאחור בהתקפת היריבה כדי לעזור בצד ההגנתי. במשחק מול הפועל עכו, שבו פתח לראשונה בהרכב, הוא קיבל מחמאות על ההופעה אך התעייף והוחלף בדקה .64-ה
עם זאת עטר משוכנע שכאשר ידין ייכנס לכושר מלא הוא יבצע את התפקיד בצורה מושלמת. "ידין מספיק בוגר כדי להתאים את עצמו לשיטה," אמר השבוע עטר, "אני משתדל להתאים את השחקנים שנמצאים בכושר הטוב יותר ולמצוא להם את המיקום הנכון. במשחקים הראשונים ספגנו הרבה שערים, וכשאביחי ודקל נכנסו לעניינים, גם מגיעים מולנו להרבה פחות למצבים."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 06:59 
אסור שהראל יבוא לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
ניפגש בטביב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 07:07 
איזה ריקבון....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 07:12 
אה, בוודאי, ברור, מה השאלה? מנהל כושל אחד ( רמון ) יחד עם מנהל כושל אחר ( תאומים ) החזירו 'מנהל' כושל ( לובין ) ועכשיו רוצים להחזיר את אביו הרוחני הכושל ( מוני ), אחרי שהחזירו טינופת ( אבוקסיס ) למועדון. איזה באסה שיש מגבלה של לבבות בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
כאילו שלא היה ברור שאיך שתתחיל מערכת הבחירות,הפועל תהפוך לסתם נטל על רמון.
מקווה מאוד שראשי עמותת האדומים ייבקשו ממנו הבהרות בנוגע למצב החדש,ובנוגע לעתיד הקבוצה,כי כרגע כל הדיבורים האלה שמתחילים על "הכשרת השרץ" מוני הראל,עוד באמת ייגמרו באיזה טביב - הדור הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל ת"א יום חמישי 18 אוקטובר
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 07:16 
joshsoos כתב:
אה, בוודאי, ברור, מה השאלה? מנהל כושל אחד ( רמון ) יחד עם מנהל כושל אחר ( תאומים ) החזירו 'מנהל' כושל ( לובין ) ועכשיו רוצים להחזיר את אביו הרוחני הכושל ( מוני ), אחרי שהחזירו טינופת ( אבוקסיס ) למועדון. איזה באסה שיש מגבלה של לבבות בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
בעצם כל תקופת טביב הייתה ספין של הראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 07:47 
אם חיים רמון מחפש מישהו להעביר לו את הקבוצה,למה שלא יעביר לעמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
שוב לוקחים פה את דבריו של אלמוג שריד כמינימום דובר המועדון וזאת למרות עבר לא רחוק של ידיעות הזויות.
כאילו מתים להיכנס ברמון/הנהלה קודם כל ואחר כך כבר נראה מי ומה אמר ואיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
אסור שמוני הראל יהיה מעורב בהפועל.
שיישב ביציע כמו אוהד מן המניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל ת
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 09:03 
JustZiv כתב:
joshsoos כתב:

אם כולם כושלים, אז הכל בסדר.
רמון בעלים מעולה תחת 2 מגבלות ידועות מראש של כמות ההון והפוליטיקה. לתקופת בינים מעולה ובחודשים בודדים עשה רבות.
מוני הוא אחד ממנהלי הכדורגל הטובים בארץ. בין היתר, הביא לנו את גוטמן והדאבל. בעל נסיון מה שחשוב בתפקידי ניהול - הקדנציה השניה שלו היתה טובה מהראשונה ועכשיו מדברים על קדנציה שלישית... זאת, להבדיל אלפי הבדלות מכך שהוא לא מתאים להיות בעלים כי, בדומה לרמון, אינו בעל הון רלבנטי ומכאן טביב.
ועכשיו מותר לי לכתוב שלא ברור לי מה תרומתו הניהולית של לובין להפועל.

בכל מקרה, מוני הוא בשורה ממשית :ROSE: ובעיקר בעידן בו נידרש להכריע בסוגית המאמן. ומה שגם שאינו בעל שום מחויבות אישית לשירזי ואף לא לאבוקסיס ודומיננטי גם תחת רמון.
וכמובן, אדום הרואה בהשפעה בהפועל זכות אישית. "מרשה" לאחרים (שמן הסתם, לא מבחינים בין מוני האוהד, מוני המנהל ומוני הבעלים) לגחך. אבל דבק בזה שהוא אדום.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 18 אוקטובר 2012, 09:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין אתכם
ואת האבנים לזרוק אחת אחת ....
כאילו ההרציקוביצ'ים והגולדהארים עומדים בתור לבוא
הבחור עשה טעות וחתיכה טעות!!!!!
אבל עדיין אם הוא רוצה לתרום מה הוא שונה מאוהד אחר
ואני לא מאוהדיו אבל אני חושש שכאשר אולמרט יגיד כן לרמון לא יהיה זמן
אמנם יש מערכת עובדת אבל עדיין צריך ראש
אני לא חושב שהאוהדים יכולים להגיד לא במצב היום ששונה מאד מהמצב הקודם מבחינת המבנה של המערכת
אנחנו יותר מעורבים אפשר לשים לו או לכל אחד אחר מעצורים אבל לא צריך להגיד לא לאף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 09:16 
yossi כתב:
אני לא מבין אתכם
אני לא חושב שהאוהדים יכולים להגיד לא במצב היום ששונה מאד מהמצב הקודם מבחינת המבנה של המערכת
אנחנו יותר מעורבים אפשר לשים לו או לכל אחד אחר מעצורים אבל לא צריך להגיד לא לאף אחד

יש לי דז'ה וו, זה נראה בדיוק ההודעות מעידן הטרום טביבי..

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 18 אוקטובר 2012, 09:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
yossi כתב:
אני לא מבין אתכם

יש לי דז'ה וו זה נראה בדיוק ההודעות מעידן הטרום טביבי

נניח נזרום לרגע עם הידיעה כנכונה, נניח. המצב כיום עם המעורבות של האוהדים, הוא לא מה שהיה בעידן ההוא.
אם אכן תתבצע בקרוב רכישה חלקית של העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 09:21 
רפי עגיב לא רוצה סיבוב שני ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 09:22 
אם ואם ואם..
הגענו עד היום כדי לחזור כמה שנים אחורנית ומילא זה, עוד אנחנו עלולים להגיע למצב שבו מוני מנהל את המערכת וטביב רשום כבעלים, שיפתחו במבי מחודש וזהו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
"אל תדאגו, הוא עוד ישוב" (7 במרץ 2012).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל ת
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 09:41 
גבעתיים כתב:
JustZiv כתב:
joshsoos כתב:

אם כולם כושלים, אז הכל בסדר.
רמון בעלים מעולה תחת 2 מגבלות ידועות מראש של כמות ההון והפוליטיקה. לתקופת בינים מעולה ובחודשים בודדים עשה רבות.
מוני הוא אחד ממנהלי הכדורגל הטובים בארץ. בין היתר, הביא לנו את גוטמן והדאבל. בעל נסיון מה שחשוב בתפקידי ניהול - הקדנציה השניה שלו היתה טובה מהראשונה ועכשיו מדברים על קדנציה שלישית... זאת, להבדיל אלפי הבדלות מכך שהוא לא מתאים להיות בעלים כי, בדומה לרמון, אינו בעל הון רלבנטי ומכאן טביב.
ועכשיו מותר לי לכתוב שלא ברור לי מה תרומתו הניהולית של לובין להפועל.

בכל מקרה, מוני הוא בשורה ממשית :ROSE: ובעיקר בעידן בו נידרש להכריע בסוגית המאמן. ומה שגם שאינו בעל שום מחויבות אישית לשירזי ואף לא לאבוקסיס ודומיננטי גם תחת רמון.
וכמובן, אדום הרואה בהשפעה בהפועל זכות אישית. "מרשה" לאחרים (שמן הסתם, לא מבחינים בין מוני האוהד, מוני המנהל ומוני הבעלים) לגחך. אבל דבק בזה שהוא אדום.

לא בטוח שהבנתי את הציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 09:43 
מוני לא יהיה בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
"אל תדאגו, הוא עוד ישוב" (7 במרץ 2012 ).

:BOW:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
סליחה אם אני הורס את המומנטום
http://www.one.co.il/Article/207050.html

ציטוט:
בהתייחס לרכישת המועדון מידי טביב אמר הבעלים: "אני הייתי גורם שהניע את התהליך, בלי האוהדים זה לא היה קורה. אני אולי יותר בפרונט אבל אלפי האוהדים הם אלו שהצילו את המועדון, אני עובד איתם וסוג של שליח שלהם. היה מישהו שהיה צריך לעשות את זה, אני לא מפחד מאתגרים קשים, עשיתי כמה דברים מוזרים בחיי בלשון המעטה. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה להפועל אם לא היינו מעבירים אותה לידינו, אני חושב שהמועדון היה מתפרק. כנסת? הפועל תמיד בעדיפות ראשונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 10:14 
joshsoos כתב:

קריאה סלקטיבית הדור הבא:
" מהפועל ת"א נמסר: "לא היו ולא יהיו דברים מעולם."
נ.ב
אני לא עשיתי חברות בעמותה כי אני מחכה לראות כיצד דברים מתפתחים
במידה ומוני הראל חוזר למועדון אני גם לא אעשה חברות ומבחינתי זה כמו להחזיר את טביב
מוני הראל גרם להפועל נזק אדיר ואסור לו לדרוך יותר בקבוצה
בכל מקרה גם בכתבה מופיעה תגובת המועדון ואצטט אותה שוב לטובת אלו שמתקשים או מעדיפים ליבב כמו פולניה זקנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 10:28 
מהפכה כתב:
joshsoos כתב:

קריאה סלקטיבית הדור הבא:
נ.ב
במידה ומוני הראל חוזר למועדון אני גם לא אעשה חברות ומבחינתי זה כמו להחזיר את טביב
בכל מקרה גם בכתבה מופיעה תגובת המועדון ואצטט אותה שוב לטובת אלו שמתקשים או מעדיפים ליבב כמו פולניה זקנה

אין מה להתרגש מהתגובה של המועדון, זה לא אומר שהכתוב לא נכון, אלא זה אומר שלובין כרגע לא רוצה שנדע יותר פרטים. זו תגובה לובינית טיפוסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום עולה:

אבוקסיס מתלבט: מי יהיו המגנים מול חיפה
המאמן חזר אתמול בבוקר לאימוני הקבוצה, כאשר שירזי הגיע אף הוא וצפה מהצד. דנין וחוטבא תורגלו, ולאחר מכן פטקוביץ' תורגל. במהלך האימון התפתח וויכוח בין טועמה לאחד האוהדים.

אתמול נערך הדיוק בנושא אירועי הדרבי של ליגת העל לנוער. הפועל תל אביב הורשעה בהתפרעות אוהדים וספגה קנס של 3,000 שקל, ומשחק ללא קהל על תנאי. מכבי תל אביב לעונת זאת קיבלה קנס של 5,000 שקל, ושני משחקים ללא קהל בפועל

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3996

נערך לאחרונה על ידי LiraninhO בתאריך 18 אוקטובר 2012, 11:02, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 10:42 
הצלם כתב:
מהפכה כתב:
joshsoos כתב:

קריאה סלקטיבית הדור הבא:
נ.ב

אין מה להתרגש מהתגובה של המועדון, זה לא אומר שהכתוב לא נכון, אלא זה אומר שלובין כרגע לא רוצה שנדע יותר פרטים. זו תגובה לובינית טיפוסית.

:facepalm:
אוי לא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לדעת איפה עומדת העסקה בין עמותת האדומים למר רמון?
נראה לי שאם אכן צפויים שינויים בנושא הבעלות או לפחות הניהול כדאי מאוד ליישב את עניין האחוזים בקבוצה לפני כן.
בלי שום קשר, כבר עבר לא מעט זמן מאז העדכון האחרון בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 11:15 
Eros Ramazzotti כתב:
אפשר לדעת איפה עומדת העסקה בין עמותת האדומים למר רמון?
נראה לי שאם אכן צפויים שינויים בנושא הבעלות או לפחות הניהול כדאי מאוד ליישב את עניין האחוזים בקבוצה לפני כן.
בלי שום קשר, כבר עבר לא מעט זמן מאז העדכון האחרון בנושא.

בפעם האחרונה דובר על התפלפלויות משפטיות בין שני הצדדים. גם אחרי הרכישה של 10% עדיין יהיה חוסר שקט עד שהעמותה תגיע ל-25% שמהם אי אפשר לדלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: