redrony כתב:
kobster כתב:
נגד נתניה, ביום ראשון, 4.11, 20:50. לפי אתר ההתאחדות
מסכים, היה על זה אשכול שלם של נתי.
נטען שם שהפועל ניסו להקדים את המשחק אבל הערוץ הראשון סירב.
מצד שני, עם כמות האימונים שיש למאמן הנוכחי שלנו אחרי שיחזור מהנבחרת, עוד יום לא יזיק.
בפרט שהשחקנים המסכנים והתשושים נמצאים בחופש ביום חמישי.
אגב, למי שפספס - אתמול לא נערך בכלל אימון טקטי אלא מבדקי כושר.
שיקום האחד שזה לא הזכיר לו שיעור חופשי בבי"ס כשהמורה היתה חולה ולא הגיעה, ובמקום ללמד את החומר היו נותנים לנו כדורגל ואומרים לנו ללכת לשחק.
הנה, קמתי.
אני עוקב אחרי ההודעות שלך ומאוד מסכים עם כל מה שכתבת בשבועות האחרונים בדבר הפגרה "מתנה" שקיבלנו והאופן שבו אנו לא מנצלים אותה.
יחד עם זאת, דווקא אתמול אולי היה היום היחיד מכל השבועיים וחצי שבו השחקנים כן התאמצו... אתה יכול לראות את זה בהבעת הפנים שלהם (אמורות להיות תמונות באתר הרשמי ובפייסבוק).
האימון כושר אתמול הוא מהדברים היחידים המבורכים בכל הסאגה המרגיזה הזאת של הפגרה.
הייתי יותר מודאג מהרבה דברים אחרים - היעדרותו של יוסי ודרור שמשון בחלק ניכר מהימים, היעדרותם של שחקנים חשובים כגון גילי, דמארי, פנטסיל ודג'מבה דג'מבה בחלק מהימים, חוסר הרצינות באימונים (שעה וחצי ביום, סופ"ש חופש, לפעמים עוד יום חופש... נו באמת!!) ואולי מעל הכל - העצלנות הבלתי נסלחת של השחקנים, וגרוע מזה - שיתוף הפעולה של שביט וניצן עם העניין.
שלא יספרו לכם סיפורים וקלישאות בנוסע "נעבוד קשה בפגרה".

דווקא שני השחקנים שהכי חסר להם כושר גופני (פנטסיל ודג'מבה) לא היו השבוע אבל זה כורח המציאות.
לגבי דמארי, מצוין שהוא קיבל זמן מנוחה כי ככה הוא החלים מהפציעה בברך ואתמול בכדורסל הוא אמר לי שהוא מרגיש איתה ממש טוב והוא מקווה שזה עבר לו לחלוטין.
אם היית באחד או יותר מהאימונים ודאי ראית את חוסר הרצינות (כמו בשיעור חופשי) ואת התחושה שבאים להעביר את הזמן עד שיוסי (המורה הקבוע) יחזור, ניצן בכלל לא היה מעורב באימונים בגלל המצב הבריאותי שלו, שביט הוא לא הדמות שתערוך אימונים טקטיים מסודרים ובאופן כללי האימונים היו 80% משחקונים חסרי תכלית ו 20% ריצות מסביב למגרש, שלא נדבר על שלישי שעבר שהיה אימון חדר כושר ללא מאמן כושר.
מה שעצוב זה שאני כבר רואה את האשכולות הזועמים של אחרי המשחק מול חיפה לגבי איך אנחנו נראים ואיפה היינו ומה עשינו ובלה בלה בלה.
את הדברים האלה אנחנו אומרים עכשיו, לפני שיהיה מאוחר מדי.
18 יום שהולכים פשוט לפח.