גביזון כתב:
kobster כתב:
מגניב שאנחנו מתעסקים עם הבבונים (כרטיסים) והמחלה (זהבי) בתקופה הזו.
אני באופן אישי בכלל לא מתעניין במה שהצהבת מכל סוג עושה.
יותר מטרידה אותי העובדה שהמאמן שלנו חוזר ביום רביעי מהמשימה החשובה שלו בנבחרת וביום חמישי יש חופש מאימונים.
גאוני הקטע שיוסי לא נמצא פה שבוע וחצי ועד שיש כמה ימים מעטים בשביל לתרגל טקטיקה, מפחיתים גם אותם ותוקעים עוד יום חופש.
במקום שיום החופש (מסכנים , עובדים קשה עם אימון אחד ביום מ 10:15 עד 12:00) יהיה ביום שלישי ואז יהיו ימי אימון מרוכזים עד למשחק מול חיפה, מקצצים עוד יותר מהזמן המועט שיש לנו בשביל להראות כמו קבוצה. וזה מבלי להזכיר את הפארסה בכך שיום שלישי שעבר היה אימון בחדר כושר ללא מאמן כושר והיו צריכים להזעיק את מאמן הכושר של הנוער. או את זה שהיו בסה"כ שלושה אימוני בוקר בשבוע שעבר עם מעט מאוד תרגולים טקטיים והם היו חופשיים מיום חמישי בבוקר ועד היום בבוקר.
בקצב הזה, שאף אחד לא יצפה לראות שינוי בקבוצה אחרי הפגרה. בזבוז זמן משווע.
או, עכשיו אתה מבין למה זה ביזוי שיוסי מאמן גם בנבחרת?
מי שרוצה את הפועל שיגיד תודה, לא צריך עוד חלטורה במקום ניצן.
צריך להעמיד לו אולטימטום, בחיאת רבעק, מה זה השטויות האלה מאמן ב2 מקומות?!
לא מאשים אותך, אבל הנקודת מבט שלך על נושא יוסי אבוקסיס מאוד אגואיסטית.
לאבוקסיס יש חוזה של שנתיים בנבחרת (בתנאים מאוד נוחים), לעומת חוזה עד תום העונה (או עד שניצן יבריא, לא ממש הבנתי) בהפועל.
מילא הפועל היו מציעים לו חוזה ארוך טווח, אז היה אפשר להגיד שזה לא בסדר. אבל לך תדע מה יהיה בתום העונה? אולי גוטמן יתפטר/יפוטר ויקח לו את הג'וב? אולי מישהו אחר?
כרגע יש לו חוזה יציב בנבחרת לשנתיים, לעומת מצב לא ברור בהפועל (עם עוזר מאמן שהוא לא רוצה), לכן מן הסתם הוא עובד בנבחרת ומחלטר בהפועל, ולא להיפך.
אבוקסיס לא אשם בכלום ולא צריך לבוא אליו בתלונות. אשם מי שבחר בו (למרות שבאופן כללי הייתי שמח לראות אותו אצלנו במשרה מלאה).