arik8989 כתב:
האדס כתב:
זו לא בעיה של איך עומדים.
אם הפועל תניע את הכדור טיפה יותר, ותנסה ליזום משחק כדורגל אמיתי, ולא ע"י העפת כדורים של הבלמים קדימה, היא תתחיל להראות כדורגל.
מסכים.
בנוסף אני חושב שאם תשאיר את דג'מבה דג'מבה כגזרן הגנתי נטו, ואת גילי מעליו עם פטור הגנה, לא תיהיה הנעת כדור.
הייתי מנסה שיטה כזו שדג'מבה וממן משחקים ביחד במרכז, דג'מבה קשר יותר דיפנסיבי וממן יותר אחראי על הנעת הכדור (גודרנה המחליף שלו ושי, על אף היותו יותר פליימיקר, מחליף של דג'מבה).
בצדדים כקיצונים הייתי מרכיב את דמארי בצד ימין (אלרואי מחליף), בן חיים בשמאל (על אף שכרגע לפחות טועמה טוב יותר, אין לו את הכושר לשחק 90 דקות) ו-ורמוט במרכז מתחת לחלוץ (הוכיח ששם הוא טוב יותר בהולנד, וגם כשהוא בימין הוא בורח תמיד למרכז).
תמוז חלוץ.
4-4-3.
התכוונת 4-3-3.
כפי שנכתב בהודעת הפתיחה, זו גם השיטה המועדפת עלי.
הבעיה היא שמתחילת העונה, הדקות הכי טובות שלנו היו עם סלים וחמ"ן על המגרש. מאחר ואף אחד מהם לא מיועד לשחק על הקו, אין לשניהם מקום ב 4-3-3 ביחד בהנחה וגילי יהיה זה שישחק מתחת לחלוץ ולכן אולי שיטת היהלום תמקסם את היכולת של שניהם.
הבעיה העיקרית ביישום שיטת היהלום היא המגנים שלנו וכדי להחביא את החולשה שלנו בשני הצדדים צריכים שחקני קו שיגבו אותם.
אני עדיין חושב שג'וני צריך עוד קצת זמן כדי להסיר סופית את החלודה ועל הצד שלו נוכל "להמר" בשיטת 4-3-3 עם דמארי כשחקן אגף שיכנס לאמצע ליד טוטו וישאיר את הקו פתוח לגמרי עבור ג'וני.
כל הדיבורים הטקטיים כרגע לא רלבנטים. עם איך שהקבוצה מתנהלת בשבוע האחרון אין בכלל על מה לדבר.
ניצן מגיע ויושב בצד עם כובע כדי לא להיחשף לשמש, הקבוצה עורכת אימון בחדר כושר ללא מאמן כושר, שביט מסתובב ממורמר על זה שהנחיתו עליו את יוסי ובמקום שינצלו את הזמן הארוך הזה בשביל להראות כמו קבוצה, יש רק אימון אחד ביום במשך שעתיים בבוקר וזהו, כשגם באימון הזה לא ממש מתרגלים טקטיקה.
ברור לכולם שזה כורח הנסיבות, אני רק מקווה שזה לא יתפוצץ לנו בפנים ברצף של 12 משחקים ב 50 יום מיד אחרי פגרת הנבחרת.