תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 00:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אל קלאסיקו (בארסה נגד ריאל) (ראשון, 20:00)
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
רק לחשוב על כמה עמודים היו פה אם במקום שלוש העבירות של הצהוב של צ'אבי אלונסו, היה מבצע אותן בוסקטס.

אשכרה, עדיין לא מבין את האלה שחושבים ששחקני בארסה יותר כסחנים מהאלה של ריאל,
דחילק פפה צריך להכנ למאסר עם נסיוני הרצח האלה שלו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 11:42 
בס"ד

ראיתי את המשחק אתמול בגלל שבראשון היה חג.
אפשר היה להנות מהמשחק אפילו שידעתי את התוצאה.
אני אוהד את ריאל , אבל בארסה בעיקר בבית היא כוח שקשה להכניעו
אפילו בהרכב חסר. ריאל כמובן צריכים להיות מרוצים עם התוצאה
למרות שזה השאיר אותם באותו מרחק מהמתחרה.
שמונה נקודות זה הרבה אבל בשלב זה של העונה ניתן לצמצם פערים.
זה תלוי בשתי הקבוצות - מה יעשו בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אל קלאסיקו (בארסה .נגד ריאל) (ראשון, 20:00)
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
Neropain כתב:
ירדן כתב:
1. אין לי שום דבר אישי כנגד רוב שחקני ריאל, אבל החרטא הזה של רונאלדו שהוא כאילו "מרגיע" שהוא מבקיע, כל כך שחצני ומגעיל, רק על זה אני מקווה שיקבל 3 על הראש.

2. מרטין מונטויה יכול להיות שחקן אדיר. בטח יותר טוב לדעתי מאלבס, שכן לפעמים הוא עושה להטוטים, אבל מונטויה יציב, וגם ראינו שהוא שחק בהתקפה.
אם בארסה תתן לו לרוץ הוא יכול להיות מגן ימני לשנים.

הוא בין 2 השחקנים הכי טובים בעולם,הוא שחקן אדיר,הוא שחקן כזה היום בגלל הרבה עבודה קשה,הוא סוחף את ריאל מדריד על הגב שלו מהרגע הראשון שהוא הגיע והוא הבקיע צמד מול הקבוצה הטובה בעולם והוא יעשה מה שהוא רוצה ואתה תפסיק להתעסק בשטויות.

רונדלו אכן שחקן גדול. שחקן גדול בקבוצה גדולה. מה שמונע מרונלדו להגיע לשיאים מתאימים לציפיות ממנו זה אישיותו. מולו ניצב שחקן שבגיל צעיר הגיע להשיגים בלתי נתפסים וכל פעם שאתה שומע אותו, נדמה לך שמדבר השכן ממול. רונדלו נותן לך את התחושה שכל פעם מחפש על המגרש ראי כדי לשאול אותו : מי היפה ביותר בעולם? נכון שאני?

מסי שחקן נמוך, לא חזק פיזית בצורה יוצאת דופן, אבל עם כשרון בלתי נתפס ברגליים.
אי אפשר לומר שרונאלדו נולד חסר כשרון, אבל על רונאלדו אפשר לראות הרבה נתונים, כמו כוח פיזי למשל, שבאו אחרי עבודה קשה ולא בטבעיות.
כן, הוא שחצן, אבל עם כאלה מספרים שהוא מנפק מותר לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אל קלאסיקו (בארסה .נגד ריאל) (ראשון, 20:00)
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
moshiko כתב:
Neropain כתב:
ירדן כתב:
1. אין לי שום דבר אישי כנגד רוב שחקני ריאל, אבל החרטא הזה של רונאלדו שהוא כאילו "מרגיע" שהוא מבקיע, כל כך שחצני ומגעיל, רק על זה אני מקווה שיקבל 3 על הראש.

2. מרטין מונטויה יכול להיות שחקן אדיר. בטח יותר טוב לדעתי מאלבס, שכן לפעמים הוא עושה להטוטים, אבל מונטויה יציב, וגם ראינו שהוא שחק בהתקפה.
אם בארסה תתן לו לרוץ הוא יכול להיות מגן ימני לשנים.

הוא בין 2 השחקנים הכי טובים בעולם,הוא שחקן אדיר,הוא שחקן כזה היום בגלל הרבה עבודה קשה,הוא סוחף את ריאל מדריד על הגב שלו מהרגע הראשון שהוא הגיע והוא הבקיע צמד מול הקבוצה הטובה בעולם והוא יעשה מה שהוא רוצה ואתה תפסיק להתעסק בשטויות.

רונדלו אכן שחקן גדול. שחקן גדול בקבוצה גדולה. מה שמונע מרונלדו להגיע לשיאים מתאימים לציפיות ממנו זה אישיותו. מולו ניצב שחקן שבגיל צעיר הגיע להשיגים בלתי נתפסים וכל פעם שאתה שומע אותו, נדמה לך שמדבר השכן ממול. רונדלו נותן לך את התחושה שכל פעם מחפש על המגרש ראי כדי לשאול אותו : מי היפה ביותר בעולם? נכון שאני?

מסי שחקן נמוך, לא חזק פיזית בצורה יוצאת דופן, אבל עם כשרון בלתי נתפס ברגליים.
אי אפשר לומר שרונאלדו נולד חסר כשרון, אבל על רונאלדו אפשר לראות הרבה נתונים, כמו כוח פיזי למשל, שבאו אחרי עבודה קשה ולא בטבעיות.
כן, הוא שחצן, אבל עם כאלה מספרים שהוא מנפק מותר לו.

אז או שמסי לצורך העניין שחקן ואישיות לא מהעולם הזה, כי הוא מוציא מספרים פי 3 על רונאלדו ואין לו טיפה מהחרא אישיות שלו,

או שזה לא קשור לכלום, היו ויהיו אנשים גדולים כמו רונלדו וגדולים ממנו, ולא רק בכדורגל, ואת ההתנהגות הזאת שום דבר לא מצדיק.

שלא יתפלא אחר כך למה אנשים שלא במדריד נגעלים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 08:42 
מסי דווקא חזק בצורה קיצונית, וקשה מאד להפיל אותו (חמסה חמסה), גם כשעושים עליו עבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: