villa crespo כתב:
kobster כתב:
יש רק שחקן אחד שהייתי מביא מחיפה. מאחר והוא הצטרף רק לפני שבועיים, לא נראה לי שהם ישחררו אותו בקרוב.
חוץ ממנו יש שם אוסף של שחקנים בינוניים שאין לאף אחד מהם מקום בהרכב של הפועל.
ברור. לאף שחקן בחיפה אין מקום בהרכב של הפועל.
הרביעיה האחורית השנייה של חיפה, עדיפה על כל ההגנה שלנו בכל רוטציה שתבחר. מזל שלנו יש את אדל ולהם את אמיר אדרי.
בוא נפרוט את זה.
צ'וצאליץ', פליאבסקי וקינן יותר טובים מבאדיר,חיימוביץ' ושושן ?
שלילי. בטח בכושר הנוכחי של קינן, שלא שיחק שנה בערך.
משומר יותר טוב מפנטסיל ?
שלילי. כנס לפורום של חיפה ותראה מה הם חושבים עליו. אחרי שהוא יסיר סופית את החלודה ג'וני יהיה המגן הימני הכי טוב בליגה. באחריות.
טוואטחה יותר טוב מדנין ?
שלילי. טוואטחה בכלל לא מגן, הוא אצן. בכל משחק נגדם הוא נקודת התורפה שלהם. תציץ ב 4-1 נגדם בעונת 10/11 ותראה ששלושה מתוך ארבעת הגולים הגיעו על הצד שלו.
הלאה, המחליפים של המגנים שלהם זה פאקינג עודד אלקיים, שיש מצב שהוא אפילו יותר גרוע מחוטבא ושמואל שיימן שהוא האם אמא של הפלופים והם כבר רוצים לשחרר אותו. יגאל, על רגל אחת, עולה עליו בכל מצב.
על כל אלה תוסיף את השוער הכי טוב בליגה (כולל האפס שמשחק אצל ההם) וקיבלת הגנה יותר טובה מהם בכל פרמטר.
נעבור לקישור. מי יש שם ומי יש אצלנו ?
ורד לעומת טב"ח, עזרא לעומת ורמוט, גולסה לעומת סלים, ימפולסקי לעומת אלרואי, צעירי לעומת חמ"ן ולנו גם יש את ברונו (נגיד). מיותר להרחיב נראה לי.
הלאה, לשפיץ. לנו יש את דמארי וטוטו. סוף דיון. תצרף את כל 8964 החלוצים שיש להם (כולל ה"סמל" שדופק להם את כל המשחק) ולא תרכיב כזה צמד.
המקום היחיד בו הם עולים עלינו הוא הקישור האחורי, וזה תוצאה ישירה של שחקן שאתה הבאת להם.
אז עם כל הכבוד להחלטה שלהם לנקות את הבררה, לא הייתי מביא שחקן אחד מהם. הם צריכים להגיד לנו תודה שאת השחקן היחיד בסגל שלהם ששווה משהו הם קיבלו במחיר מצחיק מאיתנו, אחרת הם קבוצה בדיחה.