danired כתב:
moshiko כתב:
רועי כתב:
שביט ציפה שאבוקסיס הקפטן יעשה רעש ויחרים משחקים כשהוא נזרק מהקבוצה ב- 2007
שביט לא נזרק. היה לקראת סיום חוזה ומוני הודיע שלא מעוניינים לחדשו.
למה קפטין הקבוצה היה צריך לעמוד מאחוריו ולדרוש מהנהלת המועדון לחדש חוזה של שחקן שלא היה בתוכניות המקצועיות?
אה באמת? הוא לא נזרק?
5 מחזורים וגמר גביע אחד אנחנו עם ניל אברבנל בשער, ושביט ביציע, אבל הוא לא נזרק.
גדול האדומים בדור הזה, נחתך מהקבוצה כשהוא לקראת סוף הקריירה, אבל מושיקו אומר שהוא לא נזרק.
שביט נזרק בצדק מבחינת הבעלים, אבל ההתאכזרות אליו גם מבחינת האוהדים הייתה צורמת לי אז, והיא עדיין צורמת לי היום, עם כל זה שאני לא מת על האדם שנהיה ממנו מאז שנכנס לתחום האימון.
לא נכון, בלשון המעטה...
לאחר משחק נפל של הקבוצה ושל שביט שבו חטפנו רביעייה מהרצליה, יצא שביט נגד ההנהלה והאשים אותה בכך שהוא והקבוצה שיחקו גרוע בגלל ההנהלה מאחר ונשאר חודש לתום העונה אך עדיין לא ישבו איתו על חוזה לעונה הבאה. שביט ניסה לנצל את העובדה שבמשך כחצי עונה הקהל קילל את ההנהלה בעקבות כל מיני דברים, בעיקר פיטורו של יצחק שום, ולרתום את הקהל מאחוריו במאבקו להשגת חוזה חדש.
כל זאת קרה שלושה ימים בלבד לפני משחק רבע גמר גביע המדינה, ולאחר שהשוער המחליף גליל בן שנן, גמר את העונה.
ההמשך ידוע והפועל זכתה באותה עונה בגביע כשבשערה עמד שוער הנוער ניל אברבנל, לאחר ששביט הושהה כמובן.
אז נכון שבהנהלה ישבו באותו הזמן חלאות, ונכון גם שאבוקסיס הוא אופורטוניסט ואינטרסנט, אבל במקרה הזה הוא צדק במאה אחוז כשבחר לא לעמוד לצידו של שביט.