kobster כתב:
זה מה שרשמתי, למישהו יש תיקון שאני אוכל לבצע אשמח לדעת.
תודה
ציטוט:
אהלן,
בתאריך 5.12.11 היה משחק של הפועל תל אביב מול מכבי חיפה, באותו משחק צולם עומר דמארי כאשר הוא מבצע אצבע משולשת לכיוון אוהדי מכבי חיפה, כמובן שנזכיר ששופט המשחק אינו ראה את התנועה המגונה והמשיך במשחק כרגיל (וגל שיש קיבל אדום על אותו דבר בדיוק כאשר השופט ראה את התנועה המגונה ), ומכבי חיפה פרסמה את התמונה ושלחה להתאחדות לכדורגל.
בועדת המשמעת נקבע שעומר דמארי יורחק ממשחק אחד בפועל ועוד שני משחקים על תנאי בעקבות התקרית.
מצ"ב תמונה אשר ממחישה את אותו הסיפור בדיוק, וינסנט אניימה (שחקנה של מכבי תל אביב ) מבצע את אותה התנועה המגונה אשר עומר דמארי הורחק בגללה!! התמונה הוספה לעיונכם וגם אם תרצו לדלות עוד מידע אני מאמין שאתם יכולים לדבר עם אתר הספורט ONE אשר תיעד את הרגע בו וינסנט מניף אצבע משולשת.
בנוסף ברצוני לפנות אליכם בעוד נושא ואשמח לתשובה הוגנת וכנה,
לאחרונה להפועל תל אביב הופעל משחק רדיוס כנגד מכבי חיפה בעקבות השלכת מצית לתחום מגרש הכדורגל.
ברצוני להבין למה הפועל נענשת כולה והופעל עונש קולקטיבי על כלל אוהדיה כאשר זוהי לא התפרעות של כמה אוהדים, אלא זהו אוהד אחד אשר טיפש מספיק להרוס לכל הקהל, אבל כאשר הפועל תל אביב משחקת בבלומפילד ונזרקים על סלים טועמה (ובעבר נאתכו) מכל הבא ליד ,לא בוצע שום דבר בנושא ושופט המשחק מבליג ואינו רושם את זה בדו"ח השיפוט.
אני מאמין שההתאחדות לכדורגל לא עושה איפה ואיפה, אך לעיתים זה נראה כאילו המוסד אכן מבצע את זה, לעיתים קרובות לרעת הפועל ולעיתים נדירות לטובת הפועל (ראה דוגמא ידין הורחק לשנים עשר משחקים בשל הנפת ידיים ובעוד שחקנים במשחק מהליגה הלאומית הורחקו לשישה משחקים עקב תגרה על המגרש ובו שחקן אף נשלח לבית חולים).
אשמח לתשובה עניינית בנושא,
תודה רבה,