פישונט כתב:
קומוניסים כתב:
קודם לא צעקתי סתם, הצעתי לשבת על זה ברצינות ולגבש תוכנית עבודה מסודרת. איך עושים, כמה ולמה. ולא סתם. אני מעדיף לשמור על האנונימיות שלי אבל בוא נגיד שיוצא לי לשבת ולהיפגש עם אנשים שבהחלט יכולים להיות הבעלים הבא של הפועל תל אביב, ואם לא הם, אז מכרים שלהם. ואני בטח לא היחיד פה. אם אנשים היו מקשיבים, ואני לא אתחיל להעלות אשכולות מהארכיון, בהחלט היה ניתן להגיע לאותו בעלים שאת קווי המתאר שלו פחות או יותר כולנו יודעים. (יהודי, תושב חוץ, ציוני, עשיר שרואה בקבוצת כדורגל ישראל עם עבר מפואר וקהל נאמן הזדמנות לתרום לקהילה תוך כדי שיש מי שטופח לו על האגו ושמו עולה בתקשורת.. ) יש להם הכל, הכל. הם רק רוצים את היחס. את ההכרה. אפשר בהחלט להגיע אליהם בעולמנו הקטן. אז הפועל הייתה בצ'פיונס וזה היה ברור לכולם שמשם אנחנו רק יורדים. אני שמח שהתייצבנו אבל החכם רואה את הנולד. לא רק איך סוגרים את העונה בצורה מאוזנת. מה הלאה? וכשאני חושב על מה הלאה אני לא בטוח בכלל ש4-5 בעלים טוב להפועל לעתיד הרחוק. בכלל בכלל לא.
ה"אין כזה כרגע" זה מקור הטעות. יש, הוא כרגע משכשך על עכוזו באיזה ג'קוזי, אתה חושב שהוא יגיע אליך? לא הוא לא. אתה תתאמץ ותגיע אליו.
גבעתיים וקומוניסים היקרים,
אם אני אספר לכם שיש עו"ד מטעם הפועל תל אביב שכבר עשה מעל 30 פגישות עבודה עם אנשי עסקים בניסיון לרתום משקיעים למועדון? ושפניות בטלפון או בכתב כבר נעשו למספר כפול? שתוכנית עבודה מול משקיעים גובשה כבר כשבוע לאחר העברת הזכויות מטביב, כולל מצגות Pitch בלפחות שלוש שפות שונות?
אם יש לכם גורמים עסקיים או ציוניים שיש בידם כדי להשקיע במועדון אז קדימה תעבירו את השמות. כולם יודעים איזה יחס מקבלים בעלי קבוצות בישראל, לטוב ולרע. עד כה, זה הגורם העיקרי ל-למה לא להשקיע בהפועל. אותו גורם עשיר שמשתכשך בג'קוזי ומחכה שיפנו אליו... תפנו אותו לאנשי המועדון.
ירדן כתב:
ישימו כסף?
לא ידוע, ולא היינו אמורים לקבל איזה וטו בדיוק מול הסיטואציות האלה? אולי כדי לבדוק מי האנשים האלה ומה לעזאזל הם רוצים לעשות בקבוצה?
להבנתי עמותת 'האדומים' עוד לא אספה מספיק כסף כדי לרכוש 25% מהמועדון שיעניקו את זכויות הוטו. לפי האתר של העמותה עומדים על קצת יותר מ-2 מליון שקל. אם אנחנו האוהדים לא נגיע ל-3 מליון ולזכויות הוטו, זה פספוס הזדמנות היסטורית שמי יודע אם תחזור בעתיד.
פישונט, שמחתי לקרוא על הפניות.
ובכלל שמחתי על ההבהרות באשכול בנושאי דילול מניות וחיוב למכור במחיר הרכישה.
עדין 30 פניות של עו"ד זה רציני אבל לא בכל הרצינות. עסקים נעשים לא בפניות של עו"ד אלא בהפעלת קשרים של רמון ובעלי הון ועסקים. וגם פניה לסוכנים בכירים בעולם הספורט ולפוליטיקאים. ובכלל פעילות ברמת שיחות ופגישות אישיות כמו מכירות ברמה הגבוהה ביותר.
חוץ מזה, מכירת קבוצה לוקחת זמן. גם אם יש אוליגרך שמוכן לקנות הקבוצה זה לוקח זמן.
מה שחשוב לנו זה לדעת האם רמון מבין שהוא הגיע לפרויקט הצלה או למשכן קבע.
העמותה הביאה אותנו למצב של שקיפות והשפעה חסרי תקדים.
ומענין מאוד לשמוע כל מידע בנושא מאמצים למכירה לטייקון שלא מפריע לתהליך המכירה.