תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 00:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גלובס - חיים רמון מכר 10% מהפועל ת"א תמורת 1.2 מיליון שקל
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 21:41 
חיים רמון מכר 10% מהפועל ת"א תמורת 1.2 מיליון שקל
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000787279

איש עסקים מארה"ב קנה 10 אחוזים מהמועדון
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2570966

מתוך גלובס - לא פורסמה זהות הרוכש של עשרת האחוזים. חלק דומה מהבעלות צפוי להימכר לקבוצת רוכשים נוספת בה חברים סיימון כץ באמצעות חברת טעם 88 (העוסקת בייבוא ושיווק חומרי גלם ומזון) שבבעלותו, ומשקיע נוסף שיחבור אליו.
כזכור לפחות 20 אחוזים מיועדים לעמותת 'האדומים'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גלובס - חיים רמון מכר 10% מהפועל ת"א תמורת 1.2 מיליון שקל
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 21:45 
יש שם גם אחוזים מהמכירה של שכטר?
איזה בלאגן אללה יסתור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
ישימו כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 22:00 
ואני חשבתי שאז עם תאומים, עגיב ואורנשטיין זה היה מסובך.
מישהו יכול לעשות סדר מה הולך כרגע בהנהלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שהוא מתנה את המכירה באיזו מחויבות לעמותה או משהו כזה
מפחיד הפיזור זכויות הזה. (עגיב ?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
איש עסקים מארה"ב?
יש לו במקרה חזות מזרחית, ח' גרונית ור' אמריקאית, והוא נצפה לאחרונה צמוד לבלונדינית הריונית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 22:06 
אפשר סדר?

לפני שבועיים פורסם שנמכרו 10 אחוז ל2 אנשי עסקים ישראלים.
האם הפרסומים האלה הם אותם אנשים או שזה אומר שנמכרו עוד 10 אחוז, ועוד 10 אחוז שצפויים להימכר,
מה שאומר שכרגע רמון מכר כמעט 30 אחוז מהקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גלובס - חיים רמון מכר 10% מהפועל ת"א תמורת 1.2 מיליון שקל
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
כל תמיכה כלכלית נוספת במועדון היא מבורכת, אבל אני חושש ממצב של ריבוי מחזיקי מניות שיסכל את רכישת המועדון בעתיד על ידי בעל הון בודד ובעל אמצעים, כפי שעלינו לשאוף (עם השארת החלק של האוהדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 22:30 
איזה כיף, ימבה בעלים ועוד היד נטויה.
חייבים איזה עגיב על הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 22:36 
ה10 אחוז האלו הם הראשונים שנמכרים, כמו כן כפי שכתוב אמורים להמכר עוד כ10 אחוז לכץ.
העמותה של האוהדים אמורה לרכוש בשלב הראשוני 10 אחוז ולהגיע בסופו של דבר למינימום של 25 אחוז,
ביחד כל אלו הם כ45 אחוז.
לפי החוזה שפורסם בין רמון לטביב עד נובמבר אמור להעביר רמון 6 מיליון לטביב, ככה שאת הכסף הזה הוא יביא מכל מה
שכתבתי קודם.
בסופו של יום אני מאמין שיבואו עוד 2-3 אנשים ורמון ישאר עם כ20-30 אחוז שהוא יביא בעצמו (אולי יחד עם תאומים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 22:39 
לא באמת חשבתם שחיים רמון ישלם את כל הסכום לטביב נכון?

הוא הצהיר כבר שהוא יכניס כמה שיותר אנשי עסקים שירכשו חלק מהמועדון ויעמידו קבוצת רכישה בניצוחו.

מה שכן, הוא התחייב שכל אחד שישים כסף- זהותו תיחשף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 22:40 
מתי העמותה רוכשת 10% מהקבוצה (או שכבר רכשה ואני לא יודע על זה)?
האם הגענו לסכום של 20% כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
במצב של 20% בעלות של אוהדים ו80% של בעלי מניות כאלה ואחרים שלא עוברים על 19% הרי שמי שמקבל החלטות בפועל ובעל המנייה הגבוהה היא העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 22:55 
מודאג מריבוי הבעלים.
נניח, צריך להשקיע 10 מליון, איך ההשקעה תתחלק בניהם ? אולי אחד מהם לא יהיה מוכן להשקיע ?
כל הרכישה של רמון נראית כטלאי על טלאי. צריך להבהיר לו זאת ולהתחיל בשיתוף פעולה לאיתור בעלים אחד בעל הון מתאים.
איזה טייקון ירצה לרכוש קבוצה שהוא שולט על 60% ושאר הבעלים לא רוצים / לא יכולים להשקיע בה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
במצב של 20% בעלות של אוהדים ו80% של בעלי מניות כאלה ואחרים שלא עוברים על 19% הרי שמי שמקבל החלטות בפועל ובעל המנייה הגבוהה היא העמותה.

להלן מודל סוונסי. המודל שכולנו צריכים לשאוף אליו.

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3569231,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 23:50 
גבעתיים כתב:
מודאג מריבוי הבעלים.
נניח, צריך להשקיע 10 מליון, איך ההשקעה תתחלק בניהם ? אולי אחד מהם לא יהיה מוכן להשקיע ?
כל הרכישה של רמון נראית כטלאי על טלאי. צריך להבהיר לו זאת ו להתחיל בשיתוף פעולה לאיתור בעלים אחד בעל הון מתאים .
איזה טייקון ירצה לרכוש קבוצה שהוא שולט על 60% ושאר הבעלים לא רוצים / לא יכולים להשקיע בה ?

אל תיעלב אבל :LOL2: אני צועק את זה לא פחות משנתיים, עוד בעידן טרום הבמבי ומאז. לא התייחסו אליי פה ומי שכן פשוט טאטא אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 23:59 
הסכמי רכישת מניות / השקעה מכילים בדרך כלל סעיף שאומר שאם נדרשת השקעה ואחד מבעלי המניות בוחר שלא להשקיע ואחרים כן, זה שלא משקיע מדולל

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אפשר סדר?

לפני שבועיים פורסם שנמכרו 10 אחוז ל2 אנשי עסקים ישראלים.
האם הפרסומים האלה הם אותם אנשים או שזה אומר שנמכרו עוד 10 אחוז, ועוד 10 אחוז שצפויים להימכר,
מה שאומר שכרגע רמון מכר כמעט 30 אחוז מהקבוצה?

מדובר על אותם האנשים.
בכל מקרה העברת המניות צריכה לעבור את אישור בית המשפט (כמו בכל העברת בעלות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גלובס - חיים רמון מכר 10% מהפועל ת
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
כל תמיכה כלכלית נוספת במועדון היא מבורכת, אבל אני חושש ממצב של ריבוי מחזיקי מניות שיסכל את רכישת המועדון בעתיד על ידי בעל הון בודד ובעל אמצעים, כפי שעלינו לשאוף (עם השארת החלק של האוהדים).

לפי הידוע לנו החוזה אותו חתם רמון עם מי שאינו העמותה מחייב אותם למכור את חלקם במחיר בו הם קנו אותו במידה ויגיע רוכש שירצה
לרכוש את כל/רוב המניות.
היחידים שיכולים למנוע רכישת כלל המניות הם חברי העמותה במידה ויגיעו לכמות זכות הוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
מתי העמותה רוכשת 10% מהקבוצה (או שכבר רכשה ואני לא יודע על זה)?
האם הגענו לסכום של 20% כבר?

העמותה הגיע לסכום של כ-17%. אנחנו עדיין מתעכבים לצערנו בגלל ענייני עורכי דין ומקווים לסיים את הליך המכירה
בימים הקרובים. זה חשוב לנו מאוד ואנחנו עושים את הכל כדי שהעברת המניות תבוצע בהקדם האפשרי.
ברגע שיאושר החוזה הוא יוצג כמובן בפני כל חברי העמותה ונבצע העברה של לפחות 10%.
לאחר העברת המניות נכריז על תאריך לאסיפה הכללית שצפויה להיות פחות או יותר תוך חודש ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
גבעתיים כתב:
מודאג מריבוי הבעלים.
כל הרכישה של רמון נראית כטלאי על טלאי. צריך להבהיר לו זאת ו להתחיל בשיתוף פעולה לאיתור בעלים אחד בעל הון מתאים .

אל תיעלב אבל :LOL2: אני צועק את זה לא פחות משנתיים, עוד בעידן טרום הבמבי ומאז. לא התייחסו אליי פה ומי שכן פשוט טאטא אותי.

מי שלא ישקיע ידולל (עד לרף מסוים), ככה זה עובד בחברות וככה זה יהיה גם פה. היחידים שלא ניתן לדלל אותם (מתחת לרף של 25%) הם האוהדים.

וקומוניסים, זה נחמד לצעוק שצריך להביא משקיע או אפילו להבהיר את זה לרמון, אבל אין כזה כרגע וגם לא היה במהלך הקיץ, זו אחת הסיבות שהלכנו למהלך מסובך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 01:00 
עמותת האדומים כתב:
קומוניסים כתב:
גבעתיים כתב:
מודאג מריבוי הבעלים.

מי שלא ישקיע ידולל (עד לרף מסוים), ככה זה עובד בחברות וככה זה יהיה גם פה. היחידים שלא ניתן לדלל אותם (מתחת לרף של 25%) הם האוהדים.

וקומוניסים, זה נחמד לצעוק שצריך להביא משקיע או אפילו להבהיר את זה לרמון, אבל אין כזה כרגע וגם לא היה במהלך הקיץ, זו אחת הסיבות שהלכנו למהלך מסובך.

קודם לא צעקתי סתם, הצעתי לשבת על זה ברצינות ולגבש תוכנית עבודה מסודרת. איך עושים, כמה ולמה. ולא סתם. אני מעדיף לשמור על האנונימיות שלי אבל בוא נגיד שיוצא לי לשבת ולהיפגש עם אנשים שבהחלט יכולים להיות הבעלים הבא של הפועל תל אביב, ואם לא הם, אז מכרים שלהם. ואני בטח לא היחיד פה. אם אנשים היו מקשיבים, ואני לא אתחיל להעלות אשכולות מהארכיון, בהחלט היה ניתן להגיע לאותו בעלים שאת קווי המתאר שלו פחות או יותר כולנו יודעים. (יהודי, תושב חוץ, ציוני, עשיר שרואה בקבוצת כדורגל ישראל עם עבר מפואר וקהל נאמן הזדמנות לתרום לקהילה תוך כדי שיש מי שטופח לו על האגו ושמו עולה בתקשורת.. ) יש להם הכל, הכל. הם רק רוצים את היחס. את ההכרה. אפשר בהחלט להגיע אליהם בעולמנו הקטן. אז הפועל הייתה בצ'פיונס וזה היה ברור לכולם שמשם אנחנו רק יורדים. אני שמח שהתייצבנו אבל החכם רואה את הנולד. לא רק איך סוגרים את העונה בצורה מאוזנת. מה הלאה? וכשאני חושב על מה הלאה אני לא בטוח בכלל ש4-5 בעלים טוב להפועל לעתיד הרחוק. בכלל בכלל לא.

ה"אין כזה כרגע" זה מקור הטעות. יש, הוא כרגע משכשך על עכוזו באיזה ג'קוזי, אתה חושב שהוא יגיע אליך? לא הוא לא. אתה תתאמץ ותגיע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
תצטרפו לאדומים ואז אנחנו נחליט ורק אנחנו נחליט מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 08:31 
לא קונה את "אין משקיע".
כדי למצוא משקיע צריך לחפש ובודאי שלא להסתיר. הנושא תחת ערפל כבד. איננו יודעים האם רמון באמת מחפש אבל לפחות יודעים שאינו מצהיר שהוא מחפש ואותי זה מדאיג מאוד מאוד מאוד. רמון פוליטיקאי מוצהר והשיקולים שלו פוליטיים. אם הוא חושב שטוב לו להיות בכותרות, לא ימצא משקיע רציני כשם שלא נמצא כזה תחת מוני ולוני (עד שפורסם שלוני החליט באמת למכור, ובאמת מכר בתוך מספר חודשים לשניידר).
מספיק היה לנו ממוני שלא רצה לוותר על הבייבי שלו וחיפש רק משקיע שישאיר בידיו חלק גדול מהקבוצה. לבעלים הנוכחים אין יותר כסף ואנחנו נכנסים לתהליך עם סיכונים מטורפים לאורך זמן.

1 כמות המליונרים והמליארדרים בעולם נמצאת בגידול מתמיד.
2 אחוז המשקיעים בספורט נמצא בגידול מתמיד. ובסך הכל אנחנו רואים בעולם התפוצצות של השקעות מטורפות. אז נכון שאין לנו את השייחים אבל יש לנו את היהודים.
3 במבט לאורך זמן, מחיר קבוצת כדורגל בליגת העל הוא אנדרייטד, כלומר כדאי. כי כל הביזנס בישראל נמצא בשפל עלוב לעומת אירופה ובאיזה שהוא שלב זה יתפוצץ.
4 כרגע, הפיצוץ הסביר ביותר הוא במכבי, מה שמראה עד כמה הנושא דחוף.
5 משמעות פלטיני לפוטנציאל סביר של 50 מליון מקילה על אפשרות ריאלית בישראל לפחות ל-2 קבוצות רציניות. אבל, זה רק מקל ואפשר להגיע גם ללא אותם 50 מליון שבעזרתם גוטמן היה קרוב עד כדי טביב להביא אותנו לדרג 3 באירופה.

העמותה צריכה לקבוע קווי מינימום שיהיו ידועים לטייקונים מראש ולא יעוררו התנגדות. ולדעתי הם: שותף זוטר הכולל מידת שקיפות לנעשה בקבוצה בכספים ומעבר להם + השפעה לפחות בחוות דעת ובשיחה ישירה ושוטפת עם הבעלים + שמירה על זכויות האוהד כמו מחירי כרטיסים. ועוד כגון אלה.
אם ידוע לאגודה ו/או לרמון דרך רצינית להגיע לתקציבים ראויים לקבוצה שהיא דרג 3 באירופה, בכייף. גם זה וגם אלה הכי חיובים ועדיף שישארו 100 שנים. אלא שהגיעה השעה לחדול מחישובי תקציב רופפים משהו של 40 מליון וליצור מסגרת לפחות ל-80 מליון יציבים לשנה.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 28 ספטמבר 2012, 08:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 08:38 
קומוניסים כתב:
גבעתיים כתב:
מודאג מריבוי הבעלים.

לא רק שלא נעלבתי, אני נהנה מאוד לקרוא תגובות בעלות ערך.
הלוואי ירבו בפורום מגיבים המוסיפים ערך ממשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
ישימו כסף?

לא ידוע, ולא היינו אמורים לקבל איזה וטו בדיוק מול הסיטואציות האלה? אולי כדי לבדוק מי האנשים האלה ומה לעזאזל הם רוצים לעשות בקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 08:59 
גביזון כתב:
תצטרפו לאדומים ואז אנחנו נחליט ורק אנחנו נחליט מה יהיה.

נו באמת גביזון.
ההודעה שלך לא עולה בקנה אחד עם כותרת האשכול ומהות הידיעה.
חברי העמותה לקחו חלק בהחלטה האם לצרף את הקונה הזה ובמתכונת הזאת?
אולי פיספסתי משהו, אני אשמח להתעדכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 09:31 
קומוניסים כתב:

קודם לא צעקתי סתם, הצעתי לשבת על זה ברצינות ולגבש תוכנית עבודה מסודרת. איך עושים, כמה ולמה. ולא סתם. אני מעדיף לשמור על האנונימיות שלי אבל בוא נגיד שיוצא לי לשבת ולהיפגש עם אנשים שבהחלט יכולים להיות הבעלים הבא של הפועל תל אביב, ואם לא הם, אז מכרים שלהם. ואני בטח לא היחיד פה. אם אנשים היו מקשיבים, ואני לא אתחיל להעלות אשכולות מהארכיון, בהחלט היה ניתן להגיע לאותו בעלים שאת קווי המתאר שלו פחות או יותר כולנו יודעים. (יהודי, תושב חוץ, ציוני, עשיר שרואה בקבוצת כדורגל ישראל עם עבר מפואר וקהל נאמן הזדמנות לתרום לקהילה תוך כדי שיש מי שטופח לו על האגו ושמו עולה בתקשורת.. ) יש להם הכל, הכל. הם רק רוצים את היחס. את ההכרה. אפשר בהחלט להגיע אליהם בעולמנו הקטן. אז הפועל הייתה בצ'פיונס וזה היה ברור לכולם שמשם אנחנו רק יורדים. אני שמח שהתייצבנו אבל החכם רואה את הנולד. לא רק איך סוגרים את העונה בצורה מאוזנת. מה הלאה? וכשאני חושב על מה הלאה אני לא בטוח בכלל ש4-5 בעלים טוב להפועל לעתיד הרחוק. בכלל בכלל לא.

ה"אין כזה כרגע" זה מקור הטעות. יש, הוא כרגע משכשך על עכוזו באיזה ג'קוזי, אתה חושב שהוא יגיע אליך? לא הוא לא. אתה תתאמץ ותגיע אליו.

גבעתיים וקומוניסים היקרים,
אם אני אספר לכם שיש עו"ד מטעם הפועל תל אביב שכבר עשה מעל 30 פגישות עבודה עם אנשי עסקים בניסיון לרתום משקיעים למועדון? ושפניות בטלפון או בכתב כבר נעשו למספר כפול? שתוכנית עבודה מול משקיעים גובשה כבר כשבוע לאחר העברת הזכויות מטביב, כולל מצגות Pitch בלפחות שלוש שפות שונות?

אם יש לכם גורמים עסקיים או ציוניים שיש בידם כדי להשקיע במועדון אז קדימה תעבירו את השמות. כולם יודעים איזה יחס מקבלים בעלי קבוצות בישראל, לטוב ולרע. עד כה, זה הגורם העיקרי ל-למה לא להשקיע בהפועל. אותו גורם עשיר שמשתכשך בג'קוזי ומחכה שיפנו אליו... תפנו אותו לאנשי המועדון.

ירדן כתב:
ישימו כסף?
לא ידוע, ולא היינו אמורים לקבל איזה וטו בדיוק מול הסיטואציות האלה? אולי כדי לבדוק מי האנשים האלה ומה לעזאזל הם רוצים לעשות בקבוצה?

להבנתי עמותת 'האדומים' עוד לא אספה מספיק כסף כדי לרכוש 25% מהמועדון שיעניקו את זכויות הוטו. לפי האתר של העמותה עומדים על קצת יותר מ-2 מליון שקל. אם אנחנו האוהדים לא נגיע ל-3 מליון ולזכויות הוטו, זה פספוס הזדמנות היסטורית שמי יודע אם תחזור בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 09:53 
פישונט , ראה פרטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
ירדן כתב:
ישימו כסף?

זכויות הוטו מדברות על בעל מניות הרוב. אין לנו זכות לקבוע על כל אחד שבא לרכוש 5 ו-10 אחוזים מהמועדון, את זה יש לרמון.
ואם זה ירגיע אתכם, נציגי העמותה נפגשו עם כל הרוכשים הפוטנציאלים עליהם מדובר, כולם אוהדי הפועל ועושים זאת מתוך רצון לעזור לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: