תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ה' 27/9
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 03:29 
סמל אישי של המשתמש
מעריב:

"אני הולך לתקופה קשה"
ניצן שירזי רמז לשחקני הפועל ת"א: ייתכן שתיאלצו להסתדר בלעדיי בקרוב \ היום פגישה מכריעה עם רופא

אלמוג שריד

מאמן הפועל ת"א, ניצן שירזי, מתכוון להוריד פרופיל בפעילותו במועדון. באסיפה דרמטית שקיים באימון המסכם לפני ההפסד לרמה"ש ביום ראשון, דיבר איתם המאמן על מצבו הרפואי, ללא יותר מדי פירוט, ורמז כי השחקנים יאלצו להסתדר בלעדיו בקרוב. השחקנים הבינו שמצבו של מאמנם מורכב.
"זאת הפעם הראשונה בקריירה שאני מדבר על נושאים כל-כך אישיים, ואני מבקש שכל מה שנאמר יישאר בחדר הזה", פתח שירזי, "אני הולך לתקופה קשה של טיפולים אינטנסיביים, בה אצטרך לדאוג לבריאות שלי ולא אוכל להתרכז בכדורגל באופן מלא. אשתדל להיות איתכם ככל שאוכל ולהישאר בצורה כזאת או אחרת במסגרת של הפועל ת"א, אבל אני לא יודע כמה אצליח. תהיו חזקים בשבילי. אני רוצה לדעת שאני משאיר קבוצה מאוחדת וחזקה. בשבועות האחרונים ניסיתי לשמור על שגרה ולהגיע למשחקים ולאימונים, כי היה חשוב לי להתנהג ולהתנהל כרגיל לפני התקופה הקשה שאני הולך לעבור."
שחקנים בהפועל העידו ששירזי לא היה במיטבו במשחק האחרון ברמה"ש, ולדבריהם הוא לא השתתף באופן מלא בתדרוך במחצית, ולקראת סופו יצא החוצה לשבת על כסא. בקבוצה טרם שוחחו עם שירזי על עתידו בקבוצה, מתוך כבוד אליו ולסיטואציה, ואין כוונה לחפש לו מחליף, אלא אם המאמן עצמו יגיד להנהלה שאין באפשרותו להמשיך. כרגע ההיפך הוא הנכון, ולפי מסרים שונים שהעביר המאמן להנהלה ולשחקנים שמקורבים אליו הוא נחוש להישאר במערכת, בתפקיד כזה או אחר.
שירזי הסכים לומר אמש: "ביקשתי מהשחקנים שזה לא ייצא. רק היום אדע את הלו"ז שלי אחרי פגישה שתהיה לי עם הרופא. כרגע שום דבר עדיין לא ידוע. רק אחרי הפגישה אוכל להיות חכם יותר."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ה' 27/9
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 05:26 
ניצן שירזי כתב:
אני מבקש שכל מה שנאמר יישאר בחדר הזה

מעניין אם באיזשהו שלב בחיים שלי אני יצליח להתעלות מעל דברים כאלה, זה מרתיח אותי הרבה יותר מהרמות סטייל דדי בן דיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 05:32 
אפילו בקטעים כאלה שחקנים מדליפים? אין להם קצת כבוד?
לאן הגענו כוס אמק :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 05:44 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה ואלמוג שריד לא בודה את הדברים האלו (אם כן, זו לא פעם ראשונה) אז אנחנו בבעיה רצינית.
1) כי יש אפס מאופס (או כמה אפסים) שמדליף כאלה דברים החוצה, ויהיה מי שיהיה אין לו מקום בהפועל.
2) אם ניצן יעבור לחצי משרה אי אפשר לפטר אותו ולהביא מישהו במקומו אלא נצטרך לחזור לשילוב של שביט ושלו כנוכח-נפקד. עם כל ההבנה וההערכה האמיתית לניצן כבן אדם, אם הוא לא יכול לתת 100% מהזמן שלו להפועל, עדיף שלא יתן בכלל ויתרכז בעצמו ובבריאות שלו, כשבמקביל הפועל יצטרכו למנות מאמן בפול טיים ג'וב.

מאחל לניצן המון בריאות, זה הדבר היחיד שחשוב :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 06:08 
kobster כתב:
בהנחה ואלמוג שריד לא בודה את הדברים האלו (אם כן, זו לא פעם ראשונה) אז אנחנו בבעיה רצינית.
1) כי יש אפס מאופס (או כמה אפסים) שמדליף כאלה דברים החוצה, ויהיה מי שיהיה אין לו מקום בהפועל.
2) אם ניצן יעבור לחצי משרה אי אפשר לפטר אותו ולהביא מישהו במקומו אלא נצטרך לחזור לשילוב של שביט ושלו כנוכח-נפקד. עם כל ההבנה וההערכה האמיתית לניצן כבן אדם, אם הוא לא יכול לתת 100% מהזמן שלו להפועל, עדיף שלא יתן בכלל ויתרכז בעצמו ובבריאות שלו, כשבמקביל הפועל יצטרכו למנות מאמן בפול טיים ג'וב.

מנג'ר מעל שירזי.
אם ישאר כך זה יהיה גם לטובת שירזי. בעיקר אם נאלץ לשבת מדי פעם באימון, ואני מניח שגם כאשר עמד זה היה במאמצים. כך גם יוכל לסיים את החוזה בכבוד. ובפרט בכבוד יחסי לאלטרנטיבה כפי שמסתמנת גם בתגובות בפורום שכבר נחלץ לחשוב על מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 06:17 
סמל אישי של המשתמש
נורא דבילי להשאיר את ההחלטה בידיו. הוא לא רוצה לאבד את הג'וב אבל לא מסוגל לבצע אותו כרגע. העונה תברח לנו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 06:30 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
kobster כתב:

מנג'ר מעל שירזי.
אם ישאר כך זה יהיה גם לטובת שירזי. בעיקר אם נאלץ לשבת מדי פעם באימון, ואני מניח שגם כאשר עמד זה היה במאמצים. כך גם יוכל לסיים את החוזה בכבוד. ובפרט בכבוד יחסי לאלטרנטיבה כפי שמסתמנת גם בתגובות בפורום שכבר נחלץ לחשוב על מחליף.

אם מביאים מישהו מעל שירזי זה צריך להיות בעל סמכות מספיק גדולה בשביל להגיד למאמן מה לעשות עם סגל שהוא עצמו בנה.
מלבד גרנט (שאני מקווה שלא נראה אותו בכלל בהפועל) לא רואה מישהו בשוק שיכול להחליק לתפקיד כזה.
אולי שפיגל, הגם שלא התעסק באימון נטו למעלה מעשור.
אולי שלום, אבל לא בקטע המקצועי אלא יותר של מה הוא מסמל בשביל האוהדים.

אם הולכים על אופציה של מאמן נטו, הייתי יותר משמח לראות את השריף בחזרה אצלנו ופוטר אותו מהגועל הבית"רי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
:LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 06:57 
its-sick כתב:
נורא דבילי להשאיר את ההחלטה בידיו. הוא לא רוצה לאבד את הג'וב אבל לא מסוגל לבצע אותו כרגע. העונה תברח לנו.

מסכים.
אני מאחל לניצן המון בריאות והכי חשוב שידאג לעצמו, אבל אם הוא לא כשיר לחלוטין לעשות את העבודה, אנחנו צריכים להביא מאמן אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 06:58 
לא פרקטי להביא מישהו מעליו , מישהו מעליו יהיה בעצם מישהו מעל שביט כי ניצן לא יהיה נוכח בכלל. זה לא רציני
צריך להביא מישהו במקומו , ואם רוצים ללכת לקראתו שזה בסדר גמור וסופר אנושי אז לתת לו ג'וב אחר שלא קשור לאימון הקבוצה הבוגרת
אני מבין את ניצן שזה סוג של שמירה על השפיות לנוכח המציאות שמחכה לו אבל גם הוא צריך להבין את הסיטואציה ולהתפשר על מנת שאפשר יהיה לפרגן לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 07:21 
kobster כתב:
גבעתיים כתב:
kobster כתב:

מנג'ר מעל שירזי.

אם מביאים מישהו מעל שירזי זה צריך להיות בעל סמכות מספיק גדולה בשביל להגיד למאמן מה לעשות עם סגל שהוא עצמו בנה.
מלבד גרנט (שאני מקווה שלא נראה אותו בכלל בהפועל) לא רואה מישהו בשוק שיכול להחליק לתפקיד כזה.
אולי שפיגל, הגם שלא התעסק באימון נטו למעלה מעשור.
אולי שלום, אבל לא בקטע המקצועי אלא יותר של מה הוא מסמל בשביל האוהדים.

אם הולכים על אופציה של מאמן נטו, הייתי יותר משמח לראות את השריף בחזרה אצלנו ופוטר אותו מהגועל הבית"רי.

יש אחד בשם אלי כהן, לא שריף ולא נעליים, מאמן קצת יותר מוכשר ועם קצת יותר הצלחות לאחרונה מאשר זה שאתה מדבר עליו שהעונה האחרונה הטובה שלו הייתה ב-1999.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 08:05 
המשחק שלנו בשבת מול סכנין ב-29.9 ולאחר מכן יש את המשחק באירופה מול אקדמיה ב-4.10 (שגם למשחק הזה ,אני לא בטוח אם ניצן יטוס ),ולאחר מכן יש הפסקה של שבועיים עד חיפה .
בתקופה הזו עד לדעתי יהיה לנו מאמן אחר שהסיכוי הוא שבמהלך חול המועד יקבעו דברים (שבוע הבא),כך לפחות אני משער.שיהיה ברור גם מעמדו של שביט אלימלך לוטה בערפל ,וזה יהיה תלוי במאמן במידה ויבוא (אם אבוקסיס למשל יגיע -שביט גם לא ישאר).
כמובן שמה שאני כותב הינו השערה שבאה מהיגיון סביר.יכול להיות שגם אני טועה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
להביא את אבוקסיס נראה לי שזה יהיה הימור. אומנם אולי עדיף על המצב הקיים, אבל בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ה' 27/9
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 08:22 
זה מאוד מובן מדוע הוא לא יתפטר, וזה לגיטימי, במקרה כזה המועדון צריך לגדל ביצים ולעשות את ההחלטה הנכונה לאינטרס של הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
אלמוג שריד כתב שבהפועל החליטו להיפטר מידין הרבה לפני שבכלל מישהו חשב על סכסוך. כנראה שיש לו ציפור קטנה בהפועל שלוחשת לו דברים. כלל לא בטוח שההדלפה הגיעה ישירות משחקן כלשהו בקבוצה.

אם ניצן לא יכול לתת 100% לקבוצה כרגע שיתפרו לו תפקיד כלשהו ויביאו מאמן אחר במקומו. לאור מצב הנבחרת יוסי נראה כבחירה טובה כי הוא גם מכיר טוב את המערכת ויותר מחצי מהשחקנים וזה יתרון. אפשרות אחרת היא השריף אם אכן יעזוב את י-ם. לכל המלעיזים- גם גוטמן היה כישלון מהלך מאז 1999 וקיבל את הצ'אנס בהפועל והשאר היסטוריה. אל תמהרו להספיד את השריף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 08:44 
אם רק היינו יכולים להביא את רב"ש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
שחקני כדורגל זה פשוט המיץ של הזבל של האנושות. מדהים לכמה אהדה והערצה אנשים כל-כך עלובים יכולים לזכות.
אם אני מקבל החלטות במועדון, אני מחתים עוד היום כל שחקן על איסור הדלפות במקביל להודעה על שכירת חברת חקירות פרטית. מי שנתפס מדליף יצטרך להיפרד ממשכורת חודשית שתלך לקופת אחת משתי עמותות האוהדים (אוסישקין והאדומים). רק אם יפגעו להם בכיס הם ילמדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:00 
Charlie כתב:
אלמוג שריד כתב שבהפועל החליטו להיפטר מידין הרבה לפני שבכלל מישהו חשב על סכסוך. כנראה שיש לו ציפור קטנה בהפועל שלוחשת לו דברים. כלל לא בטוח שההדלפה הגיעה ישירות משחקן כלשהו בקבוצה.

אם ניצן לא יכול לתת 100% לקבוצה כרגע שיתפרו לו תפקיד כלשהו ויביאו מאמן אחר במקומו. לאור מצב הנבחרת יוסי נראה כבחירה טובה כי הוא גם מכיר טוב את המערכת ויותר מחצי מהשחקנים וזה יתרון. אפשרות אחרת היא השריף אם אכן יעזוב את י-ם. לכל המלעיזים- גם גוטמן היה כישלון מהלך מאז 1999 וקיבל את הצ'אנס בהפועל והשאר היסטוריה. אל תמהרו להספיד את השריף.

הכישלון המדהד מ-99 לקח ב-2000 אליפות משכנעת עם הפועל חיפה ושיחק אותה במשחקים טובים באירופה. זמן קצר אחרי הצלחה גדולה בבאר שבע כולל הרכש של רוסו וכן חלילוביץ'.
אחר כך הביא את בית"ר למקום השני.
אחר כך בנה בנתניה חלק אחורי בכלל את מרין, דדי, אלמוג ואחרים והביא פלוני בשם שכטר.
בין לבין לא הבריק, אבל היה רחוק מהכשלונות של אלי כהן. ובוודאי מקו הירידה של אלי כהן אחרי שנשבר בו משהו.

יש דבר כזה מאמן שנשבר בו משהו. אלי כהן מייד אחרי פרשת בניון הוא הדוגמא המובהקת אם כי לא היחידה. מכאן והילך הוא נכשל די במהירות בכל קבוצה אחרי מומנטום הפתיחה. במכבי החזיק מעט יותר זמן, ועדין לא מספיק זמן.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 27 ספטמבר 2012, 09:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
שחקני כדורגל זה פשוט המיץ של הזבל של האנושות. מדהים לכמה אהדה והערצה אנשים כל-כך עלובים יכולים לזכות.
אם אני מקבל החלטות במועדון, אני מחתים עוד היום כל שחקן על איסור הדלפות במקביל להודעה על שכירת חברת חקירות פרטית. מי שנתפס מדליף יצטרך להיפרד ממשכורת חודשית שתלך לקופת אחת משתי עמותות האוהדים (אוסישקין והאדומים). רק אם יפגעו להם בכיס הם ילמדו.

אתה לוקח את כמובן מאליו שאנשים מ"ההנהלה" הם לא המדליפים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:06 
Karl Marx כתב:

כמה תמימות בהודעה אחת. כי רק שחקני כדורגל מדליפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
אלא אם כן יהיה פה מהלך הזוי כמו גרנטוש (ד"ש לאופירע) או שפיגל, נראה לי שהאופציות הסבירות הן :
1) אלי כהן "העכואי"
2) אלי כהן "השריף"
3) אבוקסיס
4) שלום תקווה כמנג'ר מעל שביט
5) איווניר

כל אחד וההעדפות שלו, מבחינת קבלות ועבודה בקבוצה גדולה אין ספק למי יש יתרון גדול על כל השאר.
יהיה מי שיהיה, ההחלטה צריכה להתקבל לדעתי מיד לאחר המשחק בשבת. אי אפשר להשאיר מערכת כזו גדולה בחוסר ודאות בעמדת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ה' 27/9
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
Charlie כתב:

הכישלון המדהד מ-99 לקח ב-2000 אליפות משכנעת עם הפועל חיפה ושיחק אותה במשחקים טובים באירופה. זמן קצר אחרי הצלחה גדולה בבאר שבע כולל הרכש של רוסו וכן חלילוביץ'.
אחר כך הביא את בית"ר למקום השני.
אחר כך בנה בנתניה חלק אחורי בכלל את מרין, דדי, אלמוג ואחרים והביא פלוני בשם שכטר.
בין לבין לא הבריק, אבל היה רחוק מהכשלונות של אלי כהן. ובוודאי מקו הירידה של אלי כהן אחרי שנשבר בו משהו.

יש דבר כזה מאמן שנשבר בו משהו. אלי כהן מייד אחרי פרשת בניון הוא הדוגמא המובהקת אם כי לא היחידה. מכאן והילך הוא נכשל די במהירות בכל קבוצה אחרי מומנטום הפתיחה. במכבי החזיק מעט יותר זמן, ועדין לא מספיק זמן.

לגוטמן לא היה שום הישג בליגה שלנו מאז האליפות של ה. חיפה במאה הקודמת. בית'ר? נתניה? הוא פוטר עוד לפני סוף הסיבוב הראשון, אין לו שום הישג שם או בקפריסין. למעשה מאז משחקי אירופה בהפועל חיפה שלא היו יותר מ"מכובדים" אבל ללא הצלחה, גוטמן לא עשה כלום עד הדאבל איתנו או עד הסגנות עונה קודם.
לשריף לא נשבר כלום, פיספס סגנות עם מכבי ב2007. להפועל הוא מתאים כמו כפפה ליד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
הצלם כתב:
Karl Marx כתב:

יאללה יאללה. ברגע שניטרלת את שחקני הכדורגל, רשימת הנוכחית בחדר ההלבשה מצטמצמת לבודדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:19 
kobster כתב:
אלא אם כן יהיה פה מהלך הזוי כמו גרנטוש (ד"ש לאופירע) או שפיגל, נראה לי שהאופציות הסבירות הן :
1) אלי כהן "העכואי"
2) אלי כהן "השריף"
3) אבוקסיס
4) שלום תקווה כמנג'ר מעל שביט
5) איווניר

כל אחד וההעדפות שלו, מבחינת קבלות ועבודה בקבוצה גדולה אין ספק למי יש יתרון גדול על כל השאר.
יהיה מי שיהיה, ההחלטה צריכה להתקבל לדעתי מיד לאחר המשחק בשבת. אי אפשר להשאיר מערכת כזו גדולה בחוסר ודאות בעמדת המאמן.

שמח שלפחות אין את שביט, שהוצע קודם, כמאמן ראשי. זה באמת יותר מדי. שישאר מאמן שוערים ושיחזק את מחלקת הנוער.

שלום תקווה הוכיח את עצמו כאשר תיקן לנו פקשוש עם פייגנבאום. יש לו תעודה מכובת של הצלה מכובדת מירידה כולל כדורגל יפה. אגב, באותה עונה לא הסתפק ביעוץ טכני אלא גם שוחח אחד-אחד עם שחקנים ושיפר את המצב המורלי.

איווניר מלא בכשלונות ופה ושם דשדושים. לא מאמן להפועל. אם נניח לליגה השלישית, מעולם לא הצליח פרט לתקופה קצרה יחסית עם נצרת וגם אותה הוריד ליגה בעונה שלאחר מכן. אין למכביסט בעל רקע כזה מה לעשות אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
הצלם כתב:
Karl Marx כתב:

יאללה יאללה. ברגע שניטרלת את שחקני הכדורגל, רשימת הנוכחית בחדר ההלבשה מצטמצמת לבודדים.

רונאלדו ומסי מדליפים, אז אתה רוצה שמור שושן ואלרואי לא ידליפו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
גרנט לא יגיע להפועל, הוא מאמין שבתוך כמה חודשים הוא ינחת חזרה בנאגליה עם תחילת פיטורי המאמנים שם.

עם כל החיבה, אלי כהן ("השריף") הוא מאמן מיושן שאני לא מאמין שיצליח לחולל משהו בהגנה שלנו ורק יסרס את החלק ההתקפי הכשרוני, היתרון היחסי שעוד יש לנו.

אני לא בטוח שעוזר מאמן הנבחרת יכול לאמן במקביל קבוצה. אם זה נכון, אני מתקשה לראות את אבוקסיס דופק ברז לגוטמן ומשאיר אותו להתמודד לבד עם קמפיין כושל אחרי שהוא התעקש עליו כעוזר. אלא אם כן, בשל המצב של שירזי, ההתאחדות תאשר משהו חריג וכו'.

בעיה שהפיתרון שלה נמצא בקפריסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
עלק שפיגל.
גם ליאון קונסטנטינובסקי ואריה רדלר פנויים.
גם נינו ברגיג ידע ימים יפים כמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
עלק שפיגל.

שכחת את מומי זעפרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
עזרא כתב:
עלק שפיגל.

שכחת את מומי זעפרן

איך אפשר להציע שמות כאלה בלי להזכיר את לילו עופר ("קדימה לגוץ, לגוץ..")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:35 
ערן כתב:
גרנט לא יגיע להפועל, הוא מאמין שבתוך כמה חודשים הוא ינחת חזרה בנאגליה עם תחילת פיטורי המאמנים שם.

עם כל החיבה, אלי כהן ("השריף") הוא מאמן מיושן שאני לא מאמין שיצליח לחולל משהו בהגנה שלנו ורק יסרס את החלק ההתקפי הכשרוני, היתרון היחסי שעוד יש לנו.

אני לא בטוח שעוזר מאמן הנבחרת יכול לאמן במקביל קבוצה. אם זה נכון, אני מתקשה לראות את אבוקסיס דופק ברז לגוטמן ומשאיר אותו להתמודד לבד עם קמפיין כושל אחרי שהוא התעקש עליו כעוזר. אלא אם כן, בשל המצב של שירזי, ההתאחדות תאשר משהו חריג וכו'.

בעיה שהפיתרון שלה נמצא בקפריסין.

חבל שהפיתרון עושה שם הצלחות לא רעות עד עכשיו ואין סיכוי שיחזור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: