תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 16:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המאמנים ששיייע התכוון אליהם
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
אשכול קריטי. נורא חשוב למי שייע התכוון.

אני מת עליו, הוא דמות ציורית, וכמובן סמל גדול בהפועל. ומי יודע, במצב הכדורגל הישראלי אולי הוא יכול להצליח בהפועל יותר מאשר גוטמן וקשטן ביחד. מוטיבציה וזה. אבל בחייאת, להתייחס בכובד ראש לאמירות שלו?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 02:50 
bloodbrother כתב:
אשכול קריטי. נורא חשוב למי שייע התכוון.

אני מת עליו, הוא דמות ציורית, וכמובן סמל גדול בהפועל. ומי יודע, במצב הכדורגל הישראלי אולי הוא יכול להצליח בהפועל יותר מאשר גוטמן וקשטן ביחד. מוטיבציה וזה. אבל בחייאת, להתייחס בכובד ראש לאמירות שלו?

למה לא להתייחס?הוא אמר משהו לא נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
כן. מאמן שמגיע לאמן בליגת העל הוא לא מאמן כושל. הוא מהמאמנים הכי טובים בישראל.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 03:04 
סמל אישי של המשתמש
יום אחד עליתי לשידור אצל אריה מליניאק או מאיר איינשטיין.
אני לא זוכר אם זה סתם היה לעמת אותי עם אוהד מכבי חיפה ערב משחק ( בזמנו מאיר איינשטיין אהב להעלות אותי לשידור טרום עידן הבוכמנים...:) ) או במקרה של מליניאק-עימות עם שאול אייזנברג.
אולי אני בכלל מתבלבל וזה היה ארי שמאי.בכל מקרה לפני שתחלתי לדבר או להתעמת,שייע היה באולפן וניהלנו דו שיח מרגש,ואז בהתקף של כנות אמרתי לו שבלי שלום תקווה הפועל היתה יורדת ליגה.
שייע נראה לי נתקף זעם וקולו מעט השתנק,והוא ממש לא אהב את מה שאמרתי.
באותו הרגע גם הצטערתי על כך.בכל זאת שייע סמל גדול ואיש מקסים ותמים בתעשיית הכדורגל האכזרית והדוחה.
בכל מקרה תוך כדי שאני כותב לכם את ההודעה הזו נזכרתי שזה היה ארי שמאי,כי החמאר הזה נתן לי להגיד עוד משפט או שניים ובום! חתך אותי מהשידור.
יותר מאוחר אני לא זוכר מתי,היה משחק בוינטר נגד הכח עמידר ר״ג ושייע היה הפרשן.
ניגשתי לעמדת השידור של זוהיר בהלול ושל שייע,דיברתי עם שניהם ואז סיפרתי לשייע על הסרט ״מעל הקו האדום״ שנעשה בצורה פיראטית עם תקציב של פאקט סיגריות,אך התוצאות מרשימות.
שייע כ״כ התרגש ומיד נתן לי את הנייד שלו,שאולי עד היום נמצא אצלי באייפון וביקש שאשיג לו עותק.
לצערי,לא יצא לי עד כה להעניק לו עותק.בין השאר בגלל שלי עצמי לא נשאר כזה,אך הסרט כולו נמצא ביוטיוב.
אדם כ״כ חם ומקסים והלוואי ויצא לי עוד לראות אותו מנצח לנו דרבי כמאמן.
בין כל השלמה שרפים,הקופמנים ומצעד בהמות המשא,האיש הזה הוא שמורת טבע,והוא ישאר כזה גם אם הא קצת מקנא ומתוסכל ממעמדו.זה טבעי.
אוהבים אותך שייע :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 03:34 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: השדר הקרפדו :HEART2:

התחלתי עכשיו לראות את זה ביוטיוב ופתאום שמעתי אותו.

מה שכן, יש לי עותק פיזי של הדובדה, אז אני יכול לתת לך חרמש אם אתה רוצה לתת אותו לשייע שייע. כל עוד מבטיחים שזה ישאר ביוטיוב. זאת למרות שלאחרונה רכשתי מכשיר דובדה וVHS ב 7 דולר מאיזה חבר בגראג' סייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 07:13 
אני אמשיך את האג'נדה/מסע שלי להחזרת שייע להפועל.
לדעתי יש לו את כל התכונות ל"הרים" את מחלקת הנוער : אהבה בלתי תלויה למועדון, איכפתיות, שאיפה להצליח, אנרגיות חיוביות, אהבת כדורגל בכלל, ידע באימון , חכמת משחק, תמימות ששחקני נוער יאהבו , אוהב אדם . כמובן שיש לו חסרונות אך במחלקת נוער הם יהיו אולי יתרונות.
מכיוון שמאמן גדול הוא כבר לא יהיה (אם בכלל אחרי נאום התוכחה) חייבים להחזיר אותו למועדון בתפקיד מנהל מקצועי של מחלקת הנוער - יש בזה מסר עמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 07:19 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
אני אמשיך את האג'נדה/מסע שלי להחזרת שייע להפועל.
לדעתי יש לו את כל התכונות ל"הרים" את מחלקת הנוער : אהבה בלתי תלויה למועדון, איכפתיות, שאיפה להצליח, אנרגיות חיוביות, אהבת כדורגל בכלל, ידע באימון , חכמת משחק, תמימות ששחקני נוער יאהבו , אוהב אדם . כמובן שיש לו חסרונות אך במחלקת נוער הם יהיו אולי יתרונות.
מכיוון שמאמן גדול הוא כבר לא יהיה (אם בכלל אחרי נאום התוכחה) חייבים להחזיר אותו למועדון בתפקיד מנהל מקצועי של מחלקת הנוער - יש בזה מסר עמוק.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
Feigenbaum כתב:
איך מאמן עם קריירת אימון כל כך כושלת הגיע להפועל?

תבדוק מי החבר הכי טוב שלו (ומי החבר הטוב של החבר הכי טוב) ותדע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
אם רק אלי טביב לא היה מבריח לנו את גוטמן....
בכל מקרה החלום שלו היה לאמן את נבחרת ישראל.לנו היה ברור שזה חלום בלהות עם כשלון ידוע מראש.לגוטמן זה החלום ושברו.
עכשיו כשיש לנו בעל בית שאוהב את המועדון (גם אם אין לו כ״כ כסף) ושאוטוטו עם קצת מאמץ האוהדים יחזיקו בכ-25 אחוז מהבעלות על המועדון,צריך לחשוב לטווח ארוך על קברניט עם יכולת מוכחת.מאמן שהוא כלי כבד.
זה יכול להיות גוטמן ויוסי,זה יכול להיות רן בן שמעון,זה יכול להיות אברהם גרנט.
מישהו בקליבר הזה,להחתים ל-3 שנים ולתת לו לבנות מהיסוד.
כרגע יש אוסף שחקנים מוכשר מאוד,הגנה ברמה של ליגה לאומית,זרים שהובאו בלחץ זמן,לא תורמים ולא יתרמו (לפחות בחלקם) ובעיקר מאמן שלא מסוגל לקחת את כל המצרכים שנתנו לו (אחלה מצרכים) ולהפוך את זה לתבשיל משובח.
מדובר גם על זה שעוד כמה אנשים יכנסו ויקנו מרמון כ-30 אחוז.
הפועל ת״א של ה-5 השנים האחרונות עם ממוצע של 8,000 עד 8,500 אוהדים נאמנים שקונים מנוי (יותר מכל מועדון אחר ובפעם גדול) פלוס הקצבות וספונסרים,זה כבר תקציב התחלתי של בין 25 ל-27 מיליון שקל,מבלי להשקיע אגורה.
ברגע שיש להפועל בעלים אוהב ואנשים שמזוהים איתה כ״כ כמו מורדי ואחרים הם חלק מהמערכת,אז ממוצע המנויים ימ,יך להיות יציב,גם אם הרכש לא יהיה עד כדי כך נוצץ.העיקר שהקהל יודע שהקבוצה בידיים טובות,בטח ובטח אם רבע מהמועדון יהיה שייך לאוהדים.
ביחד עם עונה סבירה באירופה זה עוד 12-13 מיליון שקלים,כך שלהפועל יש את הפוטנציאל לחשוב רחוק כמה שנים קדימה,ובשביל זה צריך מאמן גדול עם דרך,ולא קשקשן פוטוגני.
שום אליפות צהובה אם תבוא לא צריכה להרתיע אותנו.זוכרים שאנשים חשבו שמכבי חיפה תהפוך ל״קבוצה של המדינה״?
סבלנות ודרך.תראו את הנוער שלנו.מכאן זה מתחיל.
גם אם החלאות יקחו אליפות ויגיעו לליגת האלופות,ימי גאיידמק כבר לא יחזרו וכמה שנראה שלבן זונה יש כסף כמו ים בחול,הוא לא נהנה לזרוק את הכסף שלו סתם אם לא צריך,ויש דרכים להתמודד גם איתו אבל צריך דרך ומאמן מצוין.לא ליצן בינוני.
שום אליפות צהובה לא צריכה להסיט אותנו מהדרך ולהוציא את הרוח מהמפרשים.גם אם יבואו 3 כאלה ברציפות.
צריך פשוט לקום ולהחליט,והשם שהכי נראה לי כרגע הוא: אברהם גרנט.
רבים סולדים ממנו,רבים היו רוצים את בן שמעון או גוטמן,אבל זה לא רלבנטי.
מאמן מוכח שעשה קריירה גדולה במכבי ת״א,במכבי חיפה,ניסיון רב באנגליה על אף כמה כשלונות (תגידו פוליטיקאי,מקבל) והמאמן שעשה את הקמפיין הטוב ביותר בתור מאמן נבחרת ישראל ללא שום הפסד!
מאמן שיושב בבית כי לא מצא עדיין את האתגר המתאים,והוא מספיק צעיר ורעב כדי לקבל את פרויקט הפועל ת״א ולבנות מחדש את מה שטביב הרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 12:16 
לשושולת ולמסורת גוטמן עדיף הן כמאמן והן כאדם יציב שלא יחלום על חו"ל כמו גרנט. בין היתר, לצערנו הרב, בגלל מגבלות רפואיות.
אבל, אינו זמין. אלא אם ימצא דרך אליגנטית לעזוב את הנבחרת בהתראה של מספר חודשים. לדוגמא:
"ניסיתי ונכשלתי. הבנתי שהבעיה עמוקה בכשל רמת ליגת העל כולל יציאה מוקדמת מדי של שחקנים לאירופה שבעצם הורסת אותם לנבחרת ובכלל".

אבל, הגבתי בגלל ההנחה שלעולם נצטמצם בתקציב כפי שחושב.
אז יש כיום אופנה חולפת שבניגוד לקבוצות מסוימות מחו"ל לא מביאה אותנו לתקציב קבוצה בדרג ה-3 באירופה.? SO, WHAT. עלינו להיזהר מרמון ומחישוביו (לדוגמא פלטפורמה פוליטית) כמו שהיינו אמורים להיזהר ממוני שהיה אמון על חישובי תקציב מעין אלה. השאלה המהותית היחידה בהפועל היא האם רמון רוצה אותנו לאורך זמן. ואגב כך מונע בערמומיות בעלים בעל הון ראוי. כמו מוני בשעתו שהשפיל את הקבוצה לפני לוזון ועד שהדרדר לטביב.
מציאת בעלים ראוי לוקחת זמן ואסור להניח לנושא כמו לוזרים, אלא אם מכוונים לקבוצה לוזרית. המכשול העיקרי הוא בעלים שחוסם את האפשרויות הרבות לאורך שנים. על העמותה להבהיר לרמון שהיא רואה כמטרה בעלים בעל הון שכאשר נידרש בלם זר לא רצים לספרי הנה"ח. ויותר מזה, שמשקיע בתשתיות ברמת קבוצות דרג 3 באירופה: סקאוטינג מקצועני בחו"ל כולל לנוער, שדרוג מתקנים כמו שנעשה לאחרונה אצל שכנינו, מחלקת הנוער, עליה מדורגת בשכר השחקנים במקביל לעלית מדרגה מקצועית כולל הגברת קצב האימונים, שהכנסותיה בצידן. ועוד.
ישראל חזקה כלכלית לפחות ברמות של יוון או פורטוגל, ואין מצב שיעברו עוד שנים רבות מבלי שבארץ תהיה לפחות קבוצה אחת בדרג השלישי באירופה. אגב, מבחינה כלכלית ישראל במגמת עליה ביחס לעולם המערבי בזכות חתך אוכלוסיה צעיר יחסית. בין היתר, ניכר בכך שהדולר כבר אינו עוגן לעסקאות כמו שכירות דירה ובעיקר בריבית גבוהה יחסית למערב.
גם לרמון יש יתרון ביציאה אחרי התהילה של הוצאתנו מציפורני העבריין והעמדתנו על הרגלים לקראת בעלים בעל הון ראוי. שמביאה אותו ליתרון נוסף של התמקדות בקריירה הפוליטית היקרה לו מכל. הן מבחינת זמן והן במניעת הסיכון שהפרויקט בהפועל חו"ח יכשל ויחזיר אותו לנקודת האפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
המאמן הכי טוב בארץ, הלוואי שיבוא אלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 14:28 
אני לא רואה תסריט כזה ששירזי לוקח איתנו אליפות גם אם שכטר זהבי ונאתכו היו משחקים אצלנו עכשיו.

הוא על זמן שאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו צריכים היום מאמן עם הרבה טקטיקה,פחות רגש ושלא יקראו לא דרור קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: