bloodbrother כתב:
idan כתב:
bloodbrother כתב:
idan כתב:
אין ספק שבלאדברדר הוא תופעה אינטרנטית.
לא האמנתי שיש כזה בן אדם עד שפגשתי אותו פיזית במציאות.
פגישה נחמדה מאוד ב15.5.10 שכללה העברת שלוקים מבקבוק הערק שלי.
בלאדברדר הוא מסוג האנשים שעבורם המציאו את האינטרנט ולדעתי הוא קצת כשרון מבוזבז,
כי אם היה יכול להתנסח ברמה קצת יותר גבוהה ומכובדת, להקפיד על קשר לוגי בין משפט למשפט ויותר להתעמק ולהבין את הדברים שהוא כותב,
הוא היה יכול לכתוב סוג של ספר או תזה על פועלו ברשת.
עד אז, הוא כנראה יפתח אשכולות על ויקטור החלוץ הטוב בכל הזמנים שהגיע מאחותנו ובעלת בריתנו מכבי פ"ת.
זה רק עניין של זמן עד שהוא יכתוב דברי הלל ושבח למכבי / בית"ר.
אני רואה שהחברות ביננו מתמוססת אט. רק אל תשוב לשלוח לי פרטיות מאיימות כמו לפני 5-6 שנים.
בכל מקרה, איך קשורה הודעתך לבעיה שבשיבוש שמו של ויקטור מארעי ע"י שדרני ופרשני הכדורגל של ישראל? (ואני מניח אגב, שגם לא מעט אוהדים לא מודעים לבעיה ומבטאים את שמו כאילו מתחת למ' יש צירה). האשכול הזה הוא חשוב, ולראיה היו פה לא מעט שהסכימו איתי, ואף הציעו לעזור.
מי שמזלזל בבעיה הזאת, בין אם בגלל שאני זה שהעליתי אותה, או מסיבה אחרת, מזלזל פשוט בתרבות אחרת, רק בגלל שויקטור מארעי הוא בן מיעוטים.
לראיה, כשביטאו את שמו של אלרואי כהן לא נכון (עם קמץ מתחת לאלף הראשונה, במקום צירה) הוא או משפחתו פנו לתקשורת וביקשו לתקן, ואכן זה תוקן! לא שומעים את מר איינשטיין או מר וייץ אומרים אלרואי עם קמץ מתחת לאלף הראשונה. משום מה, בקשה דומה ממשפחת מארעי, לא נענתה.
מקווה מאד שזה יפתר בקרוב.
מדוע שהחברות תתמוסס? חבר אמיתי מביע ביקורת כנה ואמיתית על חברו.
וכבר דשנו ב"פרטיות המאיימות" בעבר, וסיכמנו שזה לא קרה.
אני באמת ממליץ לך לשים דגש על סגנון הכתיבה שלך, כושר הביטוי וקשר הגיוני בין משפט למשפט.
ואם אתייחס בקצרה ל"נושא" האשכול,
אני תמיד טוען שעל ראש הגנב בוער הכובע, קרי, מי שמתעסק יומם וליל בסוגיות האם x או y גזענים והאם האמירה הזאת והזאת גזענית,
הרי שהוא הגזען האמיתי.
אני לא בוחן כליות ולב, אבל הבחנתי שאתה אוהב במיוחד שחקנים זרים ובני מיעוטים.
קטונתי, אבל לטעמי הסיבה שאתה אוהב אותם הם בגלל שהם זרים ובני מיעוטים מה שהופך אותך לגזען מן השורה.
זה קרה.
וחבר אמיתי מעולם לא היית כמובן. לא צריך להגזים.
והטיעון הראשון שלך לגבי הגזענות הוא נטול כל הגיון. זה טיעון קל של גזענים. (לא שאני אומר שאתה גזען, רק השתמשת בטיעון הקליל שלהם - אם מישהו טוען שהם גזענים, הוא גזען בעצמו. יופי טופי).
והדבר האחרון שכתבת לגבי גזענות, זה גם כמובן שטות מוחלטת. אני לא גורס שזרים או בני מיעוטים הם עליונים על פני אלו שאינם זרים או בני מיעוטים. גם לא גורס שאלו שאינם בני מיעוטים, יש לשלול מהם זכויות, להרוג אותם או לגרש אותם. כך שאין באהבה שלי שום גזענות, לפי כל הגדרה של גזענות. מותר לי לאהוב את מי שבא לי. ואני אוהב בני אדם מכל הלאומים, הגזעים, האזרחויות, המינים, ההעדפות המיניות, וכו'. אתה יכול לא להסכים שזרים (גם כדורגלנים או כדורסלנים) נרדפים בישראל. זכותך. אבל להגיד שההגנה שלי עליהם, כי אני חושב שהם כן נרדפים, היא גזענית, זה שקר.
עוד עצה, רגע לפני שאתה שולח את ההודעה שאתה מעוניין לכתוב, תקרא אותה ותעיר לעצמך הערות.
הפיסקה האחרונה שלך כמשל, חסרת כל היגיון וקשר למה שאני כתבתי, ואף סותרת את עצמה.
דעה לא יכולה להיות שקר, משום שהיא דעה ולא עובדה.
היתממות לעומת זאת, מאוד מסגירה. סוג של: "אחד מהחברים הכי טובים שלי הוא בן מיעוטים...".
ועוד דבר, אולי לא הבנתי, מה כוונתך בביטוי "טיעון קל"? איך מגדירים דרגות קושי של טיעונים?
ובנימה אישית, חבר (לשעבר?),
הפגישה שלי איתך במאי 2010 וכל ההתנהלות שלך מאז גרמה לי לחשוב ולהבין,
אתה מנצל את העובדה שאינך פוקד את הארץ ואת משחקי הפועל לעיתים קרובות ו/או בכלל וכך חוסך לעצמך כל מיני עימותים (לא אלימים חלילה) כאלה ואחרים.
כי מספיק שהיית צריך להישיר מבט מדי שבוע במשחק של הפועל לכמה מ"יריביך" האינטרנטיים, הרי שהיית משנה את כל פועלך.
ולראיה, אתה חוזר וטוען, וחוזר וטוען שאיימתי עליך בהודעות פרטיות לפני 5-6 שנים.
האם הגיוני שלא אמרת לי מילה על כך שנפגשנו?
האם הגיוני שתשתה מאותו בקבוק ערק, מפה לפה, בצוותא עם אדם שאיים עליך?
פגשת בי, הזדהיתי בפניך, הרגשת אידיוט ולא היה לך נעים אז חייכת והיית נחמד.
אם מדי שבוע היית צריך להתמודד עם פגישות כאלה, היית משנה דרכך הנפסדת, או לפחות מחליף שם משתמש.
אני חושב שזו הודעת העשור בפורום,