תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיכום משחק
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 22:12 
עבודה רעה מאוד של הצוות המקצועי.
בחירת הרכב מוזרה, פריסה רעה של השחקנים במגרש וצורת משחק לא חכמה בלשון המעטה.
גם בצד המנטלי הקבוצה לא הגיעה מוכנה למשחק.
שלא יהיה ספק, בקצב הזה הקבוצה הזאת אולי תצבור הרבה נקודות ותהיה בצמרת, אבל אליפות היא לא תיקח.
כדאי להתעורר.
לפחות יש שוער בשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 22:14 
שיחקו כדורגל של ליגה א,במגרש של ליגה א!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 22:19 
עצוב
זוועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 22:46 
מחצית ראשונה הכי גרועה שראיתי מהפועל הרבה מאוד זמן.
מחצית שניה גרועה רגיל.
ממעבר למערך וחוסר אימון, היכולת האישית של רוב השחקנים פשוט קטסטרופה.
לא מסוגלים להחזיק כדור, לעבור שחקן, לבוא ראשונים לכדור. כלום. על דאבל פס או תנועה חכמה אני בכלל לא מדבר.

מטריד מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
סיכום המשחק
חרא

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 23 ספטמבר 2012, 23:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
לא מופתע ורשמתי את זה גם בעמוד של המשחק עצמו..

אירופה + כבשה שחורה + משחק פתיחת אצטדיון = הפסד בטוח

גם שנה שעברה וגם בתקופות של גוטמן שיחקנו ככה בכל הרבה משחקים של חזרה מאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 22:53 
אוגוסטוס היל כתב:
מחצית שניה גרועה רגיל.
לא מסוגלים להחזיק כדור, לעבור שחקן, לבוא ראשונים לכדור. כלום. על דאבל פס או תנועה חכמה אני בכלל לא מדבר.

מטריד מאוד

הו, אני רואה שהתעוררת. פחדתי שגם היום יצאת מעודד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 22:56 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מחצית שניה גרועה רגיל.

מטריד מאוד

אני מודה שציפיתי לאיזשהי התקדמות. היה משחק הרבה יותר גרוע מאשר מול אתלטיקו. היינו צריכים לקבל היום 4-5 בשקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 23:15 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מחצית שניה גרועה רגיל.

מטריד מאוד

אני מודה שציפיתי לאיזשהי התקדמות. היה משחק הרבה יותר גרוע מאשר מול אתלטיקו. היינו צריכים לקבל היום 4-5 בשקט

בשלושה ימים ציפית להתקדמות?
אין פה עניין של התקדמות. הפועל תשחק טוב יותר כי אכן חיבור הוא עדיין פקטור וגם אני מאמין ששחקנים כבודדים ישחקו טוב יותר, אבל כמו שכתבתי לך אחרי אתלטיקו, בדברים שאני ראיתי והטרידו אותי, היריב לא רלוונטי ואת אותן מחלות ראינו היום ובכל אחד ממשחקי הליגה עד היום.
קבוצה שלא לוחצת, משחקת סטטי ועם כדורים ארוכים (בגלל השחק הסטטי כמובן) ולא יודעת לעבור נכון מהגנה להתקפה, לא יכולה להתמיד ולנצח משחקים בשביל להתמודד על האליפות.
עם כשרון בלבד לא לוקחים אליפות. ושוב, את ניצן כולנו מכירים. ראית מקרוב חצי עונה שהפועל שיחקו רע. המון משחקים בלי גולים, כדורגל לא חכם ונכון, הצליחו לנצח כמה משחקים כולל גמר גביע. כדורגל - מתחת לכל ביקורת.
אני לא בעד לפטר מאמנים כמעט אף פעם. בשביל לפטר מאמן אתה צריך אלטרנטיבה בשוק וחוץ מאברם, אין לי כרגע אחת כזו בראש (אולי גיא לוי, אבל גם הוא טיפוס בעייתי). לצערי, עם כל הכשרון בהתקפה, אני לא רואה את הפועל מתמודדת על האליפות העונה. לא בצורה כזו של כדורגל והלואי שאני טועה וזה באמת רק עניינים של חיבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 00:27 
הפועל לא תשחק טוב יותר כי אין לה ולא תהיה לה שיטה וזה כי אין לה מאמן שישפר את הדברים.

זה קאדר שאמור לקחת אליפות בהליכה עם כל החסרונות שיש בו, אבל אם המאמן הזה אנחנו נוכל לשכוח מזה הרבה לפני סיום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 00:29 
כמו שאני רואה את זה יש להפועל 3 בעיות עיקריות
1. חוליית ההגנה שעליה כבר דובר רבות
2. חוסר ענק ב"בעל בית". אין מישהו שלוקח עליו את המשחק כשצריך, גילי ורמוט ודומיו הם בטח לא האנשים הללו.
3. אולי הבעיה הכי גדולה היא המגנים. היום הפועל הגיעה למצב שמגן שמרים כדור טוב לרחבה (אפילו יגאל, כן, אפילו יגאל) והיה על מה לדבר. אני חושב שחוטבא ודנין הגיעו בערך 10 פעמים כל אחד למצב הרמה סביר ופשוט לא יצא מזה כלום.. כדורגל התקפי מתבסס המון על המגנים ועל היכולת שלהם להרים ו/או להכנס לרחבה - העציצים שמאיישים את העמדות הללו בהפועל פשוט מביכים ביכולת ההתקפית שלהם.

מעבר לכל אלו פשוט נראה שלא בזין של אף אחד לשחק כדורגל. אין רצון, אין אטרף. מבאס.
לכל אלו שמאשימים את המגרש - תעשו לי טובה. למה רמה"ש שיחקה והגיעה לאחלה מצבים ואנחנו לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 00:36 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מחצית שניה גרועה רגיל.

מטריד מאוד

בשלושה ימים ציפית להתקדמות?
אין פה עניין של התקדמות. הפועל תשחק טוב יותר כי אכן חיבור הוא עדיין פקטור וגם אני מאמין ששחקנים כבודדים ישחקו טוב יותר, אבל כמו שכתבתי לך אחרי אתלטיקו, בדברים שאני ראיתי והטרידו אותי, היריב לא רלוונטי ואת אותן מחלות ראינו היום ובכל אחד ממשחקי הליגה עד היום.
קבוצה שלא לוחצת, משחקת סטטי ועם כדורים ארוכים (בגלל השחק הסטטי כמובן) ולא יודעת לעבור נכון מהגנה להתקפה, לא יכולה להתמיד ולנצח משחקים בשביל להתמודד על האליפות.
עם כשרון בלבד לא לוקחים אליפות. ושוב, את ניצן כולנו מכירים. ראית מקרוב חצי עונה שהפועל שיחקו רע. המון משחקים בלי גולים, כדורגל לא חכם ונכון, הצליחו לנצח כמה משחקים כולל גמר גביע. כדורגל - מתחת לכל ביקורת.
אני לא בעד לפטר מאמנים כמעט אף פעם. בשביל לפטר מאמן אתה צריך אלטרנטיבה בשוק וחוץ מאברם, אין לי כרגע אחת כזו בראש (אולי גיא לוי, אבל גם הוא טיפוס בעייתי). לצערי, עם כל הכשרון בהתקפה, אני לא רואה את הפועל מתמודדת על האליפות העונה. לא בצורה כזו של כדורגל והלואי שאני טועה וזה באמת רק עניינים של חיבור.

תשמע, אם היו משחקים בעוצמות ובאינטנסיביות כמו מול אתלטיקו היינו מנצחים היום. הכוונה בשיפור זה לא שפתאום תהיה קבוצה, זה שנראה פה ושם טיפה יותר מהלכים קבוצתיים (שהיו קצת ביום חמישי), בוודאי כשהיריב שלך נחות.
מה שראינו זה חרפה שאני לא זוכר (ואני יודע שאני חוזר על זה, אבל זה פשוט היה מביש, בעיקר חצי ראשון).
אני לא יודע מי זה ניצן, אבל אין ספק שהוא מאבד את הקרדיט שלו.
אין ספק שיש עניין של כושר אישי לקוי, ושל חוסר חיבור, אבל ברור שזה מעבר לזה.
אני חושב שניצן כן מבין כדורגל והבעיה שלו היא לא בהבנה אלא בהטמעה, אבל זה לא באמת משנה. משנה השורה התחתונה והיא לא טובה.

אחרי משחק כזה להגיד אליפות זה כמעט חוצפה, אבל אי אפשר לדעת מה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 00:40 
ציטוט:
אני חושב שניצן כן מבין כדורגל והבעיה שלו היא לא בהבנה אלא בהטמעה, אבל זה לא באמת משנה. משנה השורה התחתונה והיא לא טובה.

בדיוק
זה כמו אלה שניסו להסביר שטביב לא מחרב את הפועל בכוונה אלא משלומיאליות. כאילו שזה משנה משהו.

הוא (או לא רק הוא, הצוות המקצועי, אני לא יודע איך מתחלקת האחריות בזמן האחרון, אבל זו כבר סמנטיקה) מזיק לקבוצה כרגע.
אני לא מבקש ממאמן יותר מדי, אני לא רוצה שהוא ילמד אף אחד שום דבר, רק שלא יפריע ולא יגביל את הקבוצה. כרגע אפילו המינימום הזה לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
הפועל לא תשחק טוב יותר כי אין לה ולא תהיה לה שיטה וזה כי אין לה מאמן שישפר את הדברים.

זה קאדר שאמור לקחת אליפות בהליכה עם כל החסרונות שיש בו, אבל אם המאמן הזה אנחנו נוכל לשכוח מזה הרבה לפני סיום העונה.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 06:27 
סמל אישי של המשתמש
סיכום? חושך

נ.ב - הפועל עדיין תלויה רק בעצמה (בנצחון כפול על אשדוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
הפועל עלתה היום במערך שאם עוד פעם אחת עולים ככה צריכים לשלוח את ניצן הביתה.
אני רק מקווה שעכשיו ברור לכולם שאנחנו לא יכולים לבנות על עונה עם חלק התקפי שכולל את ארבעת האסים,
ושאחד מהם חייב לשבת על הספסל (האופציה היחידה היא ורמוט במרכז לפני גורדנה ודג'מבה).

רוני וגביזון התווכחתם איתי חדש שלם על זה שאפשר לשחק כמו ששיחקנו אתמול, אולי לפחות היום קצת תורידו פרופיל,
הרי המאמן "הקשיב" לרצונותיכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
גוש גדול במרכז המגרש בנוסח הפקקים באיילון. פה ושם איזה קטנוע קטן נפח(חוטבא נניח), בורח בשוליים בנסיון לצאת מהפקק, אבל הוא לבד ולרוב זה גם לא קורה. פנטסיל הוא אופנוע קסטום בן 30 שנה לפחות עם רוכב בן 90.
בקיצור, תתחילו לפתח עוד נתיבים שיהיה מרווח יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
הפועל עלתה היום במערך שאם עוד פעם אחת עולים ככה צריכים לשלוח את ניצן הביתה.
אני רק מקווה שעכשיו ברור לכולם שאנחנו לא יכולים לבנות על עונה עם חלק התקפי שכולל את ארבעת האסים,
ושאחד מהם חייב לשבת על הספסל (האופציה היחידה היא ורמוט במרכז לפני גורדנה ודג'מבה).

רוני וגביזון התווכחתם איתי חדש שלם על זה שאפשר לשחק כמו ששיחקנו אתמול, אולי לפחות היום קצת תורידו פרופיל,
הרי המאמן "הקשיב" לרצונותיכם.

אתה חייב קצת להרגע, לנוח.
אני אפילו לא זוכר ש"התווכחתי" איתך מעבר לזה שציינתי שדמארי וטוטו צריכים לשחק יחד וגם זה פעם אחת, החלטת שזה חודש שלם.
נוריד פרופיל, אני,רוני,שחר שלא מבין כלום בכדורגל, נשאיר את הבמה לך "4-4-2 זו תבוסה, 4-5-1 זה הפתרון, זה כל מה שניצן צריך לעשות", כולנו כסילים.
רק תרגע קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
סיכום המשחק
חרא

4 ברצף רצית לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
פאביו כתב:
סיכום המשחק
חרא

4 ברצף רצית לי

קיבלנו הגרלה מהסרטים
פשוט מהסרטים
הייתי בטוח שננצח אתמול,מודה.
טעיתי :cry:

יש לנו שני משחקים כעת,שחייבים לנצח.
בטח את המשחק בשבת,אם לא ננצח אותו,אני חושש שזה באמת יהיה סוף דרכו של ניצן שירזי בהפועל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
EZMAN כתב:
פאביו כתב:
סיכום המשחק
חרא

4 ברצף רצית לי

קיבלנו הגרלה מהסרטים
פשוט מהסרטים

בטח את המשחק בשבת,אם לא ננצח אותו,אני חושש שזה באמת יהיה סוף דרכו של ניצן שירזי בהפועל.

לא מאשים אף אחד :D המשחק אתמול היה נפילה ודאית עוד לפני הנאחס שלך וחזיתי אותו מראש עם יכולות הניבוי המסריחות שלי..

אתמול בסוף המשחק חשבתי לעצמי: "היי! לפחות לא נצטרך לדאוג לעננת "השיא פתיחת העונה" שתרחף מעלינו יותר.. עכשיו אנחנו יכולים ואמורים לנצח כל משחק ולא לפחד שבמשחק הבא השיא יגמר"

סכנין - בית"ר - חיפה חובה להוציא 9 מ9 במשחקים מול קבוצות כל כך חלשות אסור לאבד נקודות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
פאביו כתב:
EZMAN כתב:
פאביו כתב:
סיכום המשחק
חרא

4 ברצף רצית לי

קיבלנו הגרלה מהסרטים
פשוט מהסרטים

לא מאשים אף אחד :D המשחק אתמול היה נפילה ודאית עוד לפני הנאחס שלך וחזיתי אותו מראש עם יכולות הניבוי המסריחות שלי..

אתמול בסוף המשחק חשבתי לעצמי: "היי! לפחות לא נצטרך לדאוג לעננת "השיא פתיחת העונה" שתרחף מעלינו יותר.. עכשיו אנחנו יכולים ואמורים לנצח כל משחק ולא לפחד שבמשחק הבא השיא יגמר"

סכנין - בית"ר - חיפה חובה להוציא 9 מ9 במשחקים מול קבוצות כל כך חלשות אסור לאבד נקודות!

חיפה חלשה? ביתר בחוץ זה קל?
צאו מהסרט שלכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: