redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מחצית ראשונה הכי גרועה שראיתי מהפועל הרבה מאוד זמן.
מחצית שניה גרועה רגיל.
ממעבר למערך וחוסר אימון, היכולת האישית של רוב השחקנים פשוט קטסטרופה.
לא מסוגלים להחזיק כדור, לעבור שחקן, לבוא ראשונים לכדור. כלום. על דאבל פס או תנועה חכמה אני בכלל לא מדבר.
מטריד מאוד
הו, אני רואה שהתעוררת. פחדתי שגם היום יצאת מעודד...
אני מודה שציפיתי לאיזשהי התקדמות. היה משחק הרבה יותר גרוע מאשר מול אתלטיקו. היינו צריכים לקבל היום 4-5 בשקט
בשלושה ימים ציפית להתקדמות?
אין פה עניין של התקדמות. הפועל תשחק טוב יותר כי אכן חיבור הוא עדיין פקטור וגם אני מאמין ששחקנים כבודדים ישחקו טוב יותר, אבל כמו שכתבתי לך אחרי אתלטיקו, בדברים שאני ראיתי והטרידו אותי, היריב לא רלוונטי ואת אותן מחלות ראינו היום ובכל אחד ממשחקי הליגה עד היום.
קבוצה שלא לוחצת, משחקת סטטי ועם כדורים ארוכים (בגלל השחק הסטטי כמובן) ולא יודעת לעבור נכון מהגנה להתקפה, לא יכולה להתמיד ולנצח משחקים בשביל להתמודד על האליפות.
עם כשרון בלבד לא לוקחים אליפות. ושוב, את ניצן כולנו מכירים. ראית מקרוב חצי עונה שהפועל שיחקו רע. המון משחקים בלי גולים, כדורגל לא חכם ונכון, הצליחו לנצח כמה משחקים כולל גמר גביע. כדורגל - מתחת לכל ביקורת.
אני לא בעד לפטר מאמנים כמעט אף פעם. בשביל לפטר מאמן אתה צריך אלטרנטיבה בשוק וחוץ מאברם, אין לי כרגע אחת כזו בראש (אולי גיא לוי, אבל גם הוא טיפוס בעייתי). לצערי, עם כל הכשרון בהתקפה, אני לא רואה את הפועל מתמודדת על האליפות העונה. לא בצורה כזו של כדורגל והלואי שאני טועה וזה באמת רק עניינים של חיבור.
תשמע, אם היו משחקים בעוצמות ובאינטנסיביות כמו מול אתלטיקו היינו מנצחים היום. הכוונה בשיפור זה לא שפתאום תהיה קבוצה, זה שנראה פה ושם טיפה יותר מהלכים קבוצתיים (שהיו קצת ביום חמישי), בוודאי כשהיריב שלך נחות.
מה שראינו זה חרפה שאני לא זוכר (ואני יודע שאני חוזר על זה, אבל זה פשוט היה מביש, בעיקר חצי ראשון).
אני לא יודע מי זה ניצן, אבל אין ספק שהוא מאבד את הקרדיט שלו.
אין ספק שיש עניין של כושר אישי לקוי, ושל חוסר חיבור, אבל ברור שזה מעבר לזה.
אני חושב שניצן כן מבין כדורגל והבעיה שלו היא לא בהבנה אלא בהטמעה, אבל זה לא באמת משנה. משנה השורה התחתונה והיא לא טובה.
אחרי משחק כזה להגיד אליפות זה כמעט חוצפה, אבל אי אפשר לדעת מה יקרה.