dr.avi כתב:
Frank Serpico כתב:
אסף ראסינג כתב:
האמת, לא יודע מה כ"כ כ"כ כ"כ צריך להפריע בדגל ישראל ביציע.
אני לא אקח, כי זה לא מעניין אותי ואף פעם לא עניין אותי,
אבל מי שרוצה וחשוב לו, למה שיימנע ממנו?
וכן, אני מודה שלפני כמה שנים, בהיותי יותר מושפע ויותר 'טירון' בשער 5 דעותיי היו יותר קיצוניות ע"מ ליישר קו כביכול, אבל חלאס, מתגברים ועובר...
איך שאני רואה את הדברים, מעכבר נהיה סוג של הר- כמו שהאדס אמר פה קודם נראלי, זה כולה דגל, לא פסל של זאוס, פיסת בד, וכן, גם אם יש לה משמעות, זה עדיין לא היד של כ"ך או דיוקן של ביבי.
וזה שבא אוהד פשוט בא ומביא דגל ישראל, זה לא מכליל על הפועל ואומר שהיא מייצגת או לא מייצגת את ישראל, פה לכל אחד יש את הדעה שלו.
כשהפועל יעלו למשחקי הקבוצה עם דגל ישראל לצד סמל הפועל- זה כבר יהיה בכלל לא במקום בעייני.
אוהד שמביא דגל מייצג רק את עצמו ואת הדעה שלו, ואת אלו שמרגישים שזה מייצג אותם, הוא לא מייצג אותי ולא את הפועל, ואני האחרון שאמנע ממנו לייצג ולבטא את עצמו- זאת לא זכותי וזה לא רצוני.
שאנשים יתעסקו בלעודד את הפועל במקום בלאיים על אחרים

הדיעה הכי בוגרת פה.
מסכים.
אני מדגיש את המשפט החשוב ביותר מבחינתי.
תראה איזה שטיפת מוח עשו לילד בן 17:
ירדן כתב:
נמאס לי לראות כל כמה זמן איזה חוצפן שחושב שהוא יכול לרמוס ולדרוך על תרבות ומסורת שלמה
נו באמת אבי, כי אני צעיר ולא מסכים איתך אז אני "מושפע שעבר שטיפת מוח". אתה יותר טוב מזה.
כמו שאמרתי, באופן אישי אין לי בעיה אישית עם הדגל, או סימול המדינה באופן כלשהו, לדעתי אנחנו מסמלים את המדינה אם נרצה או לא נרצה באירופה (לכן הדגל מיותר, לאומני, ולקקני, בכל מדינה, לא רק בישראל. אבל זאת היא רק דעתי).
אבל מה שכן מרגיז אותי, זה שיש צד נגדי, שיסלחו לי מקורמן ואופטימי, מיוחס כ-"טיפש" "מושפע" "שונא ישראל". דבר ראשון, תרצו או לא תרצו, נבנתה תרבות ומסורת שלמה בתוך אוהדי הפועל (וזה ממש ממש לא רק האולטראס) של מייצגים לא מייצגים, כנראה כדי להיות שונים, זה לא ממש משנה הסיבה. תרבות ומסורת אם תרצו או לא תרצו, שעובדתית הם שם, וכמו שאתם רוצים לקבל כבוד בדעה שלכם, זה מכעיס שכל יום מיוחס לאנשים האלה כי רקיקים קטנים בעלי דעות של ילדים, או "וועדת קישוט" (התרמות, הסילוק של טביב, עמותת האדומים, הפועל אוסישיקין, אבל בעיקר קישוט. זאת טעות לייחס דברים אלה לאולטראס בלבד).
אז אל תצפו ליחס טוב אחרי שאתה מעליבים אנשים בשיטתיות, ואגב זה בדיוק סוג בדברים שגורמים לחלק מהקהל של הפועל לרצות להיות שונה במהותו.
שנית - מה שפי אלף יותר מעצבן זה לראות הודעות כמו של מקורמן ואופטימי, לוקחים מה שהוא רואים (חס וחלילה לא חופרים עמוק יותר בשביל להבין באמת) ומכינים לעצמם מציאות אלטרנטיבית, ולפי זה חושבים שהם הבינו הכל, וכל היש דאגות או שאלות אליהם תמיד. כן אני יודע שזאת הדרך של הסקת דעה בסיסית, אבל אפשר לעשות שאדון קורמן הכריז שאנחנו מנסים להחיות את המפלגה הקומוניסטית, להביא לחד"ש מצביעים, ולא מרימים דגלי ישראל כי הם שונאים אותה.
ואחר כך אל תתפלאו כל כך שתקבלו סטירה לפנים שיתגלה שלפעמים אתם לא יודעים הכל, וככל שתהיו יותר מתנשאים ומגעילים בנושא תקבלו אותה יותר חזק.