תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 16:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: ניצן שירזי ושביט אלימלך
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:28 
אוגוסטוס היל כתב:

אין לי וויכוח איתך, אני רק אומר שבסיטואציה הנוכחית, בהמשך הקבוצה עוד לא קבוצה והשחקנים בכושר ירוד, לא הוגן לצלוב את המאמן אחרי משחק מול קבוצה כל כך מאומנת ומאורגנת.
אני באמת חושב שאנשים מקלים ראש במה שראינו אתמול. מדובר בקבוצה ברמה מאוד גבוהה, אבל מעבר לכך זו קבוצה מאורגנת שמשחקת כל כך ביחד וכל כך שיטתי, שזה פשוט תענוג לראות.
עכשיו, לדבר על לפתוח אופציות מסירה, לעשות תנועה, וכו' זה נכון, אבל אי אפשר לנתק את זה מההקשר.
אם הקבוצה תיראה ככה בעוד חודשיים, ניצן יהיה חייב ללכת. כרגע זה עוד מובן מבחינתי.

נו אוגוסטוס, אתה מכיר אותי קצת יותר טוב מזה. אני לא צולב אותו אחרי המשחק הזה או אחרי משחק ספציפי. ברור שאחרי משחקים דברים עולים לדיון כי זה בעצם הרפרנס היחידי שלנו לאיך שהקבוצה נראית. תחזור לאשכולות אחרי הפועל ר"ג, גם שם שיחקת נגד קבוצה מאומנת?
יש בעיה, היא היתה גם בעונה שעברה וראוי לבקר ולהתריע, זה הכל. אני לא בעד לשלוח את ניצן הביתה ואני בכלל לא בעד פיטורי מאמנים באמצע עונה, בטח לא כאלה שבנו את הסגל. אני בעד לשפר ובשביל זה ביקורת נכתבת.
להיתלות בזה ששיחקת נגד אתלטיקו זה לברוח את המציאות ולא להבין אותה. זה גם קל להתעלם אחרי שניצחת 3 משחקים בליגה ואולי תנצח עוד כמה.
גם מכבי התחילו 4 מ-4 בשנה הקודמת ואפילו אנחנו 4 מ-5. מי שבאמת הבין ראה את הבעיות והן כמובן הגיעו (באיחור, אבל הגיעו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי ושביט אלימלך
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:32 
אוגוסטוס היל כתב:
הכל לגיטימי וסביר פרט לשאלה אחת לא פתורה- למה יגאל פותח?

לא מובן למה הוא פותח, לניצן הפתרונים.
דנין נתן משחקים טובים מאוד, פתח יפה באגף ופתאום היו לשחקנים אופציות מסירה משמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: ניצן שירזי ושביט אלימלך
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:47 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אין לי וויכוח איתך, אני רק אומר שבסיטואציה הנוכחית, בהמשך הקבוצה עוד לא קבוצה והשחקנים בכושר ירוד, לא הוגן לצלוב את המאמן אחרי משחק מול קבוצה כל כך מאומנת ומאורגנת.
אני באמת חושב שאנשים מקלים ראש במה שראינו אתמול. מדובר בקבוצה ברמה מאוד גבוהה, אבל מעבר לכך זו קבוצה מאורגנת שמשחקת כל כך ביחד וכל כך שיטתי, שזה פשוט תענוג לראות.
עכשיו, לדבר על לפתוח אופציות מסירה, לעשות תנועה, וכו' זה נכון, אבל אי אפשר לנתק את זה מההקשר.
אם הקבוצה תיראה ככה בעוד חודשיים, ניצן יהיה חייב ללכת. כרגע זה עוד מובן מבחינתי.

נו אוגוסטוס, אתה מכיר אותי קצת יותר טוב מזה. אני לא צולב אותו אחרי המשחק הזה או אחרי משחק ספציפי. ברור שאחרי משחקים דברים עולים לדיון כי זה בעצם הרפרנס היחידי שלנו לאיך שהקבוצה נראית. תחזור לאשכולות אחרי הפועל ר"ג, גם שם שיחקת נגד קבוצה מאומנת?
יש בעיה, היא היתה גם בעונה שעברה וראוי לבקר ולהתריע, זה הכל. אני לא בעד לשלוח את ניצן הביתה ואני בכלל לא בעד פיטורי מאמנים באמצע עונה, בטח לא כאלה שבנו את הסגל. אני בעד לשפר ובשביל זה ביקורת נכתבת.
להיתלות בזה ששיחקת נגד אתלטיקו זה לברוח את המציאות ולא להבין אותה. זה גם קל להתעלם אחרי שניצחת 3 משחקים בליגה ואולי תנצח עוד כמה.
גם מכבי התחילו 4 מ-4 בשנה הקודמת ואפילו אנחנו 4 מ-5. מי שבאמת הבין ראה את הבעיות והן כמובן הגיעו (באיחור, אבל הגיעו).

אני מנסה להגיד שהסגל שנבנה, נבנה כדי לתת בראש לרמת גן, פ"ת וכו', מתוך הבנה, אני מקווה, שמול קבוצת חזקות תהיה לנו בעיה. ואני גם לא רואה פתרונות...
אני לא תולה את הכל ביריבה, אבל על אותו משקל, לבקר את הפתיחות באגפים ולתנועה מבלי להתייחס למי שמנגד זה מצחיק.
אז נכון שגם מול ר"ג נראנו רע, אבל זה מוקדם לשפוט.
שנה שעברה היא לא פונקציה לכלום.
אני גם חושב שהיו רגעים טובים במשחק עם הנעל כדור ותנועה באגפים. הקטע שפנטסיל החליק היה יופי של מהלך בצד ימין. המסירה של סלים לטב"ח גם. והיו דקות לא מעטות של הנעת כדור טובה מאוד ומשחק בכלל לא רע.
אני יצאתי אופטימי מהמשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: ניצן שירזי ושביט אלימלך
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 12:04 
אוגוסטוס היל כתב:

אני מנסה להגיד שהסגל שנבנה, נבנה כדי לתת בראש לרמת גן, פ"ת וכו', מתוך הבנה, אני מקווה, שמול קבוצת חזקות תהיה לנו בעיה. ואני גם לא רואה פתרונות...
אני לא תולה את הכל ביריבה, אבל על אותו משקל, לבקר את הפתיחות באגפים ולתנועה מבלי להתייחס למי שמנגד זה מצחיק.
אז נכון שגם מול ר"ג נראנו רע, אבל זה מוקדם לשפוט.
שנה שעברה היא לא פונקציה לכלום.
אני גם חושב שהיו רגעים טובים במשחק עם הנעל כדור ותנועה באגפים. הקטע שפנטסיל החליק היה יופי של מהלך בצד ימין. המסירה של סלים לטב"ח גם. והיו דקות לא מעטות של הנעת כדור טובה מאוד ומשחק בכלל לא רע.
אני יצאתי אופטימי מהמשחק.

לא מבין, אתה אומר לי שזה סגל שנבנה בשביל להתמודד עם ר"ג (ופ"ת כמשל אני מניח) ושנגד קבוצות חזקות תהיה בעיה ואתה אופטימי? מי הקבוצות החזקות בדיוק? אני מקווה שזה סגל שנבנה בשביל לקחת אליפות. בשביל זה צריך גם להתמודד מול קבוצות חזקות.
המסירה של סלים היא לא "קטע", הוא פעולה בודדת. כנ"ל הכניסה של טב"ח בחצי הראשון. היו כמה דקות טובות בחצי הראשון ועוד כמה בחצי השני, אבל בגדול, אין מה לצאת מעודד אתמול מכלום. מה שראית אתמול זה שאם לוחצים את הפועל הם לא מסוגלים לזוז. אז תגיד אתלטיקו, אני אגיד לך שגם שבני יהודה לחצו אותך בשבת לא זזת ולא נגעת בכדור כמעט במשך 20 דקות בחצי הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 12:45 
משחק חלש מאוד אתמול של צוות האימון.
גם בהכנה וגם בניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 13:10 
קודם כל, לדעתי אתה מגזים. היו לא מעט חלקים במשחק שהיינו טובים.
אני אופטימי כי רוב הדברים השליליים שראינו אתמול הם ברי תיקון.
א. שירזי עלה במערך ובהרכב לא מתאימים ליריבה, הגם בהתחשבות בעובדה שיש לנו נחיתות מובנית באמצע.
ב. קבוצה עם חצי הרכב חדש לגמרי שלא התחברה.
ג. שחקנים בכושר משחק לקויי.
ד. טעויות בסיסיות בקבלת החלטות ובעמידה על המגרש.
וכן, עם קשר אמצעי אחד רציני, אנחנו נהיה בבעיה מול חיפה ומול מכבי, ואולי גם מול שירצקיה.
אם נצליח לחפות על זה אני לא יודע, אבל אם שירזי יעשה עבודה, יש פה פוטנציאל לקבוצה גדולה.
אני יודע שזה "אם" גדול, אבל ממני הוא עדיין מקבל קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 13:13 
ודמארי וגורדנה זה חסרון אדיר במשחק כזה. גם דנין, אבל פה זו החלטה של מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 13:25 
אוגוסטוס היל כתב:
א. שירזי עלה במערך ובהרכב לא מתאימים ליריבה, הגם בהתחשבות בעובדה שיש לנו נחיתות מובנית באמצע.
וכן, עם קשר אמצעי אחד רציני, אנחנו נהיה בבעיה מול חיפה ומול מכבי, ואולי גם מול שירצקיה.
אם נצליח לחפות על זה אני לא יודע, אבל אם שירזי יעשה עבודה, יש פה פוטנציאל לקבוצה גדולה.

הקיצור, יש לי את כל הסיבות להיות מודאג. חשבתי שתרגיע אותי...
אם אתה אומר שבלא מעט חלקים היינו טובים, אתה ראיתי משחק אחר או ש"היינו טובים" מתפרש אצלנו בצורה שונה. אתה ממשיך להיצמד למשחק אתמול ואני אומר לך שהוא לא רלוונטי. נגד בני יהודה היו אותן בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 13:32 
הבעיות הכי בולטות עד כה בכל המשחקים שלנו
1. פקק באמצע בלי תנועה
2. אין למי למסור בחלק הקדמי
3. הרמות של מגינים לשחקן התקפה בודד מול 5 שחקני יריב
4. מרחק עצום בין האגפים לאמצע
5. כשדג'מבה לא בעמדה אין שום חיפוי עד הבלמים
6. אין מהלכים מסודרים
7. שום תרגיל מסודר
8. בעט אדל בעט
9. מרחקים כדור בפאניקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ניצן שירזי ושביט אלימלך
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 13:38 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הקיצור, יש לי את כל הסיבות להיות מודאג. חשבתי שתרגיע אותי...

מודאג או לא זאת שאלה של השקפה...
אני כרגע אופטימי. מקווה שזה לא ישתנה בקרוב...
אה, ושכחתי את הסגל שלנו טבח, ורמוט, ממן, ברונו, דמארי, טוטו, זה מערך התקפי מפחיד במונחים מקומיים.
השאלה היא מה יהיה עם האמצע. אמרתי כבר את זה בעבר, העונה הזאת תלויה הרבה מאוד בגורדנה ואולי גם בממן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
SUI GENERIS כתב:
http://www.marca.com/eventos/marcador/f ... b/hap_atm/
אני אולי לא אובייקטיבי.המרקה של מדריד כותב על הדבר הטוב ביותר אתמול
והגרוע ביותר.
בגרוע ביותר,מאמן הפועל...

ידעתם שהתרגום של השם הפרטי של Cebolla Rodríguez זה בצל? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 19:02 
פאביו 27 כתב:
SUI GENERIS כתב:
http://www.marca.com/eventos/marcador/f ... b/hap_atm/
אני אולי לא אובייקטיבי.המרקה של מדריד כותב על הדבר הטוב ביותר אתמול
והגרוע ביותר.
בגרוע ביותר,מאמן הפועל...

ידעתם שהתרגום של השם הפרטי של Cebolla Rodríguez זה בצל? :)

הכינוי של כריסטיאן רודריגז זה "הבצל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
אה :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 21:20 
הבעיות הם הרכב די דבילי, שכל אחד רוצה לשחק על המשבצת של האחר, וזה כמובן אחריות של המאמן, שאני עדיין לא תופס ממנו יותר מדי.
קוטיניו חייב לרדת לספסל - טועמה במקומו
ממן שחקן חופשי גילי על הקו, דנין בשמאל חוטבא בימין כי נפנלנו עם ג'ון
אנשאלה הפציעה של דמארי לא חמורה והוא יכול לשחק עם תמוז בחוד
שגורדנה יחזור שישחק עם דה ג'מבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
יש קבוצה ספור כשרונית, בטונות.
השאלה אם יש לנו מאמן שיכול לחבר את הכשרון הזה, או שנאכל הרבה חצץ מציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: