redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אין לי וויכוח איתך, אני רק אומר שבסיטואציה הנוכחית, בהמשך הקבוצה עוד לא קבוצה והשחקנים בכושר ירוד, לא הוגן לצלוב את המאמן אחרי משחק מול קבוצה כל כך מאומנת ומאורגנת.
אני באמת חושב שאנשים מקלים ראש במה שראינו אתמול. מדובר בקבוצה ברמה מאוד גבוהה, אבל מעבר לכך זו קבוצה מאורגנת שמשחקת כל כך ביחד וכל כך שיטתי, שזה פשוט תענוג לראות.
עכשיו, לדבר על לפתוח אופציות מסירה, לעשות תנועה, וכו' זה נכון, אבל אי אפשר לנתק את זה מההקשר.
אם הקבוצה תיראה ככה בעוד חודשיים, ניצן יהיה חייב ללכת. כרגע זה עוד מובן מבחינתי.
נו אוגוסטוס, אתה מכיר אותי קצת יותר טוב מזה. אני לא צולב אותו אחרי המשחק הזה או אחרי משחק ספציפי. ברור שאחרי משחקים דברים עולים לדיון כי זה בעצם הרפרנס היחידי שלנו לאיך שהקבוצה נראית. תחזור לאשכולות אחרי הפועל ר"ג, גם שם שיחקת נגד קבוצה מאומנת?
יש בעיה, היא היתה גם בעונה שעברה וראוי לבקר ולהתריע, זה הכל. אני לא בעד לשלוח את ניצן הביתה ואני בכלל לא בעד פיטורי מאמנים באמצע עונה, בטח לא כאלה שבנו את הסגל. אני בעד לשפר ובשביל זה ביקורת נכתבת.
להיתלות בזה ששיחקת נגד אתלטיקו זה לברוח את המציאות ולא להבין אותה. זה גם קל להתעלם אחרי שניצחת 3 משחקים בליגה ואולי תנצח עוד כמה.
גם מכבי התחילו 4 מ-4 בשנה הקודמת ואפילו אנחנו 4 מ-5. מי שבאמת הבין ראה את הבעיות והן כמובן הגיעו (באיחור, אבל הגיעו).
אני מנסה להגיד שהסגל שנבנה, נבנה כדי לתת בראש לרמת גן, פ"ת וכו', מתוך הבנה, אני מקווה, שמול קבוצת חזקות תהיה לנו בעיה. ואני גם לא רואה פתרונות...
אני לא תולה את הכל ביריבה, אבל על אותו משקל, לבקר את הפתיחות באגפים ולתנועה מבלי להתייחס למי שמנגד זה מצחיק.
אז נכון שגם מול ר"ג נראנו רע, אבל זה מוקדם לשפוט.
שנה שעברה היא לא פונקציה לכלום.
אני גם חושב שהיו רגעים טובים במשחק עם הנעל כדור ותנועה באגפים. הקטע שפנטסיל החליק היה יופי של מהלך בצד ימין. המסירה של סלים לטב"ח גם. והיו דקות לא מעטות של הנעת כדור טובה מאוד ומשחק בכלל לא רע.
אני יצאתי אופטימי מהמשחק.