תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 15:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אליפות בלי מאמן
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי חיפה טענו את זה על האליפויות שלהם עם רוני ואלישע.
האם לדעתכם זה באמת אפשרי? האם באמת סגל רחב ואיכותי יכול לכפר על מאמן בינוני מינוס?

אני חושב שלא. בסופו של דבר עדיף מאמן טוב עם סגל קצת פחות טוב, כמו שהיה לק"ש בשנה שעברה.
לדעתי הסיכוי של משחק קבוצתי לנצח משחק אישי גבוה גם כשיש הבדל משמעותי באיכות הסגלים.

כרגע, אני מאד מודאג. יהיה ממש עצוב לבזבז את הסגל שלנו העונה, זה סגל שמאמן טוב יכול לעשות איתו ממש המון.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אליפות בלי מאמן
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
מסכים, אבל מה תעשה עכשיו? תפטר את ניצן? בנתיים הוא מביא תוצאות, וגם כשהתוצאות לא יגיעו יש לו חסינות מלאה עד סוף העונה.

עדיף להשקיע מאמצים (אין לי מושג איך) בכך שניצן כן יוכל לתקן ולסדר ולעשות מאתנו קבוצת כדורגל טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
מסכים, אבל מה תעשה עכשיו? תפטר את ניצן? בנתיים הוא מביא תוצאות, וגם כשהתוצאות לא יגיעו יש לו חסינות מלאה עד סוף העונה.

עדיף להשקיע מאמצים (אין לי מושג איך) בכך שניצן כן יוכל לתקן ולסדר ולעשות מאתנו קבוצת כדורגל טובה.

לשלוח אותו לשנת השתלמות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לצעוק אליפות בלי מאמן, ואפשר להסתכל למציאות בפנים.
ככל שאני חושב על זה יותר יש לנו קבוצה יותר חלשה מזאת של שנה שעברה, פחות מאוזנת ויותר פגיעה.

בואו נעשה את זה פשוט.

השוערים אותם שוערים.

חוליית ההגנה של השנה עד כה היא :אנטבי,באדיר,מור שושן ופנסטיל - של שנה שעברה : אנטבי, באדיר, שולר וקנדה -----> אני מעדיף את זאת של שנה שעברה. אם כי המחליפים של השנה יותר טובים.

הקישור האחורי (כאן הבעיה הגדולה) : השנה עד כה כולל "רק" את דג'מבה ויצטרף אליו גורדנה בקרוב, שנה שעברה כלל את ידין, שי, גורדנה טוב בהרבה מזה של השנה, וגם נוסא היה הרבה יותר טוב שם ממן כ"אילתור".

הקישור ההתקפי (כאן כביכול נק' החוזקה שלנו שנה) : גילי + ממן + טב"ח מהוים אחלה קישור התקפי, אבל גם שנה שעברה עם נוסא + אלרואי + דאמרי, היה לך קישור התקפי מעולה, אבל בהחלט העומק שיש היום עם ברונו, דאמרי, אלרואי טועמה הוא כזה שלא היה לך בעבר.

חלוצים, שנה שעברה היו לך את תמוז ולאלא, ואת דאמרי כאופציה מועדפת, השנה יש לך את תמוז ומרעי ודאמרי + טב"ח כאופציות, כלומר לא באמת השתנה יותר מידי, ביוחד כאשר לאלא עדיף על מרעי לדעתי.

בשורה התחתונה אם ההרכב שלנו השנה הוא כזה:
-------------אדל--------------
אנטבי-----שושן---באדיר----פנסטיל
------------דג'מבה-------------
------ברונו---------ממן---------
טב"ח------------------------גילי
------------טוטו----------------

ושנה שעברה ההרכב היה כזה:
אנטבי-----שולר---באדיר-----קנדה
------ידין------------גורדנה-----
אלרואי-------נוסא----------דאמרי
------------טוטו---------------

אני לפחות חושב שזה של שנה שעברה טוב בהרבה אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:30 
הבעיה שלנו היא שיש לנו חוליית הגנה מאוד חלשה ובגלל שהקבוצה לא מאומנת כמו שצריך אין גם משחק הגנה קבוצתי שיחפה על זה
נגד בני יהודה זה בלט מאוד
אפשר לקחת עם זה אליפות בליגה המצחיקה שלנו אבל אי אפשר לבנות על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד, ברבות השנים אתה עובר תהליך שבו הפכת מסתם לא מבין בכדורגל להזוי ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
תשע הנקודות שצברה הפועל בשלושת המחזורים הראשונים הן משכרות, אך משקרות.
התמודדנו מול קבוצות שלפחות שתיים מהן הן מועמדות לירידה. לא הצגנו יכולת טובה.
אם היינו מקבלים את ההגרלה של מכבי חיפה, הכל היה יכול להיראות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:44 
כנראה שאנחנו צריכים להגיע לסוללת המשחקים הרציניים שמחכים לנו בשביל שאנשים יבינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:

שנה שעברה קראת לי הזוי שאמרתי שיש לנו סגל לאליפות.

אין לי בעיה להמשיך להיות הזוי ולהמשיך לצדוק =)

דר"א במקום לכנות אותי בתארים תגיב לענין פעם אחת זה לא יזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:01 
el dudernio כתב:
קלדרון כתב:

שנה שעברה קראת לי הזוי שאמרתי שיש לנו סגל לאליפות.

אין לי בעיה להמשיך להיות הזוי ולהמשיך לצדוק =)

דר"א במקום לכנות אותי בתארים תגיב לענין פעם אחת זה לא יזיק.

שנה שעברה היה לנו סגל לאליפות? אולי. לעולם לא נדע כי לא התמודדת עליה אפילו לשנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
בוא נסכם את זה בזה שאפשר לאמר שאתה צודק באותה מידה שאפשר לאמר שהתמודדנו על האליפות בשנה שעברה.
(רמז, כשמגיעים לפליי אוף והמתח היחידי הוא מי משיג מקום לאירופה אז כנראה שלא ממש מתמודדים על האליפות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
זה בהחלט אפשרי.
אבל זה ממש לא נתון לדעת הקהל.
אני מכיר אנשים שטוענים שהאליפות האחרונה שלנו הייתה למרות המאמן, ולא בזכותו.
אני מתעקש לחשוב שהיא הגיעה בעיקר בגלל מזל מאלוהים.

אז אוהדי חיפה אמרו שרוני לוי לא מאמן, בפועל הוא הביא להם 3 רצוף.
הם יכולים לזיין ת'מוח עד מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:18 
אתמול היתה בולטת מעל לכל העובדה שהקבוצה שלנו לא מאומנת כראוי. אני משער שקבוצה מאומנת מוציאה תוצאה נאה מהמשחק אתמול.
ההגנה - חלשה. עדיפותו של יגאל ע"פ דנין - תמוהה, הצבת הרכב עם קשר אחורי אחד זה לוקסוס גדול מדי נגד אתלטיקו, ופנטסיל? - עצם ההחתמה - יותר מתמוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הפשוט כתב:
אתמול היתה בולטת מעל לכל העובדה שהקבוצה שלנו לא מאומנת כראוי. אני משער שקבוצה מאומנת מוציאה תוצאה נאה מהמשחק אתמול.
ההגנה - חלשה. עדיפותו של יגאל ע"פ דנין - תמוהה, הצבת הרכב עם קשר אחורי אחד זה לוקסוס גדול מדי נגד אתלטיקו, ופנטסיל? - עצם ההחתמה - יותר מתמוהה.

אתמול הדבר היחידי שבלט זה שאתלטיקו מדריד עשתה לנו כל שרצתה, אם או בלי קשר לטעויות של יגאל וגילי.
אני גם חושב שיש דברים תמוהים בהרכב, אבל לא בגלל זה הפסדנו.
גם הפועל של 2010 לא מעבירה פס אתמול. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בשורה התחתונה אם ההרכב שלנו השנה הוא כזה:
אנטבי-----שושן---באדיר----פנסטיל
------------דג'מבה-------------
------ברונו---------ממן---------
טב"ח------------------------גילי
------------טוטו----------------

ושנה שעברה ההרכב היה כזה:
אנטבי-----שולר---באדיר-----קנדה
------ידין------------גורדנה-----
אלרואי-------נוסא----------דאמרי
------------טוטו---------------

אני לפחות חושב שזה של שנה שעברה טוב בהרבה אם בכלל.

ההרכב שלך לא נכון.
שנה שעברה כשטוטו ודמארי היו על המגרש, שיחקנו 4-4-2.
מאז שניצן הגיע, טוטו לא שיחק חצי מהמשחקים כי הוא היה פצוע, ודמארי היה חלוץ בודד. מי ששיחק קשר ימני היה אורמוש (לב לב).
גם ידין לא שיחק חצי מהמשחקים עם ניצן בגלל ההרחקה, אז היה לך קישור אחורי "מבריק" של נוסא, גורדנה ושי.

בסופו של דבר דנין כן יחליף את יגאל, שושן טוב מהמתחזה לבלם בשם שולר, ופנסטיל-קנדה? ...
דג'מבה-ידין הם שחקנים שונים וטובים כל אחד, אבל השנה יש לך את גילי וממן שהם נותנים לנו את הערך המוסף והשכל במשחק, שהיה כל כך חסר לנו שנה שעברה.
טב"ח פי אלף יותר טוב מאלרואי.

לסיכום, הקישור ההתקפי כל כך התחזק שזה מביך בכלל להשוות לעונה שעברה (עם כל הכבוד לנוסא). גם ההגנה התחזקה.
דווקא בגזרת החלוצים יש לנו בעיה: טוטו הוא לא אותו אחד של לפני פרשת מונאקו. הוא כבד, איטי, וחסר ביטחון.
אני מקווה שנקבל חזרה את טוטו של 21 שערים בעונה, ולא טוטו של גול אחד בעשרה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
הפועל פשוט קבוצה לא מאומנת מספיק, עם כל הכבוד לניצן (רק בריאות) ושביט
הם פשוט צוות אימון בינוני ומטה וממש לא עומדים ברמת הסגל שבנו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:30 
ב88 עשינו את זה.נקווה שגם העונה.כי בנתיים בגלל הבריאות הוא קיבל חסינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
יוסי מזרחי אימן כשביתר לקחה אליפות. אתה חושב שזה בזכותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:57 
לקבוצה השנה יש סגל עמוק זה הכל... האם הוא איכותי יותר משנה שעברה? לא בטוח את זה נדע רק עוד כמה מחזורים
כאשר נראה איך הזרים משתלבים בקבוצה, כי בינתיים דג'מבה פנסטיל וברונו מראים בינוניות מרשימה,
אבל גם לפני שנה לאורמוש, נוסא ושולר לקח לפחות סיבוב אם לא יותר כדי להראות מה שיש להם ברגליים.
על הזר הנוסף אני בכלל לא מדבר (הסוכן שלו עשה פה עסקה על הגב שלנו וזה ברור, אני בטוח שניצן לא מזהה אותו ברחוב אפילו ובינואר הוא
כבר לא פה).

המשחק אתמול הוא לא מראה לשום דבר שנראה העונה בטוח שלא בליגה שלנו, שם המאבק יהיה מול 2 וחצי קבוצות בערך.
אתלטיקו הם באמת רמה אחרת, וגם המשחק אתמול לא היה שווה 3-0 לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
הסגל של השנה הרבה יותר עמוק משל שנה שעברה, למעט עמדת הגרזן שבה אנחנו (שוב) רק עם שחקן אחד - דג'מבה השנה וידין בשנה שעברה. שי וגורדנה משחקים את הקשר ליד הגרזן, לאף אחד מהם אין את הפיזיות והניידות שדרושה לתפקיד הזה.
יש לנו 2 מגנים בכל צד, מה שהיה קשה להגיד על השנה שעברה, 5 בלמים (כולל שניים שהם עדיין תעלומה) , 6 קשרים התקפיים ששווים הרכב בכל קבוצה בליגה (גילי,טב"ח,אלרואי,ברונו,סלים וממן) ו-4 חלוצים שמתוכם שניים הם מניה בטוחה.

לא יודע אם לחיפה ולמחלה יש את העומק הזה, במיוחד בחלק ההתקפי. גם השיטה שגובשה (4-3-3) מאוד מתאימה לסגל הזה, כשהיא יכולה להשתנות בקלות ותוך כדי משחק ל 4-4-2 אם גילי זז הצידה ועומר חובר לטוטו בחוד.

צריך לתת לקבוצה הזו זמן להתחבר ולהיכנס לכושר משחק, יש הרבה שחקנים מרכזיים שלא שיחקו באופן סדיר ו/או לא עשו הכנה ראויה לעונה. המבחן יתחיל בסוף החודש הבא כשיתחיל הרצף של חיפה-דרבי-ק"ש עם אירופה באמצע, אז נדע כמה אנחנו באמת שווים. בינתיים, חשוב לנצח ולצבור ביטחון.

לגבי המאמן, אני עדיין חושב שלאורך הקריירה ניצן טרם הראה שיש לו מה שצריך בשביל להוביל קבוצה בסדר גודל הזה לאליפות, מקווה בשביל כולנו שהוא יצליח השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 10:05 
אני רק תוהה מי מבין אלו שטוען פה שהקבוצה "לא מאומנת", עוקב אחרי האימונים שלנו ויודע מה קורה בהם. אני מניח שיש פה גם אחד או שניים כאלו, אבל כל היתר סתם קשקשנים.

ראיתי בשנה שעברה את הקבוצה ה"מאומנת" של דרור קשטן, שהציגה רמה די עלובה רוב הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 10:10 
נועם שחם כתב:
אני רק תוהה מי מבין אלו שטוען פה שהקבוצה "לא מאומנת", עוקב אחרי האימונים שלנו ויודע מה קורה בהם. אני מניח שיש פה גם אחד או שניים כאלו, אבל כל היתר סתם קשקשנים.

ראיתי בשנה שעברה את הקבוצה ה"מאומנת" של דרור קשטן, שהציגה רמה די עלובה רוב הזמן.

אוי, כמה לייקים שהייתי מוכן לעשות לתגובה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 10:17 
הבאנו 2 שחקני הגנה ביום האחרון להעברות, בן יוסף ,והשני פטקוביץ ? או איך שלא קוראים לו..
מישהו ראה את הזר באימון הוא כזה גרוע ??
ולמה בן יוסף לא בסגל ? שושן וחיימוביץ עדיפים עליו גם על הספסל ?

מה שכן כל הזרים בינוניים למעט אדל, וכל ההחתמות היו ברירת מחדל של לחץ זמן.
הסקאוט צריך לשלם את המחיר, למרות שהיה עסוק כל השנה בכיבוי שריפות וכיהן כמנהל גנון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

יש אינספור ליקויים בקבוצה, למה אני צריך לראות את האימונים? אני רואה איך הקבוצה נראית במשחק - לא טוב.
נניח אתמול, השחקנים שלנו לא ידעו איך להשתחרר מהלחץ. כל החיבור בין ההגנה קדימה היה לא קיים.
(במידה והיינו מצליחים להשתחרר 2-3 פעמים בצורה יפה מהלחץ הזה היינו יכולים לעשות דברים יפים בהתקפה ולגרום להפסקת הלחץ).
זה נובע משני דברים - בלמים מאוד איטיים שלא יכולים להתקדם, חוסר תנועה של כלל הקבוצה ותפקוד של שחקן באמצע שישלח את הכדור קדימה בצורה מסודרת.
חלק קדמי - אין שם הנעת כדור, טב"ח מקבל מנסה לעשות מהלך לבד, ורמוט מקבל מנסה לבד. הקבוצה בנויה על כישרון נטו - ויש המון.
לצערי, לי אישית מאוד קשה להתבטא כרגע נגד ניצן. אבל הקבוצה הזאת צריכה להיראות הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 11:06 
המבחן שלנו יגיע שיש את נתניה-דרבי-חיפה-ק"ש לא זוכר בדיוק באיזה סדר זה הולך , וזה משולב גם עם אירופה.

לא צריך כאן להיות בארסה כדיי לקחת אליפות , צריך חלק התקפי טוב.

קבוצה שהפליימקר שלה זה רביד גזל והבלמים שלה זה שיר צדק וחאסרמה לקחו פה אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 11:19 
הכל בראש.
גם גוטמן היה צריך משחק מסוים שישנה לו את קו המחשבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 11:29 
נועם שחם כתב:

נו,באמת.גם את האימונים של גוטמן קשטן בסיבוב הקודם וסר אלכס לא ראיתי/רואה.זה לא מונע ממני לראות שהקבוצות האלה היו/הם מאומנות.זה שהקבוצה של קשטן בתחילת העונה לא הייתה משהו זאת לא המשוואה היחידה.
על הקבוצה שלנו מהרגע שההוא שלא מדברים עליו הגיע רואים שהכל בקבוצה מקרי.כמו בקבוצה של שום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 11:37 
its-sick כתב:
אוהדי חיפה טענו את זה על האליפויות שלהם עם רוני ואלישע.
האם לדעתכם זה באמת אפשרי? האם באמת סגל רחב ואיכותי יכול לכפר על מאמן בינוני מינוס?

אני חושב שלא. בסופו של דבר עדיף מאמן טוב עם סגל קצת פחות טוב, כמו שהיה לק"ש בשנה שעברה.
לדעתי הסיכוי של משחק קבוצתי לנצח משחק אישי גבוה גם כשיש הבדל משמעותי באיכות הסגלים.

כרגע, אני מאד מודאג. יהיה ממש עצוב לבזבז את הסגל שלנו העונה, זה סגל שמאמן טוב יכול לעשות איתו ממש המון.

לחיפה, כמו לק"ש, יש מנג'ר על משרה רצינות ומקצוענות כללית על המאמן ועל השחקנים. בק"ש גם מתערב במידה מסוימת בהחלטיות, אלא שבניגוד לעבריין הידוע, בלי פוליטיקה ועם הבנה די טובה בכדורגל.

לא התפלאתי לקרוא תגובות שהעידו על עצמם שכדי לראות אם קבוצה מאומנת או לא צריך ללכת לאימונים.
אז נתחיל בדוגמא קלה - אם מוסרים ליריב שלוחץ אותך בחצי שלך, וגם כן לא לחץ מדהים ברגעי האיבוד ובכלל, מספר פעמים שגם גרמו לגולים, לפחות מתחילים לחשוד שהקבוצה לא מאומנת.

נ.ב. לשניאור מ-88 3 אליפויות כולל בהכוח ושותפות בכירה באחד בשיא מכובד של הנבחרת. אם היה מאמן אותנו העונה, הסיכוים שלנו היו משתפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 11:41 
המונח "אליפות בלי מאמן" לא רלוונטי למצבנו.
אין לנו תקציב גבוה משאר הליגה ביי פאר, וזה נכון שיש לנו חומר שחקנים כישרוני בהתקפה אבל אנחנו קבוצה מאוד לא מאוזנת ויש גם הרבה ליקויים.
אליפות משיגים לאורך עונה שלמה, כרגע הקבוצה ניצחה משחקים על סמך כישרון נטו, לליגה זה הספיק אבל לא בטוח שזה יעבוד לאורך זמן.
ניצן הסמכות המקצועית העליונה לטוב ולרע, ואם נזכה באליפות סביר להניח שיהיה לו חלק מרכזי בזכייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 11:57 
מאד מטריד מה שראינו שהולך אתמול אצלנו בקישור האחרורי ובהגנה...ומטריד עוד יותר שתיקוותינו תלויות בגורדנה ואבוטבול שיצילו את המצב...

אני נוטה שלא להילחץ ממשחק ראשון בליגה האירופית, תמיד בשלב הזה של העונה הקבוצה עדיין לא מחוברת. אם ניקח את העונה הקודמת כדוגמא, פתחנו מזעזע עם הפסד מביך בבית ללגיה אך בסיבוב השני של הבית כבר נראינו הרבה הרבה יותר טוב וכך גם יהיה הפעם.

המשחק הבא שלנו באירופית הוא סופר חשוב ויקבע מה קורה איתנו השנה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: