mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
אתה צודק בעיקרון
אבל חשבתי כך גם לגבי הדגל הבאסקי
וניסו להוכיח לי לאורך עשרות עמודים שהוא כן קשור להפועל
אז לך תדע
באמת? מרגש. מי זה היה?
היה אשכול כזה בעונה שעברה
ודומני שמי שהוביל את המערכה היו החתול ועזרן
הם טענו שיש לדגל הבאסקי קשר אינהרנטי להפועל?
על איזה יסוד בדיוק?
שום דבר הגיוני
מסתבר שנוצר קשר עם האולטראס של בילבאו ונפנוף הדגל שלהם זה סוג של מחווה
איך אני אוהב את הסיפורים שאתה ממציא עלי
אני מאוד מעריך את זה שגם כשאני לא מגיב בכלל באשכול, אתה דואג להשחיל את שמי לאשכולות שעתידים להכנס לפורמאלין, בגלל שאני באמת נוטה לפספס אותם(פרט לאשכול תחילת המחאה נגד ההתנהלות של טביב, שם אני מחזיק בשתי ההודעות הכי חשובות באשכול).
בכל אופן, לטענה שהעלת-אני זוכר די בבירור את מטחנת המים שהלכה אז(ואת הפרטים שלא זכרתי בודאות אימתתי עם עזרן), ומה שהיה זה שכמה משתמשים, בינהם עזרן, הסבירו שיש איזשהו שיתוף פעולה בין אוהדים של הפועל לאוהדים של בילבאו, והדגל הזה הוא מחווה להם. אתה טענת שלא צריכים ליהיות דגלים כאלה בלומפילד וש"אתם נגד לאומיות רק כשהיא נוגעת ללאומיות ישראלית"(אני חושב ש, ואני אמרתי שאם מישהו רוצה להביא דגל מהבית בשביל להביע תמיכה במשהו , כל עוד אין בו צהוב והצבעים הדומיננטיים בו הם צבעי הפועל(כשבדגל הבאסקים, כמדומני, הצבע העיקרי הוא האדום ורוב הדגל הוא אדום-לבן), אתה בתגובה אמרת שצריכים ליהיות דגלים רק בצבעי הפועל, ואני אמרתי "אני לא מסכים איתך אבל אם זה כל כך חשוב לך אני אדבר עם מר אולטראס שיחליף את הדגלים הללו בדגלים שמזוהים עם מפלגות פאשיסטיות בגרמניה", ולמרות שלא באמת עשיתי את זה, למחרת היה הדרבי שנודע מאז כ"דרבי הפיגוע הספורטיבי", שבו הוצגו הדגלים עליהם נפתח האשכול, כך שבתאכלס, אם יורדים לשורש העניין, אתה זה שאשם בזה שיש את הדגלים הללו ביציע.