nati כתב:
kobster כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
kobster כתב:
עזרא כתב:
לא הייתי במשחק הזה,אבל אני זוכר היטב היטב איפה הייתי עם הטרנזיסטור צמוד לאוזן-בית הילדים ששימש את כיתות ז' או ח',לבד לבד.
היום זו הסדנא של שוש,בקיבוץ כפר עזה כמובן.
לא בכיתי.
לא כ"כ עיכלתי.
*ואיפה היה בזמן המשחק המשתמש אדום טורקי,העדיף לראות "ריץ' רץ'" או "שמיניות באויר"?
בקיצור,שמישהו יקליט את זה.חשוב לחנך את הדור הצעיר לדעת ולראות גם רגעים שכאלה.
הייתי, וטוב שלא היית.
בלתי נתפס לילד בן 10 שרק שנה לפני כן חגג אליפות צמוד לרפי שמואל על הדשא במקדש, לקלוט שהקבוצה שלו, האימפריה הגדולה, יורדת ליגה.
היינו במשחק הזה ביציע הדרומי (זה שקרוב יותר לבריכה ולמגרשי הכדורסל) ואני זוכר בגול של איזמירלי את אבא שלי פשוט יושב בהלם ולא מעכל את מה שקרה. אף אחד לא יכל לעכל את זה.
במשך הרבה זמן אחרי המשחק התעסקו עם הספקולציות האם הבן של אלוהים החטיא בכוונה את בעיטת העונשין במחצית הראשונה (זו שקפצה לקוקוס מהקורה והוא לא החליט מה לעשות עם הכדור, לנגוח או לבעוט).
ציטוט:
המחמירים טוענים שהוא כבר היה סגור בבני יהודה לפני המשחק ולכן האינטרס שלו היה ברור.
אני לא מאמין לזה.
איזה שטויות אלוהים
כן הוא החטיא בכוונה , כיוון את הכדור למשקוף ושירד אחר כך לקו השער ושקוקוס יחטיא את הריבאונד ממטר
יש מספיק חומר על סיני המאמן לא צריך להשחיר את סיני השחקן שמעבר לגאון כדורגל , היה ספורטאי למופת ( הלו ימק"א )
כפי שרשמתי, אני לא מאמין לזה.
הספקולציות אכן היו, על כל פנים.
עד גיא לוזון סיני היה השחקן הכי גדול והמאמן הכי גרוע בהיסטוריה של הפועל.
הנה, עוד דבר טוב שגיא לוזון עשה בשביל הפועל - הוכיח לנו שאפשר להיות יותר גרוע מסיני.
איזה ספקולציות?

זה משהו שהזקנה כתב לפני שנתיים.
שאלתי אותו אז,ואני שואל אותך עכשיו.
נגיד שזה נכון .למה הבן של אלוהים היה צריך לחתום לפני המשחק בקבוצה כל כך קטנה שאם הייתה מפסידה לנו את המשחק הייתה כנראה זאת היא שיורדת?
לא הבן של אלוהים החמיץ 2 גולים בטוחים.
למען הסדר הטוב, אני לא חושב שזה מה שהיה.
מצד שני, אי אפשר להתעלם מהמקריות שהוא חתם בקבוצה שהורידה אותנו ליגה.תמיד אירועים כאלה מפרנסים את חובבי הקונספירציות. כל אחד דעתו הוא, אתה כבר יודע שלא צריך לשכנע אותי לגבי הבן של אלוהים.
עידן, הביטוי הזה מגיע לו ובצדק.
עם כל הכבוד לע"ז, לגילי,לשלום ולכל מי שתביא בהיסטוריה (כולל שייע מלך השערים שלנו בכל הזמנים) לא היה שחקן אחד בהיסטוריה של המועדון שעשה את מה שסיני עשה.
מי שהיה בחוד החנית של הקבוצה הכי גדולה של הפועל בכל הזמנים (כן, ילדים. יותר גדולה מהקבוצה של גוטמן) ראוי לביטוי הזה, גם אם לדעתך (הלגיטימית כשלעצמה) הוא מאוס ולעוס.
כל מי שנולד מאוחר מדי ומכיר רק את סיני המאמן הכושל לא יודע מה הוא היה כשחקן, ולכן בעיני זו חובה של מי שכותב פה וראה את הבן של אלוהים משחק ,לקיים את מצוות "והגדת לבנך".
אתה יכול לעשות עם זה מה שבא לך ולקרוא לו איך שאתה רוצה.