תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 20:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 437 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
עגייב שחקן ענק. בעונה הבאה אני מאמין שהוא יהיה כבר באחת מהקבוצות הגדולות.

זה שהוא יהיה באחת הקבוצות הגדולות לא הופך אותו לענק.
סה"כ עוד ילד שיודע לתת פס ומתנהל על המגרש כאילו הוא מינימום רונאלדיניו. לא מהיר מספיק, לא פיזי בגרוש, לא גולר. אפילו ישראל זגורי יותר טוב ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
אמיר עגייב זה נראה לי השחקן הראשון בכדורגל שלנו ממוצא קווקזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ערן כתב:
שחר כתב:
עוד יממה אחת נותרה כדי לראות אם באמת ידין כבר חודשיים סגור!!במכבי תחת חוזה אסטרונומי שגרם לו לסרב לכל ההצעות של הפועל תל אביב או שבלונדיני, ברונו קולטי ושות' הם סתם אוהדים מושפעים שכותבים ספקולציות ללא שום ביסוס.

ספציפית לטענה הזו - לא יכול להיות שהוא סגור מולם בחוזה/בהסכמות אבל לא יגיע אליהם? בוודאי שיכול להיות. זה לא הופך את השמועה/ידיעה הזו לספקולציה חסרת ביסוס.

לפי השמועה הזו הסכומים שמכבי הציעה לו היו כל כך גבוהים שבגללם הוא לא הסכים לשום הצעה מהפועל תל אביב. אם בסופו של יום הוא יחתום בחיפה תמורת סכום נמוך מזה שהוצע לו ובטח בבני יהודה, אז כנראה היו סיבות אחרות לכך שהוא לא האריך את החוזה בקבוצה, כמובן שתמיד אפשר להמציא תירוצים והסתייגויות, אבל בעיניי זה מספיק כדי להפריך את השמועה הזו. בכל מקרה נמתין למחר ואז נהיה חכמים יותר.

אתה שוב טוען דברים שלא סותרים שום דבר אחר.
גם אם ידין סיכם תנאים במכבי (גובה התנאים לא רלוונטי), יש מצב שהשתלשלות העניינים מנעה או תמנע ממנו לשחק שם.
בינתיים, מה שקרה בינו ובין הפועל, מנע או ימנע את המשכו בקבוצה ומעבר לקבוצה אחרת, גם בתנאים פחות טובים ממכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:19 
סנוקר פיקדילי כתב:

מאיפה הבאת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:19 
טרייד ידין על עגייב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

מאיפה הבאת את זה?

אני צוחק.... אבל עגייב באמת נשמע קווקזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
מה עגייב מה?
מה אנחנו צריכים עוד שחקני התקפה?
אם כבר אז לרכוש ולהשאיל להם לשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
אדום כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

מאיפה הבאת את זה?

אני צוחק.... אבל עגייב באמת נשמע קווקזי

עיראקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:39 
ערן כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:
שחר כתב:
עוד יממה אחת נותרה כדי לראות אם באמת ידין כבר חודשיים סגור!!במכבי תחת חוזה אסטרונומי שגרם לו לסרב לכל ההצעות של הפועל תל אביב או שבלונדיני, ברונו קולטי ושות' הם סתם אוהדים מושפעים שכותבים ספקולציות ללא שום ביסוס.

ספציפית לטענה הזו - לא יכול להיות שהוא סגור מולם בחוזה/בהסכמות אבל לא יגיע אליהם? בוודאי שיכול להיות. זה לא הופך את השמועה/ידיעה הזו לספקולציה חסרת ביסוס.

לפי השמועה הזו הסכומים שמכבי הציעה לו היו כל כך גבוהים שבגללם הוא לא הסכים לשום הצעה מהפועל תל אביב. אם בסופו של יום הוא יחתום בחיפה תמורת סכום נמוך מזה שהוצע לו ובטח בבני יהודה, אז כנראה היו סיבות אחרות לכך שהוא לא האריך את החוזה בקבוצה, כמובן שתמיד אפשר להמציא תירוצים והסתייגויות, אבל בעיניי זה מספיק כדי להפריך את השמועה הזו. בכל מקרה נמתין למחר ואז נהיה חכמים יותר.

גם אם ידין סיכם תנאים במכבי (גובה התנאים לא רלוונטי), יש מצב שהשתלשלות העניינים מנעה או תמנע ממנו לשחק שם.
בינתיים, מה שקרה בינו ובין הפועל, מנע או ימנע את המשכו בקבוצה ומעבר לקבוצה אחרת, גם בתנאים פחות טובים ממכבי.

תודה ערן שחסכת לי הסברים לאדון שחר
שכרגיל מחפש בכח להיות צודק וממציא לעצמו המצאות ודמיונות שווא
העיקר להיות צודק...
ההודעות שלך(שחר) בסטטוס הזה מורידות מערכך ( כמה שעוד אפשר לרדת)
מה הקשר בכלל?
יודע מה ? קיבל מליון דולר חוזה ממכבי אז מה?
עדיין רמון צריך לחתום על השחרור שלו.
מהיכרות איתך היה לי ברור שאתה מבין את זה ...
התעלית על עצמך שוב.
שנה טובה ידידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
מה עגייב מה?
מה אנחנו צריכים עוד שחקני התקפה?
אם כבר אז לרכוש ולהשאיל להם לשנה.

EZMAN כתב:
קונה עכשיו מכירה של ידין לבני יהודה בחינם בתמורה לקבלת עומרי עגייב בחינם ו השאלתו לבני יהודה לעונה הקרובה !

פעם אחת שנדע לקנות כישרונות בגיל צעיר ולטפח אותם ולא לקנות אותם בגיל 23 במיליונים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
למה מי זה עגייב? מדהים איך 2 מילים טובות של התקשורת גורמים לכם לקפוץ.

במבחינה מקצועית טרייד של ידין על עגייב זה משהו שבני יהודה צריכה לחלום עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין שיהיה טרייד כי הפועל לא יביאו שחקן שישחק רק בליגה. עגייב הוא פוטנציאל גדול מאוד אבל בני יהודה לא יוותרו עליו כ"כ מהר כי דמאיו יודע שעוד שנתיים הוא מוכר אותו במיליון דולר לפחות, הוא לא יסכן את זה בשביל ידין.
באופן כללי לא מסתדר לי השילוב של קשטן וידין אחרי השנה שעברה, לדעתי זה הנפצה של קצב האידיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:51 
ירדן כתב:

גם בנוער של בני יהודה הוא היה טוב מאוד , לפי שאני זוכר ששמעתי הוא כבש שם 20 שערים מעמדת קשר מרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 21:12 
אגב
קשה לי להאמין שידין יילך לבני יהודה ,בגלל קשטן

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 21:18 
ערן כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:
שחר כתב:

כן, רק שמשהו בתאוריה הזו לא ממש מסתדר. כאילו, אתה באמת מאמין שידין ונציגיו לא לקחו בחשבון את האפשרות שהפועל לא תסכים למכור אותו או לשחרר אותו בחינם ליריבה העירונית? ומכבי באמת הייתה משוכנעת שהפועל תשחרר אליה את ידין שבועות ספורים אחרי שהם לא הסכימו להעביר להפועל את יצחקי? כל זאת אחרי שרמון בעצמו הצהיר שהוא לא ישחרר אותו לקבוצה אחרת בישראל..

ובוודאי שגובה התנאים רלוונטי, הרי הטיעון המרכזי של מובילי השמועה היתה שלידין יש הצעה גבוהה ממכבי וזו הסיבה שהוא מסרב להצעות של הפועל. יודעי הדבר כותבים שאני נאיבי, ידין סגור כבר חודשיים במכבי תל אביב ,הוא חמדן ולכן לא הסכים לחוזה חדש. מחר כשידין יעבור בתנאים שיעבור ובטח אחרי שאפשר יהיה לשמוע את הצד שלו, העשן יתפזר ואז נבין אם באמת הסיבה שידין לא בהפועל היא אותה הצעה ממכבי או שהוא לא באמת רצה להיות בהפועל מסיבות חברתיות ואולי הפועל לא באמת רצתה אותו ורק ניסתה להרוויח בעזרת החוזה המקוצץ עוד זמן כדי למכור אותו בעוד כמה חודשים בסכום גבוה יותר.

וקולטי , הידיעה שהערך שלי ירד בעיניך שברה לי את הלב, לא קל יהיה להתחיל כך את השנה החדשה, אתה כרגיל ענייני להפליא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 21:35 
bruno conti כתב:
ערן כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:
שחר כתב:

תודה ערן שחסכת לי הסברים לאדון שחר
שכרגיל מחפש בכח להיות צודק וממציא לעצמו המצאות ודמיונות שווא
העיקר להיות צודק...
ההודעות שלך(שחר) בסטטוס הזה מורידות מערכך ( כמה שעוד אפשר לרדת)
מה הקשר בכלל?
יודע מה ? קיבל מליון דולר חוזה ממכבי אז מה?
עדיין רמון צריך לחתום על השחרור שלו.
מהיכרות איתך היה לי ברור שאתה מבין את זה ...
התעלית על עצמך שוב.
שנה טובה ידידי

מה שמעולה אצלך זה שאתה תמיד ענייני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 21:38 
מה שמר שחר אולי מסרב לקחת בחשבון זו ההנחה - הלא בלתי סבירה כשרואים את חוסר הגיבוי המוחלט שהמועדון מקבל מחלק מהקהל, אהמ, יחסית לאהדה הבלתי מוסברת לשחקן השנוא ביותר בחדר ההלבשה של הפועל וחביבם של הטביבקצרות - שהתנהגות מספיק סחטנית בתוספת לחץ על הכיס ופיתויים מהזונה הקנדית, יביאו לשחרור החלאה.
אכן, כשהתקוות הללו נכזבות חלופות אחרות צצות.
בהצלחה אביחי, ברייק א לג, כמו שאומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 22:14 
שחר למה בדיוק העשן יתפזר אחרי שנשמע את ידין?

עושה רושם שמבחינתך אצלו האמת המוחלטת
וההנהלה הם בהכרח שקרנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 22:21 
ירדן כתב:

אתה חי בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

וההנהלה הם בהכרח שקרנים

השאלה אם ההיפך זה הנכון.
האם ההנהלה רק צודקת וידין הוא רק רשע.
יש לי הרגשה (וידיעה מסוימת) שזה לא המקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 22:40 
מהפכה כתב:

וההנהלה הם בהכרח שקרנים

לאורך כל הדרך לא לקחתי צד ואפילו ציינתי שגם ידין לדעתי לא בסדר בסיפור, מה שקומם אותי זו דווקא הגישה האוט' שהפכה את ידין , שחקן אהוב ומערך בקבוצה שנים רבות לסרטן, סחטן ושאר הכינויים.
אין לי מידע פנימי, אני לא יודע מי אהוב ומי לא אהוב בחדר ההלבשה, אני רק יודע שכל ההתנהלות מול ידין לכל אורך הדרך היתה מוזרה מאוד ולוותה בלא מעט דה לגיטימציה, שכללה שמועות, הדלפות ושאר ירקות בתקשורת בעיקר בפורום, לידין.

בסופו של יום, תמוז, שאם מנקים את השמועות נמצא בדיוק באותה סיטואציה של ידין השתלב בקבוצה.
מחר נהיה חכמים יותר ונדע מה יעלה בגורלו של ידין, לגיטימי שיבחרו בתמוז מבין השניים מסיבות מקצועיות, השאלה מה קרה בחודשיים האחרונים ואיך העניינים התדרדרו למצב הזה. לזה התכוונתי כשדיברתי על עשן שיתפזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 22:40 
לא הגיוני לסמוך על הגיון מוצק בהחלטותיו של ידין כי האיש סובל מעודף טוסטסטרון.
לכן, סיכומים במכב* יכולים להעשות אבל בלי קשר מבוסס בעולם המציאות.

כל הספירה אחורה אינה רצינית.
כי היום האחרון ואפילו השעות האחרונות יכולות לשנות הכל כמו הדקות האחרונות במכירות פומביות באינטרנט. ובעיקר במצבים מורכבים כמו מול ידין.

ידין צריך להסתפק בהחלטה / הסכם שלא יהפכו אותו לאדיוט הגדול בכדורגל הישראלי, כמו לשבת ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 22:44 
שחר כתב:
מהפכה כתב:

וההנהלה הם בהכרח שקרנים

לאורך כל הדרך לא לקחתי צד ואפילו ציינתי שגם ידין לדעתי לא בסדר בסיפור, מה שקומם אותי זו דווקא הגישה האוט' שהפכה את ידין , שחקן אהוב ומערך בקבוצה שנים רבות לסרטן, סחטן ושאר הכינויים.
אין לי מידע פנימי, אני לא יודע מי אהוב ומי לא אהוב בחדר ההלבשה, אני רק יודע שכל ההתנהלות מול ידין לכל אורך הדרך היתה מוזרה מאוד ולוותה בלא מעט דה לגיטימציה, שכללה שמועות, הדלפות ושאר ירקות בתקשורת בעיקר בפורום, לידין.

בסופו של יום, תמוז, שאם מנקים את השמועות נמצא בדיוק באותה סיטואציה של ידין השתלב בקבוצה.
מחר נהיה חכמים יותר ונדע מה יעלה בגורלו של ידין, לגיטימי שיבחרו בתמוז מבין השניים מסיבות מקצועיות, השאלה מה קרה בחודשיים האחרונים ואיך העניינים התדרדרו למצב הזה. לזה התכוונתי כשדיברתי על עשן שיתפזר.

חותם על כל מילה בהודעה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 22:59 
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
מהפכה כתב:

וההנהלה הם בהכרח שקרנים

חותם על כל מילה בהודעה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 22:59 
שחר כתב:
מהפכה כתב:

וההנהלה הם בהכרח שקרנים

נו, ומה בדיוק התאוריה שלך? שסימנו אותו? שיש איזה קונספירציה? ולמה אתה חושב שמחר תדע הכל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:03 
עוד לא נתקלתי בסכסוך שבו צד אחד תמיד צודק והשני תמיד טועה
ולכן ברור שגם ההנהלה עשתה טעויות

עם ובלי קשר יש לי תחושה שיש פה לא מעט משתמשים {לא שחר} שהתחביב שלהם זה לנגח את ההנהלה
שלא משנה מה היא תעשה הם מחכים בפינה לרגע שבו תעשה טעות ואז גם הדברים הטובים שהיא עשתה כבר לא רלוונטיים
לפעמיים נדמה שטביב עוד מנהל את הקבוצה
וזה חבל
בעיקר בגלל שבסוף מי שנפגע מזה זאת הפועל
וכן לאנשים שחילצו אותנו מטביב מגיע קרדיט
שלשום נפתח פה אשכול לליהי וכמה היא אלופה
וכן ליהי אלופה וכל הכבוד לה.אבל בלי רמון ליהי הייתה עכשיו מתחת לבית של טביב או מכינה שלט למשמרת של מחר
אז הגיע הזמן שנפסיק עם המנטרה של הנהלה זונה ושחקנים קדושים
האמת? בתקופה הזו זה בעיקר מגוחך ועלוב
יש פה לא מעט כאלו שמגיע להם טביב
למעשה עבורם כולם זה טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
זהו שחר, שגם אם ידין יישאר אחרי מחר, יעזוב למכבי או לקביליו יפו, זה לא ישנה הרבה לתיאוריה שידין סיכם את תנאיו במכבי. לא לכאן ולא לכאן. ״מבחן התוצאה״ לא רלוונטי פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
עוד לא נתקלתי בסכסוך שבו צד אחד תמיד צודק והשני תמיד טועה
ולכן ברור שגם ההנהלה עשתה טעויות

עם ובלי קשר יש לי תחושה שיש פה לא מעט משתמשים { לא שחר } שהתחביב שלהם זה לנגח את ההנהלה
שלא משנה מה היא תעשה הם מחכים בפינה לרגע שבו תעשה טעות ואז גם הדברים הטובים שהיא עשתה כבר לא רלוונטיים
לפעמיים נדמה שטביב עוד מנהל את הקבוצה
וזה חבל
בעיקר בגלל שבסוף מי שנפגע מזה זאת הפועל
וכן לאנשים שחילצו אותנו מטביב מגיע קרדיט
שלשום נפתח פה אשכול לליהי וכמה היא אלופה
וכן ליהי אלופה וכל הכבוד לה.אבל בלי רמון ליהי הייתה עכשיו מתחת לבית של טביב או מכינה שלט למשמרת של מחר
אז הגיע הזמן שנפסיק עם המנטרה של הנהלה זונה ושחקנים קדושים
האמת? בתקופה הזו זה בעיקר מגוחך ועלוב
יש פה לא מעט כאלו שמגיע להם טביב
למעשה עבורם כולם זה טביב

מסכים איתך במאה אחוז.
אין בכלל מקום להשוואה בין החלאה שהיה פה קודם לבין מי שמוביל כרגע את המועדון.
עכשיו, גם אם טועים (וטועים) , זה לפחות מגיע ממקום של טובת הפועל.
אני חושב שדינו כבר כתב את המשוואה הנכונה :
ההנהלה הנוכחית 58 - טביב 0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:14 
אוגוסטוס, אין לי שום תיאוריה ושום קונספירציה ולך יש?
מחר נדע איפה ידין יהיה ובאיזה תנאים בדיוק, זה לא פתרון סופי אבל התקדמות בפיזור הערפול סביב הסאגה הזו.

מהפכה- הגיע הזה להיגמל מהמנהג המעצבן הזה של לכתוב שלאנשים מגיע טביב ושהם מתגעגעים לטביב בכל פעם שמישהו מעז להעביר ביקורת ואני לא מדבר על הטרולים הקבועים והקטרנים הרגילים.
בכל אופן, במקרה הגרוע זה נגמר בהודעות בפורום, לא מבין על מה הרעש בכלל, מה עוד שבסאגה הזו מי שמעביר ביקורת הוא בכלל מיעוט שבמיעוט.
והערה נוספת- בלי ליהי והאנשים הקדושים שעשו מה שעשו בשנה שעברה גם אם רמון היה עושה פליק פלאק באוויר והופך עולמות הוא לא היה היום הבעלים של המועדון. אז בוא לא נשכח את הצד השני של המטבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא ילך לשום מקום עד הבוררות.
חבל שככה זה נגמר אבל סיכום במכב* הוא בלתי נסלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 437 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: