אדום אופטימי כתב:
אנשים פלורליסטים הגונים סולדים בד"כ מהכללות.
יש לי את הרושם שחלקים גדולים בקהל של אטלטיקו סולדים מהנאו נאצים שנימצאים בקהל, ואינם חלק ממנו.
יש לי את הרושם שלמרות שאולי יחסית לקבוצות אחרות יש להפועל יותר אוהדים אנטי ציוניים , אבל עדיין אף אחד ,ככל שידוע לי, לא רואה את אוהדי הפועל כולם כאנטי ציוניים ומתייחס להפועל כקבוצה אנטי ציונית.
באותה מידה לטעמי כותרת האשכול אינה במקומה. יכול להיות שיגיע איזה נאו נאצי. אולי אפילו קבוצה כזו. אני סומך מאוד על משטרת ישראל שבמידה ויונפו צלבי קרס ביציע היא תדע לטפל בכך ולא תיסתתר סביב "חופש הדעה והביטוי " .
אני סומך על משטרת ישראל שתדע לאבטח את צופי הכדורגל התמימים והלא אלימים כמו שעשתה במשחק נגד הפולנים לפני שנה.
אני גם מקווה שקבוצת החוליגנים באדום , ידידיו של המזהיר בפתח , הפיקו גם הם את הלקחים מביקור החוליגנים הפולנים, ולא יתגרו באלה מאתלטיקו ולא יקבעו מפגשים ליד המלון של האורחים כדי שלא נקרא על עוד אוהד הפועל שאיבד את עינו (מספרים שדווקא אוהד שהסתייג מקביעת קרב הרחוב המתוכנן) ועל עוד אוהד הפועל שראשו שימש מד עוצמה לקשיחותו או לחדותו של בקבוק משקה מזכוכית.
בעצם למי איכפת מה קורה למתאגרף, שעולה לזירה וסופג מכות. רק שישאירו את קרבות האיגרוף לזירה ושהיא תיקבע ולא לאיזור בלומפילד.
מצד אחד אתה קורא להם חוליגנים ומצד שני מתפאר פה באופן מרומז בכמה טוב אתה מתמצא באירוע.
כל הכבוד אביר הצדק והאנטי אנטי ציונות.