אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
ראשית, הסיכום היה שאני יכול לקרוא לך מרעי ובתמורה, אם ויקטור מגיע לעשרה שערים אז חולצה עלי.
אז ככה מרעי,
לגבי ידין. לא מקובל עלי שאוהד ללא תפקיד רשמי בהנהלה סוגר חוזה מול שחקן. אם האוהד מבטיח לו דברים שההנהלה לא יכולה לעמוד בהן. הרי החוזה שאביחי הגיע לחתום עליו אחרי ההצהרה של מיליון דולר לחמש שנים פוצץ בגלל שהוא היה מורכב חצי משכר בסיס וחצי מפרמיות, ובגלל זה העו"ד של ידין (כנראה איש טיפש בפני עצמו) פוצץ את כל העניין ואמר שהפועל הציעו לאביחי חוזה מעליב.
למה שאוהדים יכנסו לכזו סיטואציה דומה ? מי מסמיך אוהד לדבר בשם הקבוצה ? אם אני בא מחר לאביחי ושואל אותו כמה הוא רוצה, הוא אומר לי 250 אלף דולר פיקס למשך שלוש שנים. אני יכול להגיד לו "סגור, עלי" ?
לפי הכתבה באדום עולה האוהדים סגרו איתו את התנאים, נסעו לרמון בשביל לבשר לו את הבשורה והוא התקשר אליהם מהדרך וביקש לבטל את מה שסוכם.
שוב, אני בעד מעורבות אוהדים אבל שזה יהיה בצורה מסודרת וראויה.
אוי איך בא לי חולצה של ויקטור
ואתה לא יכול להגיד "סגור, עלי".
אתה יכול לומר תודה, הבנתי, עכשיו נראה מה אומר רמון. שוב, גם אם זה לא עובד, נזק אין פה. אף אחד מהצדדים לא יכול להאשים את המתווך בשום דבר. ומספיק לעשות מכל זבוב פיל.
אז זהו, שמה שהיה כתוב זה שהאוהדים סגרו את התנאים מול אביחי ונסעו לספר את זה לרמון, רק שבדרך אביחי התקשר אליהם וביטל הכל.
לא יודע. לא מסתדר לי שאוהד יבוא לשחקן ויגיד לו "כמה אתה רוצה". נראה לי צדוק חממי כזה, אבל יכול להיות שזה אני. בכל מקרה זה מים מתחת לגשר. אני מקווה שהמעורבות של האוהדים בהנהלה תוסדר כמה שיותר מהר וינתן תוקף רשמי לכל הפעולות האלו.
לגבי החולצה, תמשיך לדמיין. אני אפילו לא מכניס את זה להוצאות העתידיות שלי מרוב שאני בטוח שזה לא יקרה.