שער 7 נוסטלגיה כתב:
אם רוצים לשחק עם גילי, בן חיים טוטו ודאמרי בהרכב אז אין ברירה לשים שני קשרים פיזים באמצע. תשימו במקום אחד מהם עוד אחד טכני ורך וזה יהיה המתכון האמיתי לאיבוד שליטה. וזה לא ששניהם אנטי כדורגל , בטח לא בנוף הכדורגל הישראלי.
דווקא החיפוי על ההתקפה לא מטריד אותי, אני לא רואה במה זה שונה מכל רביעייה התקפית שעולה בדרך כלל בקבוצת כדורגל.
מה שמדאיג זה ההגנה ובעיקר מרכז ההגנה שהולך להיות די נוראי השנה, ועליהם הקישור האחורי יצטרך לחפות.
redrony כתב:
לא, במשחק חוץ בקריית אליעזר אתה לא רוצה לעלות עם ידין. אתה רוצה לעלות ולשחק את הכדורגל שלך עם הכשרון שיש לך והיתרונות שיש לך.
כמו שכשעלית עם כל מיני מערכים מיוחדים בסלטיק פארק, המבורג וקאזאן זה לא עזר לך להיראו יותר טוב, אלא בדיוק ההיפך.
שעלית למשחק עונה על האליפות בחיפה עם ערן זהבי ורמוט ודה רידר בקישור, ניצחת (ולפחות בחצי השני גם שיחקת טוב).
זה שצריך אותו כגיבוי, סבבה. כבר דובר פה. לא הגיוני להחזיק שחקן כזה בתור שחקן ספסל ובטח לא טיפוס כמו ידין.
כולם יכולים להיות חלשים. גם גילי, גם ממן וגם טב"ח. יש על הנייר קבוצה עם פוטנציאל התקפי מצוין והבעיה היחידה שנראית כרגע זה משחקים שדג'מבה לא יכול לשחק. נכון, הפתרון שם לא יהיה אידיאלי בטח לא ששי פצוע עכשיו. אתה רואה את ידין יושב על הספסל ונקרא לדגל שדג'מבה עם צהובים? אני לא.
גם עלינו באיזה קמפיין אירופי עם קישור אחורי של גאבור, אונישנקו, יוסי ופישונט. ממה שזכור לי הלך לנו לא רע.
אם דג'מבה לא יכול לשחק זו לא בעיה אלא אסון, יש לנו מרכז הגנה נוראי ואף קשר חוץ ממנו שיודע לעשות הגנה. גורדנה שחקן ששתי התכונות הכי חשובות בעמדה הזאת הן שתי התכונות שבהן הוא הכי גרוע שזה כושר גופני ושכל, שי שחקן איטי שלא מסוגל לעשות הגנה בחיים ואף אחד לא יודע מתי הוא יחזור ואיך (בפעם הקודמת שהוא חזר מפציעה קשה הוא נראה כמו שחקן ליגה א' ולקחה לו עוד חצי שנה כדי לחזור לשחק נורמלי). וזה לא שאם הסיבה העיקרית שבגללה אנחנו צריכים את ידין היא שאין לנו אף אחד חוץ מדג'מבה בעמדה הזאת, זה אומר שהתפקיד היחידי שהוא ימלא זה המחליף שלו. בחייאת, אתם לא שנה ראשונה בכדורגל, אתם צריכים לדעת שהשחקן ה-12 וה-13 בסגל משחקים אותה כמות כמעט כמו שחקני הרכב, בטח בעונה של אירופה שיש 50 משחקים.
el dudernio כתב:
הבעיה המרכזית תהיה בזמן אליפות אפריקה, אם דג'מבה דג'מבה יהיה שם לנו לא יהיה קשר אחורי.
דווקא זאת לא בעיה כי דג'מבה כבר המון זמן לא חלק מנבחרת קמרון שגם ככה בסכנת עלייה אחרי הפסד מביך 2:0 בקייפ ורדה.
אבל זה לא משנה בכלל, מה אם במקום אליפות אפריקה הוא נפצע לחודש? או לחודשיים?
אנשים חיים בסרט ששחקן בן 31 שלא עשה הכנה גופנית לעונה יוכל להחזיק שני משחקים בשבוע ועוד בעמדה כל כך תובענית בלי להיפצע, או לחילופין חיים בסרט ששחקנים שלא מסוגלים לעשות הגנה כמו שי או גורדנה יכולים לשחק בתור קשר אחורי לפני מרכז הגנה מביך וזאת לא תהיה קטסטרופה.