אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אהבתי מאוד את ההודעה של fez. כיף לקרוא הודעה עניינית כזו. אין פה עניין של לא להעביר שחקן למכבי בפרינציפ. הכי פשוט כמו שהוא כתב, אתה מחליש את עצמך ומחזק את היריבה שלך לאליפות. הנושא הכלכלי פה לא רלוונטי. עם כל ההבנה שלי לענייני תקציב, הפועל קבוצה שצריכה להתנהל עם חשיבה לטווח ארוך. כמו ש-fez כתב זו יכולה להיות החלטה של אליפות, אליפות שיכולה לעשות הרבה כסף עבור הפועל ולעצור את מכבי.
100%. אפילו 1000%. גם אני מסכים עם כל מילה.
אבל נניח שאף שחקן לא מבוקש פרט לטוטו (או יש שחקנים מבוקשים אבל בסכום שלא יאזן תקציב). מה אתה עושה?
נניח שיושבי ישער 1 לא עונים לטלפון ומה שיש זה מה שיש. מה אתה עושה?
אני לא מכיר את המצב לאשורו ולכן הדיון הוא תיאורטי, אבל כנראה שזה לא כל כך פשוט
לא ממש פייר לשאול אותי כי אני לא מנהל את הקבוצה. לא יודע מה קורה שם, מה המצב של הקופה.
אבל אני אומר לך דבר אחר. אם להפועל בסופו של יום לא יהיה אדם שמביא כסף מהבית זו תהיה בעיה. לא אומר לשפוך 50 מיליון כמו גולדהאר כל שנה, אבל הראייה צריך להיות הישגית ברמה של קבוצה כמו הפועל.
אני לא מתלונן. בנו פה בחודשיים קבוצה שהייתי יכול רק לחלום עליה. זה עדיין לא אומר שמהנקודה הזו אפשר להגיד עשינו את שלנו, תגידו תודה, הכל זה בונוס.
כרגע יש פה עניין נקודתי. אין לי שום עניין להיכנס לכיס של אף אחד, אבל לא יכול להיות מבחינה הגיונית מהלך שבו אתה מחליש את עצמך ונותן מתנה ליריבה העיקרית שלך על האליפות. צריך להפוך חצי עולם לפני שעושים דבר כזה. שהופכים חצי עולם, בסוף מסתדרים.