nati כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:
kobster כתב:
החשש הכי גדול שלי זה שיחליטו למכור את טוטו והתגובה הלא פרופורציונלית הצפויה של האוהדים תבריח גם את רמון או את כל מי שעוד איכשהו שוקל להצטרף אליו.
אולי כדאי שנשים לעצמנו מראה מול הפרצוף ונרגע קצת.
מי שנמצא כרגע בראש המועדון רוצה את טובת הפועל. הוא יעשה טעויות כמו גם מהלכים מוצלחים.
כולנו צריכים להפסיק להסתכל על כל מהלך ומהלך בהיסטריה וניתן לנהל למי שצריך לנהל.
נוצרה סיטואציה שצריך לקבל החלטה לא פשוטה ונראה לי שהמעט שאנחנו כאוהדים יכולים לעשות זה לתת גב להנהלה הקיימת.
הם לא טביב. שאף אחד לא ישכח את זה.
בולשיט.
לתת את טוטו זה לתת את האליפות למכבי, וזו יריקה בפרצוף של האוהדים.
אין שום מחילה, ובטח שלא תמיכה במהלך כזה.
אתה לא צריך לשכנע אותי לגבי החשיבות של טוטו.
חלוץ שפיץ הכי טוב בארץ ביי פאר.
כמו בכל מערכת יחסים, יש דבר שנקרא אמון בסיסי.
אם אתה מאמין שההנהלה חושבת אך ורק על טובת הפועל, אפשר להביע דעה לכאן או לכאן אבל אם מתקבלת החלטה צריך לתת להנהלה הזו גב.
אם נמשיך להגיב בהיסטריה ולעשות מכל דבר סקנדל, נישאר בסוף לבד.
אני מאמין שמי שמקבל את ההחלטות יודע שלשחרר את טוטו למחלה זה הדבר הכי מטומטם ולא נכון שצריך לעשות.
אני גם מאמין ש
אם הוא יעשה את זה, סימן שאין ברירה .
אתה רוצה להגיד לי ש3-4 מיליון שקל זה באמת ההבדל בין הקיום של הפועל להתפרקות?
לא,
זה 3-4 מיליון שקל שלא קיימים וצריכים להביא אותם מהבית או לחילופין לבנות על הצלחה באירופה (8 נקודות שוות בערך 4 מיליון שקל, לפני הכנסות מכרטיסים).
יכול להיות שלדעתי ולדעתך זה סיכון לגיטימי (ואפילו הצליח לטביב בעונת הצ'מפיונס), אבל אני גם אבין את מי שלא ירצה לקחת סיכון מעבר למה שהוא לקח עד עכשיו (והוא לקח אחושילינג).
המסר שלי אחד - אם אנחנו מתישהו רוצים להתחיל לבנות יחסי אמון קהל-הנהלה, ההנהלה הזו היא אופציה לא רעה להתחיל בה. אחרת, כל שנתיים יגיע הבעלים התורן שנקיז את דמו על כל מהלך, עד שלא ישארו יותר בעלים תורניים.
אנחנו נהנים ללגלג על הבבונים והקהל המגעיל שלהם, שהוא הסיבה העיקרית לכך שאף אחד לא רוצה להתקרב אליהם, אבל אני לא מכיר אנשים שפויים שיהיו מוכנים לרבבת אנשים שמורידים עליהם גרזן על כל החלטה שלא נראית להם, ללא קשר להחלטות הטובות והמצוינות שקיבלו לפני כן.
אם מאמינים שההנהלה הזו רוצה בטובת הפועל (אני מאמין שכן, אתה רשאי גם לא להסכים), בואו ניתן להם לעבוד.
כמו שכולם סגדו פה שהביאו את ורמוט (ואני בערך היחיד שהתריע שהבאה של גילי תכניס אותנו לבור תקציבי ותמיד תהיתי מאיפה הכסף), אי אפשר לאיים איומים ולהיכנס להיסטריה שרוצים לאזן את התקציב בלית ברירה.
אם זה מגיע למצב שאנשים בהנהלה מקבלים טלפונים ואיומים מאוהדים שלא ימכרו את טוטו אחרי שהביאו את ורמוט אז וואלה, אולי אנחנו לא כ"כ רחוקים מהבבונים כמו שחשבנו. הגמל בד"כ לא רואה את הדבשת של עצמו.