NARKOTIKA כתב:
לאלרואי כן יש מקום בסגל.
הוא עדיין שחקן קו מהיר כשאנחנו מלאים בשחקני אמצע שרוצים כדור לרגל.
אפילו ורמוט, שכולם פה מציבים אותו בצד ימים במקום כהן, הוא שחקן שתמיד מושך לאמצע.
הוא וטב"ח היחידים מהסגנון הזה בסגל.
אני חושב שהעומק בסגל מושלם. במצב כספי אופטימלי, היחידים שאני משחרר זה את הצעירים (שרם, ארתור, כפיר) להשאלה.
מהקישור ומעלה יש 6 מקומות, ועליהם יש לנו 12 אופציות. (אריק, אלרואי, ברונו, שי, גורדנה, ממן, גילי, טב"ח, מרעי, דמארי, טוטו, סלים)
המצב האידיאלי בקבוצה הוא 2 שחקנים על כל עמדה, תשאלו את מכבי חיפה שלקחה פה 7 אליפיות בעשור.
מתוך ה12 - שניים גם ככה פצועים, סלים שיכול לקחת על עצמו רק מחצית, נשארנו עם 9 אופציות להרכב על 6 עמדות. אין צורך לדלל.
ידין לא נכנס למשוואה. אם הוא ימשיך, היה צריך למכור מישהו.
אני כמובן מבין שהקבוצה בבעיה כלכלית אז למצב אידיאלי אנחנו לא יכולים לשאוף וצריך להתפשר. ההודעה הזאת היא ברמה התיאורטית בלבד, כי כל שנה יש פה ויכוח על עומק הסגל. נכון להיום הוא מצויין.
למה אתה מוציא את ידין?
להגיד 12 (או 13) שחקנים על 6 עמדות זה קצת משקר.
קשר אחורי יש לך רק אחד, שניים את מחשיבים את ידין. אף שחקן אחר מהרשימה שלך לא יכול לשחק מאחורה, כולל שי ובטח שגורדנה והאחרים.
חלוצים יש לך את טוטו, דמארי ומרעי. סביר לגמרי.
בין הקשר האחורי לחלוצים, לעומת זאת, יש לך עודף של לפחות שחקן אחד. על שלוש משבצות יש לך שמונה שחקנים: שי, גורדנה, ממן, סלים, ברונו, גילי, טל ואלרואי. גם בלי בעיה כלכלית הייתי אומר שיש פה צורך לשחרר שחקן אחד. עם הצורך למכור שחקן, מכירה של אלרואי היא בגדר חובה.