תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 01:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טוטו או ידין למכבי - זה יקרה בימים הקרובים
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
its-sick כתב:
לירן כהן כתב:
אין לי מושג למה מבין כל הקבוצות בוחרים לחזק דווקא אותם
כי רק הם זורקים כסף בלי חשבון, וכסף זה מה שאנחנו צריכים.

300 אלף זה בלי חשבון?
לפני 4 שנים כשעוד אף אחד לא שמע עליו שלמנו תמורתו 600 אלף.

רק תחשבו על קישור של ידין ואלברמן.
טביב נתן לחבר שלו חוזה של כמעט שני מיליון שקל. רק השכר שלו לשנה הזו כבד מאד.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טוטו או ידין למכבי - זה יקרה בימים הקרובים
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:25 
אדום נחמד כתב:
nati כתב:
its-sick כתב:
לירן כהן כתב:
אין לי מושג למה מבין כל הקבוצות בוחרים לחזק דווקא אותם
כי רק הם זורקים כסף בלי חשבון, וכסף זה מה שאנחנו צריכים.

300 אלף זה בלי חשבון?
לפני 4 שנים כשעוד אף אחד לא שמע עליו שלמנו תמורתו 600 אלף.

רק תחשבו על קישור של ידין ואלברמן.

רק לגבי המשפט השני, קישור של ידין ואלברמן הוא איטי ותוקע משחקים. אין לו שום יתרון. ממש כמו לשים את ידין ליד דג'מבה (מה שאף אחד פה לא חושב שרעיון טוב)

אולי אתה לא חושב.
אני חושב שקישור של ידין ודג'מבה עם שאר השחקנים שיש לנו זה מתכון לאליפות.ולפחות עוד שלב באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה היינו עושים אם טביב היה מעביר את טוטו או ידין למכבי?
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:27 
עבד 14 כתב:
לטביב היתה קופה עשירה לכן אין סיבה מוצדקת למהלך כזה
רמון קיבל קבוצה מרוסקת זאת אומרת שאם צריכים למכור שחקן אז צריכים למכור גם אם זה למכבי.

גם אם זה יבוא על חשבון אליפות+ליגת האלופות להם במקום אלינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:31 
Charlie כתב:
1. אילו טביב היה נוהג בידין ובתמוז כמו שרמון נוהג ונהג בהם (ונוסיף את מכירת נוסא) אני מניח שאחת מחנויותיה של אשתו כבר היתה עולה באש... במילים אחרות, זה היה גורם לפיצוץ גדול בין ההנהלה (הקודמת) לאוהדים. אבל לרמון יש חסינות, אמנם לא מלאה (עדיין יקשה עליו למכור את תמוז למכבי) אבל הוא יצליח להעביר מכירת ידין למכבי וכן את מכירת נוסא לאירופה. אגב, די ברור שאילו טביב היה נשאר אז ורמוט היה היום במכבי, אין סיכוי שהוא היה חוזר לחיקו החם של טביב...

2. ידין גמר בהפועל. איך שלא תהפכו את זה. הדילמה היא למכור אותו, גם למכבי, וכך לחסוך את השכר הגבוה שלו וכן לקבל עליו כמה מאות אלפי דולרים, או להיתקע עם החוזה שלו עד סוף העונה רק כדי להראות אותו מתייבש ביציע - גם לא נקבל אגורה תמורתו בסוף העונה וגם נספוג את השכר שלו. מאחר ולידין יש מחליף ראוי בקבוצה (אריק) ולטוטו אין, ומאחר ולמכבי חסר מס' 9 להשלמת הפאזל (בעוד שקשרים אחוריים דווקא יש לה למכביר ויסלח לי קולאוטי שאני לא מתייחס אליו - גם פפ לא מתייחס אליו) אין סיבה למכור את טוטו אבל אפשר לשקול העברת ידין.

3. אני מניח ששיחרור ידין עלול שלא להספיק כלכלית, יש לשקול אפוא השאלתם של כהן וחיימוביץ' שממילא לא יראו הרבה דשא העונה ובכך לחסוך חלק ניכר מהשכר שלהם - אין להפועל בעלים עשיר שהיא יכולה להרשות לעצמה מחליפים כאלה יקרים על הספסל.

בולשיט.אחרי ה20 לחודש שני הצדדים יבינו שאין להם ברירה ,יישבו וייסגרו את כל העניינים.
כבר היו פיצוצים הרבה יותר גדולים אצלנו בכדורגל הישראלי והעולמי שבסוף הצדדים הגיעו להסכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
חבל שהגענו למצב הזה אבל ידין זה הרע במיעוטו.
גם שחרור/השאלה של אלרואי ושל חיימוביץ' (לפי הפרסומים) אמורים להקל על התקציב.
ההשוואות לטביב ולקופה המפוצצת שהוא ישב עליה ורוקן אותה לא במקום בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
רצ'ו יקר,

אתה אמנם איש רב פעלים אבל ,יותר ויותר אתה מזכיר לי בכל הודעה שלך את טל תאומים.
וזו לא היתה אמורה להיות מחמאה.

נוח לי להעיר דווקא בנושא בו דעתינו דומות.

כמובן שזכותך לכתוב את דעותך כמו כל אחד אחר.
אבל,....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
ידין גמר בהפועל זאת עוד מנטרה שהם רוצים שנאמין בה, כאילו זה או ידין למכבי או ידין בחוץ.

ואנחנו זקוקים לו בהחלט.
באירופה הם בטח יכולים ובמשחקים ספציפיים גם צריכים לשחק ביחד.
מעבר לזה יש לא מעט פציעות והרחקות לגרזנים, יש אליפות אפריקה, יש הרבה משחקים העונה, ואין שום גרזן מחליף ראוי על הספסל.
וראינו כמה זה היה קריטי בעבר הלא רחוק כשלא היה לנו כזה.

נערך לאחרונה על ידי אנטיגונה בתאריך 10 ספטמבר 2012, 09:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
החיים מלאים בהימורים, כנראה שעם טוטו הקבוצה יכולה לעשות קמפיין נאה באירופה אני חושב שהימור סביר שהפועל תצליח להוציא בבלומפילד לפחות ניצחון ותיקו אחד ששווים אם אני לא טועה כ300 אלף יורו שזה פחות או יותר מזכה חלק נכבד משכרו של גילי ורמוט (ואני חושב שנשיג הרבה יותר מ4 נקודות בכל הקמפיין עם הסגל הקיים).
מעבר לכך שעם הסגל הקיים יש אפשרות לקחת אליפות ואולי גם להינות בעונה שאחרי מכספי הצ'מפיונס.

ויש את המצב השני בו מוכרים את טוטו ליריבה לאליפות, ואולי אני קצת מגזים אבל אני חושב שטוטו שווה בערך 15 שערי ליגה בעונה לפחות ועוד 2-3 בשלב הבתים של אירופה בהימור זריז הייתי אומר שטוטו שווה באירופה אולי איזה 3 נקודות שנשיג שזה כמו שאמרנו בין ה200 אלף יורו ל300 אלף יורו - נשאלת השאלה בכמה אנחנו נמכור אותו כשתג המחיר שלו שקבע הבורר הוא עד 1.5 מיליון? 300 אלף יורו הינם 1.5 מיליון שקל, אז בשביל מה למכור אותו כשאפשר להמר בצורה מושכלת שאת הכסף הזה סביר להניח שנרוויח עד דצמבר, זה לא איזה אגדה בסופו של דבר כבר הימרו על הסגל הזה עוד לפני תחת הכותרת "העלייה לשלב הבתים של הליגה האירופית" זה הימור יחסית שהוא בטוח בדיוק כמו להשיג 4 נקודות בליגה האירופית בהישג ידנו ואני בכלל חושב שנשיג לפחות מספר כפול.

למכור את טוטו זאת טעות כלכלית ומעבר לכך טעות אסטרטגית כמו שכבר רבים רשמו אתה לא מחזק את היריבה שלך בטח לא באחד הנשקים החזקים שלך.

ואפשר לצחוק על מכבי כמה שרוצים שכבר שנים בלי תואר, יש שם בשנה האחרונה התנהלות תקינה וניסיון לבצע דברים נכונים מאוד לצערי, הצלחה גדולה אחת יכולה להתחיל עשור שכולנו נרצה לשכוח. הדבר האחרון שאנחנו רוצים לתת למכבי זה עוד 15 גולים בעונה (לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:42 
אדום אופטימי כתב:
רצ'ו יקר,

אתה אמנם איש רב פעלים אבל ,יותר ויותר אתה מזכיר לי בכל הודעה שלך את טל תאומים.
וזו לא היתה אמורה להיות מחמאה.

נוח לי להעיר דווקא בנושא בו דעתינו דומות.

כמובן שזכותך לכתוב את דעותך כמו כל אחד אחר.
אבל,....

תודה על האישור להביע דעתי,
שלך,
טל תאומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:44 
ראצ'ו כתב:
noamw כתב:
ראצ'ו כתב:
אנטיגונה כתב:
אם היינו במצב של בית"ר וזקוקים לכל שקל בשביל לשרוד, הייתי רב פה עם כל הפורום אם היתה התנגדות עקרונית למכור שחקנים למכבי.
המצב הוא אחר ושונה לחלוטין.
זה פשוט מאד. יש בדיוק שלוש קבוצות שמסוגלות להתמודד על האליפות יחד איתנו.
אחת זאת האלופה מהעונה הקודמת, השניה זאת הקבוצה שאנחנו במאבקי אליפות איתה ב-10 השנים האחרונות, והשלישית היא היריבה מקרית שלום, עם התקציב הגבוה בארץ.
מי שמתיימר לרוץ לאליפות וביודעין מעביר שחקן בכיר לאחת מהקבוצות האלה, הוא איש לא חכם במיוחד שמחזק את אחת המתמודדות שלנו לאליפות.

ולא השתכנעתי שעל הנניח שני מליון שקל תיפול הקבוצה.
וגם אם כן, שיעשו שמיניות באוויר וימשיכו לחשוב מאיפה מביאים את הכסף.
אפשרות של למכור שחקן בכיר שלנו לאחת היריבות לאליפות לא צריכה להיות קיימת בכלל.

כשהוחלט להביא את גילי ורמוט להפועל ידעו שיש לזה מחיר ויצטרכו לשחרר שחקנים תמורת זה. זו הייתה החלטה מודעת שאפשר להתווכח עליה אבל זו ההחלטה שקיבלו.
שמיניות באוויר עושים כבר שבועיים ועובדה שלא מכרו את טוטו למכבי בינתיים למרות שיש הצעה על השולחן. המסר שלא להעביר שחקנים למכבי עבר להם טוב מאוד.
הבעיה היא שאין אלטרנטיבות. אף קבוצה אירופאית לא רצתה את טוטו בסוף, מכבי חיפה ממש ממש ממש לא רוצה את אביחי ידין, לבוא ולהגיד שיסתדרו עם הבור של הכמה מיליונים כדי להשאיר את אביחי ביציע זה נחמד (אגב אני לא בטוח ששחרור אביחי לבדו יכסה את החוב) אבל הכי קל זה לומר מה לא לעשות ולא מה כן. בסופו של דבר מישהו יצטרך להוציא את הכסף מהכיס כדי לעמוד בהתחיבויות האלה, ולא, למרות השמועות אין אף מיליונר שעומד מאחורי הפועל תל אביב ומזרים כסף לקופת המועדון.
אנחנו כאוהדים צריכים להתנגד להעברת שחקנים למכבי כי אנחנו אוהדים ואוהדים לא יכולים לקבל צעדים כאלה, אבל להנהלה יש גם אחריות ויש תקציב לעמוד בו ולעומת המצב עם אלי טביב שהייתה לקבוצה קופה עשירה, היום המצב הוא שמתחילים מאפס ואין מי שיכול לערוב לכסף במקרה של חוסר.

ראצ'ו - כמה דברים.
אם כל מה שכתבת נכון אז -
1 - למה בנו את הקבוצה עקום? יש לנו (במידה וטוטו עוזב) חוד שמורכב מדמארי ומרעי! ומצד שני, קישור עם עומס גדול מאוד.
2 - למה לא שחררו/משחררים את אלרואי וידין? אם יש מצוקה כ"כ גדולה של כספים שישחררו אותם, גם אם הפיצוי יהיה קטן. פיצוי קטן + חסכון של המשכורות שלהם זה לפחות 3 מיליון ש"ח.
3 - טוטו חשוב לקבוצה כחלוץ ואם רוצים לשחרר אותו חייבים להביא חלוץ. לזרים כבר אין מקום אז מה החכמה? למכור את החלוץ הישראלי הכי טוב שיש פה בארץ ולהביא במקומו את...?
4 - מה אורליצקי אומר על מה שהדגשתי בכתובים שלך?

כמדומני, אורליצקי, לאחר כל הבדיקות שלהם, היו סופר מרוצים מהערבויות של רמון ושות'.
האם אתה מתכוון לכך שאולי כן יש מישהו עם כספים אבל הוא רוצה להימנע ככל שניתן מלהוציא אותם על המועדון?

1. גילי ורמוט לא היה בתכניות עד לפני 10 ימים כשנוצרה הסיטואציה. ידעו מה מצב הסגל אבל החליטו בכל זאת להביא אותו מתוך ידיעה שאם גילי לא מגיע אלינו גם האלטרנטיבה היחידה שנשארת לו היא מכבי. מסכים שטוטו לא צריך לעזוב כי חייבים עוד חלוץ. חוץ מזה שבהחלט נעשו טעויות בבניית הסגל ולא הכל היה מושלם.
2. יש לך קבוצה שמוכנה לקנות את אלרואי? שמוכנה לשלם את השכר שלו? יש קבוצה שרוצה לקנות את אביחי ידין שהיא לא מכבי תל אביב? שמוכנה לשאת בשכר שלו? כולם פה זורקים מכבי חיפה באוויר אבל רובן עטר לא מוכן לשמוע על אביחי ידין בכלל.
4. אורליצקי מרוצה מאוד כי חיים רמון שם ערבויות על תקציב המועדון. לרמון אין רצון להפוך לפושט רגל גם כדי להציל את הפועל והוא יאלץ לעשות שינויים בסגל עם כל הרצון שיש להעמיד קבוצה לאליפות. חוץ מזה מי שרוצה למחות מוזמן, אנחנו מדינה דמוקרטית וזו זכותו של כל אחד להביע את דעתו, שיהיה בהצלחה.

ראצ'ו, צר לי אם לא הסברתי את עצמי נכון יותר.
אין לי שום כוונה למחות כי אני לא מוצא סיבה על מה.
מה שכן, לא צריך לעשות טעויות על גבי טעויות!
אפשר וצריך לעצור לרגע, לחשוב טיפה לעומק.
נעשו טעויות קשות בבניית סגל הקבוצה וזה הזמן לתקן את המצב.
יש לנו 10 קשרים בסגל הקבוצה, 10! נכון, אחד מהם פצוע ויעדר תקופה ארוכה (אבוטבול) ואחד שחוזר מפציעה (גורדנה) ועדיין - מי נתן אישור לכזה סגל לא מאוזן? יודע מה? יאללה, עשו, טעו, אין תלונות אבל בואו נתקן.
מכירת טוטו (ולא משנה לאיזו קבוצה) היא מכה רצינית מבחינה מקצועית - זה לפני הכל.
אי אפשר לשחק עם חלוץ אחד (דמארי) במהלך עונה שלמה. עם כל הכבוד למרעי, על כל השיפור שהוא מציג, זה עדיין לא זה.
אם טוטו עוזב יהיו חייבים להביא חלוץ ברמה גבוהה - אם יש כזה שחקן ישראלי שיחליף אותו, אהלן וסהלן, וולקם אבל ביני לבינך? אין כזה, בטח לא מישהו עם עלויות פחותות מהשארת טוטו.
ורמוט, עם כל האהבה אליו, היה פחות חשוב לסגל ברמה המקצועית מאשר טוטו. אם הבעלים מחליט להביא את גילי לקבוצה (וטוב שעשו זאת) בידיעה ברורה שזה לא נחוץ מקצועית - שישלם! או שימצא פתרונות שלא יפגעו מקצועית בקבוצה.
היה ברור לכולם כי לא ניתן יהיה לאכול את כל העוגה ולהשאירה שלמה.

לאלרואי לא ימצאו קבוצה? גם אם בהשאלה חינם תמורת המשכורת שלו? כמה השכר שלו? מיליון וחצי ש"ח בעונה? מיליון מאתיים?
ומה עם ידין? שילך למחלה ויחסוך לקבוצה עוד 2 מיליון ש"ח.
אני בטוח שכולם מעדיפים את גילי אצלנו ואת ידין שם מאשר להיפך.
אבל בגלל שכל הזמן רצו עם הדברים, בלי לעצור ולחשוב, צריך לשלם על זה עכשיו בצד המקצועי?
חשבתי שהניהול הפעם יהיה יותר מקצועני ופחות רגשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
ידין גמר בהפועל זאת עוד מנטרה שהם רוצים שנאמין בה, כאילו זה או ידין למכבי או ידין בחוץ.

אשפוזו של ניצן חשף את הקשר החם והמיוחד שיש למאמן עם השחקן. ברור לחלוטין שאם זה היה תלוי רק בניצן ידין היה היום שחקן הרכב. יש כנראה (מה זה כנראה, בטוח!) דברים שהם מעבר לשאלה המקצועית. אני מניח שחלקם לא פורסם ואולי גם לא יפורסם לעולם. אבל ברור שמבחינת ההנהלה ידין לא יהיה בהפועל. זו לא רק שאלה כספית שכן ההחלטה על מכירת ידין התקבלה הרבה לפני החתמתו של גילי. אדרבא, חזרתו של גילי רק מחזקת את הרצון להיפטר מהשחקן.

צר לי, לא יודע מהיכן אנשים שואבים את האופטימיות הזו שבסוף, ב-21/9, הצדדים יחזרו ליחסים תקינים והשחקן יחזור לסגל. לא יודע גם מאיפה אנשים חושבים שהפועל תגייס את הכספים כדי להשאיר גם אותו וגם את טוטו אחרי הרכש שבוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:45 
הכל הרי שאלה של תזרים, הרי גם אביחי וגם טוטו חתומים, זה לא שהבקרה צריכה לאשר אותם. כרגע אפשר לנסות להיפטר מאלרואי ויחימוביץ' ( תמורת כלום, רק שיקחו את השכר שלהם ואפילו אם זה להשתתף בכמה עשרות אלפים, ועדיין החסכון מעלות השכר של שניהם הוא עצום ) ולראות מה יקרה עם הקמפיין האירופי, ומקסימום בינואר שימכרו. אני בטוח שזה מעשי, בטח לאנשי קסמים יצירתיים כמו רמון ותאומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:49 
אם טביב היה:
מוכר לאוהדים אחוזים מהקבוצה
מביא להפועל בחזרה את גילי ורמוט
מביא בפגרה אחת מחליף לכל שחקן שעזב את הסגל, פלוס.
מחזיר לשחקני העבר את מנויי הכבוד שלהם.
מוציא מנויים לאירופה במחירים שכולם מרוצים עליהם.
מתייחס לאוהדים בכבוד ולא כאל מטרד.

אז הוא כנראה לא היה אלי טביב, והשאלה הזאת לא במקום.

(אני חושב שלשחרר את טוטו תהיה טעות קשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:51 
kobster כתב:

צודק , ההשוואה בכלל לא במקום , רמון סיכן הרבה מהכיס שלו כדי להעמיד סגל כזה , המצב הכלכלי של המועדון לא מאפשר להחזיק שחקן איקס , ואם צריכים למכור שחקן כדי שהמצב ישתפר אז צריך למכור גם אם זה למכבי .
אני אוהד הפועל והיא היחידה שצריכה לעניין אותי.
המצב הכלכלי הוא עדיין קשה היחידים שעומדים בהסכמם עם רמון זה אנחנו .

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:54 
kobster כתב:

בתחילת הקיץ היו פירסומים שכמה שחקנים(וידין אחד מהם) אמרו שאם הנבלה ימכור אותם.הם ייסרבו לעבור.אני כל כך מקווה שידין יגיד שהוא לא מוכן לעבור.
אני לא מאמין שמכבי יישלמו לו את מה שהוא אמור לקבל מהפועל העונה.ובטח גם לא את החוזה עם הסעיף יציאה לאירופה שהפועל מציע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
kobster כתב:

צודק , ההשוואה בכלל לא במקום , רמון סיכן הרבה מהכיס שלו כדי להעמיד סגל כזה , המצב הכלכלי של המועדון לא מאפשר להחזיק שחקן איקס , ואם צריכים למכור שחקן כדי שהמצב ישתפר אז צריך למכור גם אם זה למכבי .
אני אוהד הפועל והיא היחידה שצריכה לעניין אותי.
המצב הכלכלי הוא עדיין קשה היחידים שעומדים בהסכמם עם רמון זה אנחנו .

תקרא מה שכתבתי למעלה ותבין שהמצב הכלכלי זה עניין של זמן, גם בינואר אפשר למכור כדי לסיים את העונה מאוזנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שפורסם, התקציב אמור להיות 34 מיליון שקל, והוא כרגע עומד על 37.
גם אם מוכרים את ידין למחלה (1.2 אלף שקל) וחוסכים את השכר שלו (כ 2 מיליון שקל) זה מספיק בשביל לאזן את התקציב.
אם גם משאילים את אלרואי אפשר לחסוך עוד חצי מיליון שקל בערך)
השאלה היא האם המשחקים באירופה לא יכולים לקזז את זה. אם כבר מהמרים אז עד הסוף.
קבוצה חזקה שתוציא 10 נק' בבית הזה יכולה להכניס עוד 4 מיליון שקל ולאזן את הכל.
אולי שווה להמר על הקמפיין האירופי ומקסימום בינואר לדלל את הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 09:59 
בואו נרד מההשוואות האלה.
אלי טביב, חוסר-כבודו במקומו מונח, תמיד נזכור אותו ואת התקופה המסוייטת שעברנו איתו - אבל עכשיו יש דף חדש, וצריך לשפוט את הדברים לגופם.
עשו פה הרבה דברים יפים מאוד בקיץ האחרון, וכדאי מאוד שזה לא יסתיים בהעברת שחקנים למכבי תל אביב. בעיקר לא טוטו תמוז.
כאוהדים אין לנו יכולת לשפוט אם המהלך הכרחי או לא, אבל אני מניח שרמון לא היה עושה דבר כזה אם היתה לו ברירה.
אגב, ידין שחקן גדול, וגם העברה שלו לרייך הרביעי עושה לי צמרמורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:01 
kobster כתב:
גם אם מוכרים את ידין למחלה (1.2 אלף שקל) וחוסכים את השכר שלו (כ 2 מיליון שקל) זה מספיק בשביל לאזן את התקציב.

ההכנסות של הפועל העונה הרבה מעל מה שכתבת, לפחות 45 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:04 
kobster כתב:

אח שלי, הוא לקח הרבה סיכונים אני לא הייתי לוקח את הסיכון הזה ובטח לא הייתי מחכה לינואר כי אתה לא יודע מה יכול להתפתח.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:05 
אסור להעביר למכבי את ידין או תמוז.
אני לא מבין איך הרעיונות האלה עולים לאנשים אפילו כאופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
kobster כתב:

אח שלי, הוא לקח הרבה סיכונים אני לא הייתי לוקח את הסיכון הזה ובטח לא הייתי מחכה לינואר כי אתה לא יודע מה יכול להתפתח.

ידוע.
זו החלטה שלו ואני מאחוריו לא משנה מה יוחלט בסוף.
בניגוד לטביב, הוא באמת מסכן כסף אישי שלו בשביל הקבוצה.
אפשר להסכים עם ההתנהלות או לא, אבל בהפועל הלכו על טקטיקה של העמדת סגל רחב ועמוק ומתוכו לשחרר את מי שצריך או את מי שיש לו ביקוש.
כמו בכל דבר אחר בחיים, יש לטקטיקה הזו פלוסים ומינוסים. נקווה שבשורה התחתונה הפלוסים יגברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:15 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
בואו נרד מההשוואות האלה.
אלי טביב, חוסר-כבודו במקומו מונח, תמיד נזכור אותו ואת התקופה המסוייטת שעברנו איתו - אבל עכשיו יש דף חדש, וצריך לשפוט את הדברים לגופם.
עשו פה הרבה דברים יפים מאוד בקיץ האחרון, וכדאי מאוד שזה לא יסתיים בהעברת שחקנים למכבי תל אביב. בעיקר לא טוטו תמוז.
כאוהדים אין לנו יכולת לשפוט אם המהלך הכרחי או לא, אבל אני מניח שרמון לא היה עושה דבר כזה אם היתה לו ברירה.

צעד קדימה,שניים אחורה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
בואו נרד מההשוואות האלה.

צעד קדימה,שניים אחורה!
כבר היו לפחות שבעה צעדים קדימה, צעד אחד אחורה זה ממש לא נורא אם צריך איזון כלכלי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
nati כתב:
בואו נרד מההשוואות האלה.

צעד קדימה,שניים אחורה!
כבר היו לפחות שבעה צעדים קדימה, צעד אחד אחורה זה ממש לא נורא אם צריך איזון כלכלי.

שבעה קדימה שמונה אחורה.
אתה לא מטפס על עץ בגובה 10 מטר ויורד ממנו בקפיצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
טוטו זה שחקן שיכול להכריע אליפות לכאן או לכאן

רמון בשביל מליון דולר (הלכתי רחוק ) תתן למכבי אליפות בידיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:29 
its-sick כתב:
nati כתב:
בואו נרד מההשוואות האלה.

צעד קדימה,שניים אחורה!

צודק, וזה אפילו לא צעד אחורה כי זה לטובת המועדון.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:39 
רק טובת הפועל צריכה לעניין אותנו.

מיליון דולר זה כסף וגם חצי מיליון זה כסף.
רמון עשה הרבה דברים טובים בתקופה קטנה , ומגיע לו שנעמוד מאחוריו .

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:47 
עבד 14 כתב:

+1
או
+10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2012, 10:54 
noamw כתב:
עבד 14 כתב:

+1
או
+10

מצד שני הצלחה העונה באירופה אליפות וגביע האלופות בעונה הבאה זה הרבה הרבה יותר כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: