תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 17:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת ישראל במקודמות מונדיאל 2014
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
וואו...
הוא היה בעד הפורטאים האולימפיים למעט הכמה שהוא לא(אני גם הייתי מאושר כשרם וארליך הפסידו, והייתי בעד שלי קורזיץ תזכה במדליה). הוא בעד הספורטאים הפראלימפיים.
הוא לא בעד הנבחרת.
וגם אני.

אני רק לא מבין מה זה עניינכם ולמה זה מעניין אותכם בגול של מי כל אחד קופץ בבית שלו. כולה משחק כדורגל. למה אנשים צריכים להצהיר הצהרות ולצאת בהכרזות, כולה קבוצת כדורגל נגד קבוצת כדורגל, מה זה עניינכם בכלל? תצהיר והכל יהיה בסדר אלק... ואם הוא לא יצהיר? אז לא יהיה בסדר? אוי לא. איך אנשים יתמודדו עם זה?

חביבי, הוא נכנס פה לויכוח. אם זה לא מענין אותו הוא יכול לא להתערב. מה זה עניננו? מה זה עניינך שאני אוהב את ויקטור מרעי וחושב שצריך לבקש מליון יורו על אביחי?
אני רושם את זה בפורום פתוח, אני לא יכול לצפות שלא יגיבו לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:31 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
וואו...
הוא היה בעד הפורטאים האולימפיים למעט הכמה שהוא לא(אני גם הייתי מאושר כשרם וארליך הפסידו, והייתי בעד שלי קורזיץ תזכה במדליה). הוא בעד הספורטאים הפראלימפיים.
הוא לא בעד הנבחרת.
וגם אני.

אני רק לא מבין מה זה עניינכם ולמה זה מעניין אותכם בגול של מי כל אחד קופץ בבית שלו. כולה משחק כדורגל. למה אנשים צריכים להצהיר הצהרות ולצאת בהכרזות, כולה קבוצת כדורגל נגד קבוצת כדורגל, מה זה עניינכם בכלל? תצהיר והכל יהיה בסדר אלק... ואם הוא לא יצהיר? אז לא יהיה בסדר? אוי לא. איך אנשים יתמודדו עם זה?

חביבי, הוא נכנס פה לויכוח. אם זה לא מענין אותו הוא יכול לא להתערב. מה זה עניננו? מה זה עניינך שאני אוהב את ויקטור מרעי וחושב שצריך לבקש מליון יורו על אביחי?
אני רושם את זה בפורום פתוח, אני לא יכול לצפות שלא יגיבו לי.

כי אתה מתווכח פה עם רגשות של בן אדם.
זה כמו שהוא יצהיר שהוא אוהב את חברה שלו, ותכנס איתו לויכוח למה הוא אוהב את חברה שלו ולא את חברה שלך. למה? ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
כי אתה מתווכח פה עם רגשות של בן אדם.
זה כמו שהוא יצהיר שהוא אוהב את חברה שלו, ותכנס איתו לויכוח למה הוא אוהב את חברה שלו ולא את חברה שלך. למה? ככה.

טוב, זה לא ממש ככה. נסיים בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:48 
kobster כתב:
בוסטרו,
למרות שגם אני לא מהחתיכים ההורסים, מקווה שתרשה לי להגיב לך...
עכשיו ברצינות. לגוטמן חיכו בפינה מהשניה שהוא התמנה בגלל שהמינוי שלו היה קונצנזוס והוא התחיל עם כל הדיבורים על קבוצה לאומית ושאר החרטות הרגילות , שאנחנו מכירים אותן היטב.
לגוטמן יש מספיק שונאים בתקשורת, עוד מתקופת הפועל, ויש גם בפורום חבורה לא קטנה של אנשים שמעדיפים לזכור לו את האליפות שהפסיד ב 10/11 ופחות את זה שעוד מהעונה שהוא הגיע הוא לקח קבוצה מפורקת (ד"ש לחבר של בלאד והמחליף של גוטמן עוד שנתיים) במקום האחרון והפך אותה לקבוצה ששיחקה את הכדורגל הכי טוב בליגה החל מאמצע הסיבוב השני ועד סוף הליגה. מעדיפים לזכור לו את השיבוץ האומלל של שבחון ובונדר במשחק ההוא ופחות את זה שהוא לקח שחקנים כמו דגלאס,זהבי,שכטר וורמוט שהיו שחקנים עם פוטנציאל והפך אותם לשחקנים הכי טובים בליגה.
ראית מי כבש אתמול את הגול לישראל ? השחקן הישראלי הכי טוב בעולם. שחקן שגוטמן היה בערך היחיד שהאמין בו בצורה עיוורת מההתחלה. מי כמוך יודע, אחד שליווה את הקבוצה גם במחנות האימונים, כמה גוטמן היה משקיע בהסברים אישיים לביבראס, יושב איתו בהפסקות השתיה וחופר לו במוח על מה הוא מצפה ממנו. ברור שהאופי של ביבראס הוא זה שהביא אותו לאיפה שהוא נמצא אבל עם המאמן שקדם לגוטמן ביבראס היה בדרך לגמור כמו עוד פוטנציאל לא ממומש (אאל"ט גם אתה היית באותו אימון שביבראס ירד אלינו בוכה אחרי השטיפה של לוזון).
בהרגשה שלי, הרבה אוהדי הפועל ובעיקר המסורים יותר, מרגישים שגוטמן לקח להם את הפועל של פעם, כל התצוגות של הרביעיות והחמישיות זה לא באמת הפועל וכל הטרמפיסטים שקפצו על העגלה בתקופתו עדיין כאן, מצפים לאותו דבר ושוכחים את מה שקדם לו.

גוטמן הוא לא מאמן נבחרות, הוא צריך זמן אימונים בשביל להקנות את השיטה שהוא רוצה, והפוליטיקאי שבו הורס לו את האופציה לקבל החלטות כואבות, מה שגורם לו להראות זגזגן ולא החלטי.
בדיוק בשביל זה הוא צריך לקבל 4 שנים (עם טיפה יותר זמני אימון באמצע) ובתום התקופה הזו לשפוט אותו. לא אחרי משחק אחד בחוץ במגרש לא קל.
חכו עם הסכינים והגרזנים, יש מצב שהוא עוד יסתום לכולם את הפה.

קשטן, שום ולוזון דילגו על ביבראס. גוטמן הציל אותו מגורל דומה לזה של אומיט והעניק לכולנו שחקן חשוב (אם כי עדיף היה להציבו קדימה יותר בקישור בצימוד עם שי וגם בצימוד עם ידין שאגב התנכל אליו כמו עבריין).

קובסטר,
+1 לגבי ה-4 שנים. אם כי לטובתו ולטובתנו עדיף שיחזור וימלא את יעודו בחיים - למחוץ את הליגה ובעיקר להביא קבוצה ישראלית לראשונה לדרג השלישי של אירופה, בערך כמו טורקיות ויווניות טובות, ולא רק כהבלחה.

פביו,
לא יודע מה יש לך נגד גוטמן כמאמן הפועל, אבל התשובה לשאלתך נמצאת בתגובה של בצבעים כחול ואדום (כמה תגובות לפני מה שכתבת). והתגובה כוללת התיחסות לשגיאות לוגיות פשוטות וחוזרות של משמיציו שהן עיקר טענותיהם. שוב, שגיאות לוגיות וחד משמעיות כמו מתימטיקה ולא קשור לעובדות שאינן חד משמעיות.
על הבעייתיות של גוטמן כמאמן הנבחרת כתבתי שנים לפני שמונה למאמן נבחרת. ומילה מילה אותו הדבר גם הבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ציטוט:
אני ארמוז לך אבל. השאלה המרכזית היא למה אתה "אוהד" ארגנטינה, אבל לא את ישראל. ואתה עוד משווה את זה להפועל. הזוי.

לא שהוא חייב לך לך משהו, כי כמו שאתה אוהב להגיד "מי את בכלל?", אבל הוא נולד וגדל בארגנטינה.

מייקס סנס.

אז מה לגבי, שנולדתי וגדלתי בישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:58 
Frank Serpico כתב:
19 כתב:
ציטוט:
אני ארמוז לך אבל. השאלה המרכזית היא למה אתה "אוהד" ארגנטינה, אבל לא את ישראל. ואתה עוד משווה את זה להפועל. הזוי.

לא שהוא חייב לך לך משהו, כי כמו שאתה אוהב להגיד "מי את בכלל?", אבל הוא נולד וגדל בארגנטינה.

מייקס סנס.

לא הבנתי את השאלה
שמו את ה"אוהד" באוהד ארגנטינה במרכאות, כאילו שאין לו שום קשר לנבחרת הזו. אז הסברתי מה הקשר.
אתה גם אוהד נבחרת של מדינה שנולדת וגדלת בה? אז גם לך לא צריכות להיות מרכאות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Frank Serpico כתב:
19 כתב:
ציטוט:

מייקס סנס.

לא הבנתי את השאלה
שמו את ה"אוהד" באוהד ארגנטינה במרכאות, כאילו שאין לו שום קשר לנבחרת הזו. אז הסברתי מה הקשר.

השאלה היתה האם זה לא הגיוני שאהיה אוהד (בלי מרכאות) של המדינה שבה נולדתי ושבה גדלתי? האם זה יהיה מוזר?

וכנגזרת מכך האם זה לא מעט מוזר להיות אנטי הנבחרת של המדינה וגו'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:06 
Frank Serpico כתב:
19 כתב:
Frank Serpico כתב:
19 כתב:
ציטוט:

מייקס סנס.

לא הבנתי את השאלה

השאלה היתה האם זה לא הגיוני שאהיה אוהד (בלי מרכאות) של המדינה שבה נולדתי ושבה גדלתי? האם זה יהיה מוזר?

וכנגזרת מכך האם זה לא מעט מוזר להיות אנטי הנבחרת של המדינה וגו'?

א. הגיוני
ב. לא, אני לא מוצא שום דבר מוזר בלרצות שקבוצת כדורגל תנצח או תפסיד, עניין של רגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים,
להיכנס בגוטמן זה ממזמן הספורט הלאומי בפורום.
מעבר לאישיות הבעייתית שלו (בניגוד לאופי המלבב של קשטן,שומי ולוזון למשל), להרבה אנשים הוא מסמל את סיום התקופה של הפועל של פעם, סיום תקופה זה הביא איתו הרבה טרמפיסטים ואוהדים מפונקים שרגילים להצלחות, תופעה שאנחנו חווים אותה גם בפורום זה.
בזה גוטמן אשם, ללא ספק, ויותר קל לזכור לו את הכשלונות הספורים לעומת ההצלחות למכביר. גם אני חושב שהוא רחוק מלהיות טלית שכולה תכלת אבל כמאמן קבוצה, הוא עולה על כל אחד בהיסטוריה למעט הכריש. כן, כולל קשטן שלקח קבוצה מוכנה מהשריף, הביא זרים בהמון כסף ולקח אליפות אחת. מדברים פה על כשלונו של גוטמן מול חיפה ןשוכחים שהוא היה זה שניצח בקללה לראשונה מאז 98 (מה שקשטן לא הצליח לעשות) ושבר את המחסום הפסיכולוגי שלנו שם. קשטן היה זה שעשה במכנסיים בכל מפגש שלנו מולם והוא זה שהפסיד במו ידיו את המשחק ב 2002 שם, כשהובלנו מגול של פיני והיינו צריכים לגמור את הסיפור במחצית הראשונה. אברם עשה שינוי במחצית השניה, שינוי שקשטן לא הגיב לו וקיבלנו שני גולים סמוכים (שוב, בלי תגובה) שהפסידו לנו את האליפות.
גוטמן היה היחיד מאז שוויצר שניצח משחק עונה.
לא שניאור ב 88 (תיקו מול נתניה), לא קשטן ב 2000 (תיקו מול חיפה) ולא השריף ב 98 (הפסד מול הבבונים).
אתם נגדו ? סבבה. אל תשליכו את זה על הנבחרת.
אני לא קופץ בגולים שנותנים ולא מחזיק את הראש בגולים שמקבלים אבל לא מפתח אנטי נגד הנבחרת רק בגלל זהות המאמן בראשה. אין אחד כאן שיותר מתעב את לוזון ג'וניור ממני. כשהוא יחליף את גוטמן בעוד שנתיים אני עדיין אהיה בעד הנבחרת באופן כללי ואעדיף שהיא תנצח.
בחיים יש הרבה אפור ולא רק שחור ולבן. האהדה לנבחרת נכנסת בגדול לתחום האפור.
בלי קשר, מי שראה אתמול את ביבראס וזה לא עשה לו טוב בלב (למרות הנעליים בצבע הלא נכון), השנאה קצת מעוורת אותו. ילד שגדל לנו מול העיניים הוא כרגע השחקן הישראלי מספר 1.
פאק הנבחרת, לפחות תהיו גאים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:12 
IdanTheLittle כתב:
הזכירו לברקוביץ' את הניפוי שלו מהנבחרת והוא חטף קריזה והעיף את האוזניה שלו :LOL2:

ברקוביץ הולך לגמור כמו דודו טופז, תזכרו מה אני אומר לכם. הבן אדם חולה כלבת. הקציף בשידור.
הוא עצבני ברמות וכל הגוף שלו רועד. קופמן זה מלכת אנגליה לידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:13 
אתם באמת לא מבינים למה באקלים החברתי והפוליטי שקיים היום בישראל אנשים מתקשים להזדהות עם הקבוצה שמייצגת אותה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:13 
אני לא סובל את קשטן, אבל הוא ניצח בחיפה ב05-06 משער של באדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:14 
19 כתב:
אני לא סובל את קשטן, אבל הוא ניצח בחיפה ב05-06 משער של באדיר.

אתה מחבב את קשטן וזה היה האמאמא של הגרבאז' טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נבחרת ישראל במקודמות מונדיאל 2014
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אתם באמת לא מבינים למה באקלים החברתי והפוליטי שקיים היום בישראל אנשים מתקשים להזדהות עם הקבוצה שמייצגת אותה?

תסלח לי, אבל אם מישהו נגד הנבחרת בגלל זה אז הוא די רדוד. אם לא מרוצים ממה שקורה פה, בנובמבר 2013 יש הזדמנות לשנות. להיכנס בכל דבר שמייצג את המדינה זה הוצאת תסכול ברמה של ילד בן שלוש (תיקון, הילדה שלי יותר בוגרת מזה), ולא מועיל לשום דבר.
זה לאו דווקא קשור למי שמייצג את המדינה אלא בכלל לדו שיח שנוצר פה.כתבתי כבר אתמול שהעם היושב בציון נהיה חסר סבלנות וסובלנות, מי שצועק יותר חזק חושב שהוא צודק, הכל נהיה כאן ועכשיו, הכל מסריח וכל מי שלא בדעה שלי הוא אוטומטית האויב שלי.
במציאות הזו לא רק לנבחרת אין סיכוי להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:52 
לגוטמן המאמן של הפועל היה את סגל השחקנים הטוב ביותר ואז קל לו להביא את "הגוטמניות"(לא ציני) שלו לידי ביטוי.
לגוטמן המאמן של הנבחרת יש את הנבחרת הכי חלשה בבית מלבד לוכסנבורג(אתם תראו שגם נגד צפון אירלנד לא נשלוט ולא בטיח ) ולכן כל שיטה /סגנון/אסטרטגיה לא רלוונטית.
פרגוסון/מוריניו ודומיהם לא מוציאים עם הנבחרת יותר. חבל שלא אוכל להוכיח זאת לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:54 
תמיד היו שנאות וסיבות לשנאות. לדוגמא, חברי חירות שנאו את מפא"י והיו להם טונות של סיבות חזקות מעבר למחאה של דפנה.
אבל, להגיע לשנאת נבחרת זו מחלקה אחרת. וכל החירותניקים אהדו ואהבו את הנבחרת.

לא מתווכח אבל ממש-ממש לא מתרשם משנאת הנבחרת. לא חייבים לאהוב, אבל אין סיבה לשנוא ועוד בלהט.
וזאת להבדיל מעוינות נקודתית. לדוגמא, רבים עוינים ת הנבחרת בגלל המאמן המזוהה עם הפועל ושלטעמם בחר יותר מדי שחקנים המזוהים איתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
"המגרש מאוד קשה, עוד נבחרות יאבדו שם נקודות"

ניתראה במונדיאל 2018

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 14:03 
איך אפשר לשלוט במשחק עם קישור אחורי כל כך חלש,ומגינים שלא תומכים בהתקפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
מרוב שהוא מזוהה עם הפועל הוא עלה בהרכב שכולל 3 שחקנים מהמחלה (אלברמן,טיבי וזיו) ועוד אחד (שפונגין) שמזוהה איתם.
מאז שרף לא היו בהרכב של הנבחרת כ"כ הרבה שחקנים מהמחלה. העיקר שיוני הללי משוכנע שגוטמן מעדיף שחקנים מהפועל. גונב דעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מרוב שהוא מזוהה עם הפועל הוא עלה בהרכב שכולל 3 שחקנים מהמחלה (אלברמן,טיבי וזיו) ועוד אחד (שפונגין) שמזוהה איתם.
מאז שרף לא היו בהרכב של הנבחרת כ"כ הרבה שחקנים מהמחלה. העיקר שיוני הללי משוכנע שגוטמן מעדיף שחקנים מהפועל. גונב דעת

טוב, עם הללי יש בעיה אחרת
זו הנבחרת עם הנציגות החיפאית החלשה ביותר ב15 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
פאביו כתב:
שבתאי יחבס כתב:
פאביו כתב:
כל מוצצי גוטמן.....היכן אתם ? הלו? מישהו שומע?

אתה מטומטם.

המון עומק

תקשיב טוב אתה הפארטיה של הפורום אתה ילד מסכן

הרמה שלך נלוזה.
ואני גם.מבוגר ממך.כמדומני

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
שבתאי יחבס כתב:
פאביו כתב:

אתה מטומטם.

המון עומק

עמוק כמו ההודעה שלך?
אחרי ההגנה הבלתי מתפשרת שלך על שירזי, שבאמת לא הצדיק אותה בשום שלב, ככה אתה מתנהג כשמושא הביקורת שנוא עליך? צביעות משהו, לא?

פאביו? היכן אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
שבתאי יחבס כתב:
פאביו כתב:

אתה מטומטם.

המון עומק

עמוק כמו ההודעה שלך?
אחרי ההגנה הבלתי מתפשרת שלך על שירזי, שבאמת לא הצדיק אותה בשום שלב, ככה אתה מתנהג כשמושא הביקורת שנוא עליך? צביעות משהו, לא?

פאביו? היכן אתה?

שאגיע למחשב אגיב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
sylar כתב:
אם הנבחרת, איכשהו בדרך קוסמית, תעפיל למונדיאל או ליורו, לא תהיה מאושר?
לא תשמח שסוף-סוף גם הענף הכי פופולרי והכי נצפה והכי אהוב, מקבל ייצוג ברמה הכי גבוהה?
ברור שכן.
ובגלל זה כל אנשי ה"אנטי-נבחרת" הם אוהדי הצלחות.
ובגלל שלא זכינו לראות את הנבחרת מצליחה, וכנראה גם לא נזכה, הם יישארו כאלה תמיד.

כשהפועל תהיה כמה שנים בתחתית או תרד ליגה, אתה לא תפסיק ללכת למשחקים? ברור שכן
אוהד הצלחות.

אז אולי זה ההבדל בינינו. אני לא אפסיק ללכת למשחקים כי אין שום קשר בעיני בין ההצלחה של הקבוצה שאני בעדה,
ל-"האם המשחק מעניין מספיק בשביל ללכת אליו??".
הערך הסנטימנטלי, לטעמי, גובר על הצלחה (או אי-הצלחה במקרה של הנבחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 14:25 
sylar כתב:
19 כתב:
sylar כתב:
לא תשמח שסוף-סוף גם הענף הכי פופולרי והכי נצפה והכי אהוב, מקבל ייצוג ברמה הכי גבוהה?
ברור שכן.

אוהד הצלחות.

אז אולי זה ההבדל בינינו. אני לא אפסיק ללכת למשחקים כי אין שום קשר בעיני בין ההצלחה של הקבוצה שאני בעדה,

או
תודה רבה
אל תקבע בשבילי אם אני אשמח או לא שמח או אהיה בעד או לא אהיה בעד כשהם יעלו. זה לא עובד כשעושים את זה לך נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
אגב קשטן ו 2006, היתה לו באותה עונה קבוצה יותר טובה מחיפה (עם פאקינג רוני לוי על הקווים) ועדיין הוא לא הצליח להוות איום ממשי עליהם.
סתם תזכורת לכל אלו שנהנים לשחוט את גוטמן על עונת הצ'מפיונס.
תשפטו את הנבחרת לפי מה שהיא, ללא קשר למי שמאמן אותה ורגשות המרמור שאתם חשים כלפיו ובטח שכלפי עוזרו הנאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 14:52 
מה זה אומר לשפוט את הנבחרת כמו שהיא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
sylar כתב:
19 כתב:
sylar כתב:
ברור שכן.

אוהד הצלחות.

או
תודה רבה
אל תקבע בשבילי אם אני אשמח או לא שמח או אהיה בעד או לא אהיה בעד כשהם יעלו. זה לא עובד כשעושים את זה לך נכון?

באתי לקבוע בשבילך משהו? לא.
ציינתי עובדות.
תודה רבה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 15:16 
ציינת עובדה שמי שאומר שהוא לא רוצה שהנבחרת תצליח, ישמח כשהיא תעפיל? אתה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 15:32 
הנה התחילו עוד הפעם עם השחיטה,עם הטירוף,עם הטמטום,עוד 3 יום זה כבר גוטמן אשם.הרי ברור שגוטמן חרא,הרי גם פרננדז גרוע,קשטן גרוע,גרנט גרוע,שרף גרוע,נילסן גרוע,כולם גרועים זה פשוט השחקנים שמחכים לפרוץ והמערך הסודי והמתוחכם שמחכה מאחורי הפינה שהוא כמובן הפתרון.

בסך הכל עשו תיקו בחוץ במגרש קשה מול נבחרת בעלייה(ופנדל ברור לטובתנו שלא נשרק),גם ספרד הולנד איטליה וצרפת נופלות מדי פעם במשחקים כאלו בכל מיני חורים, אפשר לחשוב.ארגנטינה וברזיל מסורתית מפסידות לכל מיני נבחרות נחותות במוקדמות ביג דיל.
הנבחרת תסיים מקום 3-4,זה לא כשלון זה מה שהיא שווה וזה בסדר.
רק התקשורת האומללה הזאת חיה על הדם הזה.איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: