תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 16:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת ישראל במקודמות מונדיאל 2014
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 10:42 
אדום נחמד, מי דיבר איתך בכלל יא מכוער?
מה אתה דוחף את האף לכל מקום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אדום נחמד, מי דיבר איתך בכלל יא מכוער ?
מה אתה דוחף את האף לכל מקום?

:LOL2:

מצטער, לא ידעתי שאני אישור להגיב בפורום פתוח. סלח לי בבקשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
כל מוצצי גוטמן.....היכן אתם ? הלו? מישהו שומע?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
על לא דבר, זכית בתואר הזה בכבוד
הבעיה שלך זה שכשהם אוהדי נבחרת אתה עדיין קורא להם אוהדי מכבי ובית"ר.
אחד החברים הכי טובים שלי (אם לא הכי טוב) הוא אוהד מכבי, יש לי עוד חבר פחות קרוב שאוהד בית"ר, יש לי גם חברים שאוהדים רק את ברצלונה וריאל, אבל כשזה נוגע לנבחרת, אני לא אוהד הפועל והם לא אוהדי מכבי ובית"ר, כולנו אוהדי הנבחרת, אני לא נהנה לראות את אנשים סובלים בכללי, אז למה שאני אהנה לראות את החברים שלי ואותי סובלים ממשחק של קבוצה (כמובן כל עוד זה לא פוגע בהפועל (גם ניצחון של בית"ר או מכבי נכנס להגדרה הזו, וניצחון של כל קבוצה שמתמודדת נגד הפועל)).
אגב, אני מת לדעת מאיפה אתה שואב את הביטחון הזה שבמקרה שבהתאחדות יהיו איתן טייב, גרשון וחולדאי אז אנשים יהיו נגד הנבחרת, מקסימום אני אהיה נגדה כי הם יפגעו בה, אז כדי שיתפתרו (כמו שהיו אנשים שרצו שהפועל תתפרק כדי להיפטר מטביב), וגם זה רק כמוצא אחרון.
אגב, לא אמרתי שאי אפשר להיות נגד הנבחרת, כמובן שאפשר, זה פשוט דבילי.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:22 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אגב, אני מת לדעת מאיפה אתה שואב את הביטחון הזה שבמקרה שבהתאחדות יהיו איתן טייב, גרשון וחולדאי אז אנשים יהיו נגד הנבחרת, מקסימום אני אהיה נגדה כי הם יפגעו בה, אז כדי שיתפתרו (כמו שהיו אנשים שרצו שהפועל תתפרק כדי להיפטר מטביב), וגם זה רק כמוצא אחרון.

לא אמרתי שכולם יהיו נגדה, שאלתי האם ייתכן שחלק מהמטיפים כאן, כולל אותך, ירצו שהנבחרת תפסיד במקרה ושמעון גרשון ואיתן טייב יהיו המאמנים ושמעון מזרחי יו"ר ההתאחדות? שאלה פשוטה. האם במצב היפותטי ומופרך כזה יש סיכוי שתהיו נגד הנבחרת?
אם אתה או דומייך אומרים שכן, אז אתם צבועים וכל התיאוריה והטפות המוסר שלכם שוות לתחת, כי הוכחתם שאפשר להיות נגד הנבחרת.
עכשיו הוויכוח הוא מה יכול לגרום לך להיות נגד הנבחרת ומה יכול לגרום לי להיות נגד הנבחרת. לי, למשל, מספיק שאולי גוטמן יהיה המאמן (אני אאחל לו כישלון בכל מקום שהוא לא הפועל, בוקה או נבחרת ארגנטינה) וששחקני הפועל יהיו בהרכב.
אגב, זה הכי חשוב. ששחקני הפועל לא ישחקו בנבחרת, כדי שהפועל לא תיפגע (כמו במקרה כפיר אודי וערן זהבי). למה אני בתור אוהד הפועל צריך לסבול מדברים שקורים בקבוצה שהיא לא הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

לא אמרתי שכולם יהיו נגדה, שאלתי האם ייתכן שחלק מהמטיפים כאן, כולל אותך, ירצו שהנבחרת תפסיד במקרה ושמעון גרשון ואיתן טייב יהיו המאמנים ושמעון מזרחי יו"ר ההתאחדות? שאלה פשוטה. האם במצב היפותטי ומופרך כזה יש סיכוי שתהיו נגד הנבחרת?
אם אתה או דומייך אומרים שכן, אז אתם צבועים וכל התיאוריה והטפות המוסר שלכם שוות לתחת, כי הוכחתם שאפשר להיות נגד הנבחרת.
עכשיו הוויכוח הוא מה יכול לגרום לך להיות נגד הנבחרת ומה יכול לגרום לי להיות נגד הנבחרת. לי, למשל, מספיק שאולי גוטמן יהיה המאמן (אני אאחל לו כישלון בכל מקום שהוא לא הפועל, בוקה או נבחרת ארגנטינה ) וששחקני הפועל יהיו בהרכב.
אגב, זה הכי חשוב. ששחקני הפועל לא ישחקו בנבחרת, כדי שהפועל לא תיפגע (כמו במקרה כפיר אודי וערן זהבי). למה אני בתור אוהד הפועל צריך לסבול מדברים שקורים בקבוצה שהיא לא הפועל?

אה, זה מענין
אם גוטמן מאמן את ישראל-אתה נגדה
אם הוא מאמן את ארגנטינה-אתה בעדה.
גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
כשאני אוהב את הפועל אני אוהב גם את שחקניה, וגם את שחקני העבר שלה.
אם השחקנים שאני אוהב רוצים ונהנים לשחק בנבחרת, אז אני רוצה בהצלחתם.
בעיניי הנבחרת האידיאלית היא כולה על טהרת הפועל. כן, גם בהתחשב בסכנת הפציעות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:28 
אדום נחמד כתב:
villa crespo כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

עכשיו הוויכוח הוא מה יכול לגרום לך להיות נגד הנבחרת ומה יכול לגרום לי להיות נגד הנבחרת. לי, למשל, מספיק שאולי גוטמן יהיה המאמן (אני אאחל לו כישלון בכל מקום שהוא לא הפועל, בוקה או נבחרת ארגנטינה ) וששחקני הפועל יהיו בהרכב.

אה, זה מענין
גדול.

כן, טמבל.
יש עניין כזה בספורט, שיש קבוצות שאתה אוהד, יש קבוצות שאתה לא אוהד ויש קבוצות שאתה שונא.
אם גוטמן יהיה מאמן הפועל, אני ארצה שיצליח.
אם גוטמן יהיה מאמן מכבי, אני ארצה שיכשל.
מוזר, אה?
אבל קשה להסביר את זה לבן-אדם שלא מבין מה ההבדל בין מכבי חיפה למכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
בוסטרו,
למרות שגם אני לא מהחתיכים ההורסים, מקווה שתרשה לי להגיב לך...
עכשיו ברצינות. לגוטמן חיכו בפינה מהשניה שהוא התמנה בגלל שהמינוי שלו היה קונצנזוס והוא התחיל עם כל הדיבורים על קבוצה לאומית ושאר החרטות הרגילות , שאנחנו מכירים אותן היטב.
לגוטמן יש מספיק שונאים בתקשורת, עוד מתקופת הפועל, ויש גם בפורום חבורה לא קטנה של אנשים שמעדיפים לזכור לו את האליפות שהפסיד ב 10/11 ופחות את זה שעוד מהעונה שהוא הגיע הוא לקח קבוצה מפורקת (ד"ש לחבר של בלאד והמחליף של גוטמן עוד שנתיים) במקום האחרון והפך אותה לקבוצה ששיחקה את הכדורגל הכי טוב בליגה החל מאמצע הסיבוב השני ועד סוף הליגה. מעדיפים לזכור לו את השיבוץ האומלל של שבחון ובונדר במשחק ההוא ופחות את זה שהוא לקח שחקנים כמו דגלאס,זהבי,שכטר וורמוט שהיו שחקנים עם פוטנציאל והפך אותם לשחקנים הכי טובים בליגה.
ראית מי כבש אתמול את הגול לישראל ? השחקן הישראלי הכי טוב בעולם. שחקן שגוטמן היה בערך היחיד שהאמין בו בצורה עיוורת מההתחלה. מי כמוך יודע, אחד שליווה את הקבוצה גם במחנות האימונים, כמה גוטמן היה משקיע בהסברים אישיים לביבראס, יושב איתו בהפסקות השתיה וחופר לו במוח על מה הוא מצפה ממנו. ברור שהאופי של ביבראס הוא זה שהביא אותו לאיפה שהוא נמצא אבל עם המאמן שקדם לגוטמן ביבראס היה בדרך לגמור כמו עוד פוטנציאל לא ממומש (אאל"ט גם אתה היית באותו אימון שביבראס ירד אלינו בוכה אחרי השטיפה של לוזון).
בהרגשה שלי, הרבה אוהדי הפועל ובעיקר המסורים יותר, מרגישים שגוטמן לקח להם את הפועל של פעם, כל התצוגות של הרביעיות והחמישיות זה לא באמת הפועל וכל הטרמפיסטים שקפצו על העגלה בתקופתו עדיין כאן, מצפים לאותו דבר ושוכחים את מה שקדם לו.

גוטמן הוא לא מאמן נבחרות, הוא צריך זמן אימונים בשביל להקנות את השיטה שהוא רוצה, והפוליטיקאי שבו הורס לו את האופציה לקבל החלטות כואבות, מה שגורם לו להראות זגזגן ולא החלטי.
בדיוק בשביל זה הוא צריך לקבל 4 שנים (עם טיפה יותר זמני אימון באמצע) ובתום התקופה הזו לשפוט אותו. לא אחרי משחק אחד בחוץ במגרש לא קל.
חכו עם הסכינים והגרזנים, יש מצב שהוא עוד יסתום לכולם את הפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:35 
its-sick כתב:

סבבה, לגיטימי.
סביר להניח שאם אני אראה את גילי ורמוט, בוא נגיד בקמפיין בלי אלי גוטמן, בועט פנדל מכריע, הלב ירצה שיכניס את הכדור, כי אני אוהב אותו, אבל באותה נשימה, כשהייתי רואה אם אני אראה איזה קובי מויאל עושה את זה במדי הנבחרת, אני ממש ארצה שיחטיא.
זה מה שאנשים מסרבים להבין כאן. אני לא אוהד הנבחרת ולא שונא את הנבחרת. בדר"כ השיקולים הרצאיונלים מכתיבים את הרצון לתוצאה במשחק (למשל, ששחקני הפועל לא ישחקו), אבל כשאמוציות משחקות תפקיד (למשל, לראות שחקן מכבי או בית"ר הולך לבעוט פנדל), אז הן מנצחות הכל.
לי זה נראה אלמנטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:43 
kobster כתב:
בוסטרו,
למרות שגם אני לא מהחתיכים ההורסים, מקווה שתרשה לי להגיב לך...
עכשיו ברצינות. לגוטמן חיכו בפינה מהשניה שהוא התמנה בגלל שהמינוי שלו היה קונצנזוס והוא התחיל עם כל הדיבורים על קבוצה לאומית ושאר החרטות הרגילות , שאנחנו מכירים אותן היטב.
לגוטמן יש מספיק שונאים בתקשורת, עוד מתקופת הפועל, ויש גם בפורום חבורה לא קטנה של אנשים שמעדיפים לזכור לו את האליפות שהפסיד ב 10/11 ופחות את זה שעוד מהעונה שהוא הגיע הוא לקח קבוצה מפורקת (ד"ש לחבר של בלאד והמחליף של גוטמן עוד שנתיים) במקום האחרון והפך אותה לקבוצה ששיחקה את הכדורגל הכי טוב בליגה החל מאמצע הסיבוב השני ועד סוף הליגה. מעדיפים לזכור לו את השיבוץ האומלל של שבחון ובונדר במשחק ההוא ופחות את זה שהוא לקח שחקנים כמו דגלאס,זהבי,שכטר וורמוט שהיו שחקנים עם פוטנציאל והפך אותם לשחקנים הכי טובים בליגה.
ראית מי כבש אתמול את הגול לישראל ? השחקן הישראלי הכי טוב בעולם. שחקן שגוטמן היה בערך היחיד שהאמין בו בצורה עיוורת מההתחלה. מי כמוך יודע, אחד שליווה את הקבוצה גם במחנות האימונים, כמה גוטמן היה משקיע בהסברים אישיים לביבראס, יושב איתו בהפסקות השתיה וחופר לו במוח על מה הוא מצפה ממנו. ברור שהאופי של ביבראס הוא זה שהביא אותו לאיפה שהוא נמצא אבל עם המאמן שקדם לגוטמן ביבראס היה בדרך לגמור כמו עוד פוטנציאל לא ממומש (אאל"ט גם אתה היית באותו אימון שביבראס ירד אלינו בוכה אחרי השטיפה של לוזון).
בהרגשה שלי, הרבה אוהדי הפועל ובעיקר המסורים יותר, מרגישים שגוטמן לקח להם את הפועל של פעם, כל התצוגות של הרביעיות והחמישיות זה לא באמת הפועל וכל הטרמפיסטים שקפצו על העגלה בתקופתו עדיין כאן, מצפים לאותו דבר ושוכחים את מה שקדם לו.

גוטמן הוא לא מאמן נבחרות, הוא צריך זמן אימונים בשביל להקנות את השיטה שהוא רוצה, והפוליטיקאי שבו הורס לו את האופציה לקבל החלטות כואבות, מה שגורם לו להראות זגזגן ולא החלטי.
בדיוק בשביל זה הוא צריך לקבל 4 שנים (עם טיפה יותר זמני אימון באמצע) ובתום התקופה הזו לשפוט אותו. לא אחרי משחק אחד בחוץ במגרש לא קל.
חכו עם הסכינים והגרזנים, יש מצב שהוא עוד יסתום לכולם את הפה.

העניין הוא שאני מסכים עם רוב הדברים שכתבת.
אני מעולם לא אמרתי שאלי גוטמן הוא מאמן לא טוב. הוא אחלה מאמן ובן-אדם קטן מאד, שדווקא התקשורת לא מספרת את כל האמת עליו. מי שנתקל בו ברגעים פחות יפים בחיים האמיתיים שלו, יודע כמה שהוא חרא של בן-אדם ובגלל זה אני נגדו כשהוא לא הפועל.
נכון שהוא הציל את הפועל מירידה ושיחק כדורגל טוב, אבל גם לקח אליפות אחת בקיזוז עם הרכב מדהים. מה לעשות?
עכשיו, לגבי שכטר ודגלאס. הוא לא לקח אף שחקן עם פוטנציאל טהפך אותם לשחקני על (לגבי שניהם אני מדבר). זה פשוט בושה להגיד את זה. הוא לקח שחקנים שהיה ברור שהם תותחים (אתה מוזמן לבדוק את ההודועת שלי בפורום לפני שהם הגיעו להפועל) ובתכל'ס, הוא בכלל לא רצה אותם בהפועל, אלא העדיף שחקן כמו יובל אבידור.
וגם אמרתי שאזרבייג'אן היא לא כזאת גרועה כמו שעשו ממנה, ועדיין הוא היה צריך לנצח שם. אם, למשל, הוא היה עולה עם שני מגינים ולא עם מה שהוא עלה, אולי הוא היה מנצח שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
בדרכו החיננית בוסטרו צודק בכל מה שכתב

מה עוד שהצלחה מקרית כזאת או אחרת של הנבחרת רק תורמת להשרשת כל מה שחרא כאן בכדורגל ובספורט בכלל ועוזרת לשקר הזה שנקרא כדורגל ישראלי להמשיך בצורתו הקיימת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

אתה מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
פאביו כתב:

אתה מטומטם.

תיזהר הוא יפתח על זה סקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:49 
r200 כתב:

מה עוד שהצלחה מקרית כזאת או אחרת של הנבחרת רק תורמת להשרשת כל מה שחרא כאן בכדורגל ובספורט בכלל ועוזרת לשקר הזה שנקרא כדורגל ישראלי להמשיך בצורתו הקיימת

איזה שקר?
מדינה של 7 מיליון איש בלי תרבות או תרבות ספורט. בשום ענף.
אין שום סיבה שישראל תהיה במונדיאל, למעט איזה פוקס חד פעמי (שיקרה מתישהו) גם ככה.

העיקר שכל שנתיים מתעסקים מחדש במי מאמן. בסוף למישהו מהם יהיה את המזל להיות שם כשזה קורה, ויגידו שהוא גדול.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 08 ספטמבר 2012, 11:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
r200 כתב:

איזה שקר?
מדינה של 7 מיליון איש בלי תרבות או תרבות ספורט. בשום ענף.
אין שום סיבה שישראל תהיה במונדיאל, למעט איזה פוקס חד פעמי (שיקרה מתישהו) גם ככה.

העיקר שכל שנתיים מתעסקים מחדש במי מאמן.

העיקר שכל שנתיים מתעסקים מחדש במי מאמן. בסוף למישהו מהם יהיה את המזל להיות שם כשהפוקס יקרה, ויגידו שהוא גדול.[/quote]
השקר הזה שיש לנו חומר שחקנים ותשתית טובים מספיק להביא אותנו לטורניר כזה
השקר הזה שנקרא אבי לוזון
השקר שנקרא הספורט הישראלי
השקר שנקרא התקשורת הישראלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
שבתאי יחבס כתב:
פאביו כתב:

אתה מטומטם.

תיזהר הוא יפתח על זה סקר

:LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אדום נחמד כתב:
villa crespo כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אה, זה מענין
גדול.

כן, טמבל.
יש עניין כזה בספורט, שיש קבוצות שאתה אוהד, יש קבוצות שאתה לא אוהד ויש קבוצות שאתה שונא.
אם גוטמן יהיה מאמן הפועל, אני ארצה שיצליח.
אם גוטמן יהיה מאמן מכבי, אני ארצה שיכשל.
מוזר, אה?
אבל קשה להסביר את זה לבן-אדם שלא מבין מה ההבדל בין מכבי חיפה למכבי ת"א.

מה הקשר? איזה יצור הזוי ומיותר אתה..
טפשי שאני צריך בכלל להסביר לך כמה מפגר מה שרשמת, וההשוואה שניסית לעשות.
אני ארמוז לך אבל. השאלה המרכזית היא למה אתה "אוהד" ארגנטינה, אבל לא את ישראל. ואתה עוד משווה את זה להפועל. הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:59 
זה לא קשור ללוזון, לפני לוזון כן הגעת?

מדינות בגודל של ישראל, עם כמות ההשקעה בספורט שיש בישראל, עם כמות הישגים בענפים אחרים כמו ישראל, פשוט לא מגיעות באופן קבוע למונדיאלים. תמיד יש איזו אחת או שתיים שכן, בסוף זה יקרה גם לישראל, רק שזה לא יגיד כלום.

מדינות בגודל שלנו שכן?
דנמרק למשל, אימפריה בכדוריד, בשנים האחרונות באופניים, 180 מדליות אולימפיות.
הולנד, אימפריה בכדורעף, באופניים אם אני זוכר נכון, בשחייה, בספורט חורף, 352 מדליות אולימפיות.
על קרואטיה לא באמת צריך להרחיב.
שוודיה, 612 מדליות אולימפיות, אימפריה בספורט חורף (למרות שרוב המדליות שלהם דווקא לא ממשחקי החורף), בכדוריד, בהוקי.

היחידה בגודל שלנו שמעפילה די בקביעות והיא לא טובה בכלום או כמעט שום דבר אחר, זו אורוגוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
its-sick כתב:

סבבה, לגיטימי.
סביר להניח שאם אני אראה את גילי ורמוט, בוא נגיד בקמפיין בלי אלי גוטמן, בועט פנדל מכריע, הלב ירצה שיכניס את הכדור, כי אני אוהב אותו, אבל באותה נשימה, כשהייתי רואה אם אני אראה איזה קובי מויאל עושה את זה במדי הנבחרת, אני ממש ארצה שיחטיא.
זה מה שאנשים מסרבים להבין כאן. אני לא אוהד הנבחרת ולא שונא את הנבחרת. בדר"כ השיקולים הרצאיונלים מכתיבים את הרצון לתוצאה במשחק (למשל, ששחקני הפועל לא ישחקו), אבל כשאמוציות משחקות תפקיד (למשל, לראות שחקן מכבי או בית"ר הולך לבעוט פנדל), אז הן מנצחות הכל.
לי זה נראה אלמנטרי.

זה מה שאתה לא מבין.
כל ה"קובי מויאלים" למיניהם הם שחקני הנבחרת כשהם בנבחרת.
לי לא אכפת מי יהיה זה שיבעט את הפנדל. אם זה נאתכו (לב לב), ורמוט (לב לב), שפונגין או מויאל.
אני רק ארצה שהפנדל ייכנס.
לא צריך ממש לאהוד את הנבחרת, והאמת שאפילו די לגיטימי להיות אדישים.
אבל באמת קשה לי לקבל את הסלידה הזאת שנוצרה בשנים האחרונות.
אם הנבחרת, איכשהו בדרך קוסמית, תעפיל למונדיאל או ליורו, לא תהיה מאושר?
לא תשמח שסוף-סוף גם הענף הכי פופולרי והכי נצפה והכי אהוב, מקבל ייצוג ברמה הכי גבוהה?
ברור שכן.
ובגלל זה כל אנשי ה"אנטי-נבחרת" הם אוהדי הצלחות.
ובגלל שלא זכינו לראות את הנבחרת מצליחה, וכנראה גם לא נזכה, הם יישארו כאלה תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:00 
ציטוט:
אני ארמוז לך אבל. השאלה המרכזית היא למה אתה "אוהד" ארגנטינה, אבל לא את ישראל. ואתה עוד משווה את זה להפועל. הזוי.

לא שהוא חייב לך לך משהו, כי כמו שאתה אוהב להגיד "מי את בכלל?", אבל הוא נולד וגדל בארגנטינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:05 
sylar כתב:
villa crespo כתב:
its-sick כתב:

סבבה, לגיטימי.
לי זה נראה אלמנטרי.

זה מה שאתה לא מבין.
כל ה"קובי מויאלים" למיניהם הם שחקני הנבחרת כשהם בנבחרת.
לי לא אכפת מי יהיה זה שיבעט את הפנדל. אם זה נאתכו (לב לב), ורמוט (לב לב), שפונגין או מויאל.
אני רק ארצה שהפנדל ייכנס.
לא צריך ממש לאהוד את הנבחרת, והאמת שאפילו די לגיטימי להיות אדישים.
אבל באמת קשה לי לקבל את הסלידה הזאת שנוצרה בשנים האחרונות.
אם הנבחרת, איכשהו בדרך קוסמית, תעפיל למונדיאל או ליורו, לא תהיה מאושר?
לא תשמח שסוף-סוף גם הענף הכי פופולרי והכי נצפה והכי אהוב, מקבל ייצוג ברמה הכי גבוהה?
ברור שכן.
ובגלל זה כל אנשי ה"אנטי-נבחרת" הם אוהדי הצלחות.
ובגלל שלא זכינו לראות את הנבחרת מצליחה, וכנראה גם לא נזכה, הם יישארו כאלה תמיד.

כשהפועל תהיה כמה שנים בתחתית או תרד ליגה, אתה לא תפסיק ללכת למשחקים? ברור שכן
אוהד הצלחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
פאביו כתב:

אתה מטומטם.

המון עומק

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
שבתאי יחבס כתב:
פאביו כתב:

אתה מטומטם.

המון עומק

תקשיב טוב אתה הפארטיה של הפורום אתה ילד מסכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:12 
בהצלחה לטווח ארוך ברמה של נבחרות , יש משקל רב למסורת. אין במדינת ישראל מסורת של ספורט באופן כללי ושל כדורגל באופן פרטי.
להיות מאמן נבחרת זו התמחות בתוך ענף אימון כדורגל. לא כל מאמן סביר ברמות של קבוצות, יכול להצליח בנבחרת.
לרמת המתקנים ולכסף שמושקע בענף או לרמה של הליגה, אין חשיבות גדולה בהצלחה הנבחרת. אורוגואי הנה מדינה של 3.5 מיליון תושבים, מתקנים גרועים, ליגה מקומית על הקרשים. יש מדינות אפריקה שנותנות הצגות טובות במונדיאל, לגבי התנאים שם מיותר להרחיב.

בגדול,לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ציטוט:

לא שהוא חייב לך לך משהו, כי כמו שאתה אוהב להגיד "מי את בכלל?", אבל הוא נולד וגדל בארגנטינה.

חייב לי הוא לא. זה בטוח. אבל מה לעשות שזו הנקודה המרכזית.
אם הוא רואה את עצמו ארגנטינאי, ואין לו טיפת קשר רגשי או אחר למדינת ישראל, אין שום סיבה באמת שירצה בהצלחתה בין אם גוטמן מאמן אותה או לא.
אבל אם הוא נזכר שהוא ישראלי רק אם הסגל לטעמו, זה מטופש.

קרספו היקר. תצהיר שאין בך ישראליות משום סוג. נבחרת ישראל לא קשורה אליך, והכל יהייה בסדר. האמן לי. גם אני לא בדיוק "אוהד" נבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
שבתאי יחבס כתב:
פאביו כתב:

אתה מטומטם.

המון עומק

עמוק כמו ההודעה שלך?
אחרי ההגנה הבלתי מתפשרת שלך על שירזי, שבאמת לא הצדיק אותה בשום שלב, ככה אתה מתנהג כשמושא הביקורת שנוא עליך? צביעות משהו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:20 
וואו...
הוא היה בעד הפורטאים האולימפיים למעט הכמה שהוא לא(אני גם הייתי מאושר כשרם וארליך הפסידו, והייתי בעד שלי קורזיץ תזכה במדליה). הוא בעד הספורטאים הפראלימפיים.
הוא לא בעד הנבחרת.
וגם אני.

אני רק לא מבין מה זה עניינכם ולמה זה מעניין אותכם בגול של מי כל אחד קופץ בבית שלו. כולה משחק כדורגל. למה אנשים צריכים להצהיר הצהרות ולצאת בהכרזות, כולה קבוצת כדורגל נגד קבוצת כדורגל, מה זה עניינכם בכלל? תצהיר והכל יהיה בסדר אלק... ואם הוא לא יצהיר? אז לא יהיה בסדר? אוי לא. איך אנשים יתמודדו עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:21 
הכי חשוב שאף שחקן של הפועל לא נפצע במשחק הזה.
שום ניצחון של הנבחת לא שווה אם שחקן שלנו חוזר פצוע משם ולא יכול לשחק בליגה.

מייצגים את :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:25 
דה רוסי כתב:
הכי חשוב שאף שחקן של הפועל לא נפצע במשחק הזה.
שום ניצחון של הנבחת לא שווה אם שחקן שלנו חוזר פצוע משם ולא יכול לשחק בליגה.

מייצגים את :hapoel:

נראה לי שהוצאת את המשפט מהקשרו בצורה קיצונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: