villa crespo כתב:
kobster כתב:
מוות כתב:
יובל, אני מצטער אבל אתה קשקשן.
הבעיה היא שהגאווה של הגוש המעודד מסממת את העיניים וסותמת את האוזניים.
שימשיכו לחשוב שכל השכל נמצא אצלהם, נראה לאן נגיע.
באמת שאני לא יודע מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה.
אתה באמת, אבל באמת, חושב שלך יש אינטרס גדול יותר שיהיו שירים שכולם שרים אותם מלנו?
אם אתה רושם לי רשימת שירים ומבטיח לי שכל בלומפילד שר אותם, אני מתחייב לך שלא תשמע אפילו שיר חדש אחד.
בפועל, גם ככשרים את הלהיטים, רק הגוש המעודד שר, אז אני באמת לא מצליח להבין מה אתם רוצים.
אחי, לכולנו יש את אותו אינטרס. זה בדיוק מה שחשוב לי להעביר. כולנו רוצים שהקבוצה תצליח,כולנו רוצים לשמוע עידוד שידחוף את הקבוצה, כולנו רוצים להפוך את המקדש למבצר.
לעידוד יש חשיבות מכרעת, רק שצריך להבין שעידוד לאו דווקא אומר שירים. יש המון דרכים לעודד ולעשות רעש.
הפועל אני תמיד אהיה איתך הוא שיר כ"כ חזק כי הוא מתחיל בחצי דקה של רעש נטו ואז זה מביא את כולם לפוקוס וכולם שרים יחד.
עידוד יכול להיות שריקות נגד החלטות שופט ונגד הקבוצה היריבה, כשמה שעשו לקאלה לפני כל כדור שוער זה פנטסטי וראוי שיהיה בכל משחק, עידוד זה גם בוז ורעש כדי להוציא מריכוז את הקבוצה היריבה. כל מה שצריך בשביל לייצר אווירה.
אני גדלתי ביציעים בשנות השמונים המאוחרות ותחילת התשעים, רפרטואר השירים לא מתקרב לעשירית ממה שהוא היום אבל הקהל היה מגיב לכל פעולה במגרש ולא עסוק רק בלשיר כל הזמן. יכול להיות שצריך לרדד את מינון השירים המסובכים ויותר להתמקד בשירים "קלים" יותר ומדי פעם להעלות את הקצב עם לכל מקום שבאתי או התאהבתי בך הפועל ממזמן שמשום מה לא שרנו ביום ראשון.
אף פעם לא יהיה מאה אחוז עידוד של מאה אחוז מהאנשים במשך מאה אחוז מהזמן. צריך לשאוף שכמה שיותר אנשים יהיו מעורבים בעידוד. ריבוי שירים, ועוד שירים "מסובכים" פוגע בשאיפה זו.
זו דעתי, אתה לא חייב להסכים. בסופו של דבר, הכי חשוב שהקהל יעזור לקבוצה להצליח. כל אחד ואיך שהוא חושב.