כל הכבוד לשם שינוי לתקשורת שמכבדת את ניצן,אבל ברור היה לי כבר ששמעתי על כאבי ראש חזקים,מהן האפשרויות.
אנשים נתנו פה רמזים עבים מגוחכים,בסגנון הדבר הזה שהם מאחלים למישהו שהם שונאים....
אז אני אמשיך בעמימות היחסית אבל טיפה אפזר את הערפל,שגם כך הוא לא כזה סמיך כי ברור לכל בר דעת מהן האפשרויות,בוודאי למי שחווה דבר כזה במשפחה עם סוף טוב.
אז עושים בדיקת ראש ואז יודעים-הנורא מכל או אפשרות להמשיך חיים פחות או יותר רגילים.
מצטער על הרמזים והזהירות,אבל בנוסף לניסיון המר שחווינו במשפחה,יש לי גם מידע.
אז אשאיר את זה קצת מעומעם,רק אומר דבר אחד-אם זה שפיר (בחייאת אל תהיו צבועים,כל אחד בערך מבין מהן האופציות) אז כאן יש כמה אופציות: אופציה רעה כמו שהיה לאח שלי,גידול שפיר ענקי בראש על עצב הראייה שכמעט וגרם לו להתעוור וכמעט גם גרם לו ללכת מאיתנו.
אח שלי חי חיים פחות או יותר רגילים ודי מאושר ואופטימי וצוחק,אבל הוא יש לניתוח הזה השלכות לכל החיים-פיזיות,מנטליות.הורידו לו למשל את בלוטת יתרת המוח והתריס.מי שמעוניין לדעת את ההשלכות על כך שיקרא בגוגל.
מאידך יש מקרים בו אנשים סובלים מכאבי ראש חזקים,ואז מגלים אצלם גידול שפיר בראש אבל קטן.במקרה כזה הבן אדם יכול להיות על הרגליים תוך שבוע שבועיים ולשכוח ממה שקרה לו.אצלנו היתה גרה בחורה כזו בת משק-בהתחלה הלם גדול ופחד,ואחר כך כשהתברר שהגידול קטן,נעשה ניתוח והבחורה הצעירה (36 דאז) התאוששה מהר מאוד ותוך שבוע חזרה לחיים רגילים ובריאים לגמרי.
לסיכום-צריך להתפלל מי שיודע לעשות כך ולקוות לטוב.הקו של מה שיתכן ויש לו נע בין הגרוע מכל שאפשר לדמיין בחלומות השחורים ביותר,לבין התסריט האופטימי שזה החלמה מהירה מאוד.רק בניתוח אפשר יהיה לדעת אני מניח אם זה שפיר או לא,ואם זה שפיר (הלוואי הלוואי) אז מה הגודל.
אני מקווה שנציגי אוהדי הולכים לבקר ולחזק אותו ואת בני משפחתו,לי לצערי קצת קשה עם המרחק,מה גם שזה גורם לי כמעט לבכות מעצם המחשבה,גם בגלל שזה דבר שחווינו במשפחה וזה קשה.
שרתי שירי שואה בחיי ואני לא אוהד תמים,אבל יש מילה אחת נוראית שאני לא יכול לקלל בה איש.גם לא את מיץ' גולדאהר.
זה יכול לתפוס כל אחד והסטטיסטיקה של זה פשוט מזעזעת.
תחשבו טוב לפני שאתם פולטים את המילה האיומה הזו מהפה.
החלמה מהירה לניצן,מאמן שגם אשתקד רצה לעשות רק טוב להפועל ולקריירה שלו,ודווקא עכשיו כשאולי דברים קצת מתחברים לו והוא לוקח את הצ'אנס הגדול שלו,קורה לו מה שקורה לו.
זה פשוט מדכא וקשה להסיט את המחשבה מהעניין הזה.
תהיה בריא ניצן