Working Class Hero כתב:
19 כתב:
טוב, חתמו רשמית, אפשר לדבר.
את הרביעייה של ההגנה קצת קשה לקבוע, לא ראינו את פטקוביץ' ואת בן יוסף, ובקושי את חיימוביץ'.
בקישור נגד רוב קבוצות הליגה הייתי משחק עם ד"ד וברונו, ולפניהם גילי, ואומר לו שיעשה מה שהוא רוצה. הוא מספיק אינטיליגנט ומנוסה בשביל להחליט איפה נכון ואיפה יותר נוח לו להיות בכל רגע על המגרש. שיילך ימינה, שיילך שמאלה, שיישאר באמצע, קח את המפתחות ויאללה סע.
ליד ד"ד גם יכולים לשחק ממן, וגורדנה כשיחזור. אם גילי עייף\פצוע, ברונו זז קדימה, וממן או גורדנה במקומו. קצת כמו אתמול.
השלישייה של הקדימה די ברורה, דמארי, טב"ח וטוטו. בעמדות שלהם יכולים לשחק ויקטור (בעיקר במקום טוטו), טועמה, אלרואי, וככל הנראה גם ברונו וממן.
אפשר גם לעבור לשחק 4-4-2 כמעט בכל 11 שנעלה איתם תוך כדי משחק בלי לעשות חילופים, וזה גם יתרון של הסגל הזה. (שניים באמצע, גילי ימינה ממש על הקו, טב"ח שמאלה ממש על הקו, וטוטו ודמארי ממש למעלה).
לדעתי לשחק עם שני קשרים בלבד באמצע מראש, זה לסרס את היותר התקפי שליד ד"ד, ולגרום לו להתעסק בהגנה יותר מדי.
מסכים כמעט עם הכל, אני תמיד מעדיף 3 באמצע ו"חלוץ מרכזי" אחד, שכמובן במהלך המשחק יכול להשתנות כל הזמן ל-4-4-2,
אבל אתה באמת חושב שברונו מסוגל לשחק באמצע ליד דג'מבה? הוא נראה לי התקפי מדי/עצלן מדי בשביל זה.
כרגע האופציות היחידות שלנו לעמדה הזאת זה ממן וגורדנה. אפילו את סלים הייתי שם שם לפני ברונו.
כן, למה לא?
לכמה קבוצות כאן יש כזה אמצע שזה לא יספיק? אני לא מדבר על הפקרות, אבל כן קשר אחד מה שנקרא חופשי כמו גילי, ועוד אחד שחושב התקפה ונשאר באמצע בלי לברוח לצדדים.
יש לך כל כך הרבה פייר פאוור השנה, אז אני אומר ללכת על זה בכל הכוח. לא בהפקרות (בגלל זה אני חושב שעדיף שלושה באמצע ולא שניים), אבל כן, לחשוב כל הזמן קדימה. במקרה הכי גרוע וזה לא הולך, אז ממן\גורדנה שישחקו שם באמת, וברונו יהפוך למחליף הראשון של גילי ועוד מחליף של הקשרים בצדדים.
אבל אני באמת חושב שלאור היכולת בליגה פה בשנים האחרונות, אין סיבה שזה לא יספיק, ורק יעשה בעיות דווקא לקבוצה השנייה.