תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 22:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: על הגרדום
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אדום טורקי כתב:
שחר כתב:
שאלרואי יתן בהפועל עשירית מהמשחקים הטובים שנתן שי, תבוא לדבר איתי...ואני אומר את זה כאחד שאף פעם לא היה ממעריציו הגדולים של שי.

איזה השוואה מופרכת.

אם יתנו לו צ'אנסים גם מהקהל וגם מההנהלה אז היית רואה את זה מאלרואי..מה שלא בטוח תראה משי

למי יתנו צאנסים? אלרואי זה אחד השחקנים שקיבלו הכי הרבה צאנסים שאפשר
הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב עם בעיה פסיכולוגית קשה מאוד שמקשה עליו

ושי אבוטבול הוא שחקן בינוני שעדיין משחק בהפועל יותר מ5 שנים עוד מעט...

יא זייני שכל כולכם

העיקר נתתם לשי אמון כי"הוא היה כוכב בנבחרת הצעירה וכוכב בכל השנתונים בהפועל"
אתם יודעים מתישהו הדבר הזה ניגמר וצריך לתת תוצאות על המגרש ושי הראיס לא עשה זאת ב5/4 שנים שהוא בבוגרים בהפועל

מנגד יש שחקן שקוטלים אותו כבר מהיום הראשון שהוא כאן ומבלבלים את הביצים שנתנו לא צ'אנסים

איזה צ'אנסים בדיוק?
לעלות אותו כמחליף זה צ'אנס? לא ידעתי...

חנן ממן לא בא בכאלה ציפיות אז כל דבר שהוא יעשה מעבר יחשב כ"וואו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בא לטעון שאלרואי שחקן ענק, או שיש לו מקום בהרכב עם הסגל הנוכחי (למרות שאני עדיין מאמין שיש שם פוטנציאל, וגם הרבה בעיות)
אבל השנאה של חלק מהאנשים אליו גורמת להם לעשות אותו הרבה הרבה הרבה פחות טוב ממה שהוא.
עשה עונה סבירה עם 6 גולים ו-6 בישולים, אין צורך להזכיר שער ובישול נגד חיפה ואת הגול בדרבי,
כי זה הדבר היחיד שאתם זוכרים כשאתם רוצים לומר "אז היה לו חודש טוב".
הנה עוד משהו, שלא נכנס לסטטיסטיקה כי זה לא בליגה, ומשום מה גם נשכח לחלוטין:

מי יודע אם היינו זוכים בגביע שלישי רצוף בלי הגול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
Working Class Hero כתב:
אני לא בא לטעון שאלרואי שחקן ענק, או שיש לו מקום בהרכב עם הסגל הנוכחי (למרות שאני עדיין מאמין שיש שם פוטנציאל, וגם הרבה בעיות)
אבל השנאה של חלק מהאנשים אליו גורמת להם לעשות אותו הרבה הרבה הרבה פחות טוב ממה שהוא.
עשה עונה סבירה עם 6 גולים ו-6 בישולים, אין צורך להזכיר שער ובישול נגד חיפה ואת הגול בדרבי,

לא, אבל הוא לא יודע לעבור באחד על אחד :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא ממש עובר שם אף אחד, ההגנה של נתניה די פורשת לו שטיח אדום,
אבל עדיין, גול ענק וחשוב שבא במשחק שהשחקנים שלנו הלכו על המגרש ונראה היה שאין סיכוי שנשים שם גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
Working Class Hero כתב:
הוא לא ממש עובר שם אף אחד, ההגנה של נתניה די פורשת לו שטיח אדום,
אבל עדיין, גול ענק וחשוב שבא במשחק שהשחקנים שלנו הלכו על המגרש ונראה היה שאין סיכוי שנשים שם גול.

לא הבנת את הודעתי
לא חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:32 
Working Class Hero כתב:

מסכים לחלוטין, מגזימים לגמרי איתו. יש ליקויים שאפשר לתקן ויש פוטנציאל לבחור, הוא יכול להתפתח, והוא יכול שלא. עשיתם ממנו בדיחה, הוא ממש לא שחקן גרוע, גם לא ענק, אבל לא גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:33 
אדום טורקי כתב:
Oleg Neduda כתב:
אדום טורקי כתב:
שחר כתב:
שאלרואי יתן בהפועל עשירית מהמשחקים הטובים שנתן שי, תבוא לדבר איתי...ואני אומר את זה כאחד שאף פעם לא היה ממעריציו הגדולים של שי.

איזה השוואה מופרכת.

אם יתנו לו צ'אנסים גם מהקהל וגם מההנהלה אז היית רואה את זה מאלרואי..מה שלא בטוח תראה משי

למי יתנו צאנסים? אלרואי זה אחד השחקנים שקיבלו הכי הרבה צאנסים שאפשר
הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב עם בעיה פסיכולוגית קשה מאוד שמקשה עליו

ושי אבוטבול הוא שחקן בינוני שעדיין משחק בהפועל יותר מ5 שנים עוד מעט...

יא זייני שכל כולכם

העיקר נתתם לשי אמון כי"הוא היה כוכב בנבחרת הצעירה וכוכב בכל השנתונים בהפועל"
אתם יודעים מתישהו הדבר הזה ניגמר וצריך לתת תוצאות על המגרש ושי הראיס לא עשה זאת ב5/4 שנים שהוא בבוגרים בהפועל

מנגד יש שחקן שקוטלים אותו כבר מהיום הראשון שהוא כאן ומבלבלים את הביצים שנתנו לא צ'אנסים

איזה צ'אנסים בדיוק?
לעלות אותו כמחליף זה צ'אנס? לא ידעתי...

חנן ממן לא בא בכאלה ציפיות אז כל דבר שהוא יעשה מעבר יחשב כ"וואו"

כן כן אנחנו זייני שכל
לך תסתכל במראה בן אדם
מה אתה בכלל משווה בין שי לאלרואי. עזוב את היכולת המקצועית (שגם שם התרומה של הרבה יותר גדולה). הערך המוסף של שי לא בליגה של אלרואי
אוהב מאוד את אלרואי, אבל הוא לא מספיק טוב ובטח לא יכול לחמם את הספסל עם חוזה של יותר מ150 אלפ יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא שחקן גרוע לדעתי. שחקן טוב דווקא.

אבל הוא פשוט לא מתקרב לרמה של שאר הסגל על חשבונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
משווה מבחינת הסבלנות כלפי שחקן X לשחקן Y

ויש פה הבדלים
בזמן ששחקן X לא הראה שום יכולת עילאית על המגרש

אהה שכחתי הוא היה כוכב פעם..
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:37 
שחר כתב:
בסדר, בסדר..שאלרואי ילך לקבוצה אחרת וימצא סוף סוף את הדמות המסתורית הזו שתכוון אותו, אני אהיה מאושר בשבילו וגם בשבילנו. שמענו את זה על דגו, יוסי שבחון, עידן סרור..ראינו איך הם מצאו את הדמות הזו סוף סוף..

איזה כיף שיש פה אנשים עם קצת פרספקטיבה מהעבר :SMOKE:
אנשים תמיד מחפשים את הפוטנציאל איפה שאין.

אלרואי כהן עשה הכל כדי להוכיח שהוא לא מספיק טוב. שנה וחצי בהפועל הוא נתן מעט מאוד משחקים טובים והמון משחקים מתסכלים.
אני לא חושב שהוא מאוד גרוע (הוא כנראה פחות גרוע משאר השמות ששחר הזכיר) אבל אין שום סיבה להאמין אחרי יותר משנה וחצי של אכזבה שהוא יתפתח לשחקן מוביל.

הוא כנראה יכול להיות שחקן ספסל והוא גם יכול להיות שחקן לא רע בקבוצות אחרות בליגה.
בהפועל של העונה אין לו מקום.
פה זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שחר כתב:
בסדר, בסדר..שאלרואי ילך לקבוצה אחרת וימצא סוף סוף את הדמות המסתורית הזו שתכוון אותו, אני אהיה מאושר בשבילו וגם בשבילנו. שמענו את זה על דגו, יוסי שבחון, עידן סרור..ראינו איך הם מצאו את הדמות הזו סוף סוף..

אלרואי כהן עשה הכל כדי להוכיח שהוא לא מספיק טוב. שנה וחצי בהפועל הוא נתן מעט מאוד משחקים טובים והמון משחקים מתסכלים.
אני לא חושב שהוא מאוד גרוע (הוא כנראה פחות גרוע משאר השמות ששחר הזכיר) אבל אין שום סיבה להאמין אחרי יותר משנה וחצי של אכזבה שהוא יתפתח לשחקן מוביל.
הוא כנראה יכול להיות שחקן ספסל והוא גם יכול להיות שחקן לא רע בקבוצות אחרות בליגה.
פה זה נגמר.

אז למה במקרה של שי זה שונה? ולא מדובר על שנה וחצי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
לתת את אלרואי ואביחי לחיפה בתמורת לסולליך וכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:48 
איפה שי ואיפה אלרואי כהן?
שי שחקן לגיטימי בהפועל הרבה שנים
אני לא מהמעריצים הגדולים של שי אבל זו השוואה מצחיקה

מה גם שלשי מעולם לא היו כל כך הרבה שחקנים הרבה יותר טובים על העמדה שלו (כמו שיש לנו בעמדה של אלרואי)
אז בכלל זו השוואה לא רלבנטית (מעבר לזה שהיא מגוחכת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:50 
רואה שחורות כתב:
לתת את אלרואי ואביחי לחיפה בתמורת לסולליך וכסף.

מדברים על לשחרר את אלרואי כהן כי יש לך עודף קשרים התקפיים ואתה רוצה להביא במקומו קשר התקפי?
מה גם שסולליך בכלל מושאל לקרית שמונה

לא ברור איזה פטריות אנשים פה לוקחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:50 
אדום טורקי כתב:
Fez כתב:
שחר כתב:

פה זה נגמר.

האמת? אני יכול לתת לך 1001 סיבות למה לשי הגיע יותר סבלנות
הסיבה העיקרית היא, שעד ששי נהיה שחקן כדורגל הוא הרוויח 60 אלף דולר בעונה
אם אלרואי מחר יקבל סכום דומה שיישאר בהפועל לעד
כמובן שסיבה נוספת היא שעל שי לא שילמו אגורה ולא ציפו ממנו לקבל תמורה לכסף כי לא שילמו עליו כסף
עוד סיבה היא ששי שחקן בית
ועוד סיבה היא כי היינו צריכים את שי כי נפלנו עם קשרים אחוריים זרים (אבג'י , לאקיץ קרבליו וכו') ואלרואי נדחק לקשר ההתקפי ה5 ברוטציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:52 
ItaiH6 כתב:
איגור שקווירין כתב:
ItaiH6 כתב:
איגור שקווירין כתב:
לא ברור לי איך כולם פה ממהרים לשלוח את חיימוביץ', לדעתי ההחלטה הנכונה היא דווקא להשתחרר מתומר בן יוסף - גם מוסרית וגם מקצועית.

אם אפשר להתיר את החוזה או שהוא עוד לא נחתם אז ברור שעדיף.
בהנחה שלא הביאו אותו בשביל להציל כלכלית את ביט"ר אני לא רואה אפשרות ריאלית שישחררו אותו.

בהנחה ששניהם כרגע חתומים על חוזה, מה ההבדל?

שלא נראה לי הגיוני שישאילו היום שחקן שחתם אתמול.
נראה לי יותר הגיוני להשאיל שחקן שחתם לפני חודש ומשהו, הצוות המקצועי התאכזב ממנו וגם בסגל של 3 בלמים הוא קבור בספסל.

לי נשמע יותר הגיוני שישאילו היום שחקן שחתם אתמול ועוד לא מחובר לקבוצה לעומת שחקן שחתם לפני חודש ושיחק כבר עם הקבוצה. לגבי העובדה שהוא מאכזב כרגע- למיטב זכרוני, נלקח בחשבון שהוא חלוד מאוד והתכנית הייתה שבהדרגה יכנס לכושר וכך גם להרכב.

ייתכן מאוד שהוא באמת יאכזב אבל מבחינת פוטנציאל אני מעדיף אותו מאשר בלם בן 33 שאני יודע בדיוק מה אני אקבל ממנו (לא הרבה...). אמנם מדובר בסיכון אבל בהתחשב בזה שיש לנו עוד שלושה בלמים, לדעתי אין לנו הרבה מה להפסיד...

זה בכלל בלי לדבר על כל הנושא של שחקן מבית"ר לעומת סוג של שחקן בית (או לפחות לא שחקן של בית"ר...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:52 
ItaiH6 כתב:
איגור שקווירין כתב:
ItaiH6 כתב:
איגור שקווירין כתב:
לא ברור לי איך כולם פה ממהרים לשלוח את חיימוביץ', לדעתי ההחלטה הנכונה היא דווקא להשתחרר מתומר בן יוסף - גם מוסרית וגם מקצועית.

בהנחה שלא הביאו אותו בשביל להציל כלכלית את ביט"ר אני לא רואה אפשרות ריאלית שישחררו אותו.

נראה לי יותר הגיוני להשאיל שחקן שחתם לפני חודש ומשהו, הצוות המקצועי התאכזב ממנו וגם בסגל של 3 בלמים הוא קבור בספסל.

לי נשמע יותר הגיוני שישאילו היום שחקן שחתם אתמול ועוד לא מחובר לקבוצה לעומת שחקן שחתם לפני חודש ושיחק כבר עם הקבוצה. לגבי העובדה שהוא מאכזב כרגע- למיטב זכרוני, נלקח בחשבון שהוא חלוד מאוד והתכנית הייתה שבהדרגה יכנס לכושר וכך גם להרכב.

ייתכן מאוד שהוא באמת יאכזב אבל מבחינת פוטנציאל אני מעדיף אותו מאשר בלם בן 33 שאני יודע בדיוק מה אני אקבל ממנו (לא הרבה...). אמנם מדובר בסיכון אבל בהתחשב בזה שיש לנו עוד שלושה בלמים, לדעתי אין לנו הרבה מה להפסיד...

זה בכלל בלי לדבר על כל הנושא של שחקן מבית"ר לעומת סוג של שחקן בית (או לפחות לא שחקן של בית"ר...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
איגור שקווירין כתב:
ItaiH6 כתב:
איגור שקווירין כתב:
ItaiH6 כתב:
איגור שקווירין כתב:

היה רשום איפשהו שבכלל מיעדים את בן יוסף לעמדת הקשר האחורי. לא יודע אם נכון, אבל אני זוכר שכתבו על זה משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:57 
אם לא יהיה שינוי מטורף ולא סביר, תוך שנה-שנתיים אלרואי כהן משחק ברמה"ש או משהו בסגנון.
הייתי מוותר על הבחור בקלות.
אתמול אגב, הוא אשכרה תיקל את עצמו והוציא כדור לחוץ לטובת הפועל חיפה, קטע מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 16:00 
אלמליחית בלי שאלה בכלל
ואם אפשר להשאיר את ידין אז שכל השאר ילכו גם
כולל שי שכבר כמה שנים מקבל הרבה כסף בשביל אפס תפוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 16:03 
Oleg Neduda כתב:
אדום טורקי כתב:
Fez כתב:
שחר כתב:

פה זה נגמר.

האמת? אני יכול לתת לך 1001 סיבות למה לשי הגיע יותר סבלנות
הסיבה העיקרית היא, שעד ששי נהיה שחקן כדורגל הוא הרוויח 60 אלף דולר בעונה
אם אלרואי מחר יקבל סכום דומה שיישאר בהפועל לעד
כמובן שסיבה נוספת היא שעל שי לא שילמו אגורה ולא ציפו ממנו לקבל תמורה לכסף כי לא שילמו עליו כסף
עוד סיבה היא ששי שחקן בית
ועוד סיבה היא כי היינו צריכים את שי כי נפלנו עם קשרים אחוריים זרים (אבג'י , לאקיץ קרבליו וכו') ואלרואי נדחק לקשר ההתקפי ה5 ברוטציה

בכל מקרה אין פה פואנטה כי אם על כל שחקן נגיד "לשי נתנו הרבה צ'אנסים"
אז נצטרך לתת צ'אנסים לכל נפל
זה רציונאל שלא מוביל לשום מקום

שורה תחתונה שחקן שלא מוכיח את עצמו בהפועל באינספור צ'אנסים במשך מעל שנה וחצי
כלל האצבע זה שהוא לא צריך להיות פה ולא להפך

אם היה מקרה יוצא דופן עם שחקן אחר אז ברור שזה מקרה יוצא דופן מנסיבות יוצאות דופן, וצריך להתאמץ להסביר טוב טוב למה אכזבה כמו אלרואי כהן, שהוא לא שחקן בית, שסכומי ענק נשפכו ונשפכים עליו, שיש לנו כל כך הרבה שחקנים עדיפים בעמדה שלו, ראוי להיות מקרה כזה
כמובן שאין שום סיבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
נכון לפעמים אחרי דיונים עלובים כאלה שבדרך כלל משתמש עילג יוצא נגד כל העולם מישהו אומר שהוא מרגיש כאילו האייקיו שלו ירד ב10?
אז הפעם אני אשכרה בטוח שאם ייתנו למישהו לעשות מבחן אייקיו לפני ואחרי שהוא קורא את הנושא הזה המבחן השני יהיה יותר נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
להשאיל את שושן, להשאיל/למכור את אלרואי.

בסוף השנה, או אולי אפילו בינואר הקרוב, באדיר כנראה יפרוש ואז שושן יחזור.
למקרה שבאדיר יפרוש בינואר, צריך להכניס בחוזה ההשאלה של שושן אפשרות להחזירו לקבוצה מתי שהפועל תרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 18:59 
לא הייתי משחרר אף אחד, עד שיש לנו סגל עבה ודי איכותי שתהיה תחרות בריאה לא יקרה כלום.
אנשים פה שכחו את האלתורים משנים קודמות של ידין בלם, פרנסמן מגן שמאלי?
אם כבר להשאיל אז את מור שושן ובוריס קליימן מהסיבה היחידה שהם צעירים וחייבים לשחק, כל השאר שיתחרו על מקומם בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
נכון לפעמים אחרי דיונים עלובים כאלה שבדרך כלל משתמש עילג יוצא נגד כל העולם מישהו אומר שהוא מרגיש כאילו האייקיו שלו ירד ב10?
אז הפעם אני אשכרה בטוח שאם ייתנו למישהו לעשות מבחן אייקיו לפני ואחרי שהוא קורא את הנושא הזה המבחן השני יהיה יותר נמוך.

אחרי זה מבלבלים לי את השכל על הודעות לא קשורות לנושא והחרבת אשכולות

ובחזרה לנושא
אני לא חושב שהבעיה הכספית עם אלרואי היא הבעיה שמפריעה לכם וגם אם היה מרוויח 60 אלף לעונה כמו שאתם טוענים פה גם היה מפריע לכם והייתם אומרים"שהוא נטל ולא מגיע לו לקבל גם את זה"
התירוץ שהוא שחקן בית לא תופס,סורי

לכו תחשבו על תירוצים /טיעונים יותר משכנעים מאלה שנתתם פה על השאלה "למה בשי נותנים אמון גם מצד המאמן וגם מצד הקהל ולאלרואי לא?"
ותחזרו אליי
בנתיים לא השתכנעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 19:03 
אם הוא מוכן לקבל את זה שהוא אפילו לא המחליף ההתקפי הראשון בקבוצה, כרגע לפחות, הוא יכול להשאר.
זה יהיה חבל מאד מבחינתו לקבל את זה בגילו, כשהוא צריך לשחק והרבה, אבל זאת זכותו כמובן, ושיקול שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
רק אחרי זה שהוא יוכיח את עצמו ויככב מולנו אל תבכו על הפיספוס והיחס שנתתם לשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 19:09 
איזה יחס? הבן אדם מקבל עידוד בכל שנייה שלו על המגרש, ובאופן כללי נראה שהוא מאד נהנה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
Shacham כתב:

אחרי זה מבלבלים לי את השכל על הודעות לא קשורות לנושא והחרבת אשכולות

ובחזרה לנושא
אני לא חושב שהבעיה הכספית עם אלרואי היא הבעיה שמפריעה לכם וגם אם היה מרוויח 60 אלף לעונה כמו שאתם טוענים פה גם היה מפריע לכם והייתם אומרים"שהוא נטל ולא מגיע לו לקבל גם את זה"
התירוץ שהוא שחקן בית לא תופס,סורי

לכו תחשבו על תירוצים /טיעונים יותר משכנעים מאלה שנתתם פה על השאלה "למה בשי נותנים אמון גם מצד המאמן וגם מצד הקהל ולאלרואי לא?"
ותחזרו אליי
בנתיים לא השתכנעתי

איזה טיעונים אתה צריך בדיוק?
אלרואי קיבל המון צ'אנסים מאז שהגיע. חוץ משלושה מהלכי כדורגל ושני משחקים טובים הוא לא הראה כלום.
הוא קיבל המון ביטחון, שקט ועידוד מהקהל ומהמאמנים שלו. כולם כולל כולם רצו בהצלחתו כי הצלחה שלו היא הצלחה של הפועל.
אחרי חודש-חודשיים, חצי שנה-שנה עוד האמנתי שאולי נקבל סופסוף את מה שאנחנו כל כך רוצים לראות, אבל מצטער, אחרי כמעט שנתיים בהפועל איבדתי תקווה לגביו.
בשורה התחתונה לא משנה אם הוא שחקן בית או שהמשכורת שלו היא נמוכה, הוא לא מספיק טוב בשביל להיות בסגל הנוכחי של הפועל. מכאן צריך להחליט אם משאילים או מוכרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו מאורעות היום שמישהו ישנה את הכותרת.

לענין, לא מבין על מה הדיון, בלם אחד מיותר - שיחליטו מי ההבדל הוא בין השאלה (מור) למכירה.
וכמובן אלרואי - הזדמנות חד פעמית להפטר ממנו, היו רעים ממנו בהפועל אבל הבעיה שכל זמן שהוא בסגל ימשיכו להאמין ש"יש לנו מספיק קשרים טובים" והוא פשוט לא.
באופן חד פעמי יש מספיק קשרים שיתרון האיכות שלהם עליו ברור לכולם - לנצל את זה כל זמן שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: