Working Class Hero כתב:
el dudernio כתב:
כמה שחקנים מותר לרשום למשחק??
האמת היא שיש סגל של כוכבים אבל הוא מאוד בעייתי.
מבחינה אופטימלית (כרגע) הרכב אמור להראות ככה:
-----------אדל-----------
דנין-באדיר--פטצ'יקוביץ-פנסטיל
-------ממן-----אריק-------
טב"ח-------גילי-------דאמרי
----------טוטו------------
אבל אז יש לך קישור מאוד בעייתי מבחינת הגנה, כי גילי לא בדיוק "יעזור" לשליטה במרכז המגרש וזה גם לא ממש התפקיד של "ממן".
כאשר גורדנה יחזור, הוא יוכל להיכנס לעמדה של ממן(כאשר גם טועמה יכול לעשות את ברמה סבירה), ולהזיז את ממן לעמדה של ורמוט.
והאחרון יוסט הצידה במקום טב"ח / דאמרי בשביל לאפשר רוטציה בחלק הקידמי והכנסת "חלוץ" נורמאלי מהספסל (ותסלחו לי אבל מרעי הוא
בדיוק כזה). אז תהיה לך שלישיה יחסית פיסית באמצע (דג'מבה / ממן וגורדנה), 3 קשרים תוקפים שמאימים על השער (גורדנה, ממן וגילי)
ו 2 חלוצים (דאמרי / בן חיים וטוטו), זה כביכול ההרכב האופטימלי, אבל כאן מצטרפת בעיה חדשה, והיא אליפות אפריקה.
אם לפני האליפות ההרכב שלנו אמור להיות כזה:
-----גורדנה-----אריק-------
גילי--------ממן-------דאמרי
בזמן האליפות לא תהיה לנו ברירה לשחק ככה (הגנתית הרבה פחות טוב):
דנין-באדיר--פטצ'יקוביץ-חוטבא
-----גורדנה-----ממן-------
טב"ח--------גילי-------דאמרי
לי----------טוטו------------
מי זאת לי? השחקנית ה-12?
למשחק אפשר לרשום 18 שחקנים.
לי זאת הצד הנשי של גילי =)
אם מותר לרשום 18 (כמו שזכרתי אבל משום מה בסיקור המשחק אתמול היו רשומים יותר מ 7 שחקני ספסל), אז הצרות מתחילות להתהפך מטובות לרעות.
על הספסל אמורים להיות לך שוער, בלם, מגן (ימין אם הפטצ'יקוביץ' הזה הוא גם מגן שמאלי), קשר למרכז המגרש (אין לך כזה), 2 קשרים ורסטילים + חלוץ.
בהנחה וזה ההרכב :
-----גורדנה-----אריק-------
גילי--------ממן-------דאמרי
על הספסל ישבו:
שוער - קליינמן.
בלם - בן יוסף / חימוביץ / שושן.
מגן - חוטבא.
קשר למרכז - ברונו
קשר 1 - טועמה
קשר 2 - אלרואי.
חלוץ - טב"ח.
זה אומר שיש לך בעיה כי טב"ח שחקן ספסל ואני לא יודע עד כמה הוא יקבל את זה או דאמרי יהיה ספסל וזה גם לא יעבור בקלות.
זה אומר שיש לך בעיה כי חימוביץ + בן יוסף (נכון לכרגע) + אנטבי יהיו ביציע, ואם אתה מושיב אחד מהם על הספסל אז אלרואי / ברונו יהיו ביציע.
זה אומר שיש לך בעיה כי אין לך "גרזן" במקום דג'מבה, ואם שי יצליח לחזור / יביאו קשר אחר אז זה יוסיף עוד שחקן מתוסכל ליציע.
זה אומר של"צעירים" אין שום משמעות השנה בהפועל.