moshiko כתב:
קודם כל יש שתי תקופות של הנהלות טביב. העונה האחרונה שלו (במיוחד מינואר עד יולי 2012) היתה התנהלות מכוונת ללחוץ על גורמים מענוניינים לרכוש את המועדון. התנהגות קלוקלת ועלובה. עד אז המועדון מבחינה מקצועית התנהל בצורה סבירה כולל רכישות שחקנים ערכיים וסבירים (כולל איגיבור, טוטו, דמארי, סיכום ראשוני עם טב"ח, אורמוש, אדל, שולר שאינני יודע למה שוחרר). לא נוגע בתקופתו של טביב עם מוני הראל כי זה כבר נשמע פרה היסטוריה. הצל המאד כבד שמרחף מעל טביב הנו החשד להברחת כספיים. בנושא הזה ורבים וטובים כתבו שהנושא ייחקר לעומק בהנהלה החדשה.
ההנהלה החדשה נקיה מכל חשד של פגיעה בטוהר המידות הניהוליים. מורכבת מאנשים אוהדי המועדון (כזכור טביב הוגדר כנטע זר) שבאים מתוך אהבה אמיתית ודאגה לעתיד הקבוצה. קשה לשפוט הנהלה אחרי חודשיים של עבודה. יחד עם זאת ארגון האולטרס קבעו תקדים בשעתו כאשר הקציב לטביב מאה ימים של חסד. כך שגם עבור ההנהלה ההחדשה, גרגירי החול נושרים.
אז קודם כם אין מה להשוות. כאן מדובר על אנשים טובים באמצע הדרך. למרות שכמה מהם כבר היו בסרט הזה, עדיפים פי כמה על טביב ושות'.
הכשל הבולט שרואים עד כה: חוסר אומץ לפטר את הצוות שירזי-הלל-שביט. צוות שחייב את עבודתו להיותם סמרטוטים מדופלמים ועלובים מבחינה מקצועית. דבר שני בעייתי מאד, חוסר היכולת של ההנהלה לתקשר עם הקהל ולהציג את המצב האמיתי (למרות שיש נסיון לתקן חלקית את הנזק לאחרונה). דבר שלישי: התנהלות קלוקלת מבחינה מקצועית. בחירה גרועה של שחקני חיזוק תוך כדי בניה של מערך של שחקנים מבוגרים שעתידם מאחוריהם. דבר ריביעי : יצירת בור תקציבי לעונה הבאה כאשר אין למועדון שום שחקן שיהווה נכס למכירה לחו"ל וכנראה יהיה צורך לבצע גיוס חדש של שחקנים מבחוץ.
לגבי ההנהלה החדשה אפשר לציין שתסמונת כל מהפך או מהפכה החלה מהר מהצפוי. תסמונת "היום שאחרי".
לא מאוד בא לי להתעסק בהתנהלות של טביב. כי זה דיי מגוחך.
ההנהלה החדשה עושה מה שהיא חושבת שטוב למועדון. זה בטוח. היא מקשיבה לאוהדים, זה בטוח. דרך ההתנהלות הנוכחית נעשתה במחשבה אחת : לבנות קבוצה חזקה שתרוץ לאליפות, מהכלום ושום דבר שהיה פה. ולדעתי עושים עבודה מצוינת, אי אפשר תמיד לקלוע בול בכל החלטה. צריכים לזכור שזאת הנהלה מאוד צעירה בסה"כ, עם אנשים שחלקם לא מנוסים (חלקם כן אבל קצת טיפשים, אבל זה סיפור ליום אחר).
אך כל אחד יכול לראות שהכיוון הוא חיובי, ובסה"כ אני מאוד מרוצה. גם אם לא החתימו הרבה כשרונות צעירים לכמה שנים, וגם אם קורה טעות כמו החתמה של בן יוסף (לדעתי).
אבל במקום אחד אתה צודק לגמרי, ואני לא בטוח שלהנהלה כשנכנסה היה הרבה מה לעשות בנדון, זה עניין הצוות המקצועי, אנשים חסרי לא נעימים שנשארו כמו פצעים אחרי מחלה. העונה הזאת אבודה מבחינת מאמן, מקווה שהשחקנים יוכלו לחפות על כך.