תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 23:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההנלה החדשה מתחילה להזכיר את טביב!!!
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
אתה מזכיר את טביב.
עידו זה שם מכוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 21:31 
Royi כתב:
אם כל הכבוד להנהלה החדשה (ויש כבוד על זה שהם לקחו את הקבוצה מטביב) היא לא חסינה מביקורת וכו'.
מהלך של מעבר תמוז למכבי הוא טמטום ואם מדובר בספינים כאלה ואחרים, אז הם צריכים להגיד את זה.

על מה אתה מגן?
על ילד דביל שצועק עם סימני קריאה בכותרת שההנהלה הנוכחית מזכירה את טביב?
מה נסגר אתכם, רבאק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 21:35 
סו אלן כתב:
Royi כתב:
אם כל הכבוד להנהלה החדשה (ויש כבוד על זה שהם לקחו את הקבוצה מטביב) היא לא חסינה מביקורת וכו'.
מהלך של מעבר תמוז למכבי הוא טמטום ואם מדובר בספינים כאלה ואחרים, אז הם צריכים להגיד את זה.

על מה אתה מגן?
על ילד דביל שצועק עם סימני קריאה בכותרת שההנהלה הנוכחית מזכירה את טביב?
מה נסגר אתכם, רבאק?

לא ברור.
אני ייחס את זה לכך שיש מצב שורמוט הולך להיות צהוב...
וזה יכול להטריף כל בר דעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אם רמון לא יביא את גילי, וגילי ילך להם - יסקלו את רמון ויגידו שהוא טביב
אם תמוז ילך להם, ובזכות זה גילי יבוא להפועל - יגידו שרמון גרוע מטביב ויתגעגעו לטביב

דבר אחד בטוח, אם עשירית מזייני השכל שמצפים שכסף יגדל מהעצים היו קונים חברות בעמותה, אולי המצב היה טוב יותר, ואולי גם לזייני השכל היתה יכולת השפעה במקום לשבת ולבכות, מצד שני אולי זייני השכל התרגלו לזה ולא רוצים לוותר על זה.

מותר להיות אוהד הפועל ולזיין את השכל מבלי לעשות מינוי או חברות בעמותה או שניהם.
יש כאלה שלא עושים חברות בעמותה כי זה גדול עליהם להשקיע את הסכום, ויש כאלה שלא תומכים ברעיון, ויש כאלה שמסיבות אחרות.
ועדיין לדעתי גם עם 30% מהמניות יהיו בידי האוהדים מחציתם יכולים לחשוב א' בנושא מסויים ומחציתם ב' באותו נושא.

לטעמי יכולת ההשפעה שלי כאוהד גם אם הייתי משקיע 50,000 ש"ח היא אפסית במיוחד בנושאים עליהם נהוג לזיין את המוח בפורום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
גביזון כתב:
אם רמון לא יביא את גילי, וגילי ילך להם - יסקלו את רמון ויגידו שהוא טביב
אם תמוז ילך להם, ובזכות זה גילי יבוא להפועל - יגידו שרמון גרוע מטביב ויתגעגעו לטביב

דבר אחד בטוח, אם עשירית מזייני השכל שמצפים שכסף יגדל מהעצים היו קונים חברות בעמותה, אולי המצב היה טוב יותר, ואולי גם לזייני השכל היתה יכולת השפעה במקום לשבת ולבכות, מצד שני אולי זייני השכל התרגלו לזה ולא רוצים לוותר על זה.

מותר להיות אוהד הפועל ולזיין את השכל מבלי לעשות מינוי או חברות בעמותה או שניהם.
יש כאלה שלא עושים חברות בעמותה כי זה גדול עליהם להשקיע את הסכום, ויש כאלה שלא תומכים ברעיון, ויש כאלה שמסיבות אחרות.
ועדיין לדעתי גם עם 30% מהמניות יהיו בידי האוהדים מחציתם יכולים לחשוב א' בנושא מסויים ומחציתם ב' באותו נושא.

לטעמי יכולת ההשפעה שלי כאוהד גם אם הייתי משקיע 50,000 ש"ח היא אפסית במיוחד בנושאים עליהם נהוג לזיין את המוח בפורום..

אופטימי, עשה לי טובה, מאז שבחרת לתקוף אותי אישית ולהגן בחירוף נפש על משאת לבך אישטוון, בוא לא נגיב אחד לשני.
אתה פשוט צפוי מידי, ותוך שאני כותב, התגובה שלך מדומיינת לי כבר תוך כדי.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 17:40 
קודם כל יש שתי תקופות של הנהלות טביב. העונה האחרונה שלו (במיוחד מינואר עד יולי 2012) היתה התנהלות מכוונת ללחוץ על גורמים מענוניינים לרכוש את המועדון. התנהגות קלוקלת ועלובה. עד אז המועדון מבחינה מקצועית התנהל בצורה סבירה כולל רכישות שחקנים ערכיים וסבירים (כולל איגיבור, טוטו, דמארי, סיכום ראשוני עם טב"ח, אורמוש, אדל, שולר שאינני יודע למה שוחרר). לא נוגע בתקופתו של טביב עם מוני הראל כי זה כבר נשמע פרה היסטוריה. הצל המאד כבד שמרחף מעל טביב הנו החשד להברחת כספיים. בנושא הזה ורבים וטובים כתבו שהנושא ייחקר לעומק בהנהלה החדשה.

ההנהלה החדשה נקיה מכל חשד של פגיעה בטוהר המידות הניהוליים. מורכבת מאנשים אוהדי המועדון (כזכור טביב הוגדר כנטע זר) שבאים מתוך אהבה אמיתית ודאגה לעתיד הקבוצה. קשה לשפוט הנהלה אחרי חודשיים של עבודה. יחד עם זאת ארגון האולטרס קבעו תקדים בשעתו כאשר הקציב לטביב מאה ימים של חסד. כך שגם עבור ההנהלה ההחדשה, גרגירי החול נושרים.
אז קודם כם אין מה להשוות. כאן מדובר על אנשים טובים באמצע הדרך. למרות שכמה מהם כבר היו בסרט הזה, עדיפים פי כמה על טביב ושות'.

הכשל הבולט שרואים עד כה: חוסר אומץ לפטר את הצוות שירזי-הלל-שביט. צוות שחייב את עבודתו להיותם סמרטוטים מדופלמים ועלובים מבחינה מקצועית. דבר שני בעייתי מאד, חוסר היכולת של ההנהלה לתקשר עם הקהל ולהציג את המצב האמיתי (למרות שיש נסיון לתקן חלקית את הנזק לאחרונה). דבר שלישי: התנהלות קלוקלת מבחינה מקצועית. בחירה גרועה של שחקני חיזוק תוך כדי בניה של מערך של שחקנים מבוגרים שעתידם מאחוריהם. דבר ריביעי : יצירת בור תקציבי לעונה הבאה כאשר אין למועדון שום שחקן שיהווה נכס למכירה לחו"ל וכנראה יהיה צורך לבצע גיוס חדש של שחקנים מבחוץ.

לגבי ההנהלה החדשה אפשר לציין שתסמונת כל מהפך או מהפכה החלה מהר מהצפוי. תסמונת "היום שאחרי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
קודם כל יש שתי תקופות של הנהלות טביב. העונה האחרונה שלו (במיוחד מינואר עד יולי 2012) היתה התנהלות מכוונת ללחוץ על גורמים מענוניינים לרכוש את המועדון. התנהגות קלוקלת ועלובה. עד אז המועדון מבחינה מקצועית התנהל בצורה סבירה כולל רכישות שחקנים ערכיים וסבירים (כולל איגיבור, טוטו, דמארי, סיכום ראשוני עם טב"ח, אורמוש, אדל, שולר שאינני יודע למה שוחרר). לא נוגע בתקופתו של טביב עם מוני הראל כי זה כבר נשמע פרה היסטוריה. הצל המאד כבד שמרחף מעל טביב הנו החשד להברחת כספיים. בנושא הזה ורבים וטובים כתבו שהנושא ייחקר לעומק בהנהלה החדשה.

ההנהלה החדשה נקיה מכל חשד של פגיעה בטוהר המידות הניהוליים. מורכבת מאנשים אוהדי המועדון (כזכור טביב הוגדר כנטע זר) שבאים מתוך אהבה אמיתית ודאגה לעתיד הקבוצה. קשה לשפוט הנהלה אחרי חודשיים של עבודה. יחד עם זאת ארגון האולטרס קבעו תקדים בשעתו כאשר הקציב לטביב מאה ימים של חסד. כך שגם עבור ההנהלה ההחדשה, גרגירי החול נושרים.
אז קודם כם אין מה להשוות. כאן מדובר על אנשים טובים באמצע הדרך. למרות שכמה מהם כבר היו בסרט הזה, עדיפים פי כמה על טביב ושות'.

הכשל הבולט שרואים עד כה: חוסר אומץ לפטר את הצוות שירזי-הלל-שביט. צוות שחייב את עבודתו להיותם סמרטוטים מדופלמים ועלובים מבחינה מקצועית. דבר שני בעייתי מאד, חוסר היכולת של ההנהלה לתקשר עם הקהל ולהציג את המצב האמיתי (למרות שיש נסיון לתקן חלקית את הנזק לאחרונה). דבר שלישי: התנהלות קלוקלת מבחינה מקצועית. בחירה גרועה של שחקני חיזוק תוך כדי בניה של מערך של שחקנים מבוגרים שעתידם מאחוריהם. דבר ריביעי : יצירת בור תקציבי לעונה הבאה כאשר אין למועדון שום שחקן שיהווה נכס למכירה לחו"ל וכנראה יהיה צורך לבצע גיוס חדש של שחקנים מבחוץ.

לגבי ההנהלה החדשה אפשר לציין שתסמונת כל מהפך או מהפכה החלה מהר מהצפוי. תסמונת "היום שאחרי".

לא מאוד בא לי להתעסק בהתנהלות של טביב. כי זה דיי מגוחך.

ההנהלה החדשה עושה מה שהיא חושבת שטוב למועדון. זה בטוח. היא מקשיבה לאוהדים, זה בטוח. דרך ההתנהלות הנוכחית נעשתה במחשבה אחת : לבנות קבוצה חזקה שתרוץ לאליפות, מהכלום ושום דבר שהיה פה. ולדעתי עושים עבודה מצוינת, אי אפשר תמיד לקלוע בול בכל החלטה. צריכים לזכור שזאת הנהלה מאוד צעירה בסה"כ, עם אנשים שחלקם לא מנוסים (חלקם כן אבל קצת טיפשים, אבל זה סיפור ליום אחר).

אך כל אחד יכול לראות שהכיוון הוא חיובי, ובסה"כ אני מאוד מרוצה. גם אם לא החתימו הרבה כשרונות צעירים לכמה שנים, וגם אם קורה טעות כמו החתמה של בן יוסף (לדעתי).

אבל במקום אחד אתה צודק לגמרי, ואני לא בטוח שלהנהלה כשנכנסה היה הרבה מה לעשות בנדון, זה עניין הצוות המקצועי, אנשים חסרי לא נעימים שנשארו כמו פצעים אחרי מחלה. העונה הזאת אבודה מבחינת מאמן, מקווה שהשחקנים יוכלו לחפות על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 18:40 
יש משפטים שלא אומרים אפילו בצחוק או בכעס. פשוט לא אומרים.

אין טעם בהסברים כי אי אפשר להסביר טוב יותר ממה שקרה עם היצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ההנלה החדשה מתחילה להזכיר את טביב!!!
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 20:04 
רואים איך הם מזכירים את טביב..
275 שקל מיני מנוי מבוגר לאירופית, 165 לילד
ההנהלה לב לב לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 20:06 
Yalla Hapoel כתב:
דיי כבר יא כפויי טובה.
מישהו חשב שורמוט,קשר אחורי זר,מגן ימני זר,קשר התקפי זר,ממן,מגן שמאלי ועוד בלם ישראלי יבואו במצב שהיה?
לפניי כמה חודשים היינו בטוחים שאנחנו בפירוק.
אז נמכור את תמוז ונביא את ורמוט,כשאין ברירה אז אין ברירה.
מה אתם חושבים שההנהלה הם רוצים דווקא לחזק את מכבי? אני בטוח שהם מנסים עכשיו לחשוב טוב טוב על פיתרון אחר ויכול להיות שהם ימצאו פתרון ותמוז לא יהיה במכבי,ויכול מאוד להיות שתמוז יהיה שם כי אין ברירה אחרת.
מה יקרה בינואר שתמוז יעזוב וורמוט לא יהיה בהפועל? מה תגידו אז? ורמוט יהיה היניב קטן שלנו לעונות הבאות,תסתמו כבר את הפה ותלמדו להעריך.

ידעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 21:23 
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 21:23 
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
מדובר בסמל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
תראו,גם טביב הביא שחקנים להפועל ואפילו הוציא על זה לא מעט
ההבדל הגדול הוא שאצל טביב היה ברור שהוא מביא כדי לעשות עליהם כסף בלבד. אצל טביבהיה ברור שהוא רואה בהפועל קרדום לחפור בו ותו לו. לטביב גם היתה קופה מלאה כסף ,בניגוד להנהלה הזו.
על ההנהלה הזו אני יותר סומך,אין לי ספק שהם לא יחפשו רק לעשוק את הקופה כמו שעשה הכלב ההוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 21:36 
הרבה יותר משההנהלה מזכירה את טביב, חלק מהאשכול מזכיר את אגאייר.
ואני לא אומר זאת מכעס. זו באמת דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
אוהדים כפויי טובה מזדיינים בתחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
הרבה יותר משההנהלה מזכירה את טביב, חלק מהאשכול מזכיר את אגאייר.
ואני לא אומר זאת מכעס. זו באמת דעתי.

אחת ההודעות הגדולות שלך.
:ROSE:
כמו שלא נותנים למאן צאנס ככה יש כאלו שלא נותנים צאנס לאחרים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
hay cohen כתב:
למה האשכול הזה עדיין פתוח??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
hay cohen כתב:
hay cohen כתב:
למה האשכול הזה עדיין פתוח??

לראות כמה חלק מאוהדים מטומטמים , חסרי סבלנות, טיפשים, אנוכיים, ובלי טיפת אורך רוח.
כלפי הנהלה
כלפי חבריהם ליציע
כלפי שחקניהם
כלפי המאמן שלהם ועוזריו
הוכחה נפלאה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: