אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
איך אתה משווה את הטלטלה שעברת עם הביוב לעומת הבעלים של מכבי חיפה ומיץ' שנותן שם שקט?
נו באמת.
אנחנו ממש לא מייחסים יותר מידיי חשיבות!
שחקנים הוחמתו בלחץ.
נוסא נלקח משיקולים כלכליים נטו ולא מקצועיים.
מחנה אימון בלחץ.
הכל בלחץ.
איך אתה משווה בכלל?
הקבוצה היתה חולה בסרטן.
אם נשווה את זה לאדם שחולה בסרטן, יהייה מגוחך לצפות ממנו לרוץ מרתון.
אבל לנקות את הבית הוא יכול.
בכלל, רוב הטלטלה עברה עלינו האוהדים, והשחקנים פחות הרגישו, שוב, פרט לדחיית מחנה האימון (בפועל, התחלנו להתאמן פחות או יותר באותו שלב כמו מכבי וחיפה).
לגבי החתמת שחקני חיזוק באיחור, אמרתי כבר. אני מוכן לקבל חסור תאום. אבל חוסר תאום זה לא תירוץ לאדישות שראינו ביום ראשון.
אגב, כשדיברתי על טלטלה, אז למועדונים כמו מכבי וחיפה, לא להגיע לאירופה זה שוק שקשה להתגבר עליו, גם אם הוא סוג של יתרון בהכנה לליגה.
אני לא מסכים איתך.
השחקנים הרגישו אחו שילינג את הטלטלה.
לעלות לשחק מול קהל מפגין זה אחרת.
טוטו תמוז...אחרי הגביע , זוכר ?
זה טלטלה שהשחקנים לא הרגישו ?
נו אדום נחמד,תיזכר בעונה שעברה.
יום ראשון לא הייתה אדישות אלא חוסר כושר:
לאלירן דנין נתפס השריר דקה 60
טועמה כמעט פרש דקה 85
ומתחת לשער 1 מי שהיה טבח בדקה 90 כמעט גמר גם שריר.
אחרי המשחק שחקנים נשכבו על הדשא ולא זזו
הויכוח עקר. כמו שכתבתי באשכול אחר, יש מספיק סיבות ותירוצים מדוע הפועל נראתה רע נגד ר"ג. אגב, אותן סיבות יהיו התירוצים להופעה הרעה הצפויה ביום ראשון נגד הפועל חיפה.
מי אשם, למה וכמה - כל התשובות אחרי החגים. תהיה עכשיו פגרת נבחרת קצרה, חגים וכו'. מנוחה קצרה מאירופה. יגיע בלם, אולי ידין/תמוז יחזרו. גורדנה ייכנס לרוטציה. השחקנים יתאמנו עוד ביחד, ייכנסו עוד לכושר ואז נראה. אם בעוד חודשיים הפועל תמשיך לשחק גרוע - אז באמת יש בעיה ולא יהיו עוד תירוצים. וכשקבוצה משחקת רע זה קודם כל השחקנים שמשחקים רע, אבל מי שבחר אותם ומאמן אותם הוא ישא באחריות.