תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 11:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האוהדים אתמול
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:03 
הרי כולנו התרכזו אתמול בשער 1 של האיכסטדיון, ושוב נתקלתי באותם ה"אוהדים" שכשאני בשער 5 אני מעדיף לדמיין שהם לא באמת קיימים, אבל במשחקים כמו אתמול המכביסטים האלו מכים בכל הכוח.
פאקינג דקה עשירית של העונה (!!) והם מקללים כאילו אין מחר. את המאמן, את השחקנים, ובמיוחד את שחקן הנוער שהוחלף באמצע המחצית הראשונה, ולדעתי זה גם היה כי רעדו לו הרגליים מהם. אותם האנשים שניסו בכל מחיר ולעיתים גם הצליחו להשפיל ולהרוס את בונדר, נאתכו, גל שיש ועוד שחקני בית צעירים. ועוד לא דיברתי על שריקות הבוז שלהם בסוף המשחק, וזאת להזכירכם לאחר שניצחנו (וכן, נראינו כמו פח).
מישהו כתב בטופיק על ניצן שירזי שפורום השחקן ה12 עבר דירה. אתמול הרגשתי שגם שער 11 עבר דירה. אם כבר מכל החסרונות שלנו כרגע, אז נקודת חולשה שיכולה לפגוע בנו העונה יותר מהכל לדעתי זה הם ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האוהדים אתמול
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
אני לא שמעתי קללות לשחקנים (מלבד ה"מה הוא עושה" בכל פעם שאלרואי קיבל כדור) ובטח לא לארתור.
כלפי שירזי היו שאלות בקול רם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:08 
קלדרון כתב:
אני לא שמעתי קללות לשחקנים (מלבד ה"מה הוא עושה" בכל פעם שאלרואי קיבל כדור) ובטח לא לארתור.
כלפי שירזי היו שאלות בקול רם...

אז לא ישבת למעלה כנראה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
זהו שדווקא כן ולידי לא קיללו שחקנים (מדגיש שחקנים).
בכל מקרה אפשר לצעוק מה שרוצים מלמעלה, היחידי ששומע זה מי שיושב שני כסאת לידך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
זה שארתור עולה לשחק באמצע ולא מצליח זה רק אשמת המאמן שלו שעוד פעם מנסה אותו שם אחרי שלא הצליח, מזל שלמאמן שלו יש לפחות את האומץ להודות בטעויות והחליף אותו.
לצערי יש אנשים שגוזרים דין על שחקנים\מאמנים תוך זמן קצר מאוד אבל אני רק אגיד שזה אותם אלה שמתגעגעים היום לגוטמן וגם צעקו לו מהקומה השנייה מרמת גן להתפטר אחרי 2 משחקים בעונתו השנייה, אותם אנשים שצעקו לנאתכו שהוא לא שחקן וכו'.
אז בסדר שיצעקו, אשכול בפורום על זה לא מה שישנה אותם כי הם פה כבר 10 שנים והם כאלה, מי שיסתום להם את הפה יהיה שירזי (הלוואי) או שעוד 10 מחזורים גם אתה תצעק לו להתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:23 
ואגב בזמן שהם לא מקללים את כל העולם אחרי 10 דקות, הם עסוקים בתובנות מחיי שכונת שפירא כמו: "מה זה?? כמה כושים יש על המגרש?! כבר אין פה ישראלים! היום כולם כושים פה!.." או אבא שאומר לילד הקטן שלו שאין התקפה כי הכושי ההוא, טוטו תמוז, לא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
ככה זה כנראה,קבוצה שמצליחה,ולא מפרקת ולא משחקת כדורגל שוטף גורמת לאוהדיה להיות אוהדי מכבי חיפה...

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:33 
למטה לא שמעתי דברים חריגים למעט באמת אמירות כלפי ניצן שבעיני מוצדקות. לא ברור לי למה לשחק בונקר מול 10 שחקנים.

קיללו את ארתור? הבנאדם קיבל standing ovation בדקה 35 בר"ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
ואגב בזמן שהם לא מקללים את כל העולם אחרי 10 דקות, הם עסוקים בתובנות מחיי שכונת שפירא כמו: "מה זה?? כמה כושים יש על המגרש?! כבר אין פה ישראלים! היום כולם כושים פה!.." או אבא שאומר לילד הקטן שלו שאין התקפה כי הכושי ההוא, טוטו תמוז, לא משחק.

אין מה לעשות, אוהדי הפועל הם בכל זאת ישראלים.
וכשהממשלה מסיטה את הדיון מהבעיה בכלכלה לבעית הפליטים, זה מה שקורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
היה בשער 1 למעלה מישהו שבאמת ישב לניצן מהדקה ה-10 ועד סוף המשחק על הראש ואיתו עוד כמה והם גם אלה ששרקו בוז במחצית.
חוץ מזה לא היה משהו חריג, אין מה לעשות גם אני שאלתי אותו שאלות בקול רם את ניצן על זה שארתור על המגרש ואנחנו בלי חלוץ, הוא לא היה צריך לפתוח בהרכב וחבל שעדן לא פתח במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:53 
ריאל מדריד הפסידה 2-1 במחזור השני במשחק חוץ שהייתה אמורה לנצח בו.
הפועל תל אביב ניצחה במשחק חוץ, אבל הקהל שלנו מקלל. למה? כי אנחנו אמורים לשחק כל משחק כמו ברצלונה.
אז מה אם הסגל שלנו לא בכושר, ואז מה אם שני שחקני הרכב פצועים ועוד ארבעה שחקני הרכב מחוץ לסגל כל אחד מסיבותיו שלו, ואז מה אם לפני המשחק כל אחד היה קונה ניצחון בכל מחיר על פני הפסד וכדורגל טוב.
אוהדים שמאבדים סבלנות כבר במשחק הראשון, כאלה שיושבים כל המשחק וקמים רק כדי לקלל, כאלה שמגיעים בכל הצבעים האפשריים חוץ מהצבעים של הפועל, כאלה שרוצים כיביכול שהפועל תנצח אבל לא עושים כלום למען המטרה הזאת... יש פה זן חדש שעוד לא ראיתי. מעין שילוב של אוהדי חיפה, בית'ר ומכבי בכדורסל ורגל.
תלכו לראות ברצלונה שמה בחיים לא תוכלו להתאכזב ותמיד תראו הופעות וכדורגל טוב, ובמקרה הכי גרוע אם זה לא יקרה, תמיד תוכלו להעביר ערוץ.

את היסודי לא תסיימו..."

נערך לאחרונה על ידי red-toro בתאריך 27 אוגוסט 2012, 09:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:58 
מעניין איפה על החרטטנים ש"לא באים בגלל המחירים" ושבטוחים ש"אם רק היו מחירים נורמלים המגרשים היו מלאים" ובלה בלה בלה.
פראיירים הפועל ר"ג. ב80 שקל היתה מגיעה אתמול בדיוק אותה כמות אוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:00 
דני מצד אחד אתה צודק מצד שני גם ב20 ש"ח יש אנשים שלא יגיעו לאיצטדיון ר"ג למשחק ליגה...
אל תשכח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהבן זונה שישב מעלי ע"ש המילה היחידה שהוא יודע הרס לי את חווית הצפיה. טפו עליו. איך בחר דוקא בהפועל אין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:27 
red-toro כתב:
ריאל מדריד הפסידה 2-1 במחזור השני במשחק חוץ שהייתה אמורה לנצח בו.
הפועל תל אביב ניצחה במשחק חוץ, אבל הקהל שלנו מקלל. למה? כי אנחנו אמורים לשחק כל משחק כמו ברצלונה.
אז מה אם הסגל שלנו לא בכושר, ואז מה אם שני שחקני הרכב פצועים ועוד ארבעה שחקני הרכב מחוץ לסגל כל אחד מסיבותיו שלו, ואז מה אם לפני המשחק כל אחד היה קונה ניצחון בכל מחיר על פני הפסד וכדורגל טוב.
אוהדים שמאבדים סבלנות כבר במשחק הראשון, כאלה שיושבים כל המשחק וקמים רק כדי לקלל, כאלה שמגיעים בכל הצבעים האפשריים חוץ מהצבעים של הפועל, כאלה שרוצים כיביכול שהפועל תנצח אבל לא עושים כלום למען המטרה הזאת... יש פה זן חדש שעוד לא ראיתי. מעין שילוב של אוהדי חיפה, בית'ר ומכבי בכדורסל ורגל.
תלכו לראות ברצלונה שמה בחיים לא תוכלו להתאכזב ותמיד תראו הופעות וכדורגל טוב, ובמקרה הכי גרוע אם זה לא יקרה, תמיד תוכלו להעביר ערוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האוהדים אתמול
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:49 
דני גולפיטק כתב:
מעניין איפה על החרטטנים ש"לא באים בגלל המחירים" ושבטוחים ש"אם רק היו מחירים נורמלים המגרשים היו מלאים" ובלה בלה בלה.

אני שמעתי תלונות על מחיר הכרטיס ה״גבוה״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:

אענה לך בשם החרטטנים.

כשהמחירים באופן כללי גבוהים מתפתחת סוג של מסורת של "אני יכול להיסתדר מצויין גם מול הטלוויזיה". ואז גם כשיש מחיר סביר ( לא זול אלא סביר, בהתחשב באיצטדיון) אז אתה ( כלאמר אני) אומר לעצמי . נמשיך לראות בטלויזיה.

מחיר זול למשחק אחד אין לו משמעות אם רוצים להגדיל את קהל הצופים הפעילים. מחירים זו חלק מאסטרטגיה ולא טקטיקה.

על החתום.

חרטטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה ההיה אתמול ביציע התחתון או העליון, פשוט לא הייתי.

אבל מקריאת התגובות כאן אני למד שביציע העליון בר"ג אפשר חופשי לצעוק ש"תהיה שואה למכבי" וזה לא אמור להפריע לאף אחד כי במילא לא שומעים זאת. כל שכן עם שני כסאות משמאלת ומימך מלפנים ומאחור לא יושב אף אחד.

ואני מוסיף שזה כמו לאמר בסלון בבית " שתהיה שואה למכבי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מחיר זול למשחק אחד אין לו משמעות אם רוצים להגדיל את קהל הצופים הפעילים. מחירים זו חלק מאסטרטגיה ולא טקטיקה.

וכשהמחירים ירדו ל40 שקלים במשך כל העונה החרטטן יגיד לעצמו ש"האיצטדיון בושה וחרפה, כשהייתי בשבוע שעבר בקאמפ נואו זה לא היה ככה". ויחליט להשאר בבית.
וכשיסדרו שירותים נורמלים בבלומפילד ואפילו גג מעל כל האיצטדיון, החרטטן יגיד: "כן, אבל הרמה פה חרא, לפני שבועיים ראיתי את הדרבי של מנצ'סטר, זה ליגה!".
תירוצים כמו חול ואין מה לאכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו לזיין את השכל, אתמול היה העידוד הכי טוב העונה. למרות השירים החדשים והמשחק החלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:30 
אדום אופטימי כתב:
דני גולפיטק כתב:

אענה לך בשם החרטטנים.

כשהמחירים באופן כללי גבוהים מתפתחת סוג של מסורת של "אני יכול להיסתדר מצויין גם מול הטלוויזיה". ואז גם כשיש מחיר סביר ( לא זול אלא סביר, בהתחשב באיצטדיון) אז אתה ( כלאמר אני) אומר לעצמי . נמשיך לראות בטלויזיה.

על החתום.

חרטטן.

המחירים למשחקי הפועל ר"ג (וגם בני יהודה ויש עוד כמה קבוצות) עולים באופן קבוע 50 שקלים לכל העונה, גם מול הגדולות. ככה שזה לא "הוזלה חד פעמית".
כמו שאמר עמי נאווי, חרטטנים תמיד ימצאו תירוצים.
אין בעיה שלא תבואו, אבל אל תעטפו את זה באידיאוליגיה שקרית של "לא באים בגלל המחיר". כי אם זה היה ככה, דווקא למשחק כמו אתמול הייתם צריכים להבוא, כדי להראות לכולם שמחירים נמוכים אכן יביאו קהל ואז אולי כולם ימשיכו להוריד מחירים. אחרת, למה להפועל ר"ג להמשיך למכור במחיר הזה? פראיירים. היו מוכרים ב80 והיתה באה אותה כמות בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:30 
מצטרף לחלק מהכותבים כאן.
שער 1 למעלה לכיוון שער 2 - גועל נפש של אנשים, קללות מדקה 5 - לקבוצה, לשחקנים ולמי לא. צעקות וקללות בלי שניה מנוחה.
מסכן האבא החמוד שהביא את ילדיו הקטנים למשחק, כולל ילדה, והיה צריך לסתום לה את האוזניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:10 
אני מת על המחרימים המקצועיים.
אני מחרים את פרארי ואפילו הולך לי מעולה, מיום שנולדתי לא נתתי להם שקל.

אתם לא מחרימים, אתם סתם לא באים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:19 
19 כתב:

מה גם אתה מחרים את פרארי?
אני גם מחרים את פורש דרך אגב (יקרנים לאללה)
;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
תדייקו. כרטיס אתמול למי שטיפה התאמץ יכל לעלות 35 ש"ח (70 ל2) אם הוא היה מזמין במבצע.

בעניין הקללות, לא ששמעתי אותן, אבל הנחמה היחידה שזה באמת איצטדיון ר"ג וסביר להניח שמי שישב 3 שורות מלפני המקללים לא הצליח לשמוע.
אבל זה לא יפתור את הבעיה בבלומפילד למשל.
אגב, יש אנשים לצערנו שזו ההנאה שלהם שהם מגיעים למגרש כדורגל- לקלל. לא איכפת להם את מי, אבל הם מקללים כל המשחק. בשער 4 יש כמה מקצוענים כאלו.
וזו תופעה שקשה להלחם בה, כי היא לא מאורגנת, ולך תתחיל לחנך אדם שהחינוך שלו דפוק מהיסוד.
לכל קבוצה בארץ יש את הסחלה שלה. לחלק יותר לחלק פחות. אין מה לעשות, בכל זאת חיים בישראל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:55 
אנשים אתמול פשוט הגעילו אותי. כמה קללות, גם לשירזי וגם לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אני ישבתי למטה אז לש שמעתי אותם, אבל אני מניח שמדובר באותם אוהדים שהיו מקללים את נאתכו גם במוקדמות ליגת האלופות. בתור אחד שלא מתכוון לחזור ל7 בגלל אותם אנשים, אני לא חושב שיש מה לעשות בקשר לזה חוץ מלעודד חזק יותר ברגע שהם פותחים את הג'ורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
ישבתי למעלה,ומאוד כאב לי לשמוע את העלאק אוהדים האלה
שיתביישו להם
דקה 10 וכבר תלונות
לאן הגענו?

זה הכול בגלל שליקקנו דבש עם גוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:10 
19 כתב:

:ROSE:

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 14:25 
אוהדים? איזה אוהדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: